Νέα

Άντρες και γυναίκες του σήμερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexy_captain
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 206
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλα εγω δεν εχω πει μλκιες του τυπου "που πηγαν ολοι οι αντρες" και τετοιες μπουρδες.......και γενικοτερα συμφωνω με το ποστ σου σε καποια σημεια......αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λεω εγω......επειδη τυγχανει να συχναζω Γκαζι (επειδη μου αρεσει η περιοχη και τα μαγαζια και οχι για να βρω γκομενο αρα δε μου χρειαζεται η πλαστικη) βλεπω διαρκως παντου γκει.....και οχι κραγμενα ατομα.......ατομα πολυ φυσιολογικα που θα μπορουσαν να ειναι φιλοι-συναδελφοι-συγγενεις μας......επειδη βεβαια το γκαζι ειναι στρουμφοχωριο ειναι λογικο να ειναι οι πιο πολλοι γκει παρα στρεητ......το σχολιο παντως εγινε για τον μαντμαν που αναφερθηκε στην Αγγλια...

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
234
Πόντοι
21
OΛΕΣ ΤΟΝ 30 ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΡΥΦΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ
Απλος το κανουν απο γουστο αντι για επαγγελμα

Να δειτε τα 15χρονα και οι αναλογες ηλικιες πως συμπεριφερονται πλεον,
καμια σχεση με τα παλιοτερα χρονια...Και ειστε σου λενε παιδεραστια

Κατα διαολου παει η κοινωνια

Επισκέπτης
!Καβλι υπαρχει αφθονο,αλλα με τη μαλακια που σας δερνει το χανετε και καταληγετε να λετε μαλακιες τυπου "Που πηγαν οι αντρες?Γεμισαμε gay...".
Γυναικα,ανοιγε τα ποδια σου πιο ευκολα,μιλα λιγο,χαμογελα πολυ,μαθε και να μαγειρευεις:θα ευτυχισεις.

παρόλο το απλοικόν και non politicaly correct της επισήμανσης θα συμφωνίσω απόλυτα!  :2funny:

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Oi gay δεν εξαπλωνονται,απλα αλλαξαν οι καιροι και ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ.
Εχουν κατακλυσει καναλια,ραδιοφωνα,τεχνη πολιτικη και καθε ειδους ποστα,χρησιμοποιουν τη δυναμη τους και προβαλοντας προτυπα ΠΟΥΣΤΙΚΑ,εχουν πια αμβλυνει της αντιστασεις.Ετσι πια εκδηλονωνται και φαινονται περισσοτεροι.Τωρα εγω αν ημουν γυναικα θα αναρωτιομουν ενα πραγμα,οταν ανοιγα μια εφημεριδα και βλεπω στις τελευταιες σελιδες καμμια κατοσταρια αγγελιες απο πουτανες:Aυτες ποιος τις γαμαει?Γιατι υπαρχουν ΤΟΣΑ μπουρδελα?Γιατι οι Ελληνες ειναι απο τους μεγαλυτερους μπουρδελιαρηδες παγκοσμιως?Πιστεψε με οι γυναικες εχετε μεγαλο προβλημα!Καβλι υπαρχει αφθονο,αλλα με τη μαλακια που σας δερνει το χανετε και καταληγετε να λετε μαλακιες τυπου "Που πηγαν οι αντρες?Γεμισαμε gay...".
Γυναικα,ανοιγε τα ποδια σου πιο ευκολα,μιλα λιγο,χαμογελα πολυ,μαθε και να μαγειρευεις:θα ευτυχισεις.

Με δυο λόγια, οι γυναίκες πρέπει να συμπεριφέρονται και λίγο σαν γυναίκες, για να είναι ελκυστικές προς τους άντρες...
Απλοϊκό μεν, σωστότατο δε....
+1

Επισκέπτης
το καλυτερο, σχετικό, το έχει πει μια (συνειδητοποιημένη) φίλη.

Το πρόβλημα με τις σημερινες γυναικες, ειχε πει, ειναι ότι είναι πουτάνες στο σαλόνι και κυρίες στο κρεβάτι.....και μαλλον έχει απόλυτο δικιο...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
εγω βεβεα αναποδα το ξερω κυριες στο σαλονι και πουτανες στο κρεβατι.......!!!!! εγω παντως ξερω οτι οσο και να γκρινιαζουμε για τους πουστηδες και τις πουτανες δεν θα καταφερουμε τιποτα.....και δεν θελω μλκιες ουτε οι γυναικες χαθηκανε ουτε οι αντρες......αυτα ειναι δικαιολογιες για καπιους/οιες που δεν βρισκουνε γκομενα/ο.....οτι εχουνε αλλα ξει τα πργματα πολλυ ναι συμφωνω.....αλλα μην το ξεφτυλιζουμε κιολας...!!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Το πρόβλημα με τις σημερινες γυναικες, ειχε πει, ειναι ότι είναι πουτάνες στο σαλόνι και κυρίες στο κρεβάτι.....και μαλλον έχει απόλυτο δικιο...

+

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6

+1 - εύστοχο το σχόλιο.

Μπορώ να το χρησιμοποιώ εφόσον προκύψει η ανάγκη για κάτι τέτοιο;

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16

Απολυτως ετσι ειναι εχουν αντιστρεψει την παροιμια!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
εγω παντως ξερω οτι οσο και να γκρινιαζουμε για τους πουστηδες και τις πουτανες δεν θα καταφερουμε τιποτα.....και δεν θελω μλκιες ουτε οι γυναικες χαθηκανε ουτε οι αντρες......αυτα ειναι δικαιολογιες για καπιους/οιες που δεν βρισκουνε γκομενα/ο.....οτι εχουνε αλλα ξει τα πργματα πολλυ ναι συμφωνω.....αλλα μην το ξεφτυλιζουμε κιολας...!!!!

Ναι, έχουν αλλάξει τα πράγματα και μαζί τους ... κι εμείς.Ας σκεφτούμε πως μεγάλωνε ένας άνθρωπος πριν αρκετά χρόνια, ας πούμε  ο  πατέρας ή ο παππούς μας...Το σίγουρο ήταν ότι η επιβίωση δεν ήταν εξασφαλισμένη.Για να έχι κανείς αυτά που σήμερα θεωρούμε αυτονόητα, έπρεπε να μοχθήσει, να παλέψει, να αποτύχει, να προσπαθήσει, να καταβάλει κόπο δυσθεώρητο για μας, απλά και μόνο για να πιεί νερό από το πηγάδι, ή να ανάψει μια φωτιά να ζεσταθεί.Υπό αυτές τις συνθήκες, ο άνθρωπος (μόλις πριν λίγα χρόνια) σφυρηλατείτο (sic) να είναι πιο κοντά στην αρχέγονη φύση του  και να κάνει με ευκολία αυτά που  η φύση έχει εγγράψει στο DNA μας, να σχετίζεται, να παίρνει και να δίνει ΑΓΑΠΗ, να μπορεί να αναθρέψει απογόνους...Φέρνω στη μνήμη μου τον τρόπο με τον οποίο οι (χωρίς σπουδαία μόρφωση) γονείς μου μας μεγάλωσαν και παθαίνω πλάκα όταν διαπιστώνω ότι το έκαναν σα να ήταν το πιο φυσικό πράγμα του κόσμου, όπως και ο συγχωρεμένος ο παππούς μου (1899-1987) πολέμησε στη ΜΙΚΡΑΣΙΑ  και το 40, θεωρώντας πως έκανε το αυτονόητο, γυρίζοντας και τις 2 φορές σπίτι του ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. Τον θυμάμαι, στα 15 χρόνια που τον έζησα, ήρεμο, γαλήνιο και με το χαμόγελο στο στόμα...
Σήμερα, κι ενώ η επιβίωση είναι πια εξασφαλισμένη (το μόνο που παίζει είναι το μέγεθος της χλίδας) και έχοντας μεγαλώσει μαθημένοι να έχουμε τα πάντα με το πάτημα ενός κουμπιού (φως, θέρμανση, νερό, ψυχαγωγία), έχουμε ξεχάσει πως είναι να έρχεσαι αντιμέτωπος με τις αντοχές του ΑΛΛΟΥ, πως είναι να δείχνεις ΑΝΟΧΗ σε μικροπράγματα αφήνοντας τον άλλο να εκδηλώνει τον εαυτό του (αγάπη είναι η δυνατότητα δύο πλασμάτων να είναι ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ, φίλοι), έχουμε ξεχάσει πως είναι να...σχετίζεσαι...Αυτοπεριχαρακωμένοι πίσω από την αυταρέσκεια και την αυτάρκειά(;;;) μας, απαιτούμε από το ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ να μας παρέχει γοητεία, με τον ίδιο τρόπο που ανοίγουμε την τηλεόραση, πατώντας ένα κουμπί, και να ρυθμίζουμε τον ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ με τηλεκοντρόλ...

Η παρακμή μας, μας  δείχνει καθαρά τί πρέπει να κάνουμε...Μας δείχνει ότι πρέπει να αγαπήσουμε ξανά το διπλανό μας και να τον/ την ευχαριστήσουμε για τη φιλία/αγάπη που μας προσφέρει, μήπως και έτσι ξαναγαπήσουμε τον ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ  και βρούμε πάλι τη χαρά μέσα μας...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδελφέ flesh με κάνεις να σου θυμίσω το συνθηματάκι για τον Γεωργέα κ για τα φυτά κ για το σημείο που μένεις.όντως τελικά πρέπει να είναι ωραία εκεί τα φυτά.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
flesh φιλόσοφος είσαι? Πρέπει να είσαι πολύ μορφωμένος και συγκροτημένο άτομο πάντως.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16

Δίκιο έχει απλά ισχύει και το άλλο....είναι πουτάνες στο κρεββάτι με όλους τους άνδρες εκτός από τον original σύντροφό τους....
Κάποτε τράβαγα 1 παντρεμένη και μου είχε πεί πως δεν κάνει στοματικό στον άνδρα τηςγιατί φοβάται μην την περάσει για...πουτάνα.Και όταν την ρώτησα αν θέλει γενικά να κάνει και το γουστάρει.....τηε έδειξα!!!

Επισκέπτης
Δίκιο έχει απλά ισχύει και το άλλο....είναι πουτάνες στο κρεββάτι με όλους τους άνδρες εκτός από τον original σύντροφό τους....
Κάποτε τράβαγα 1 παντρεμένη και μου είχε πεί πως δεν κάνει στοματικό στον άνδρα τηςγιατί φοβάται μην την περάσει για...πουτάνα.Και όταν την ρώτησα αν θέλει γενικά να κάνει και το γουστάρει.....τηε έδειξα!!!

πολυ δημοκρατικο σε βρισκω....άκου εκει να ρωτήσεις!!!  στο στώμα κατευθείαν!!! χαχα έπεσα και εγω καποτε σε μία απειρη μοιχελίδα..το πηρε στο στωμα αγαρμπα, φανηκε  ότι δεν ειχε ιδέα...40 χρονων...και μετα αναρωτιόταν γιατι ξενογαμουσε ο αντρας της....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
πολυ δημοκρατικο σε βρισκω....άκου εκει να ρωτήσεις!!!  στο στώμα κατευθείαν!!! χαχα έπεσα και εγω καποτε σε μία απειρη μοιχελίδα..το πηρε στο στωμα αγαρμπα, φανηκε  ότι δεν ειχε ιδέα...40 χρονων...και μετα αναρωτιόταν γιατι ξενογαμουσε ο αντρας της....
Να μην το ρωτήσω το κορίτσι συναγωνιστή?Ήταν από...οικογένεια!!!Πάντως αυτό ισχύει σε πολλές παντρεμένες...η άλλη να γεννήσει πήγε και όταν έσπρωγνε για να βγεί το παιδί της φύγανε λίγα σκατά....και ο γιατρός βγαίνει έξω εκνευρισμένος και λέει στον άνδρα της ότι την έχει διαλύσει πίσω....και αυτός τα έχασε....όλοι γαμούσαν εκτός απ'αυτόν...Μάγκες είναι αυτό που λένε....παντρέψου να γαμήσουμε!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πολύ καλό κ πολυ φιλοσοφημένο το post σου flesh.Sorry για πριν,δεν ήμουν πολύ ''προσεκτικός''.Σου βγάζω το καπέλλο.
RESPECT,αδελφέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom