Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
τι λες τώρα...
Εντελώς αυθόρμητα,
Άντζελα,παίχτηκε τίποτα με τον τύπο ύστερα?
Sorry, αλλά ξέχασες και τον γραφίστα...ε δεν εχουν?
5 ατομα συνεργειο απο τις 10 το πρωι ως τις 6 το απογευμα δουλεψαν για να βγουν αυτες οι φωτογραφιες
φωτογραφος, βοηθος φωτογραφου, κομμωτης, μακιγιεζ, στυλιστρια
και 10 ομως ναταν παλι δεν θα μπορουσαν να φτασουν το επιπεδο που εχω απο κοντα
ειναι καποια πραγματα οπως ο "αερας" και η "αυρα" που εχει μια κοπελα που δεν αποτυπωνονται σε μια φωτογραφια ;)
www.imagerous.com/] [/URL]
Sorry, αλλά ξέχασες και τον γραφίστα...
Sorry, αλλά ξέχασες και τον γραφίστα...
Χωρίς να γνωρίζω προσωπικά την Άντζελα από το studio 104 το μόνο που έχω να πω για εκείνη είναι πως αποτελεί υπόδειγμα σωστού επαγγελματία. Ο χώρος πεντακάθαρος και πολύ προσεγμένος, οι κοπέλες επιλεγμένες. Η ίδια η Άτζελα είναι πολύ όμορφη και ευγενική, σε απογειώνει χωρίς να το καταλαβαίνεις. Αν εργάζεται ακόμα δεν γνωρίζω ομολογώ. Την είχα επισκεφτεί πριν 2 - 3 χρόνια. Πολλούς χαιρετισμούς Άντζελα. Είδα τις φωτό σου και είπα να πω ένα γεια!!!
ΥΓ θα ήθελα να σε επισκεφτω
Καλημέρα Άντζυ. Αν ζούσε ο (μεγάλος) Πικάσο θα σε ζωγράφιζε με το δικό του εξπρεσσιονιστικό τρόπο. Σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον!!
Είναι άδύνατο να συνοψίσει κανείς τήν ίστορία αύτού του άτίθασου άλόγου ,
όπου η είκόνα θα ταυτιστεί με το κείμενο καί ή τάξη τού λόγου θα προσδώσει ένα νόημα
στήν άταξία !!!!!!!!
Γυναίκα όρόσημο πού θεωρείται άπό πολλούς ή τελευταία μεγάλη λάμψη τής
κόκκινης ψυχικής ύπέρβασης !!!!!!!
:-* :-* :-* :-*
θα το θελες παρα πολυ μωρο μου....
ισως με τα δικα σου ελλατωματα οχι γραφιστας ουτε ο πικασσο ο ιδιος αν αναστηθει δεν σε σωζει
εμενα ειτε με δεις σε φωτογραφιες ειτε απο κοντα το ιδιο μουναρα ειμαι
αλλα ενταξυ οτι και να δεις καιρο τωρα ειναι στο στυλ σου να πετας την κακια σου
συνιθησμενη ειμαι απο αυτα και απο ανθρωπους σαν και σενα
με ποιητικη διαθεση σηκωθηκες μωρο μου ;) :-* :-* :-* :-*
Μέ αύτήν τήν διάθεση , ζώ μόνιμα καρδιά μου !! :-*
Πάντως Μπου-Μπου μας στεναχώρησες λίγο εδω. Τόσα παιδιά εδώ μεσα και εσύ διάλεξες ενα άντρα μοντέλο επειδή έχει στέκα κοιλιτσα, αντί για έναν απο εμάς.
κοπελιά, άλλη μια φορά εκπληκτική!
χωρίς ακόμη να έχω δει τις υπόλοιπες, αυτή η εικόνα είναι υποψήφια ....για κάδρο!