Νέα

Αντριάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 375
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

να επιστρεψει η αντριανα αθηνα??

• οπωσδηποτε!!!!!

Ψήφοι: 3 42,9%
  • γιατι οχι?

Ψήφοι: 2 28,6%
  • δεν με νοιαζει!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν ξερω,δεν απαντω!

Ψήφοι: 2 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

takis69

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Μηπως ξερει καποιος μια Αντριανα που πριν 2-3 χρονια ηταν σε ενα σπιτι στη Καλλιθέα μαζι με μια χοντρη και εκανε και αυταρχικο; ειχε μαλιά κοντά καστανά με ωραίο γυμνασμενο σώμα. Την εχει δει κάποιος;

Επισκέπτης
η γνωστη μουναρα και προσωπικη μου αδυναμια εχει παει πλεον στα χανια!!!και με εμας τους θαυμαστες τι θα γινει?ξερει κανενας αν θα γυρισει ξανα πισω η θα μεινει μονιμα χανια?η αντριανα ανηκει στο λαο της!!φερτε την πισω ρε!

OP
OP
T

takis69

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
warhol εχει σταματισει; ΄ξερεις; η δουλευει Χανια;

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Η Αντιράννα από ότι έμαθα από φίλους εδώ μέσα, ήρθε τελικά Χανιά. Υπάρχουν και κάποια σχόλια στο ανάλογο thread για τα Χανιά.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Φήμη υπήρχε αλλά λέγαν οτι θα κατέβινε τέλος του μήνα.Ας Βρεθεί κάποιος χανιώτης να το επαληθεύσει ρε παιδιά.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Η Αντριάννα ΕΙΝΑΙ Χανιά όπως είπα και πριν. Έχει βάλει και πινακίδα με το όνομα της από έξω.....................

Επισκέπτης
οι δικες μου πληροφοριες λενε οτι ναι μεν τωρα ειναι χανια αλλα σε 5-6 μηνες ξαναγυρναει αθηνα!!!!!!!!! :) !!!αντε να γυρισει γιατι μου εχει λειψει!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
για να μην ξεχνιομαστε!!!!!!!!αντριανα γυρνα πισω!!!!!!!!!!!!!ποια σονια και ποια μελινα!!!αντριανα μακραν  οτι καλυτερο!!

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Αν μιλάμε για την γνωστή Αντριάννα από Αριστοτέλους ας πάει και στη Νιγηρία. Η μόνητης χρησιμότητα ήταν να ακουμπάς πάνω της την μπύρα για να κρυώσει. Τόσο κρύα και τρελλή ξεπέτα. Αν μιλάμε για άλλη εκσκιουζ μι.

Επισκέπτης
αυτα λεγατε και να τα αποτελεσματα!!!πηγε στα χανια!!!η αντριανα ειναι απιστευτο μωρο και εγω προσωπιλα ημουν απολυτα ικανοποιημενος μαζι της!!καθομπθν κανενα 20λεπτο και δεν ελεγε τιποτα!!!αλλα μαγκες αμα την συμπεριφεροσουν καπως τοτε σε ξεπεταγε!!αν ησουν σωστος απεναντι της σου φεροταν το ιδιο!!αντριανα γυρνα πισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Αν μιλάμε για την γνωστή Αντριάννα από Αριστοτέλους ας πάει και στη Νιγηρία. Η μόνητης χρησιμότητα ήταν να ακουμπάς πάνω της την μπύρα για να κρυώσει. Τόσο κρύα και τρελλή ξεπέτα. Αν μιλάμε για άλλη εκσκιουζ μι.

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: Χ 1000000

Πάντως είναι και γαμώ τα μουνιά ό,τι και να πει κανείς.. Εγώ όταν την πρωτοείδα μου ρθε να την ρωτήσω τι θέση παίζει...

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
489
Πόντοι
26
Θα συμφωνήσω και εγώ,πολύ καλό μωρό η Αντριάννα .την δευτερη φορά που πήγα (παράδρομο συγγρού) της είπα οτι απλά θέλω να την κοιτάω και να μ@%^#^ μόνος μου..απίστευτο κορμί.(το ισπανικό που μου έκανε δεν ξεχνιέται !!! )

bourdgeorge

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
343
Πόντοι
21
Να βαλω και εγω το λιθαρακι μου...
Η κοπελα ειναι ΘΕΑ! Οταν την ειδα πρωτη φορα επαθα τι πλακα μου! Και απο περιποιηση ειναι παρα πολυ καλη! Μπορει καποιοι να μην εχουν περασει καλα αλλα ολοι μας εχουμε ασχημες στιγμες.

Αντριανα γυρνα πισω!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
ας φωναξουμε ολοι!!αντριανα γυρνα πισω!!!παντως εκτος απο πανεμορφη γυναικα καθοταν και σου μιλαγε κιολας!!εγω δεν ειχα κανενα παραπονο!!!γι αυτο δεν την αλλαζω με τιποτα!!

papaxronhs

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές.
Ξέρει κανείς για την Αντριάννα που ήταν στην Αριστοτέλους?
Εχει χαθεί από εκεί . Επίαης αν ξέρει κάποιος για τη Τζεσικα τη ρουμάνα που εκανε πιάτσα στη Συγγρού στη Νationale Νederlanden. Καθε πληροφορία δεκτή

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλημέρα συναγωνιστές.
Ξέρει κανείς για την Αντριάννα που ήταν στην Αριστοτέλους?
Εχει χαθεί από εκεί . Επίαης αν ξέρει κάποιος για τη Τζεσικα τη ρουμάνα που εκανε πιάτσα στη Συγγρού στη Νationale Νederlanden. Καθε πληροφορία δεκτή

Η Αντριάννα έχει κατέβει Χανιά για μερικούς μήνες. Υπάρχει και ανάλογο θέμα στο φόρουμ.

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Αδέρφια, υπομονή ένα μήνα, η Αντριάνα γυρίζει!!! Σε περίπου ένα μήνα θα μπορούμε και πάλι να τή χύνουμε στη μάπα (με plus 50, εννοείται...). Ρώτησα στην Ιππώνακτος και μου το είπαν. Ελπίζω να μην είναι μούφα

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Τα βυζια θυμιζουν Janine. Πάντως το σεξάκι της δεν ειναι και πλουσιοπάροχο. Δεν έκανε σοβαρή διαφορά στο στούντιο απο όταν την έπαιρνα Φυλής 59 όταν πρωτοήρθε και ήταν και κάπως πιο ωραία τότε.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Για αυτό το λέω γιατι ήταν καλή και μαζί μου εκεί, οπότε δεν μου έκανε την διαφορά το στούντιο...Πάντως απο Δυτικοευρωπαϊκά μοντέλα προτιμώ Σαμπρίνα.

Επισκέπτης
επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η θεα μου γυριζει!!!!παρτυ θα κανω!!!πανο μου εχεις υποσχεθει κατι!!!!! ;)!!!η αντριανα ειναι μακραν η καλυτερη,μου εκανε σπεσιαλ περιποιηση!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom