Νέα

Άντζελα από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα osie.0909
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
μαγκες 200 ευρο ειναι παρα πολα για 1 ορα καντε εμπαργκο κ θα διται εγο στελνο πμ σε πολλα μορακια απο εδο μεσα κ περναο πολυ μα πολυ καλητερα πχ 100.120 ευρο για 1 ορα κ 2 πουτσες ετσι τορα αν εσεις θελεται να τα ακουμπατε στην ΧΨ αντζελα τοτε οκ αυτα ......

Επισκέπτης
όχι λεβέντη να γράφεις, το πρόβλημα σου είναι πως πριν γράψεις, όλοι ξέρουν τι θα γράψεις.
παρατράβηξε η πλάκα με σένα.
τυπε σε βλεπω λιγο ενοχλημενο.δηλαδη ειναι κακο να γραψει καποιος μια αποψη;ειδικα οταν δεν λεει καλα λογια για το αγαπημενο μαγαζι των περισοτερων εδω μεσα.δεν θαψαμε τιποτα απλα διαπιστωσεις κανουμε.καλο θα ειναι επειδη εσυ γραφεις να βλεπεις και τα κακως κειμενα οπως την επαρση ;)ολες αυτες μαγκες γινονται με τα δικα σου τα λεφτα και τα δικα μου.αρα αφου πληρωνωκαι πληρωνεις μπορω να γραφω αυτο που πιστευω..τοσο απλα.. και χωρις να κινδυνευω να μου την πεσουν αν πω μια διαφορετικη γνωμη.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
δεν νομιζω οτι οι κριτικες ειναι πλαστες.ειναι τοσες πολλες οι αποδεδειγμενα καλες κριτικες που δεν εχει αναγκη απο μερικες fake.
καρεας καθαρος???πιο καθαρο ειναι το νεκροταφειο απεναντι φιλε μου.το πιο σιχαμενο επιπεδο Μεταξιου και αν...
παντως θεωρω οτι κακως κρινεις κατι που δεν εχεις δοκιμασει.
"Αποδεδειγμένα"? πώς? Και σου ξαναλέω.ΔΕΝ έχω κρίνει ποτέ τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου χώρου.Απορώ για τον Καρέα που λες.Οκ, έχω πάει μόνο κανά 2 φορές αλλά δεν ήταν βρώμικο.Καθαρό ήταν.Σίγουρα όχι βαμμένο και διακοσμημένο σαν το 104 αλλά σε καμμία περίπτωση βρώμικο.

mixalis...ath...

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλος δεν πας καλα...τι πεσιμο ειναι αυτο π εχεις κανει στην ατζελα;δεν εχω παει ποτε με την ατζελα και ουτε προκειτε...αλλα ειμαι πελατης του μαγαζιου....αυτο π λες οτι ειναι επικυνδηνη η περιοχη ειναι μεγαλη κοτσανα....αν πας για ποτο στο γκαζι και εχεις παρκαρει δεν μπορεισ να φας πεσιμο στην κωσταντινουπολεως;;αν πας για καφε στο μοναστηρακι αποκληετε να γινει κατι το βραδυ...οπωτε αστο μεγαλε εισαι ακυρος....οι τιμες στις ειναι ιδιες με ολα τα studio το μονο π αλλαζει τα 200 για την ωρα...στα υπολυπα ειναι ακριβως τα ιδια...υπαρχουν αρκτετα σπιτακια π γταφουν studio και μεσα δεν εχουν ουτε νιπτηρα...και φυσικα δεν το εχω δει ποτε να αλλαζουν σεντονια ΠΟΥΘΕΝΑ....αν δεν σου αρεσει μην πας...και φυσικα μπορεις να μην ασχολησησαι....

αλλα ξερεις κατι εδω στην ελλαδα ειναι συνηθες φενομενα να υπαρχουν καποιοι π να κραζουν τον ΠΡΩΤΟ.....

για μενα εισαι βαλτος.....

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ......

