ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
δεν ήθελα να κουράσω.. και δε χρειάζεται να κάνω διήγηση τσόντας.
Να μας κουράσεις, να μας κουράσεις.
Δωσε λεπτομέρειες ρε χριστιανέ μου.
δλδ μια φορα πηδηχτηκατε 3 φορες και μετα τελος ????
πριν ποσα χρονια εγινε αυτο τυπε ???δυστυχώς απ ότι κατάλαβα μάλλον το μετάνοιωσε και νιώθει ενοχές, αλλά μου είπε ότι πέρασε όμορφα και αν νιώσει η ίδια καλύτερα με τον εαυτό της ίσως επαναληφθεί.
μας μπερδεψε λιγο ο τυπος τωρα! μηπως λεει μουφες ???Τυπε σαν το Σταρ εσυ και εσυ. Συνεχως επαναληψεις.
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=81217.msg1642615#msg1642615]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=81217.msg1642615#msg1642615[/url]
δλδ εσυ εχεις γαμησει ολες τις καθηγητριες ιταλικων της πατρας ???αυτή η ιστορία ήτα πιο παλιά και άλλη. μη μπερδέυεστε. Πείτε και καμια δική σας εμπειρία..
Η αυτο η ειναι τοσο στοκος και δεν μπορει να μαθει Ιταλικα.μας μπερδεψε λιγο ο τυπος τωρα! μηπως λεει μουφες ???
τυπε γαμησες μια χωρισμενη γυναικα που την γουσταρες απο παλια που ειναι το απαγορευμενο σεξΚαλημέρα και πάλι. Συγνώμη που άφησα την ιστορία στη μέση, αλλά νύσταζα και είπα θα τη συνεχίσω σήμερα.
Εκείνο το βράδυ λοιπόν τη βρήκα online και της μίλησα. Ήθελα πάρα πολύ να τη πάω στο ερωτικό αλλά φοβόμουν γιατί η ίδια δε μου έδινε έδαφος παρόλο που μου μιλούσε με άνεση. Κάποια στιγμή λοιπόν και μετά απο 2-3 ποτάκια της εκμυστηρεύτηκα πως όσο ήμουνα μαθητής της, ήταν φαντασίωση μου. Φάνηκε να μη το πιστεύει και προσπάθησε ν αλλάξει θέμα. Το πήγα πιο βαθιά..της λέω
-τώρα που σαι μόνη έχεις κάτι στη ζωή σου;
-δε μπορώ, εδώ η κοινωνία είναι μικρή και καταλαβάινεις..έχω και τα παιδιά.
Της λέω, καλά πως αντέχει 6 μήνες μόνη απο άποψη σεξ..
Μου απαντά εε προσπαθώ τι να κάνω;
Καταπιάνομαι απο κει και της λέω..κάνεις κάτι μόνη σου ας πούμε; Μου απαντά όχι και πως το αποφεύγει. Με ρωτάει αν το κάνω εγω και της λέω φυσικά όταν είμαι μόνος ναι. Παύση 5 λεπτών και μου παραδέχθηκε πως και η ίδια το "τρίβει το πιπέρι όταν είναι μόνη".
Δε θα μπώ σε λεπτομέρεις τι και πως αλλά δεν άργησαν ν ανοίξουν οι κάμερες και να κάνουμε cyber sex. Μετά απο μια εβδομάδα με προσκάλεσε η ίδια στη Πάτρα. Βρεθήκαμε σε ένα ξενοδοχείο και πηδηχτηκαμε 3 φορές . Η φαντασίωση μου έγινε πραγματικότητα
σας ευχαριστώ για την υπομονή σας
μετά τιμής ο Πυρόκαυλος ;)
τυπε γαμησες μια χωρισμενη γυναικα που την γουσταρες απο παλια που ειναι το απαγορευμενο σεξ
Ελα ντε
τυπε γαμησες μια χωρισμενη γυναικα που την γουσταρες απο παλια που ειναι το απαγορευμενο σεξ
γιατί του το χαλάτε??
ιταλικα εμαθες τελικα τυπε?
Τι λες μωρέ;;;;;πως αντέχεις 6 μήνες;;;Καλημέρα και πάλι. Συγνώμη που άφησα την ιστορία στη μέση, αλλά νύσταζα και είπα θα τη συνεχίσω σήμερα.
Εκείνο το βράδυ λοιπόν τη βρήκα online και της μίλησα. Ήθελα πάρα πολύ να τη πάω στο ερωτικό αλλά φοβόμουν γιατί η ίδια δε μου έδινε έδαφος παρόλο που μου μιλούσε με άνεση. Κάποια στιγμή λοιπόν και μετά απο 2-3 ποτάκια της εκμυστηρεύτηκα πως όσο ήμουνα μαθητής της, ήταν φαντασίωση μου. Φάνηκε να μη το πιστεύει και προσπάθησε ν αλλάξει θέμα. Το πήγα πιο βαθιά..της λέω
-τώρα που σαι μόνη έχεις κάτι στη ζωή σου;
-δε μπορώ, εδώ η κοινωνία είναι μικρή και καταλαβάινεις..έχω και τα παιδιά.
Της λέω, καλά πως αντέχει 6 μήνες μόνη απο άποψη σεξ..
Μου απαντά εε προσπαθώ τι να κάνω;
Καταπιάνομαι απο κει και της λέω..κάνεις κάτι μόνη σου ας πούμε; Μου απαντά όχι και πως το αποφεύγει. Με ρωτάει αν το κάνω εγω και της λέω φυσικά όταν είμαι μόνος ναι. Παύση 5 λεπτών και μου παραδέχθηκε πως και η ίδια το "τρίβει το πιπέρι όταν είναι μόνη".
Δε θα μπώ σε λεπτομέρεις τι και πως αλλά δεν άργησαν ν ανοίξουν οι κάμερες και να κάνουμε cyber sex. Μετά απο μια εβδομάδα με προσκάλεσε η ίδια στη Πάτρα. Βρεθήκαμε σε ένα ξενοδοχείο και πηδηχτηκαμε 3 φορές . Η φαντασίωση μου έγινε πραγματικότητα
σας ευχαριστώ για την υπομονή σας
μετά τιμής ο Πυρόκαυλος ;)
Ρε παιδιά, τη πρώην δασκάλα του πήδηξε το παιδί, πραγματοποίησε μια φαντασίωση που ειχε όταν ηταν μικρός στο σχολείο -αν κατάλαβα καλά....