Νέα

Άντζελα από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα osie.0909
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
ε δεν εχουν?
5 ατομα συνεργειο απο τις 10 το πρωι ως τις 6 το απογευμα δουλεψαν για να βγουν αυτες οι φωτογραφιες :P
φωτογραφος, βοηθος φωτογραφου, κομμωτης, μακιγιεζ, στυλιστρια
και 10 ομως ναταν παλι δεν θα μπορουσαν να φτασουν το επιπεδο που εχω απο κοντα
ειναι καποια πραγματα οπως ο "αερας" και η "αυρα" που εχει μια κοπελα που δεν αποτυπωνονται σε μια φωτογραφια ;)
www.imagerous.com/] [/URL]
Sorry, αλλά ξέχασες και τον γραφίστα...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Sorry, αλλά ξέχασες και τον γραφίστα...

θα το θελες παρα πολυ μωρο μου....
ισως με τα δικα σου ελλατωματα οχι γραφιστας ουτε ο πικασσο ο ιδιος αν αναστηθει δεν σε σωζει
εμενα ειτε με δεις σε φωτογραφιες ειτε απο κοντα το ιδιο μουναρα ειμαι
αλλα ενταξυ οτι και να δεις καιρο τωρα ειναι στο στυλ σου να πετας την κακια σου
συνιθησμενη ειμαι απο αυτα και απο ανθρωπους σαν και σενα  :thumbsup:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Χωρίς να γνωρίζω προσωπικά την Άντζελα από το studio 104 το μόνο που έχω να πω για εκείνη είναι πως αποτελεί υπόδειγμα σωστού επαγγελματία. Ο χώρος πεντακάθαρος και πολύ προσεγμένος, οι κοπέλες επιλεγμένες. Η ίδια η Άτζελα είναι πολύ όμορφη και ευγενική, σε απογειώνει χωρίς να το καταλαβαίνεις. Αν εργάζεται ακόμα δεν γνωρίζω ομολογώ. Την είχα επισκεφτεί πριν 2 - 3 χρόνια. Πολλούς χαιρετισμούς Άντζελα. Είδα τις φωτό σου και είπα να πω ένα γεια!!!

ΥΓ θα ήθελα να σε επισκεφτω

:) :) :)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλημέρα Άντζυ. Αν ζούσε ο (μεγάλος) Πικάσο θα σε ζωγράφιζε με το δικό του εξπρεσσιονιστικό τρόπο. Σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον!!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Χωρίς να γνωρίζω προσωπικά την Άντζελα από το studio 104 το μόνο που έχω να πω για εκείνη είναι πως αποτελεί υπόδειγμα σωστού επαγγελματία. Ο χώρος πεντακάθαρος και πολύ προσεγμένος, οι κοπέλες επιλεγμένες. Η ίδια η Άτζελα είναι πολύ όμορφη και ευγενική, σε απογειώνει χωρίς να το καταλαβαίνεις. Αν εργάζεται ακόμα δεν γνωρίζω ομολογώ. Την είχα επισκεφτεί πριν 2 - 3 χρόνια. Πολλούς χαιρετισμούς Άντζελα. Είδα τις φωτό σου και είπα να πω ένα γεια!!!

ΥΓ θα ήθελα να σε επισκεφτω

:) :) :)

γειασου μωρο μου καλα εκανες και ειπες ενα γεια ;)
εργαζομαι ακομα βρε ενταξυ οχι οπως πριν 2-3 χρονια αλλα καθε εβδομαδα 1 βαρδια την κανω ;)

Καλημέρα Άντζυ. Αν ζούσε ο (μεγάλος) Πικάσο θα σε ζωγράφιζε με το δικό του εξπρεσσιονιστικό τρόπο. Σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον!!

ε δεν θαχε ενδιαφερον ,οτιδηποτε και αν ζωγραφιζε :cheesy:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Είναι άδύνατο να συνοψίσει κανείς τήν ίστορία αύτού του άτίθασου άλόγου ,
όπου η είκόνα θα ταυτιστεί με το κείμενο καί ή τάξη τού λόγου θα προσδώσει ένα νόημα
στήν άταξία !!!!!!!!

Γυναίκα όρόσημο  πού θεωρείται άπό πολλούς ή τελευταία μεγάλη λάμψη τής
κόκκινης ψυχικής ύπέρβασης !!!!!!!

:-* :-* :-* :-*

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Είναι άδύνατο να συνοψίσει κανείς τήν ίστορία αύτού του άτίθασου άλόγου ,
όπου η είκόνα θα ταυτιστεί με το κείμενο καί ή τάξη τού λόγου θα προσδώσει ένα νόημα
στήν άταξία !!!!!!!!

Γυναίκα όρόσημο  πού θεωρείται άπό πολλούς ή τελευταία μεγάλη λάμψη τής
κόκκινης ψυχικής ύπέρβασης !!!!!!!

:-* :-* :-* :-*

με ποιητικη διαθεση σηκωθηκες μωρο μου ;) :-* :-* :-* :-*

OP
OP
osie.0909

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
θα το θελες παρα πολυ μωρο μου....
ισως με τα δικα σου ελλατωματα οχι γραφιστας ουτε ο πικασσο ο ιδιος αν αναστηθει δεν σε σωζει
εμενα ειτε με δεις σε φωτογραφιες ειτε απο κοντα το ιδιο μουναρα ειμαι
αλλα ενταξυ οτι και να δεις καιρο τωρα ειναι στο στυλ σου να πετας την κακια σου
συνιθησμενη ειμαι απο αυτα και απο ανθρωπους σαν και σενα  :thumbsup:

κοπελιά, άλλη μια φορά εκπληκτική!
χωρίς ακόμη να έχω δει τις υπόλοιπες, αυτή η εικόνα είναι υποψήφια ....για κάδρο!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Πάντως Μπου-Μπου μας στεναχώρησες λίγο εδω. Τόσα παιδιά εδώ μεσα και εσύ διάλεξες ενα άντρα μοντέλο επειδή έχει στέκα κοιλιτσα, αντί για έναν απο εμάς. :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Μέ αύτήν τήν διάθεση , ζώ μόνιμα καρδιά μου !! :-*

το εχω καταλαβει ;) :-* :-* :-*

Πάντως Μπου-Μπου μας στεναχώρησες λίγο εδω. Τόσα παιδιά εδώ μεσα και εσύ διάλεξες ενα άντρα μοντέλο επειδή έχει στέκα κοιλιτσα, αντί για έναν απο εμάς. :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

ενταξυ μωρε δεν ειναι μονο οι κοιλιακοι
οποιοςδηποτε 2 μηνες ετσι και κατσει νηστικος και γυμναστει τους φτιαχνει ;)
ειναι πιο πολυ η φωτογενεια και η ανεση στο φακο ;)
δηλ αν δεις το βλεμμα του ειναι δυσκολο να το πετυχει καποιος μη επαγγελματιας και χωρις εμπειρια σε μια φωτογραφιση
αλλα μη νομιζεις και σε αυτους το λαδι εβγαλα ,κανονικο casting τους περασα μεχρι να καταληξω σε αυτον :2funny:

κοπελιά, άλλη μια φορά εκπληκτική!
χωρίς ακόμη να έχω δει τις υπόλοιπες, αυτή η εικόνα είναι υποψήφια ....για κάδρο!

ναι ειναι ωραια
εγω βεβαια δεν κοιταω εμενα αλλα το φορεμα που εκανα τελικα χαζομαρα που δεν το αγορασα :-
ε κοιτα τωρα που φτιαχνουμε το bar στο studio ειναι στα πλανα μας να βαλουμε μια οθονη εκει που θα παιζει ολες τις φωτογραφιες μας και θα ειναι οσο ναναι ωραιο θεαμα, ισως το κανουμε και πιο προχωρημενο ετσι ωστε να παιζει σε καθε βαρδια τις φωτογραφιες των κοριτσιων που δουλευουν εκεινη την ωρα :cheesy:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
ossi πές κάτι καλό , δέν είμαι σαν τό κομμούνι έγώ !!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom