Νέα

Άντζελα από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα osie.0909
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
24
και κλειστα οταν ειμαστε παλι υπαρχει καθαριστρια που κανει κανει γενικη ;)
ειρωνια ναι αγαπη μου καλα διακρινεις ;)
με τι περιμενες να σου απαντησω οταν εγω διακρινω πρωτη διαθεση να μου κανεις απο αναλυση της οικονομικης καταστασης μεχρι μαθημα για το πως πρεπει να λειτουργω την επιχειρηση μου?
χωρις παρεξηγηση..........
αλλα πελατες ενδιαφερομαστε να βρουμε εδω..............
οχι συμβουλους επιχειρησεων ;)
φιλικα παντα :-* :-* :-*
εσυ κουκλα μου πρωτη μας εκανες οικονομικη αναλυση με παραδειγματα απο μπουζουκια μεχρι κλαμπ του εξωτερικου.οταν καποιος σου απανταει με βαση αυτα που λες μην παραξηγησε ;) κουβεντα βκανουμε τη γνωμη μου λεω εκτος αν σε ενδιαφερει η γνωμη ενος πελατη και η κριτηκη εκτος οταν αφορα το οικονομικο ...εκει καπου χαλιεσαι :grin: περα απο την πλακα θα ησουν πολυ καλη συμβουλος και θα επειθες πολλους.για τα αλλα φυσικα και δεν μπορω εγω να σου κανω υποδειξη πως θα λειτουργεις το μαγαζι σουαλλα και εσυ δεν μπορεις να παρουσιαζεςι μια επιχειρηση και τα αυτονοητα καθαριτητα και υγειεινη να μας τα παρουσιαζεις σαν κατι φοβερο.σαν μαγαζι που εχεις απο το νομο πρεπει να εισαι καθαρη ;)συμβουλος δεν θα γινομουν ποτε κουκλαρα μου ειδικα σε μπουρδελα....και συγνωμη αλλα αυτα ταωμαγαζια δεν χρειαζονται συμβουλους αλλα πελατες οπως λες και καλο προμοσιον που σε αυτο σου βγαζω το καπελο ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
εσυ κουκλα μου πρωτη μας εκανες οικονομικη αναλυση με παραδειγματα απο μπουζουκια μεχρι κλαμπ του εξωτερικου.οταν καποιος σου απανταει με βαση αυτα που λες μην παραξηγησε ;)

σιγα βρε δεν παρεξηγουμε
απλα πιστευω οτι σε οτι εκανες αρχικα παραθεση τα παντα ηταν πολυ κατανοητα και απλα το ολο θεμα μετα κουρασε
αυτα που ειπα με απλα λογια χωρις τα παραδειγματα ηταν....
οτι πουλιονται πολλα πραγματα στις μερες μας που δεν αξιζουν τα λεφτα τους.... (οπως τα λεφτα που δωσαμε εκεινο το βραδυ στα μπουζουκια)
και οτι οταν κατι μας φαινεται ακριβο δεν χαθηκε και ο κοσμος αν δεν το αποκτησουμε, παλι καλα θα περασουμε με κατι αλλο....(οπως η σαμπανια των 10.000ε)
διαφωνεις σε κατι απο αυτα τα 2?
πιστευεω πως οχι και πιστευω και πως αυτα τα 2 δινουν απαντηση στα παντα και σε ολα  ;)

Επισκέπτης
σιγα βρε δεν παρεξηγουμε
απλα πιστευω οτι σε οτι εκανες αρχικα παραθεση τα παντα ηταν πολυ κατανοητα και απλα το ολο θεμα μετα κουρασε
αυτα που ειπα με απλα λογια χωρις τα παραδειγματα ηταν....
οτι πουλιονται πολλα πραγματα στις μερες μας που δεν αξιζουν τα λεφτα τους.... (οπως τα λεφτα που δωσαμε εκεινο το βραδυ στα μπουζουκια)
και οτι οταν κατι μας φαινεται ακριβο δεν χαθηκε και ο κοσμος αν δεν το αποκτησουμε, παλι καλα θα περασουμε με κατι αλλο....(οπως η σαμπανια των 10.000ε)
διαφωνεις σε κατι απο αυτα τα 2?
πιστευεω πως οχι και πιστευω και πως αυτα τα 2 δινουν απαντηση στα παντα και σε ολα  ;)
εγω σου ειπα εσυ κανεις και για αλλη δουλεια ;)τη μπαλατην πετας οπου σε συμφερει.εσυ διαφωνεις πουθενα σε αυτα που γραφω εγω; ;)

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Αγαπητή Άντζελα, 1ον) Δεν έχω κακίες και πόσο μάλλον για ανθρώπους που δεν γνωρίζω. 2ον) 200 Ευρώ είναι πάρα πολλά για 1 ωρα ακόμα και κολοτούμπες να κάνουν οι κοπέλες.Ακόμα και τα 50 του απλού προγράμματος είναι πάρα πολλά. Υπάρχουν οίκοι ανοχής με 20-25 Ευρώ που είναι αρκετά καθαροί. Αλλά κουμάντο στην τσέπη του άλλου δεν θα κάνω εγώ. 3ον) Δεν έχω καταλάβει ειλικρινά γιατί έχεις τόση έπαρση!  Ειδικά εκεί που γράφεις ότι δεν κάνεις 1 ώρα πρόγραμμα γιατί θες να σε βλέπει πιο πολύς κόσμος, απόρησα! Πέρασα 2-3 φορές απο εκεί, και οκ, δεν έφτανε η ουρά και μέχρι την Πατησίων! Μάλλον πιστεύεις ότι είσαι η Jenna Jameson...Σε συμβουλεύω να κουλάρεις λιγάκι, γιατί απλά δεν υπάρχει λόγος. 4ον) Το μόνο που σου είπα περιπαιχτικά και για πλάκα, είναι ότι ξέχασες να αναφέρεις και τον γραφίστα. Γιατί οκ, μη μου πεις ότι δεν αφιέρωσε κάποιες ώρες κάποιος άνθρωπος για να φτιάξει τις φωτός.Όπως και σε όλες τις επαγγελματικές φωτογραφήσεις, πόσο μάλλον στις γυμνές. Δεν λέω ότι είσαι άσχημη, μια χαρά είσαι για τρανσέξουαλ. Απλά το λάθος που κάνετε πολλές τρανσέξουαλ είναι ότι βάφεστε πάρα πολύ και έντονα, με αποτέλεσμα να κάνει μπαμ ο "πρότερος έντιμος βίος"! Και ειλικρινά με έχετε παρεξηγήσει. Ποτέ δεν έθιξα τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου οίκου ανοχής γιατι απλά δεν έχω περάσει μέσα.Αν ήμουν βαλτός ή κακοπροαίρετος άνετα μπορούσα να γράψω ότι πέρασα μια μέρα με την τάδε κοπέλα και ήταν χάλια,βαριόταν, δεν έκανε καλό πρόγραμμα ή ό,τι άλλο. Ό,τι έχω γράψει είναι αντικειμενική κριτική σε κάποια πράγματα που διαβάζω και βλέπω. Δεν είναι κακό να μάθεις να δέχεσαι και απόψεις που μπορεί να μην σου αρέσουν. Και μπορεί να κάνω και λάθος. Μπορεί να περάσω μια μέρα να "λύσουμε" την παρεξήγηση. Καλή συνέχεια...

OP
OP
osie.0909

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
γιατι χθες και σημερα τσακωνομαι καθε πρωι με εναν ηλιθιο στη γειτονια μου :tickedoff:
αλλα και με το τοπικο αστυνομικο τμημα που ως συνηθος ειτε δεν σηκωνει το τηλ ειτε δηλωνει αναρμοδιο :-

κέρασε τον ένα αυταρχικό.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.100
Πόντοι
4.130
Συζήτηση πριν απο 30 χρόνια σε σπίτι της εποχής την περίοδο των εκπτώσεων:

Θα μας κάνετε καμμια έκπτωση? Τωρα έχει εκπτώσεις!!
Απάντηση κοπέλας της εποχής: "Αγοράκι εδω πουλάμε μουνι!!!"

Οι συζητήσεις ιδιες θα είναι όσα χρόνια και αν περάσουν. Θα πρέπει να συνηδητοποιήσουμε οτι αυτό, ΤΟΣΟ κάνει.

Ολοι όσοι πάνε με τα call girls πού δεν ξέρεις ουτε τι έχουν, ούτε απο που είναι, πόσο δίνουν για μια ώρα? Ρωτάω για να συγκρίνουμε ίδια πράγματα.....200-250?
Και εμένα δεν μου περισεύουν, θα ήθελα πρώτος να κάνει 100 η μια ώρα, αλλά ξαναλέω, αυτό, τόσο κάνει. Και θα ήταν πιο δόκιμο να ζητάμε εκπτώσεις απο άλλα μέρη παρά απο το καλύτερο μαγαζί της Ελλάδος. Εδω δικαιολογούν την τιμή. Με τον τρόπο τους.
Και αφου πουλάνε .....
Ξανα μια γνώμη.

Επισκέπτης
Συζήτηση πριν απο 30 χρόνια σε σπίτι της εποχής την περίοδο των εκπτώσεων:

Θα μας κάνετε καμμια έκπτωση? Τωρα έχει εκπτώσεις!!
Απάντηση κοπέλας της εποχής: "Αγοράκι εδω πουλάμε μουνι!!!"

Οι συζητήσεις ιδιες θα είναι όσα χρόνια και αν περάσουν. Θα πρέπει να συνηδητοποιήσουμε οτι αυτό, ΤΟΣΟ κάνει.

Ολοι όσοι πάνε με τα call girls πού δεν ξέρεις ουτε τι έχουν, ούτε απο που είναι, πόσο δίνουν για μια ώρα? Ρωτάω για να συγκρίνουμε ίδια πράγματα.....200-250?
Και εμένα δεν μου περισεύουν, θα ήθελα πρώτος να κάνει 100 η μια ώρα, αλλά ξαναλέω, αυτό, τόσο κάνει. Και θα ήταν πιο δόκιμο να ζητάμε εκπτώσεις απο άλλα μέρη παρά απο το καλύτερο μαγαζί της Ελλάδος. Εδω δικαιολογούν την τιμή. Με τον τρόπο τους.
Και αφου πουλάνε .....
Ξανα μια γνώμη.
τυπε ολα αυτα που λες υπαρχει και η απαντηση.καταρχην ποιος σουειπε οτι τα 200-250 πλεον υπαρχουν.αυτο που βλεπω οτι οι τιμες και σε αυτα ειναι πλεον πεσεμενες και το κυριοτερο διαπραγματευσιμες ;)πανε οι εποχες που ερχοταν ποι τουριστριες και εκαναν 7 ραντεβου την ημερα.πλεον αλλαξαν τα πραγματα.τωρα αν εσυ θεωρεις λογικη την τιμη των 200 ευρω σε ενα στουντιο κανεις δεν θα σου πει τιποτα.ο καθενας δινει αυτο που νομιζει.οσο για το κλαυτερο μαγαζι της ελλαδας κρατα και καμια πισινη.υπαρχουν μαγαζια που δεν διαφημηζονται τοσο πολυ και ειναι εξισου καλα.αλλωστε για το συγκεκριμενο ασχετα αν το αξιζει πεφτει πολυ προμοσιον.για μενα παντως το να δωσεις 50 ευρω για ενα απλο προγραμα ειναι παρα πολλα οταν μπορεις με τα 20-30 ευρω να παρεις ακριβως τα ιδια πραγματα.φυσικα ο καθενας τα δινει οπου νομιζει.εσυ μπορει να πιστευεις οτι αξιει εγω παλι λεω ειναι πολλα.και προσεξε η δικαιολογια που λεει η συμπαθεστατη αντζελα οτι εχω υπηρεσιες κ.λ.π οι ιδιες τιμες ισχυαν και πριν τις καθαριστριες και πριν φτιαξει το μαγαζι.για μενα ακομα και το μουνι πρεπει να συμβαδιζει με την εποχη.οταν ο περισοτερος κοσμος δεν εχει η δεν θα παει η θα παει εκει που βρισκει τα με λιγοτερα ;)ξερεις οτι η κριση φερνει μεγαλη ανταγωνιστηκοτητα και επιβιωνει αυτος που εχει τις καλυτερες υπηρεσιες με τις καλυτερες τιμες.αυτα πανε μαζι ;)

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Ταπεινη μου αποψη.

καταρχην ολοι οσοι συζητατε αυτο το θεμα εχετε ενα κομματι δικιο . ειτε οι συναδελφοι ειτε η επιχειρηματιας.

το θεμα ειναι οτι η τιμη της Coca-Cola δεν εχει πεσει πουθενα στο κοσμο παρολες τις κρισεις κτλ.

κ το συγκεκριμενο στουντιο για διαφορους λογους αυτην τη στιγμη ειναι σας την coca-cola.

επισης ξεχνατε ισως οτι η επιχειρηματιας μοιραζετε σε ενα ποσοστο(το οποιο δεν ξερουμε κ δεν μας αφορα) τα εσοδα , αρα δεν ειναι κ στην αποκλειστικη της ευχερεια καποια μειωση εστω κ αν το ηθελε.

τελος οσο πηγαινει το μαγαζι δεν υπαρχει καποιος λογος να πεσουν οι τιμες . εσεις στη δικη σας επιχειρηση θα το κανατε?

ειμαι σιγουρος οτι αν το προβλημα χτυπαγε θα μειωνανε αναγκαστικα οπως κανανε και στα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ της Φυλης.

μεχρι τοτε θεωρω οτι αδικα κουραζεστε.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
διακρινω μια μικρη ειρωνια αλλα το ξεπερναω.ρωταω λοιπον εγω ο χαζος ο βλακας ο αφελης.ολα αυτα που  ιλας για καθαριοτητα καθαριστρια δεν πρεπει να ειναι στη στανταρ υπηρεσιες ενος μαγαζιου;το τη κανουν αλλα μαγαζια αυτο ειναι αλλο θεμα.τα αυτονοητα δεν μπορεις να τα παρουσιαζεις σαν κατι εξτρα.στη τελικη οσα μαγαζια ειναι βρωμικα απλα δεν ξαναπατανε πελατες.θα τον δουλεψεις μια φορα αντε δυο ;)τωρα αν εσυ για να ριξεις τις τιμες πρεπει να θυσιασεις το αυτονοητο την υγειεινη του μαγαζιου σου αυτο θα το κρινεις εσυ.αλλα να φτανεις στο σημειο να μου λες για επιχειρημα οτι η καθαριστρια ειναι λογος να μην ριξεις τις τιμες ειναι αστειο.αλλωστε και πριν απο αυτο δεν ειδα να τις ειχες ριξει ;)φυσικα ομως οπως σου ξαναειπα ειναι δικαιωμα σου να ζητας οχι 200 αλλα και 500 απλα δεν δεχομαι τα αυτονοητα που εσυ διαφημηζεις για το οντως εκπληκτικο μαγαζι σου να μας λες οτι ειναι ο λογος που δεν αλλαζεις τιμες.πανω απο ολα η υγεια και αυτο δεν αφορα μο νο εμενα που ερχομαι μια φορα αλλα εσενα και τις υπαλληλους σου που δουλευουν 20 ωρες ;)
πέστα φίλε...Πώς δεν έπεσαν ακόμα να σε φάνε?! Μάθαμε το αυτονόητο να το θεωρούν ότι μας κάνουν και χάρη.Λες και δεν είναι ωραίο και απαραίτητο και για την κοπέλα του οίκου να ξαπλώνει σε καθαρά σεντόνια και να βρίσκεται σε καθαρό χώρο. Εδώ μπαίνουν μερικοί "πελάτες" και λένε ότι οι τιμές αυτές είναι και μάλιστα πρέπει να αυξηθούν κιόλας! Για να καταλάβεις...Για να δούμε ποιο θα είναι το πρώτο "έξυπνο" studio που θα ρίξει τις τιμές.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Ταπεινη μου αποψη.

καταρχην ολοι οσοι συζητατε αυτο το θεμα εχετε ενα κομματι δικιο . ειτε οι συναδελφοι ειτε η επιχειρηματιας.

το θεμα ειναι οτι η τιμη της Coca-Cola δεν εχει πεσει πουθενα στο κοσμο παρολες τις κρισεις κτλ.

κ το συγκεκριμενο στουντιο για διαφορους λογους αυτην τη στιγμη ειναι σας την coca-cola.

