SLIM SHADY
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.418
- Πόντοι
- 1.336
Είμαι για λίγες μέρες στην περιοχή της Κορίνθου. Αν υπάρχει ζευγάρι που ψάχνει τρίο ή cuckold φάση να στείλει πμ.
Άσχετο αλλά εσύ δεν έγραφες στο φόρουμ για τις συντάξεις ότι περιμένεις επικουρικό;Eιμαστε ζευγάρι 2 αγόρια... Υπάρχει ενδεχόμενο και για 3ο αν θέλετε.
Οι γκέι δεν παίρνουν επικουρικό;Άσχετο αλλά εσύ δεν έγραφες στο φόρουμ για τις συντάξεις ότι περιμένεις επικουρικό;
Εγραφε σε άλλο Post κάτι παραμύθια για συνταξη 2400 και περιμένει το επικουρικό. Εδώ γράφει ότι είναι ζευγάρι δύο αγόρια και πάνε για τρενάκι με τρίτο, αλλού θα γράψει ότι είναι Κροσσάρα Φοιτήτρια και η ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑΟι γκέι δεν παίρνουν επικουρικό;
Αμα φέρεις την ξανθιά κάτι γίνεται...Είμαι για λίγες μέρες στην περιοχή της Κορίνθου. Αν υπάρχει ζευγάρι που ψάχνει τρίο ή cuckold φάση να στείλει πμ.
Εντάξει, είναι αγόρια λίγο σιτεμένα...Εγραφε σε άλλο Post κάτι παραμύθια για συνταξη 2400 και περιμένει το επικουρικό. Εδώ γράφει ότι είναι ζευγάρι δύο αγόρια και πάνε για τρενάκι με τρίτο, αλλού θα γράψει ότι είναι Κροσσάρα Φοιτήτρια και η ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ
Να φέρω την ξανθιά για να την γαμανε γέροι; Δεν την λυπάσαι;Εγραφε σε άλλο Post κάτι παραμύθια για συνταξη 2400 και περιμένει το επικουρικό. Εδώ γράφει ότι είναι ζευγάρι δύο αγόρια και πάνε για τρενάκι με τρίτο, αλλού θα γράψει ότι είναι Κροσσάρα Φοιτήτρια και η ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αμα φέρεις την ξανθιά κάτι γίνεται...
Εγώ στα 40 με χονδρόψωλο και αντοχές, είμαι γερός γαμιάς! ¨οχι γέρος¨Να φέρω την ξανθιά για να την γαμανε γέροι; Δεν την λυπάσαι;
Ψάχνει νεότερους. Αν ήθελε 40αρη, θα έμενε με τον πρώην της.Εγώ στα 40 με χονδρόψωλο και αντοχές, είμαι γερός γαμιάς! ¨οχι γέρος¨
Τώρα το χοντραινεις τυπε και θα έχουμε ξεκαθαρισματα λογαριασμώνΕπίσης ψάχνει straight.
Κανένα ξεκαθάρισμα δεν θα έχουμε γιατί ήδη έχει γίνει σε πμ πριν από έναν χρόνο. Δεν άλλαξε κάτι από τότε.Τώρα το χοντραινεις τυπε και θα έχουμε ξεκαθαρισματα λογαριασμών
Στρατιωτικός ή δικαστικός τύπε;..τι σχέση έχει?...άλλο το ένα ..άλλο το άλλο.
Αφού την δικαιούμαι την παίρνω. Κάτι μπερδέψεις.
Γιατί οι γέροι δεν γαμάνε ξανθιές; Πάω να ρωτήσω τον παππού μου και θα επιστρέψω..Να φέρω την ξανθιά για να την γαμανε γέροι; Δεν την λυπάσαι;
Γαμανε, όμως γιατί να κάτσει να την γαμησουν όταν βρίσκει 30 και 40 χρόνια νεότερους; Ούτε έχει ανάγκη από λεφτά ούτε ψάχνει να παντρευτεί ή να γηροκομησει κάποιονΓιατί οι γέροι δεν γαμάνε ξανθιές; Πάω να ρωτήσω τον παππού μου και θα επιστρέψω..
Μαλλί μπαμπάκι ψωλή φαρμάκι!Γαμανε, όμως γιατί να κάτσει να την γαμησουν όταν βρίσκει 30 και 40 χρόνια νεότερους; Ούτε έχει ανάγκη από λεφτά ούτε ψάχνει να παντρευτεί ή να γηροκομησει κάποιον
Τι να σου πω ρε μπάρμπα όταν φτάσω σε αυτή την ηλικία θα σου πω αν ισχύει. Πάντως με βάση από αυτά που ακούω από γυναίκες μάλλον δεν ισχύει στις περισσότερες των περιπτώσεωνΜαλλί μπαμπάκι ψωλή φαρμάκι!
30 με 50 η καλύτερη ηλικία. Μετα όμως χαλάειΤι να σου πω ρε μπάρμπα όταν φτάσω σε αυτή την ηλικία θα σου πω αν ισχύει. Πάντως με βάση από αυτά που ακούω από γυναίκες μάλλον δεν ισχύει στις περισσότερες των περιπτώσεων
Για να τι λες σημαίνει ότι είσαι 50+, σωστά;30 με 50 η καλύτερη ηλικία. Μετα όμως χαλάει