Νέα

Άντζελα Παντελή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SAKIS26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 202
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SAKIS26

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαγκες εχει δει κανεις το νεο ΜΑΧΙΜ?
Τι μουναρα ειναι αυτη η Αντζελα Παντελη?
ΜΙλαμε για γαμω τα βυζομπαλα :dancing: :dancing: :dancing:
Ξερει κανενας τιποτα για αυτη?
πως θα μπορεσω να ανεβασω την φωτο της?

Επισκέπτης
γαμω τα θεομουνα!!γραφει στην εσπρεσο και ειναι στον σοχο radio!!και εχει και τατουαζ!!!!! ;)

OP
OP
S

SAKIS26

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγω τις εχω δι τις φωτο για αυτους που δεν την εχουν δει να τις ανεβασουμε.
ρε μαγκες εχει γαμω τις βυζαρες :headbang:
να υποθεσω οτι τις το εχεις κανει εσυ το τατου...
τιποτα αλλο ξερουμε γι αυτην?
κανει τιποτα πονηρα πραγματακια?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
Ρε μαγκες εχει δει κανεις το νεο ΜΑΧΙΜ?
Τι μουναρα ειναι αυτη η Αντζελα Παντελη?
ΜΙλαμε για γαμω τα βυζομπαλα :dancing: :dancing: :dancing:
Ξερει κανενας τιποτα για αυτη?
πως θα μπορεσω να ανεβασω την φωτο της?

Ετυχε να την γνωρίσω σ' ενα μαγαζί που έβαζε μουσική, στην Νέα Υόρκη! "Κολοπετσωμένη" γκόμενα... με ΦΟΒΕΡΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ, ακόμα θυμάμαι το ντεκολτέ της... :o

Συνημμένα

• AntzelaPanteli.jpg
    AntzelaPanteli.jpg
    33,8 KB · Εμφανίσεις: 110

Επισκέπτης
αλανακι ειναι!!!πολυ ομορφη γκομενα!!απο κοντα ειναι ομορφοτερη!!απο σωμα σκιζει!για αν κανει τιποτα αλλο δεν ξερω!!απλα οταν εισαι διπλα της χανεσαι στο στηθος της!!

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
αν σκουπίζει-σφουγγαρίζει-κρατάει τα παιδιά θα είναι τέλεια :-)

Επισκέπτης
απο κοντα βγαζει κατι το πολυ εκφυλο!!!!!!εχω να κανω μια δηλωση!!!ο πανος οχι μονο τελευταια γαμαει πολυ αλλα εχει γκομενες και στην αναμονη η κουφαλα!!!αξιος,αξιος!!!!

OP
OP
S

SAKIS26

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
οποιος ξερει τιποτα παραπανω για την εν λογω κυρια ας πει τιποτα. μαγκες ειναι για πολυ ξεσκισμα η γκομενα...
την θελω τρελα να χαθω στις βυζαρες της...

Επισκέπτης
ενα απο τα καλυτερα μουνια της πιατσας γαμησες  ;)!!!και ψηνεις και ενα αλλο!!αξιος και παλι αξιος!!τσακαλος!για την παντελη δεν ξερω!!παντως δεν μπορεις δουλεια να κανεις μαζι της!!χαζευεις τις βυζαρες της  ;)!!για να ψωνιζεται δυσκολο!!και αν το κανει μονο επιλεκτικα!!ετσι την εκοψα!

Επισκέπτης
για κωλογαμησια ειναι!!καταδικαζει το γαμησι απο το μουνι  :grin: :grin: :grin:!!και φαντασου τωρα παρτουζα!ελενη πιτσια,ολγα λαφαζανη,ντανιελα ελευθερακη ,κελλυ κελλεκιδου ,γκεστ σταρ μαιρη μπουγα και ΦΥΣΙΚΑ  ο θειος warhol!!!!! :grin:!!αλλα επειδη δεν ειμαι πλεονεκτης μια αντριανα μου φτανει  :grin: :grin: :grin: :grin:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.712
Πόντοι
7.715
πω πω ρε πουστη μου...αυτα ειναι βυζια....γαματα...και τρομερο παιδι μαζι.... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Επισκέπτης
ααα τωρα την σχολιαζεις αυτην!!για την ελενη τιποτα!!!κααααλα κινκυ  :grin: :grin: :grin:!!οντως ειναι μουναρος!!!

Επισκέπτης
τι νομιζες οτι ολα ειναι ωραια στη δουλεια μου?να σου σκαει η παντελη και να εχεις τις βυζαρες της σε αποσταση αναπνοης και να μην μπορεις να κανεις τιποτα!!και αντε να συγκεντρωθεις μετα!!!

Επισκέπτης
ειχε τυφλη εμπιστοσυνη στις δυνατοτητες μου χεχεχε!!!!μονο το βλεμμα με εστειλε?γενικα ειναι πολυ ομορφη γυναικα!!!μετα πιασαμε κουβεντα περι μουσικης!!και το καλυτερο?μετα απο αυτην σκει στο μαγαζι η τουρκαλα που επαιζε στο λουφα και παραλλαγη 2!!η πιτσιρικα!!!!αλλο μουνι απο εκει!!!

OP
OP
S

SAKIS26

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τελικα για πες μας την γαμησες η οχι?

OP
OP
S

SAKIS26

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
κοιτατε να δειτε που τελικα αυτη η που θα γαμιεται ασυστολα η θα κανει κονε για φοβερα γκομενακια. ενα απο τα δυο παιζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom