Νέα

Άντζελα από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα osie.0909
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
επί της ουσίας όχι. το μόνο που δεν είπαμε είναι πως και ο πελάτης διαθέτει νοημοσύνη, μπορεί να κρίνει τι θα αγοράσει και πόσο.
νομιζω οτι αυτο το ειπα πρωτα απο ολα.ολοι εχουμε νοημοσυνη τυπε ;)λεφτα δεν ξερω ποσο θα εχουμε ακομα; ;)

Επισκέπτης
δεν διαφωνω στα πιο πολλα αλλα δυστυχως συνεχιζεις να εισαι προκλητικα εριστικη και προ παντων πολυ υπεροπτης.ευχομαι να σου βγει σε καλο.οταν ομως αποφασιζεις να δημοσιοποιεις ειτε τον ευατο σου ειτε το μαγαζι σου πρεπει να εισαι ετοιμη οχι για κακες κριτικες γιατι εγω δεν εχω κανει κακια κριτικη απλα καποια γνωμη.αν δεν σου αρεσουν ο.κ αλλα δεν μπορω να σε βλεπω να προσπαθεις να ειρωνευεσαι με τοση επαρση μια διαφορετικη αποψη απο τη δικη σου.
φταινε οι ορμονες μην την παρεξηγεις...

OP
OP
osie.0909

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
νομιζω οτι αυτο το ειπα πρωτα απο ολα.ολοι εχουμε νοημοσυνη τυπε ;)λεφτα δεν ξερω ποσο θα εχουμε ακομα; ;)

σε λίγο λεφτά δεν θα έχουμε και θα σκεφτόμαστε τα σημερινά και θα κλαίμε.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
φταινε οι ορμονες μην την παρεξηγεις...

αλλα τι ορμονες................ :2funny:
κανονικη γυναικα τοσες πολλες συγουρα δεν τις εχει ;)
τα ξερεις παντως ολα αυτα ε?
τελικα ειμαστε πολυ προχωρημενοι στην ελλαδα
αλλο αν το παιζουμε συντιρητικουρες :2funny:

εσυ τι γελας μωρο μου?
και συ ευτιχυσμενη απο την πολυ εστραδιολη εισαι?

Επισκέπτης

εσυ τι γελας μωρο μου?
ευτυχισμενη ...δεν νομιζω καρνταση μου :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Επισκέπτης

εσυ τι γελας μωρο μου?
μην αρπαζεσε τσολια μου.ολοι συνεισφερουμε στην διαφημηση του μαγαζιου σου ;)

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Βορειοι, Νοτιοι,

μια παρατήρηση λεπτομέρεια: Ισως όσα γράφονται θα ήταν πιο σωστό να γράφονται στο forum Φυλής 104 παρά στης Αντζελας. Λεπτομέρεια.

Τα 200 Ευρώ σαν νούμερο ειναι ....νούμερο!

Αν παει κάποιος σε ένα studio και ζητήσει full πρόγραμμα με πρωκτικό σε πόσα μαγαζιά που έχουν σφραγισμένες πετσέτες, αντισηπτικά, σφραγισμένες παντόφλες, καθαρά σεντόνια κλπ κλπ., θα βρεί τιμή κάτω απο 100?
Νομίζω οτι 2Χ100 είναι εύκολο πόσο κάνει.

Αν πάλι τα παραπάνω υπάρχουν και αλλού, εγώ θα ζητήσω συγγνώμη.
Και επειδή κινδυνεύω να θεωρηθώ διαφημιστής του μαγαζιού απλά δηλώνω οτι στην εποχή της απόλυτης ισοπέδωσης κάθε καλό πρέπει να λέγεται.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Βορειοι, Νοτιοι,

μια παρατήρηση λεπτομέρεια: Ισως όσα γράφονται θα ήταν πιο σωστό να γράφονται στο forum Φυλής 104 παρά στης Αντζελας. Λεπτομέρεια.

Αν παει κάποιος σε ένα studio και ζητήσει full πρόγραμμα με πρωκτικό σε πόσα μαγαζιά που έχουν σφραγισμένες πετσέτες, αντισηπτικά, σφραγισμένες παντόφλες, καθαρά σεντόνια κλπ κλπ., θα βρεί τιμή κάτω απο 100?

Και επειδή κινδυνεύω να θεωρηθώ διαφημιστής του μαγαζιού απλά δηλώνω οτι στην εποχή της απόλυτης ισοπέδωσης κάθε καλό πρέπει να λέγεται.
ρε θα μας πάρεις τη δουλειά....εγώ είμαι πιο καλός προμότορας!!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Βορειοι, Νοτιοι,

τυπε κανεις δεν ειπε για το μαγαζι.αλλα να θεωρουμε την καθαριοτητα κατι σαν εξωπραγματικο μου κανει εντυπωση.σου λεω οτι σε μαγαζια μασαζερι υπαρχουν και σφραγισμενες πετσετες και παντοφλες και 80 ευρω και δυο φορες;και μην μου πεις αλλο στουντιο αλλο μασαζ.και στα δυο να γαμησουμε παμε ;)επισης υπαρχουν στουντιο που προσφερουν αυτες τις υπηρεσιες αν διαβασεις υπαρχουν πολλα στουντιο.σιγουρα σαν μαγαζια δεν ειναι σαν το 104 αλλα δεν σημαινει οτι ειναι του πεταματου.τα 200 επιμενω ειναι παρα πολλα ;)

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
μην στεκεστε στο 200 σαν ποσο γιατι για στουντιο οντως ακουγεται υπερογκο.

αναλυστε τις παροχες οπως κανετε κ σε αλλα προιοντα που αγοραζετε.

στα 200 ειναι 2 εκτονωσεις , ολες οι ανωμαλιες που κυκλοφορουν , χωρος και καθαριοτητα επιπεδου 5***** και εχεμυθεια.

ενα cg για τα παραπανω συν καποιο ξενοδοχειο που ισως χρειαστει φτανει τα ιδια κ παραπανω.

κ επισης μετραει κ αλλιως .η κοπελα σε μια ωρα μπορει ανετα να κανει 3 κρεββατια των 50 ευρω συν τα εξτρα...

αφου δεν διαβαζετε με παραθετω...

ειναι ενα πολυ ειδικο προγραμμα κ θεωρω οτι λαθος το σχολιαζουμε.
θα συμφωνουσα αν το απλο δεν ηταν στα 50 και ηταν στα 60 οπως του νεκροταφειου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom