Νέα

Απαγορευμένο σεξ(καθηγήτρια,συγγενη κ.λ.π.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
δλδ μια φορα πηδηχτηκατε 3 φορες και μετα τελος ????

δυστυχώς απ ότι κατάλαβα μάλλον το μετάνοιωσε και νιώθει ενοχές, αλλά μου είπε ότι πέρασε όμορφα και αν νιώσει η ίδια καλύτερα με τον εαυτό της ίσως επαναληφθεί.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
δυστυχώς απ ότι κατάλαβα μάλλον το μετάνοιωσε και νιώθει ενοχές, αλλά μου είπε ότι πέρασε όμορφα και αν νιώσει η ίδια καλύτερα με τον εαυτό της ίσως επαναληφθεί.
πριν ποσα χρονια εγινε αυτο τυπε ???

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
αυτή η ιστορία ήτα πιο παλιά και άλλη. μη μπερδέυεστε. Πείτε και καμια δική σας εμπειρία..

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
[move]pirokavlos= stam_90= κοτοπουλο[/move]

Επισκέπτης
Καλημέρα και πάλι. Συγνώμη που άφησα την ιστορία στη μέση, αλλά νύσταζα και είπα θα τη συνεχίσω σήμερα.

Εκείνο το βράδυ λοιπόν τη βρήκα online και της μίλησα. Ήθελα πάρα πολύ να τη πάω στο ερωτικό αλλά φοβόμουν γιατί η ίδια δε μου έδινε έδαφος παρόλο που μου μιλούσε με άνεση. Κάποια στιγμή λοιπόν και μετά απο 2-3 ποτάκια της εκμυστηρεύτηκα πως όσο ήμουνα μαθητής της, ήταν φαντασίωση μου. Φάνηκε  να μη το πιστεύει και προσπάθησε ν αλλάξει θέμα. Το πήγα πιο βαθιά..της λέω

-τώρα που σαι μόνη έχεις κάτι στη ζωή σου;
-δε μπορώ, εδώ η κοινωνία είναι μικρή και καταλαβάινεις..έχω και τα παιδιά.
Της λέω, καλά πως αντέχει 6 μήνες μόνη απο άποψη σεξ..
Μου απαντά εε προσπαθώ τι να κάνω;

Καταπιάνομαι απο κει και της λέω..κάνεις κάτι μόνη σου ας πούμε; Μου απαντά όχι και πως το αποφεύγει. Με ρωτάει αν το κάνω εγω και της λέω φυσικά όταν είμαι μόνος ναι. Παύση 5 λεπτών και μου παραδέχθηκε πως και η ίδια το "τρίβει το πιπέρι όταν είναι μόνη".

Δε θα μπώ σε λεπτομέρεις τι και πως αλλά δεν άργησαν ν ανοίξουν οι κάμερες και να κάνουμε cyber sex. Μετά απο μια εβδομάδα με προσκάλεσε η ίδια στη Πάτρα. Βρεθήκαμε σε ένα ξενοδοχείο και πηδηχτηκαμε 3 φορές :tits:. Η φαντασίωση μου έγινε πραγματικότητα

σας ευχαριστώ για την υπομονή σας

μετά τιμής ο Πυρόκαυλος  ;) :sunglasses:
τυπε γαμησες μια χωρισμενη γυναικα που την γουσταρες απο παλια που ειναι το απαγορευμενο σεξ :think: :think:

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Καλημέρα και πάλι. Συγνώμη που άφησα την ιστορία στη μέση, αλλά νύσταζα και είπα θα τη συνεχίσω σήμερα.

Εκείνο το βράδυ λοιπόν τη βρήκα online και της μίλησα. Ήθελα πάρα πολύ να τη πάω στο ερωτικό αλλά φοβόμουν γιατί η ίδια δε μου έδινε έδαφος παρόλο που μου μιλούσε με άνεση. Κάποια στιγμή λοιπόν και μετά απο 2-3 ποτάκια της εκμυστηρεύτηκα πως όσο ήμουνα μαθητής της, ήταν φαντασίωση μου. Φάνηκε  να μη το πιστεύει και προσπάθησε ν αλλάξει θέμα. Το πήγα πιο βαθιά..της λέω

-τώρα που σαι μόνη έχεις κάτι στη ζωή σου;
-δε μπορώ, εδώ η κοινωνία είναι μικρή και καταλαβάινεις..έχω και τα παιδιά.
Της λέω, καλά πως αντέχει 6 μήνες μόνη απο άποψη σεξ..
Μου απαντά εε προσπαθώ τι να κάνω;

Καταπιάνομαι απο κει και της λέω..κάνεις κάτι μόνη σου ας πούμε; Μου απαντά όχι και πως το αποφεύγει. Με ρωτάει αν το κάνω εγω και της λέω φυσικά όταν είμαι μόνος ναι. Παύση 5 λεπτών και μου παραδέχθηκε πως και η ίδια το "τρίβει το πιπέρι όταν είναι μόνη".

Δε θα μπώ σε λεπτομέρεις τι και πως αλλά δεν άργησαν ν ανοίξουν οι κάμερες και να κάνουμε cyber sex. Μετά απο μια εβδομάδα με προσκάλεσε η ίδια στη Πάτρα. Βρεθήκαμε σε ένα ξενοδοχείο και πηδηχτηκαμε 3 φορές :tits:. Η φαντασίωση μου έγινε πραγματικότητα

σας ευχαριστώ για την υπομονή σας

μετά τιμής ο Πυρόκαυλος  ;) :sunglasses:
Τι λες μωρέ;;;;;πως αντέχεις 6 μήνες;;; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
Ρε παιδιά, τη πρώην δασκάλα του πήδηξε το παιδί, πραγματοποίησε μια φαντασίωση που ειχε όταν ηταν μικρός στο σχολείο -αν κατάλαβα καλά....

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, τη πρώην δασκάλα του πήδηξε το παιδί, πραγματοποίησε μια φαντασίωση που ειχε όταν ηταν μικρός στο σχολείο -αν κατάλαβα καλά....

Η φαντασίωση του ήταν να τη γαμήσει στην τάξη μετά το μάθημα.
Ούτε τη φαντασίωση του πραγματοποίησε ούτε απαγορευμένο σεξ ήταν αυτό που έκανε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom