Νέα

Άντζελα Παντελή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SAKIS26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 202
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
S

SAKIS26

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
επισης να πουμε οτι αυτο το ΜΑΧΙΜ εχει και αλλη μια μουναρα, την Ελεανα Παπαιωαννου. σε τι μουνι εχει εξελιχθει ρε παιδια???
γυναικαρα με τα ολα της ρχρι γινει

georgepapageo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδια απιστευτο βυζι ! μονο λιγο κοντη ειναι αλλα εγω την εγλυφα ευχαρίστως αν και ειναι φιλη μου

Επισκέπτης
εγω δεν τη θελω για φιλη αλλα για ανελεητο γαμησι  ;) ;) ;)

Επισκέπτης
εσυ εχεις ηδη πολλες φιλες πανο  ;)!!!απο στουντιο,απο στριπτητζαδικα!!! ;)!!

Επισκέπτης
ακου και αυτο!!!εχω το κινητο της  ;) ;)!!!

OP
OP
S

SAKIS26

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδια απιστευτο βυζι ! μονο λιγο κοντη ειναι αλλα εγω την εγλυφα ευχαρίστως αν και ειναι φιλη μου
ε, φιλικα θα την γαμησουμε ολοι.  :dancing:
α, ολα κι ολα τιποτα παραπανω, ενα καλο γαμησι, απλα :2funny: :2funny: :2funny:
την ξερεις καλα? τι λεει γενικα? τι ξερεις γι αυτην?

Επισκέπτης
α ωστε θα πατε να μου φερετε την αντριανα?φερτη εσυ και δεν θα ειμαι αχαριστος  ;)!!!δεν την ξερω καλα την παντελη!ηρθε για δουλεια στο μαγαζι!οχι για να πιασει φυσικα αλλα για να δει κατι σχεδια!

OP
OP
S

SAKIS26

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες ετυχε και πηγα σημερα espresso σε εναν φιλο και ειδα απο κοντα την ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΑΝΤΕΛΗ.
Μπορει να ειναι ταπα η τυπισα αλλα οσο μποιτης λεπει τοσο μεγαλα βυζομπαλα εχει. Ειναι πολυ εκφυλη γκομενα μαγκες.
Επαθα πλακα γιατι εχει φοβερο στηθος μαγκες τεραστιο και το καλο ειναι οτι το ξεκωλο δεν φοραγε σουτιεν χυμα ολα....
απο τα καλυτερα βυζομπαλα που εχω δει. Τολμω να πω οτι το στηθος της Σονιας μπροστα σε αυτο της Παντελη δεν πιανει και πολλα.
φανταστειτε τι συγκριση κανω...

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Απο maxιm:
Πού είναι πιο εκδηλωτικοί οι άντρες και γιατί;
Στην επαρχία. Οι περισσότεροι που βγαίνουν στην Αθήνα το παίζουν πιο πολύ «μούρη» και είναι περισσότερο «ψώνια» και αδιάφοροι. Αντίθετα, στην επαρχία είναι περισσότερο άντρες και εκτιμούν το γυναικείο φύλο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
Στην επαρχια. Οι περισσότεροι που βγαίνουν στην Αθήνα την εχουν καταλαβει τη δουλεια και εχουν σταματησει να μας δινουν ποντους. Αντίθετα, στην επαρχία είναι περισσότερο λιγούρια και προσκυνουν το γυναικείο φύλο.

:jerking: :jerking:  :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang:

OP
OP
S

SAKIS26

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Απο maxιm:
Πού είναι πιο εκδηλωτικοί οι άντρες και γιατί;
Στην επαρχία. Οι περισσότεροι που βγαίνουν στην Αθήνα το παίζουν πιο πολύ «μούρη» και είναι περισσότερο «ψώνια» και αδιάφοροι. Αντίθετα, στην επαρχία είναι περισσότερο άντρες και εκτιμούν το γυναικείο φύλο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
Στην επαρχια. Οι περισσότεροι που βγαίνουν στην Αθήνα την εχουν καταλαβει τη δουλεια και εχουν σταματησει να μας δινουν ποντους. Αντίθετα, στην επαρχία είναι περισσότερο λιγούρια και προσκυνουν το γυναικείο φύλο.

:jerking: :jerking:  :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang:
Α, καλα απο μυαλο κι απο αποψεις αστα να πανε
κου κου ρου κου

Επισκέπτης
καταστροφη αυτο το περιοδικο!!!!!πρωτα τν μουναρα ελενη πιτσια και τωρα την παντελη!!!!!

Επισκέπτης
στο καινουργιο τευχος εχει εξωφυλλο της ειρηνη μερκουρη!!!!αλλη καυλα αυτη!!!!! ;)!!!ματαρες και βλεμμα ολο υπονοουμενο!!και απο σωμα σκιζει!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
474
Πόντοι
36
Επειδή είναι ανοιχτό το περιοδικό, έριξα μια ματιά. Η Ε. Μ. άψογη, αλλά οι φωτογραφίες είναι λίγες και το πιο πολύ που δείχνουν είναι με μπικίνι!

Μάλλον δεν αξίζει τα λεφτά του!

Επισκέπτης
στο καινουργιο τευχος εχει εξωφυλλο της ειρηνη μερκουρη!!!!αλλη καυλα αυτη!!!!! ;)!!!ματαρες και βλεμμα ολο υπονοουμενο!!και απο σωμα σκιζει!!
ναι...αλλα ειναι γκομενα της δρουτσα....ναι...της κωλογριας στην επιτροπη...

Επισκέπτης
αυτο μωρο λεσβια??απαραδεκτο!!!!!!!!η ειρηνη ανηκει στους ανδρες!

Επισκέπτης
εγω σου λεω απ¨εξω απ΄εξω πως κυκλοφορει τα βραδυα...δυστυχως δν μπορω να πω μαγαζια που την εχουμε δει αλλα δυστυχως η ευτυχως μαλλον παιζει σε διαφορετικο ταμπλω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom