Νέα

Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 469K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

achtung

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
3.537
Πόντοι
446
η επιστροφή της Ελένης

φώτος της στο
Καλύτερη αυτή ? :)

maxell

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειχα καποτε καποια φαση ετσι με ενα πολυ γαματο μωρο, το εσκυζα καθε μερα, αργοτερα το επερνα με ενα φιλο και μου αρεσε να την βλεπω να γαμιετε, αργοτερα απο καιρο το πηδηξα με τον ξαδερφο της, και μετα το πηδηξε ενας μαυρος με ενα εργαλειο τεραστειο, και απο τοτε συνεχεια το πηδαω μαζι του η τον βλεπω οταν το ξεσκυζει.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
ειχα καποτε καποια φαση ετσι με ενα πολυ γαματο μωρο, το εσκυζα καθε μερα, αργοτερα το επερνα με ενα φιλο και μου αρεσε να την βλεπω να γαμιετε, αργοτερα απο καιρο το πηδηξα με τον ξαδερφο της, και μετα το πηδηξε ενας μαυρος με ενα εργαλειο τεραστειο, και απο τοτε συνεχεια το πηδαω μαζι του η τον βλεπω οταν το ξεσκυζει.

καλα...πηγαινε για υπνο τωρα :)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Αυτό δεν είναι τίποτα...

Εγώ να δεις κάποτε τα χα με μια καριολίτσα που ήθελε μετά να γαμήσω και την αδερφή της και τις έσκιζα και τις δύο και μετά μου φέρανε και τη μάνα τους και γινόταν της πουτάνας.

Μετά οι καριόλες φέρανε κι έναν ξάδερφο, ο οποίος τις πηδούσε κι αυτός αλλά "το γυάλιζε και το πόμολο", οπότε του πέρασα κι αυτουνού κάνα δυο μάκτρο στη σούφρα...

Ωραία οικογένεια...

Και πολύ καλοί χαρακτήρες... Πρωτίστως ο ανθρώπινος χαρακτηρας...

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 19259

Επισκέπτης
Οι καλύτερες φάσεις! Από τα πιο αγαπημένα μου! Με μάνα και κόρη ή με 2 αδελφές δεν μου έχει τύχει...αλλά με αντρόγυνο πολλές φορές...καταστάσεις μεγάλης καύλας!!! αχχχχ

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Οι καλύτερες φάσεις! Από τα πιο αγαπημένα μου! Με μάνα και κόρη ή με 2 αδελφές δεν μου έχει τύχει...αλλά με αντρόγυνο πολλές φορές...καταστάσεις μεγάλης καύλας!!! αχχχχ

Άμα ο άλλος από πάνω δεν "κόψει" τον αράπη και τον ξάδερφο, στους δικούς μου θα τους γαμήσω τον πατέρα κι όλο τους το σόι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 19259

Επισκέπτης
ας αφήσουμε τους..αράπηδες κι ας μιλήσουμε για πραγματικές εμπειρίες...το θέμα έχει πολύ ζουμί!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.080
Πόντοι
25.467
 Άμα ο άλλος από πάνω δεν "κόψει" τον αράπη και τον ξάδερφο, στους δικούς μου θα τους γαμήσω τον πατέρα κι όλο τους το σόι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

MV5BMTcwODA3MjEzMl5BMl5BanBnXkFtZTcwMTMyNDQzMQ@@._V1_SY317_CR4,0,214,317_.jpg
  :)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Αυτό δεν είναι τίποτα...

Εγώ να δεις κάποτε τα χα με μια καριολίτσα που ήθελε μετά να γαμήσω και την αδερφή της και τις έσκιζα και τις δύο και μετά μου φέρανε και τη μάνα τους και γινόταν της πουτάνας.

Μετά οι καριόλες φέρανε κι έναν ξάδερφο, ο οποίος τις πηδούσε κι αυτός αλλά "το γυάλιζε και το πόμολο", οπότε του πέρασα κι αυτουνού κάνα δυο μάκτρο στη σούφρα...

Ωραία οικογένεια...

Τα εν οικω, μη εν δημο !!!  :2funny: :2funny: :2funny:    :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Αντι για την γυναικα μου δεν γινεται να φερω την πεθερα μου ?

Οποιος  μου κανει την χάρη και την πεθανει.. με γαμησι θα εχει δωρακι καθε μηνα μεχρι να χρονίσει

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Οποιος  μου κανει την χάρη και την πεθανει.. με γαμησι θα εχει δωρακι καθε μηνα μεχρι να χρονίσει

Πόσων ετών τύπε το πεθερικό?

:grin:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

:grin: :grin: :grin: :grin:

betonsex 88

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0
Αυτό δεν είναι τίποτα...

Ωραία οικογένεια...

ki εμενα μου τυχαινει συνεχεια,να γαμαω ολη την οικογενεια,μεχρι κ δευτερα ξαδελφια θειες τους κλπ
κ μαλιστα η μητερα ,συνηθως ειναι 40 πρωην μοντελο.σαν μενεγακη ειναι η χειροτερη
η κορη 20,αεροσυνοδος,κι ολο το σοι γενικα αστερι ψηλες ξανθιες,τρελαινονται μαζι μου,κι ειναι κ μπισεξουαλ μαναδς κ κορες
καθε βδομαδα μου τυχαινουν τετοιες φασεις
τι το περιεργο δηλ? :grin: :grin: :grin:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ki εμενα μου τυχαινει συνεχεια,να γαμαω ολη την οικογενεια,μεχρι κ δευτερα ξαδελφια θειες τους κλπ
κ μαλιστα η μητερα ,συνηθως ειναι 40 πρωην μοντελο.σαν μενεγακη ειναι η χειροτερη
η κορη 20,αεροσυνοδος,κι ολο το σοι γενικα αστερι ψηλες ξανθιες,τρελαινονται μαζι μου,κι ειναι κ μπισεξουαλ μαναδς κ κορες
καθε βδομαδα μου τυχαινουν τετοιες φασεις
τι το περιεργο δηλ? :grin: :grin: :grin:

Εντάξει, μην λέμε μαλακίες. Ο πατέρας δηλαδή δεν κοιτάζει; Για μούφα ακούγεται η ιστορία, αν δεν έχει πατέρα το σκηνικό.  :2funny: :2funny:

betonsex 88

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0
Εντάξει, μην λέμε μαλακίες. Ο πατέρας δηλαδή δεν κοιτάζει; Για μούφα ακούγεται η ιστορία, αν δεν έχει πατέρα το σκηνικό.  :2funny: :2funny:
α,,το ξεχασα
ο πατερας ειναι μπι συνηθως ξανθος γαλανοματης αποτριχωμενος παντου κ με χειλη σιλικονη
,κ μου γλυφει το μεγαλεπηβολο εργαλειο μου πριν κανω πρωκτικο στην γυναικα κ κορες του
ναι ,αυτο επισης μου συμβαινει παντα,,,, :grin:

betonsex 88

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0
ξεχασα να συστηθω
γκουσκουνης μπαλουρδος
ρισπεκτ  :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
α,,το ξεχασα
ο πατερας ειναι μπι συνηθως ξανθος γαλανοματης αποτριχωμενος παντου κ με χειλη σιλικονη
,κ μου γλυφει το μεγαλεπηβολο εργαλειο μου πριν κανω πρωκτικο στην γυναικα κ κορες του
ναι ,αυτο επισης μου συμβαινει παντα,,,, :grin:

Αυτό που προέχει είναι ο τύπος να εχει καλό χαρακτήρα. τα άλλα είναι λεπτομέρειες.

:grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom