Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
νομιζεις.....ακυρη.-
τι κανεις σιγμα ταφ αλφα ρο?
εσυ καλα κανεις αλλοι φταινε εδω μεσα ;)νομιζεις.....
καλα ειμαι γλυκια μου.....
νομιζεις.....
καλα ειμαι γλυκια μου.....
εαν η χειρονομια πηγενε σε σενα δεν θα ειχα κανει απαντηση αλλα παραθεση....απο αυτο ποστ σου καταλαβαινω οτι ξερεις να κανεις παραθεση.
τοτε η χειρονομια που εκανες εφοσων δεν εχεις κανει παραθεση αφορα ακριβως το απο πανω ποστ το οποιο ειναι δικο μου.
νομιζω η ζωνομι?
για εξηγα....εσυ καλα κανεις αλλοι φταινε εδω μεσα ;)
εαν η χειρονομια πηγενε σε σενα δεν θα ειχα κανει απαντηση αλλα παραθεση....
και παλι νομιζεις λοιπον....
φαντάζεσαι την κέλλυ ντυμένη με τσαρούχι και φουστανέλα?? πολύ σούπερ...δειτε κατι τωρα.
η κελυ μου πουλαει μαγκιτσα κ ειρωνια επειδη ποτε εκτος σπανιων περιπτωσεων δεν χρησιμοποιω το νικ μου οταν γαμαω και δεν γραφω ποτε κριτικες αρα δεν ξερει και ποιος ειμαι(σαν πελατης εννοω γιατι σαν νικ δεν εχει καμια σημασια).
αν ηξερε με ποιον πελατη της μιλαει τωρα θα καθοταν τσολιας.
αυτα ειναι τα ωραια της ανωνυμιας...
1.δεν μπορω να καταλαβω που διεκρεινες μαγκια και ειρωνια?δειτε κατι τωρα.
η κελυ μου πουλαει μαγκιτσα κ ειρωνια επειδη ποτε εκτος σπανιων περιπτωσεων δεν χρησιμοποιω το νικ μου οταν γαμαω και δεν γραφω ποτε κριτικες αρα δεν ξερει και ποιος ειμαι(σαν πελατης εννοω γιατι σαν νικ δεν εχει καμια σημασια).
δειτε κατι τωρα.
ρε εσυ ρε εσυφαντάζεσαι την κέλλυ ντυμένη με τσαρούχι και φουστανέλα?? πολύ σούπερ...
κοψε κατι γιατι σκιαστικα τωρα..........μιλαμε πολα κιλα μαγκια πρεπει να εχεις ..για εξηγα....
1.δεν μπορω να καταλαβω που διεκρεινες μαγκια και ειρωνια?
2.[size=10pt]οι τσολιαδες ειναι για το συνταγμα[/size]
ρε συ ρε συ για καλό το έίπα!!!ρε εσυ ρε εσυ
πες τα αγαπη μου.....αν κατάλαβα καλά, η χειρονομία μόνο με σένα σχέση δεν είχε, άλλον κύριον αφορούσε, εσύ ήσουν από πάνω και σε πήραν τα σκάγια.
κοψε κατι γιατι σκιαστικα τωρα..........μιλαμε πολα κιλα μαγκια πρεπει να εχεις ..
πες τα αγαπη μου.....
ακριβος ετσι ειναι....
πως με ξερεις πως με ξερεις.....
αν κατάλαβα καλά, η χειρονομία μόνο με σένα σχέση δεν είχε, άλλον κύριον αφορούσε, εσύ ήσουν από πάνω και σε πήραν τα σκάγια.
μακαρι να κανω λαθος αλλα δεν το βλεπω.τοσο τσαμπουκα και ειρωνια χωρις λογο ;)μονο στους καλους ''φιλους'' δηλαδη εισαι γλυκια ;)
κανεις λαθος καρδια μου....
και εγω που νομιδα οτι θα γελαθειθ με το θχολιο μου για τουθ τσολιαδεθ :'( :'( :'(καμια ειρωνια...