Αγαπητή Άντζελα, 1ον) Δεν έχω κακίες και πόσο μάλλον για ανθρώπους που δεν γνωρίζω. 2ον) 200 Ευρώ είναι πάρα πολλά για 1 ωρα ακόμα και κολοτούμπες να κάνουν οι κοπέλες.Ακόμα και τα 50 του απλού προγράμματος είναι πάρα πολλά. Υπάρχουν οίκοι ανοχής με 20-25 Ευρώ που είναι αρκετά καθαροί. Αλλά κουμάντο στην τσέπη του άλλου δεν θα κάνω εγώ. 3ον) Δεν έχω καταλάβει ειλικρινά γιατί έχεις τόση έπαρση! Ειδικά εκεί που γράφεις ότι δεν κάνεις 1 ώρα πρόγραμμα γιατί θες να σε βλέπει πιο πολύς κόσμος, απόρησα! Πέρασα 2-3 φορές απο εκεί, και οκ, δεν έφτανε η ουρά και μέχρι την Πατησίων! Μάλλον πιστεύεις ότι είσαι η Jenna Jameson...Σε συμβουλεύω να κουλάρεις λιγάκι, γιατί απλά δεν υπάρχει λόγος. 4ον) Το μόνο που σου είπα περιπαιχτικά και για πλάκα, είναι ότι ξέχασες να αναφέρεις και τον γραφίστα. Γιατί οκ, μη μου πεις ότι δεν αφιέρωσε κάποιες ώρες κάποιος άνθρωπος για να φτιάξει τις φωτός.Όπως και σε όλες τις επαγγελματικές φωτογραφήσεις, πόσο μάλλον στις γυμνές. Δεν λέω ότι είσαι άσχημη, μια χαρά είσαι για τρανσέξουαλ. Απλά το λάθος που κάνετε πολλές τρανσέξουαλ είναι ότι βάφεστε πάρα πολύ και έντονα, με αποτέλεσμα να κάνει μπαμ ο "πρότερος έντιμος βίος"! Και ειλικρινά με έχετε παρεξηγήσει. Ποτέ δεν έθιξα τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου οίκου ανοχής γιατι απλά δεν έχω περάσει μέσα.Αν ήμουν βαλτός ή κακοπροαίρετος άνετα μπορούσα να γράψω ότι πέρασα μια μέρα με την τάδε κοπέλα και ήταν χάλια,βαριόταν, δεν έκανε καλό πρόγραμμα ή ό,τι άλλο. Ό,τι έχω γράψει είναι αντικειμενική κριτική σε κάποια πράγματα που διαβάζω και βλέπω. Δεν είναι κακό να μάθεις να δέχεσαι και απόψεις που μπορεί να μην σου αρέσουν. Και μπορεί να κάνω και λάθος. Μπορεί να περάσω μια μέρα να "λύσουμε" την παρεξήγηση. Καλή συνέχεια...