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Φίλε σωστά όσα λες, αλλά επέτρεψε μου να αμφιβάλλω λιγάκι και για τις "αυθόρμητες" διθυραμβικές κριτικές...Μπορεί να κάνω και λάθος.Αλλά κράτα και μια πισινή.Κι αυτό γιατί υπάρχουν πολλά studios σε πολύ καλύτερη περιοχή, εξίσου καθαρά, με τις ίδιες τιμές και καλές υπηρεσίες, χωρίς να κινδυνεύεις τριγυρνώντας στην περιοχή, ιδίως βράδυ να σε φάνε λάχανο.Όντως για ένα περίεργο λόγω το ΚΑΡΕΑ 30 ενώ σαν μέρος δεν λέει και πολλά, καθαρό είναι όμως-δεν ξέρω για παλιότερα, έχει την τιμή 60 και πάει καλά! Βασικά, το 104 κάνει καλό promotion, δεν έχω πάει γιατί 1-2 που πήγα, η τσατσά ήταν κάπως και τα κορίτσια που είδα δεν ήταν τόσο ωραίες. Πάει καιρός όμως, δεν ξέρω τώρα.Ο χώρος ήταν όμως πολύ καλός ομολογώ. Απλά ίσως τον έχει πάρει λίγο ψηλά τον αμανέ...
εχεις Απόδειξης για αυτά που λες? Η απλά αμπελοφιλοσοφης?εγω στο 104 ημουν πριν αλλα κριτικη δεν γραφω...και τι να λεει?

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
εχεις Απόδειξης για αυτά που λες? Η απλά αμπελοφιλοσοφης?
Για ποιό πράγμα αποδείξεις? Όχι δεν έχω. Δεν έχω βάλει ντετέκτιβ. Γι'αυτο και είπα ότι μπορεί να κάνω και λάθος.Τη γνώμη μου είπα.Όπως τη "γνώμη σας" λέτε κι εσείς.Κακό είναι?

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
μαγκες 200 ευρο ειναι παρα πολα για 1 ορα καντε εμπαργκο κ θα διται εγο στελνο πμ σε πολλα μορακια απο εδο μεσα κ περναο πολυ μα πολυ καλητερα πχ 100.120 ευρο για 1 ορα κ 2 πουτσες ετσι τορα αν εσεις θελεται να τα ακουμπατε στην ΧΨ αντζελα τοτε οκ αυτα ......

μην στεκεστε στο 200 σαν ποσο γιατι για στουντιο οντως ακουγεται υπερογκο.

αναλυστε τις παροχες οπως κανετε κ σε αλλα προιοντα που αγοραζετε.

στα 200 ειναι 2 εκτονωσεις , ολες οι ανωμαλιες που κυκλοφορουν , χωρος και καθαριοτητα επιπεδου 5***** και εχεμυθεια.

ενα cg για τα παραπανω συν καποιο ξενοδοχειο που ισως χρειαστει φτανει τα ιδια κ παραπανω.

κ επισης μετραει κ αλλιως .η κοπελα σε μια ωρα μπορει ανετα να κανει 3 κρεββατια των 50 ευρω συν τα εξτρα...

OP
OP
osie.0909

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
τυπε σε βλεπω λιγο ενοχλημενο.δηλαδη ειναι κακο να γραψει καποιος μια αποψη;ειδικα οταν δεν λεει καλα λογια για το αγαπημενο μαγαζι των περισοτερων εσω μεσα.δεν θαψαμε τιποτα απλα διαπιστωσεις κανουμε.καλο θα ειναι επειδη εσυ γραφεις να βλεπεις και τα κακως κειμενα οπως την επαρση ;)ολες αυτες μαγκες γινονται με τα δικα σου τα λεφτα και τα δικα μου.αρα αφου πληρωνωκαι πληρωνεις μπορω να γραφω αυτο που πιστευω..τοσο απλα.. και χωρις να κινδυνευω να μου την πεσουν αν πω μια διαφορετικη γνωμη.

λέβεντη δεν απαντήσα σε σένα, νομίζω πως το κατάλαβες, σέβομαι τις απόψεις άλλων και σε αρκετά σημεία με την δική σου συμφωνώ, όπως η επιπλέον τιμή για το 69.
όσο για τον άλλο κύριο δεν κάνει αυτό που κάνεις εσύ και το κάνει καιρό.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
"Αποδεδειγμένα"? πώς? Και σου ξαναλέω.ΔΕΝ έχω κρίνει ποτέ τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου χώρου.Απορώ για τον Καρέα που λες.Οκ, έχω πάει μόνο κανά 2 φορές αλλά δεν ήταν βρώμικο.Καθαρό ήταν.Σίγουρα όχι βαμμένο και διακοσμημένο σαν το 104 αλλά σε καμμία περίπτωση βρώμικο.

ειναι αποδεδειγμενα φιλε μ γιατι πολλα απτα παιδια που γραφουνε τα ξερουμε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και τα εμπιστευομαστε.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
λέβεντη δεν απαντήσα σε σένα, νομίζω πως το κατάλαβες, σέβομαι τις απόψεις άλλων και σε αρκετά σημεία με την δική σου συμφωνώ, όπως η επιπλέον τιμή για το 69.
Εγώ απλά έγραψα στην Άντζελα ότι ξέχασε στο πολυμελές συνεργείο που ανέφερε για τη φωτογράφησή της να αναφέρει και τον γραφίστα! Τόσο κακό είναι πια? Πλάκα κάνουμε ρε παιδιά...χαλαρώστε! Κι εκείνη την είδε κάπως κι απάντησε λες και είναι η Βασίλισσα Ελισσάβετ!

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Δεν απαξιώνω το επάγγελμα της πόρνης.Και αν σέβομαι την επιλογή των ναρκομανών ή των gay για παράδειγμα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνω κι εγώ ναρκομανής ή gay, για να αποδείξω ότι τους σέβομαι! Και ναι, ευχαρίστως θα δεχόμουν από κάπου ένα ποτάκι αν ήξερα όμως ότι δεν αποσκοπούσαν στα λεφτά. Τελοσπάντων. Βλέπω μια ομάδα ανθρώπων που δεν μοιάζουν για πελάτες φυσικά αλλά για αβανταδόρους με το αζημίωτο.Και μην αγχώνεστε, δεν θα ξαναγράψω στο forum αυτό γιατί φυσικά δεν έχει νόημα.Μη σας χαλάω και το promotion.Αντε, καλή δουλίτσα.
και αυτο γνώμη σου είναι?

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66

στου καρεα εχεις γαμησει φιλε μου ?

Επισκέπτης
τυπε δεν το εγραψα γιαυτο παω πασο.καλο παντως θα ειναι σε καποια πραγματα που απο οτι βλεπω ολοι συμφωνουμε να τα λεμε ασχετα με το τη θα κανει η καθε επιχειρηματιας .αυτη το συμφερον της και εμεις το δικο μας.ετσι ειναι με τα λεφτα και το παρα μου εγω κανω κουμαντο ;)οπως και εσυ απλα καλο ειναι να υπαρχει και μια αλλη αποψη.

OP
OP
osie.0909

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Βαρετός είσαι εσύ.Εκτός αν είναι δικό σου το site.

πω πω με ρουμπωσες τώρα, θα πεις κάτι διαφορετικό από αυτά που λες τόσο καιρό ή συνεχώς την ίδια μαλακία θα γράφεις;
για να σε πάρω στα σοβαρά κι αν θες να έχεις άποψη πήγαινε από εκεί και γράφτη την άποψη σου.
και θα δεις και στραβά που μέχρι τώρα εσύ δεν έχεις δει γιατί δεν έχεις πάει και θα μπορούμε να τα συζητήσουμε, μέχρι να το κάνεις όμως, για να έχεις ιδία άποψη θα γράφεις παπαριές.
πχ έχεις δει τα δωμάτια του πάνω ορόφου; όχι, αλλά θες να λες.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66

ωραια κ γω.
γιατι ειναι κοινος γνωστο οτι ειναι το ποιο σιχαμενο στουντιο της αθηνας κ συ δεν το χεις προσεξει.
ποια ειναι η αποψη σου για τα 60 του βασικου κ γιατι τα δωσες?

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
και αυτο γνώμη σου είναι?

Μάλιστα γνώμη μου είναι.Γιατί όταν βλέπω συγκεκριμένους κάποιους να την πέφτουν αμέσως σ'όποιον πάει να πει έστω και κάτι αρνητικό, όχι για τις υπηρεσίες, γενικά, ε πάει ο νους μου στο promotion.Περίεργο σου φαίνεται?

OP
OP
osie.0909

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Εγώ απλά έγραψα στην Άντζελα ότι ξέχασε στο πολυμελές συνεργείο που ανέφερε για τη φωτογράφησή της να αναφέρει και τον γραφίστα! Τόσο κακό είναι πια? Πλάκα κάνουμε ρε παιδιά...χαλαρώστε! Κι εκείνη την είδε κάπως κι απάντησε λες και είναι η Βασίλισσα Ελισσάβετ!

κι η πλάκα είναι πως οι επαγγελματικές φωτογραφίες επεξεργάζονται ακόμη κι αν δεν το ζητήσει ο πελάτης.
μου έμελε να συμφωνήσω σε κάτι με σένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom