Πήγα 2 φορές κι αυτό γιατί μου είπε φίλος τα καλύτερα για κάποια κορίτσια.Μία έπεσα στη Σάρα και μία σε μια καινούρια μικρούλα που δεν θυμάμαι όνομα.Τα 60 τα θεωρώ πολλά.Δεν θα ξαναπήγαινα.Αλλά τον χώρο δεν τον βρήκα βρώμικο.Αθώος?ωραια κ γω.
γιατι ειναι κοινος γνωστο οτι ειναι το ποιο σιχαμενο στουντιο της αθηνας κ συ δεν το χεις προσεξει.
ποια ειναι η αποψη σου για τα 60 του βασικου κ γιατι τα δωσες?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άντζελα από Φυλής 104
- Μέλος που άνοιξε το νήμα osie.0909
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 741
- Εμφανίσεις 80K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Πήγα 2 φορές κι αυτό γιατί μου είπε φίλος τα καλύτερα για κάποια κορίτσια.Μία έπεσα στη Σάρα και μία σε μια καινούρια μικρούλα που δεν θυμάμαι όνομα.Τα 60 τα θεωρώ πολλά.Δεν θα ξαναπήγαινα.Αλλά τον χώρο δεν τον βρήκα βρώμικο.Αθώος?
όχι, τώρα πια κατανοητό τι κάνεις.
συνέχα.
Επισκέπτης
τυπε στο συγεκριμενο στουντιο εχουν γραφτει τα καλυτερα για τα κοριτσια αλλα τα χειροτερα για το χωρο ;)οσο για τα 60 ειπαμε ο καθενας πουλαει οσο θελει απο εκει και περα ο καθενας οπως ειπα αποφασιζει που θα δωσει τον παρα του.Πήγα 2 φορές κι αυτό γιατί μου είπε φίλος τα καλύτερα για κάποια κορίτσια.Μία έπεσα στη Σάρα και μία σε μια καινούρια μικρούλα που δεν θυμάμαι όνομα.Τα 60 τα θεωρώ πολλά.Δεν θα ξαναπήγαινα.Αλλά τον χώρο δεν τον βρήκα βρώμικο.Αθώος?
TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
σωστος....όχι, τώρα πια κατανοητό τι κάνεις.
συνέχα.
Ρε osie αυτό είπα κι η άλλη αρπάχτηκε! Το ξέρω φυσικά ότι επεξεργάζονται.Απο εκεί ξεκίνησε αυτή η χαζοκοντρίτσα.Κι άρχισε να μου λέει ότι εμένα όχι μόνο γραφίστας δεν με φτιάχνει αλλά ούτε ο Πικασο και κάτι τέτοια κουφά! Μα είναι φυσικό. Κάνω άλλη δουλειά. Να δεις που θα νομίζει ότι όλοι και όλες τη ζηλεύουν κιόλας!κι η πλάκα είναι πως οι επαγγελματικές φωτογραφίες επεξεργάζονται ακόμη κι αν δεν το ζητήσει ο πελάτης.
μου έμελε να συμφωνήσω σε κάτι με σένα.
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Πήγα 2 φορές κι αυτό γιατί μου είπε φίλος τα καλύτερα για κάποια κορίτσια.Μία έπεσα στη Σάρα και μία σε μια καινούρια μικρούλα που δεν θυμάμαι όνομα.Τα 60 τα θεωρώ πολλά.Δεν θα ξαναπήγαινα.Αλλά τον χώρο δεν τον βρήκα βρώμικο.Αθώος?
εκει εισαι λαθος στην ειρωνια .Αθωος? γιατι σου εδωσα την εντυπωση οτι σε δικαζω?
ειμαι ο μονος που δεν στην λεω κ προσπαθω να κανω διαλογο μαζι σου.
ετσι εκανες κ για το σχολιο του γραφιστα.οχι πλακα ειρωνεια.διαχωρισε τα αυτα τυπε.
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
τυπε στο συγεκριμενο στουντιο εχουν γραφτει τα καλυτερα για τα κοριτσια αλλα τα χειροτερα για το χωρο ;)οσο για τα 60 ειπαμε ο καθενας πουλαει οσο θελει απο εκει και περα ο καθενας οπως ειπα αποφασιζει που θα δωσει τον παρα του.
ο τύπος πια γίνεται η ρόμπα από μόνος του πια και δει το έχει καταλάβει ακόμη.
Καταρχήν δεν ανέφερα ποτέ εγώ τον Καρέα.Άλλος το είπε και σχολίασα.Δηλαδή επειδή είπα ότι οι υπηρεσίες ήταν καλές, είμαι βαλτός εννοείς??!!! Και δεν είσαι εσύ??!!!! που ξυπνάς και κοιμάσαι γράφοντας για αγαπούλες και ναζάκια?? Και είπα μάλιστα ότι στον Καρέα δεν θα ξαναπήγαινα γιατί θεωρώ τα 60 πολλά παρότι οι υπηρεσίες είναι καλές.Εντάξει? Τελοσπάντων...να το τελειώνουμε το θέμα? Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Διαφορετικές γνώμες μπορούμε να λέμε, δε χρειάζεται να πλακωνόμαστε.όχι, τώρα πια κατανοητό τι κάνεις.
συνέχα.
sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
οκ φιλε εγο παντος κανο αυτο που ειπα κ περιν κ δινο 150 ευρο μαζι με χοτελ η σπιτι μου ακομα ποιο λιγα αυτα......τορα τι κανουν αυτες αν παρουν 3 πελατες τον 60 ευ εμενα δεν με απασχολη αυτα οκ .....μην στεκεστε στο 200 σαν ποσο γιατι για στουντιο οντως ακουγεται υπερογκο.
αναλυστε τις παροχες οπως κανετε κ σε αλλα προιοντα που αγοραζετε.
στα 200 ειναι 2 εκτονωσεις , ολες οι ανωμαλιες που κυκλοφορουν , χωρος και καθαριοτητα επιπεδου 5***** και εχεμυθεια.
ενα cg για τα παραπανω συν καποιο ξενοδοχειο που ισως χρειαστει φτανει τα ιδια κ παραπανω.
κ επισης μετραει κ αλλιως .η κοπελα σε μια ωρα μπορει ανετα να κανει 3 κρεββατια των 50 ευρω συν τα εξτρα...
Επισκέπτης
κοιταξε εγω δεν τον ξερω ουτε εχω παρακολουθησει τη γραφει.σε καποια που λεει εχει δικιο σε καποια αλλα ειναι λαθος και δυστυχως επιμενει ;)απο οτι βλεπω στη βασικη ενσταση αν ειναι πολλα τα 200 αλλα και καποια αλλα εξτρα που για μενα πρεπει να ειναι στανταρ δεν νομιζω να διαφωνουμε επι της ουσιας ;)ο τύπος πια γίνεται η ρόμπα από μόνος του πια και δει το έχει καταλάβει ακόμη.
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Καταρχήν δεν ανέφερα ποτέ εγώ τον Καρέα.Άλλος το είπε και σχολίασα.Δηλαδή επειδή είπα ότι οι υπηρεσίες ήταν καλές, είμαι βαλτός εννοείς??!!! Και δεν είσαι εσύ??!!!! που ξυπνάς και κοιμάσαι γράφοντας για αγαπούλες και ναζάκια?? Και είπα μάλιστα ότι στον Καρέα δεν θα ξαναπήγαινα γιατί θεωρώ τα 60 πολλά παρότι οι υπηρεσίες είναι καλές.Εντάξει? Τελοσπάντων...να το τελειώνουμε το θέμα? Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Διαφορετικές γνώμες μπορούμε να λέμε, δε χρειάζεται να πλακωνόμαστε.
όχι δεν τελειώνει, την δυνατότητα αυτή στην έδωσα στο παρελθόν που δεν είχα καταλάβει ή δε πίστευα τι έψαχνες, εσύ δεν το εκμεταλλεύτηκες.
συνέχα με διασκεδάζει η κακομοιριά σου, μου αρέσει που έγινες ρόμπα μονάχος σου.
κοιταξε εγω δεν τον ξερω ουτε εχω παρακολουθησει τη γραφει.σε καποια που λεει εχει δικιο σε καποια αλλα ειναι λαθος και δυστυχως επιμενει ;)απο οτι βλεπω στη βασικη ενσταση αν ειναι πολλα τα 200 αλλα και καποια αλλα εξτρα που για μενα πρεπει να ειναι στανταρ δεν νομιζω να διαφωνουμε επι της ουσιας ;)
Όχι, συμφωνώ για τα χρήματα ότι είναι πολλά. Αλλά όταν βλέπεις πολλούς να λένε ότι είναι καλά τα χρήματα ή ότι πρέπει να το αυξήσουν κιόλας, τί να υποθέσει κανείς? Οχι, πές μου!
Επισκέπτης
ρε συ osie πουτανοκαψουρης εισαι με καμια απο το 104 και τα γραφεις αυτα?
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Aπο την πρωτη μερα που ανοιξε αυτο το θρεντ που αφορα εμενα δεν νομιζω να περασε ουτε μια σελιδα χωρις μια κοντρα ενα σκανδαλο μια διαμαχη
καποτε καποιους τους πειραζε η αλλαγη φυλου μου λες και ζουμε στη γερμανια του 1940
τωρα καποιους τους πειραζουν οι χ,ψ τιμες λες και ολες οσες κανουμε αυτη τη δουλεια την κανουμε για την ψυχη της μανας μας
αυριο το προβλημα θα ειναι κατι αλλο, μεθαυριο κατι αλλο και παει λεγοντας.....
δεν πειραζει παιδια
εγω γιαυτο ζω και αυτη ειναι η δουλεια μου, το σκανδαλο, η προκληση και ο ντορος αφου αυτο ειναι που θελει ο Ελληνας αλλα και η Ελληνιδα ;)
και ολοι εσεις που εχετε το χ,ψ προβλημα μαζι μου
αθελα σας ειστε και οι καλυτεροι διαφιμιστες μου ;)
ολοι χρησιμοι ειναι σε αυτοι τη ζωη ;)
anyway
τις νεες μου φωτογραφιες μπορείτε να τις δείτε και στα
καποτε καποιους τους πειραζε η αλλαγη φυλου μου λες και ζουμε στη γερμανια του 1940
τωρα καποιους τους πειραζουν οι χ,ψ τιμες λες και ολες οσες κανουμε αυτη τη δουλεια την κανουμε για την ψυχη της μανας μας
δεν πειραζει παιδια
εγω γιαυτο ζω και αυτη ειναι η δουλεια μου, το σκανδαλο, η προκληση και ο ντορος αφου αυτο ειναι που θελει ο Ελληνας αλλα και η Ελληνιδα ;)
anyway
Επισκέπτης
ναι αλλα επιμενεις ενω λες οτι εχει παει οτι το βρηκες καθαρο.οταν στις 10 κριτηκες και οι 10 μιλανε για βρωμα και λυσωδια τοτε δυο πραγματα συμβαινουν.η εισαι τυφλος η λες ψεμματα ;)Όχι, συμφωνώ για τα χρήματα ότι είναι πολλά. Αλλά όταν βλέπεις πολλούς να λένε ότι είναι καλά τα χρήματα ή ότι πρέπει να το αυξήσουν κιόλας, τί να υποθέσει κανείς? Οχι, πές μου!
όχι δεν τελειώνει, την δυνατότητα αυτή στην έδωσα στο παρελθόν που δεν είχα καταλάβει ή δε πίστευα τι έψαχνες, εσύ δεν το εκμεταλλεύτηκες.
συνέχα με διασκεδάζει η κακομοιριά σου, μου αρέσει που έγινες ρόμπα μονάχος σου.
Συγνώμη, έγραψα κάτι εγώ για σένα σήμερα?? Ασχολήθηκα? Εγραψα κάτι στην Άντζελα.Εσένα ποιο είναι το πρόβλημά σου? Σ'εκείνη απευθύνθηκα.Απάντησε, της απάντησα, τέλος.Και συγνώμη που δεν άρπαξα αυτή την ευκαιρία που μου έδωσες.Δεν ήμουνα φρόνιμο παιδί ε?
TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
πες ποιος το ειπε αυτό συγκεκριμένα.....Όχι, συμφωνώ για τα χρήματα ότι είναι πολλά. Αλλά όταν βλέπεις πολλούς να λένε ότι είναι καλά τα χρήματα ή ότι πρέπει να το αυξήσουν κιόλας, τί να υποθέσει κανείς? Οχι, πές μου!
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
κοιταξε εγω δεν τον ξερω ουτε εχω παρακολουθησει τη γραφει.σε καποια που λεει εχει δικιο σε καποια αλλα ειναι λαθος και δυστυχως επιμενει ;)απο οτι βλεπω στη βασικη ενσταση αν ειναι πολλα τα 200 αλλα και καποια αλλα εξτρα που για μενα πρεπει να ειναι στανταρ δεν νομιζω να διαφωνουμε επι της ουσιας ;)
επί της ουσίας όχι. το μόνο που δεν είπαμε είναι πως και ο πελάτης διαθέτει νοημοσύνη, μπορεί να κρίνει τι θα αγοράσει και πόσο.
Επισκέπτης
δεν διαφωνω στα πιο πολλα αλλα δυστυχως συνεχιζεις να εισαι προκλητικα εριστικη και προ παντων πολυ υπεροπτης.ευχομαι να σου βγει σε καλο.οταν ομως αποφασιζεις να δημοσιοποιεις ειτε τον ευατο σου ειτε το μαγαζι σου πρεπει να εισαι ετοιμη οχι για κακες κριτικες γιατι εγω δεν εχω κανει κακια κριτικη απλα καποια γνωμη.αν δεν σου αρεσουν ο.κ αλλα δεν μπορω να σε βλεπω να προσπαθεις να ειρωνευεσαι με τοση επαρση μια διαφορετικη αποψη απο τη δικη σου.Aπο την πρωτη μερα που ανοιξε αυτο το θρεντ που αφορα εμενα δεν νομιζω να περασε ουτε μια σελιδα χωρις μια κοντρα ενα σκανδαλο μια διαμαχη
δεν πειραζει παιδια
anyway
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Συγνώμη, έγραψα κάτι εγώ για σένα σήμερα?? Ασχολήθηκα? Εγραψα κάτι στην Άντζελα.Εσένα ποιο είναι το πρόβλημά σου? Σ'εκείνη απευθύνθηκα.Απάντησε, της απάντησα, τέλος.Και συγνώμη που δεν άρπαξα αυτή την ευκαιρία που μου έδωσες.Δεν ήμουνα φρόνιμο παιδί ε?
να σε ρωτήσω, το καλύτερο που μπορούσαν να στείλουν είσαι εσύ;
γιατί τελικά ψυχαγωγείς.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 40
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις