aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
παναθεματη, αξυριστο το εχει!!
παναθεματη, αξυριστο το εχει!!
ειχα καποτε καποια φαση ετσι με ενα πολυ γαματο μωρο, το εσκυζα καθε μερα, αργοτερα το επερνα με ενα φιλο και μου αρεσε να την βλεπω να γαμιετε, αργοτερα απο καιρο το πηδηξα με τον ξαδερφο της, και μετα το πηδηξε ενας μαυρος με ενα εργαλειο τεραστειο, και απο τοτε συνεχεια το πηδαω μαζι του η τον βλεπω οταν το ξεσκυζει.
καλα...πηγαινε για υπνο τωρα
ειχα καποτε καποια φαση ετσι με ενα πολυ γαματο μωρο, το εσκυζα καθε μερα, αργοτερα το επερνα με ενα φιλο και μου αρεσε να την βλεπω να γαμιετε, αργοτερα απο καιρο το πηδηξα με τον ξαδερφο της, και μετα το πηδηξε ενας μαυρος με ενα εργαλειο τεραστειο, και απο τοτε συνεχεια το πηδαω μαζι του η τον βλεπω οταν το ξεσκυζει.
Οι καλύτερες φάσεις! Από τα πιο αγαπημένα μου! Με μάνα και κόρη ή με 2 αδελφές δεν μου έχει τύχει...αλλά με αντρόγυνο πολλές φορές...καταστάσεις μεγάλης καύλας!!! αχχχχ
Άμα ο άλλος από πάνω δεν "κόψει" τον αράπη και τον ξάδερφο, στους δικούς μου θα τους γαμήσω τον πατέρα κι όλο τους το σόι.
Άμα ο άλλος από πάνω δεν "κόψει" τον αράπη και τον ξάδερφο, στους δικούς μου θα τους γαμήσω τον πατέρα κι όλο τους το σόι.
Αυτό δεν είναι τίποτα...
Εγώ να δεις κάποτε τα χα με μια καριολίτσα που ήθελε μετά να γαμήσω και την αδερφή της και τις έσκιζα και τις δύο και μετά μου φέρανε και τη μάνα τους και γινόταν της πουτάνας.
Μετά οι καριόλες φέρανε κι έναν ξάδερφο, ο οποίος τις πηδούσε κι αυτός αλλά "το γυάλιζε και το πόμολο", οπότε του πέρασα κι αυτουνού κάνα δυο μάκτρο στη σούφρα...
Ωραία οικογένεια...
Και πολύ καλοί χαρακτήρες... Πρωτίστως ο ανθρώπινος χαρακτηρας...
Αντι για την γυναικα μου δεν γινεται να φερω την πεθερα μου ?
Οποιος μου κανει την χάρη και την πεθανει.. με γαμησι θα εχει δωρακι καθε μηνα μεχρι να χρονίσει
Αντι για την γυναικα μου δεν γινεται να φερω την πεθερα μου ?
Οποιος μου κανει την χάρη και την πεθανει.. με γαμησι θα εχει δωρακι καθε μηνα μεχρι να χρονίσει
ki εμενα μου τυχαινει συνεχεια,να γαμαω ολη την οικογενεια,μεχρι κ δευτερα ξαδελφια θειες τους κλπΑυτό δεν είναι τίποτα...
Εγώ να δεις κάποτε τα χα με μια καριολίτσα που ήθελε μετά να γαμήσω και την αδερφή της και τις έσκιζα και τις δύο και μετά μου φέρανε και τη μάνα τους και γινόταν της πουτάνας.
Μετά οι καριόλες φέρανε κι έναν ξάδερφο, ο οποίος τις πηδούσε κι αυτός αλλά "το γυάλιζε και το πόμολο", οπότε του πέρασα κι αυτουνού κάνα δυο μάκτρο στη σούφρα...
Ωραία οικογένεια...
Και πολύ καλοί χαρακτήρες... Πρωτίστως ο ανθρώπινος χαρακτηρας...
ki εμενα μου τυχαινει συνεχεια,να γαμαω ολη την οικογενεια,μεχρι κ δευτερα ξαδελφια θειες τους κλπ
κ μαλιστα η μητερα ,συνηθως ειναι 40 πρωην μοντελο.σαν μενεγακη ειναι η χειροτερη
η κορη 20,αεροσυνοδος,κι ολο το σοι γενικα αστερι ψηλες ξανθιες,τρελαινονται μαζι μου,κι ειναι κ μπισεξουαλ μαναδς κ κορες
καθε βδομαδα μου τυχαινουν τετοιες φασεις
τι το περιεργο δηλ?
α,,το ξεχασαΕντάξει, μην λέμε μαλακίες. Ο πατέρας δηλαδή δεν κοιτάζει; Για μούφα ακούγεται η ιστορία, αν δεν έχει πατέρα το σκηνικό.
α,,το ξεχασα
ο πατερας ειναι μπι συνηθως ξανθος γαλανοματης αποτριχωμενος παντου κ με χειλη σιλικονη
,κ μου γλυφει το μεγαλεπηβολο εργαλειο μου πριν κανω πρωκτικο στην γυναικα κ κορες του
ναι ,αυτο επισης μου συμβαινει παντα,,,,