Νέα

Άντρες και γυναίκες του σήμερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexy_captain
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 206
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
το 1ο το εχω ξαναδιαβασει πολυ καλο  :grin: και συμφωνω στα πιο πολλα

Να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου (άλλαξα και την επικεφαλίδα λίγο, προσέξτε το):

ΟΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΜΕΡΕΣ:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ:
8.15 Ξύπνημα με χάδια και φιλιά
8.45 Πρωινό στο κρεβάτι με φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι και κρουασάν.
9.15 Ζεστό μπάνιο με αρωματικό λάδι
10.30 Περιποίηση προσώπου, μανικιούρ, πλύσιμο μαλλιών, πιστολάκι 12.00 Μεσημεριανό με την καλύτερη της φίλη
19.30 Δείπνο υπό το φως των κεριών
22.00 Ζεστό μπάνιο
23.00 Χαιδολογήματα

αυτα παντως μια χαρα ειναι για τελειες μερες  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

23.15 Αποκοιμιέται στα στιβαρά του μπράτσα (γαματο αυτο το τελευταιο...  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλυτερα επρεπε να λεει αποκοιμιεται στη στιβαρη του μπακα  :cheesy: Που ειναι και καλυτερη απο τα μπρατσα βεβαιως βεβαιως :)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
συμφωναω
αν και προσωπικα θελω να κοιμαμαι και να εχω τον χωρο μου ν απλωσω :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χαχαχαχαχαχαααχα και ποιος δεν θελει :cheesy: :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ξερω εναν τυπα που μετα τον υπνο απαγορευει στην γκομενα του να τον αγγιξει.. και να τον ενοχλησει.. μια φορα στον υπνο του σχεδον της εχωσε χαστουκι :grin: :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω στον υπνο μου εχω χωσει κλωτσια πολλακις :cheesy: δεν ειμαι για πολλα πολλα οταν κοιμαμαι.......τον καταλαβαινω εν μερει :grin:

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μπραβο captain για το καταπληκτικο αρθρο που εφερες στο προσκηνιο...
Να ζησουν οι ....τρελλοπενηνταρηδες!!!!!!!!!!!!! ( χωρις κοιλιτσα και φαλακα , εννοειται!!!).

Επισκέπτης
Μπραβο captain για το καταπληκτικο αρθρο που εφερες στο προσκηνιο...
Να ζησουν οι ....τρελλοπενηνταρηδες!!!!!!!!!!!!! ( χωρις κοιλιτσα και φαλακα , εννοειται!!!).

Η φαλάκρα ωστόσο δείχνει ύπαρξη τεστοστερόνης. Το γονίδιο ακόμη και όταν υπάρχει, χωρίς ανδρογόνα δεν εκδηλώνεται (όπως και στις γυναίκες). Ο καραφλός λοιπόν έχει λιγότερες πιθανότητες να είναι πούστης. Ενώ αν διαθέτει πλούσια κώμη και δη με ξανθές ανταύγειες που τις συνδιάζει με χαλάουα στο στήθος ...

τότε μπορεί να έχει και καμιά φυσική χαλάουα στη σούφρα ...

Ξέρεις, αυτό που λέγαμε παλιά
απ' το πολύ το πάτημα που να 'βγει το χορτάρι ...

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
234
Πόντοι
21
Η κατηγορια "Παρθενα αλλα" και "η φιλη" ειναι ακριβως ετσι  :grin:

οσο για"το κλασσικο ξεκωλο" ειναι μεν σωστο αλλα γνωμη μου ειναι οτι συνηθως δεν ειναι καθολου εξηγημενο ατομο οπως ισχυριζεται στο αρθρο

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Η φαλάκρα ωστόσο δείχνει ύπαρξη τεστοστερόνης. Το γονίδιο ακόμη και όταν υπάρχει, χωρίς ανδρογόνα δεν εκδηλώνεται (όπως και στις γυναίκες). Ο καραφλός λοιπόν έχει λιγότερες πιθανότητες να είναι πούστης. Ενώ αν διαθέτει πλούσια κώμη και δη με ξανθές ανταύγειες που τις συνδιάζει με χαλάουα στο στήθος ...

τότε μπορεί να έχει και καμιά φυσική χαλάουα στη σούφρα ...

Ξέρεις, αυτό που λέγαμε παλιά
απ' το πολύ το πάτημα που να 'βγει το χορτάρι ...

Μήπως θεωρείς και τα προβλήματα του προστάτη επίσης ένδειξη ανδρισμού, μια και οφείλονται στο ίδιο αίτιο;

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εγω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε ένα gay bar στην γειτονιά μου όλο καραφλοί μπαινοβγαίνουν...
Μαλλον θα κάνουν τον "Αντρα" στο ζευγάρι...

Ρε συνέλθετε...

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Τοτε ο Ζαγορακης θα επρεπε να ειναι γλομπογλου.Οπως και οι περισσοτεροι αθλητες,που στη πλειοψηφια τους παιρνουν τεστοστερονη.Ασε που στον αλφα το μεσημερι εχει εναν καραφλοπουστα γλομπο τελειως που κουνιεται σαν ζελες.Η καραφλα ειναι καραφλα,απλα.Μη σου τυχει ειναι.Κατι σαν το τροχαιο.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Εγώ είμαι καραφλος και δέν είμαι πούστης.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πραουντ το μπι στρειτ.....ειδος υπο εξαφανιση εχουν γινει πλεον.....:grin:

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εκει που είσαι σίγουρα Μουνιτσα...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μπα......πηγαινε μια βολτα απο γκαζι........να δεις δυο μετρα παλληκαρια χερακι χερακι........και ομορφα παιδια οχι τιποτα μπαζα..........εδω σε πληροφορω οι 3 γκει που εχω γνωρισει ειναι ξενοι!!!! 2 εξ αυτων ελληνες........αστο.......εξαπλωνονται........

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
234
Πόντοι
21
Μπα......πηγαινε μια βολτα απο γκαζι........να δεις δυο μετρα παλληκαρια χερακι χερακι........και ομορφα παιδια οχι τιποτα μπαζα..........εδω σε πληροφορω οι 3 γκει που εχω γνωρισει ειναι ξενοι!!!! 2 εξ αυτων ελληνες........αστο.......εξαπλωνονται........

Μπα δεν ειναι οτι ολοι οι αντρες γινονται γκει, απλως φαινεται οτι εσυ δεν εισαι αρκετα ομορφη για τους αντρες

Αυτες που γκρινιαζουν για τον ιδιο λογο οπως εσυ δεν μπορουν να το αποδεχτουνε αυτο λογο εγωισμου οποτε προσπαθουν να ριξουν ολο το φταιξιμο στο αντρικο φυλλο λεγοντας οτι εγιναν ολοι γκει

Κατι που δεν ειναι αληθεια

Κανε μια πλαστικη εγχειριση και ξαναδοκιμασε

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6

Oi gay δεν εξαπλωνονται,απλα αλλαξαν οι καιροι και ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ.
Εχουν κατακλυσει καναλια,ραδιοφωνα,τεχνη πολιτικη και καθε ειδους ποστα,χρησιμοποιουν τη δυναμη τους και προβαλοντας προτυπα ΠΟΥΣΤΙΚΑ,εχουν πια αμβλυνει της αντιστασεις.Ετσι πια εκδηλονωνται και φαινονται περισσοτεροι.Τωρα εγω αν ημουν γυναικα θα αναρωτιομουν ενα πραγμα,οταν ανοιγα μια εφημεριδα και βλεπω στις τελευταιες σελιδες καμμια κατοσταρια αγγελιες απο πουτανες:Aυτες ποιος τις γαμαει?Γιατι υπαρχουν ΤΟΣΑ μπουρδελα?Γιατι οι Ελληνες ειναι απο τους μεγαλυτερους μπουρδελιαρηδες παγκοσμιως?Πιστεψε με οι γυναικες εχετε μεγαλο προβλημα!Καβλι υπαρχει αφθονο,αλλα με τη μαλακια που σας δερνει το χανετε και καταληγετε να λετε μαλακιες τυπου "Που πηγαν οι αντρες?Γεμισαμε gay...".
Γυναικα,ανοιγε τα ποδια σου πιο ευκολα,μιλα λιγο,χαμογελα πολυ,μαθε και να μαγειρευεις:θα ευτυχισεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom