xristospap
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 10.259
- Πόντοι
- 2.256
Μας καυλωσατε αρκετα τη φαντασια μας μπορω να πωκι από μας...
Μας καυλωσατε αρκετα τη φαντασια μας μπορω να πωκι από μας...
Τι υπεροχο πλασμα....καλημέρεςςς
Εγώ έθεσα ένα ερώτημα το οποίο έχει θέμα το τίτλο του συγκεκριμένου νήματος.Πάτε σε σουινγκερ οι ζευγαρωτοι. Εδώ δεν ξέρετε τι θα συναντήσετε. Μπορεί να πετύχετε κανέναν περίεργο.
Αν μάθεις στείλε και σε μέναΚανά μαγαζί για μασάζ με άνδρα μασέρ να κάνω δώρο στην γυναίκα μου για του Αγίου Βαλεντίνου... έχετε να προτείνετε τίποτα?
Αν μάθεις στείλε και σε μένα
Φέρτην σε έμενα. Θα μείνει ευχαριστημένη...Αν μάθεις στείλε και σε μένα
Εγώ για την δικιά μου!Ενδιαφέρεται η δικιά σου;
Ωραίο σκηνικό φιλαράκι καλά της κάνατε της καυλιαρας σού...Η γυναίκα μου 24αρα έφαγε καλά και πάλι. Μας άκουσε όλη η πολυκατοικία που τη σκιζαμε . Οποίος θέλει στέλνει.
Τι ωραιο σκηνικο....μουφα φωτο ειναι...Ωραίο σκηνικό φιλαράκι καλά της κάνατε της καυλιαρας σού...
Θέλειις να γίνεις viral προφανώς...Η γυναίκα μου 24αρα έφαγε καλά και πάλι. Μας άκουσε όλη η πολυκατοικία που τη σκιζαμε . Οποίος θέλει στέλνει.
Μάλλον μας δουλεύει;Τι ωραιο σκηνικο....μουφα φωτο ειναι...
Κάτι έχει βρει ο δικιά μμ θα την ρωτήσω και θα σου πωΞέρει κανένας να μου προτείνει κάποιον καλό και εμφανίσιμο μασερ (επαγγελματία) για να κάνω δωρο στη γυναίκα μου ένα αισθησιακό μασάζ? Της αρέσει πολύ αυτή η φάση και το έχει προχωρήσει με 2-3 που τους γούσταρε. Όχι απαντησεις του στυλ να έρθω εγω να της κάνω μασζ, κλπ. Αν γνωρίζετε κάποιον που να υπάρχει σε κάποιο σαιτ ή social media με φωτογραφίες, κλπ
Αν μάθεις στείλε και σε μαςΚάτι έχει βρει ο δικιά μμ θα την ρωτήσω και θα σου πω
Ειδε το κραξιμο και δεν ξαναμπηκε χαχαχαΗ γυναίκα μου 24αρα έφαγε καλά και πάλι. Μας άκουσε όλη η πολυκατοικία που τη σκιζαμε . Οποίος θέλει στέλνει.