επισης ξεχνατε ισως οτι η επιχειρηματιας μοιραζετε σε ενα ποσοστο(το οποιο δεν ξερουμε κ δεν μας αφορα) τα εσοδα , αρα δεν ειναι κ στην αποκλειστικη της ευχερεια καποια μειωση εστω κ αν το ηθελε.

τελος οσο πηγαινει το μαγαζι δεν υπαρχει καποιος λογος να πεσουν οι τιμες . εσεις στη δικη σας επιχειρηση θα το κανατε?

ειμαι σιγουρος οτι αν το προβλημα χτυπαγε θα μειωνανε αναγκαστικα οπως κανανε και στα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ της Φυλης.

μεχρι τοτε θεωρω οτι αδικα κουραζεστε.

Όχι, η τιμή της Coca Cola μπορεί να μην έπεσε αλλά βγήκαν πάρα πολλά αναψυκτικά Cola, πολύ πιο οικονομικά, σχεδόν εξίσου ωραία, που έφαγαν αρκετή πελατεία από την Coca Cola.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Κουράστηκα, διαβαζοντας την αντιπαραθεση Αντζελας/oliverkhan από την αρχή της. Νομίζω το θέμα εξαντλήθηκε. Ακούσαμε την επιχειρηματολογία και των δύο πλευρών και είμαστε "μεγάλα παιδιά" ώστε να μπορεί ο καθένας μας να βγάλει τα συμπεράσματά του.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Κουράστηκα, διαβαζοντας την αντιπαραθεση Αντζελας/oliverkhan από την αρχή της. Νομίζω το θέμα εξαντλήθηκε. Ακούσαμε την επιχειρηματολογία και των δύο πλευρών και είμαστε "μεγάλα παιδιά" ώστε να μπορεί ο καθένας μας να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Δηλαδή δεν μας επιτρέπεις να γράφουμε πια? Δεν σε είδα ποτέ να γράφεις ποτέ ότι κουράστηκες να διαβάζεις τόσες σελίδες πριν.Τώρα κουράστηκες που βγήκαν κάποιοι να πουν την άποψή τους ?

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66

ξεκουρασου.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Όχι, η τιμή της Coca Cola μπορεί να μην έπεσε αλλά βγήκαν πάρα πολλά αναψυκτικά Cola, πολύ πιο οικονομικά, σχεδόν εξίσου ωραία, που έφαγαν αρκετή πελατεία από την Coca Cola.

πολυ σωστα.

επειδη ομως δεν προκειται περι ιδρυματος αλλα περι επιχειρησης εμεις εχουμε την επιλογη να παμε σε αλλη.

το αν χασει πελατεια με τον τροπο που χειριζεται την επιχειρηση ειναι δικο της προβλημα κ οχι δικο μας.

οση πελατεια κ να χασε η  coca-cola δεν επηρεαστηκε ομως γιατι ειχε το πιο γνωστο προιον(οχι το καλυτερο)...

ε αυτο εχει κ το Φ104 αυτη τη στιγμη απο καποιες πολυ πετυχημενες κινησεις.

και σε αυτο ειναι υπευθυνα ολα τα αλλα αποτυχημενα στουντιο.

αυτο που επιασε στο συγκεκριμενο ειναι το πολυ εξυπνο μαρκετινγκ , οι φιλοτιμες κοπελες , τα πολυ ιδιαιτερα προγραμματα και η καθαριοτητα.

γιατι δεν τα κανουν κ οι αλλοι???γιατι στο Καρεα στο πιο βρωμικο στουντιο της Ελλαδας το απλο ειναι 60ευρω τοσα χρονια κ ομως κανουν χρυσες δουλειες κ κανεις δεν παραπονειται ιδιαιτερα???

επανερχομαι , οπως ολοι ξερετε το μαγαζι ειναι στην χειροτερη περιοχη για στουντιο , οι κοπελες τους ομορφες αλλα υπαρχουν κ καλυτερες και ομως ειναι το πιο πολυσηζητημενο στην Ελλαδα.

αν δεν θελετε να υποστηριξετε συμφωνω απολυτα , αλλα μην φθονειτε τη μαγκια του αλλου.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Φίλε σωστά όσα λες, αλλά επέτρεψε μου να αμφιβάλλω λιγάκι και για τις "αυθόρμητες" διθυραμβικές κριτικές...Μπορεί να κάνω και λάθος.Αλλά κράτα και μια πισινή.Κι αυτό γιατί υπάρχουν πολλά studios σε πολύ καλύτερη περιοχή, εξίσου καθαρά, με τις ίδιες τιμές και καλές υπηρεσίες, χωρίς να κινδυνεύεις τριγυρνώντας στην περιοχή, ιδίως βράδυ να σε φάνε λάχανο.Όντως για ένα περίεργο λόγω το ΚΑΡΕΑ 30 ενώ σαν μέρος δεν λέει και πολλά, καθαρό είναι όμως-δεν ξέρω για παλιότερα, έχει την τιμή 60 και πάει καλά! Βασικά, το 104 κάνει καλό promotion, δεν έχω πάει γιατί 1-2 που πήγα, η τσατσά ήταν κάπως και τα κορίτσια που είδα δεν ήταν τόσο ωραίες. Πάει καιρός όμως, δεν ξέρω τώρα.Ο χώρος ήταν όμως πολύ καλός ομολογώ. Απλά ίσως τον έχει πάρει λίγο ψηλά τον αμανέ...

OP
OP
osie.0909

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Δηλαδή δεν μας επιτρέπεις να γράφουμε πια? Δεν σε είδα ποτέ να γράφεις ποτέ ότι κουράστηκες να διαβάζεις τόσες σελίδες πριν.Τώρα κουράστηκες που βγήκαν κάποιοι να πουν την άποψή τους ?

όχι λεβέντη να γράφεις, το πρόβλημα σου είναι πως πριν γράψεις, όλοι ξέρουν τι θα γράψεις.
παρατράβηξε η πλάκα με σένα.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Φίλε σωστά όσα λες, αλλά επέτρεψε μου να αμφιβάλλω λιγάκι και για τις "αυθόρμητες" διθυραμβικές κριτικές...Μπορεί να κάνω και λάθος.Αλλά κράτα και μια πισινή.Κι αυτό γιατί υπάρχουν πολλά studios σε πολύ καλύτερη περιοχή, εξίσου καθαρά, με τις ίδιες τιμές και καλές υπηρεσίες, χωρίς να κινδυνεύεις τριγυρνώντας στην περιοχή, ιδίως βράδυ να σε φάνε λάχανο.Όντως για ένα περίεργο λόγω το ΚΑΡΕΑ 30 ενώ σαν μέρος δεν λέει και πολλά, καθαρό είναι όμως-δεν ξέρω για παλιότερα, έχει την τιμή 60 και πάει καλά! Βασικά, το 104 κάνει καλό promotion, δεν έχω πάει γιατί 1-2 που πήγα, η τσατσά ήταν κάπως και τα κορίτσια που είδα δεν ήταν τόσο ωραίες. Πάει καιρός όμως, δεν ξέρω τώρα.Ο χώρος ήταν όμως πολύ καλός ομολογώ. Απλά ίσως τον έχει πάρει λίγο ψηλά τον αμανέ...

δεν νομιζω οτι οι κριτικες ειναι πλαστες.ειναι τοσες πολλες οι αποδεδειγμενα καλες κριτικες που δεν εχει αναγκη απο μερικες fake.
καρεας καθαρος???πιο καθαρο ειναι το νεκροταφειο απεναντι φιλε μου.το πιο σιχαμενο επιπεδο Μεταξιου και αν...
παντως θεωρω οτι κακως κρινεις κατι που δεν εχεις δοκιμασει.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
όχι λεβέντη να γράφεις, το πρόβλημα σου είναι πως πριν γράψεις, όλοι ξέρουν τι θα γράψεις.
παρατράβηξε η πλάκα με σένα.

και να ειναι ετσι αστον να γραψει κ μην τον κρινεις φιλε μου.
οταν βλεπεις το νικ του προσπερνα απλα.
εδω μεσα γραφουμε οτι γουσταρουμε κ γιαυτο ειναι επιτυχημενη η φαση.

Επισκέπτης
εσυ βσιγουρα δεν κουραζεσαι απο τις διθυραμβικες κριτικες των συναδελφων ετσι δεν ειναι τυπε ;)σορυ που σε κουρασαμε απο εδω και περα θα γραφω μονο καλα λογια ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom