Νέα

Αντώνης Δαγκλής: Ο Αντεροβγάλτης των Αθηνών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.161
Πόντοι
7.885
Κάποτε ήταν μόδα τα βανάκια τύπε :rockon::rockon:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
67
Like
12.945
Πόντοι
4.926
Καλησπέρα, συναγωνιστή.
Για τον συγκεκριμένο, γράφω αυτές τις ημέρες στην εργασία μου, στην σχολή. Είναι ο 2ος Serial Killer της Ελλάδας, μετά τον Δημήτρη Βακρινό. Τρεις δολοφονίες, 8 απόπειρες, ληστείες, βιασμούς και παράνομη οπλοκατοχή. Φρούτο, της εποχής, από τα λίγα.

Socrates009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2023
Like
4.156
Πόντοι
441
Καλησπέρα, συναγωνιστή.
Για τον συγκεκριμένο, γράφω αυτές τις ημέρες στην εργασία μου, στην σχολή. Είναι ο 2ος Serial Killer της Ελλάδας, μετά τον Δημήτρη Βακρινό. Τρεις δολοφονίες, 8 απόπειρες, ληστείες, βιασμούς και παράνομη οπλοκατοχή. Φρούτο, της εποχής, από τα λίγα.
Ο Παπαχρόνης δεν είναι στην λίστα;

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
67
Like
12.945
Πόντοι
4.926
Ο Παπαχρόνης δεν είναι στην λίστα;
Καλησπέρα.
Όχι, γιατί σκότωσε δύο άτομα. Για να θεωρηθεί κάποιος σειριακός δολοφόνος, πρέπει να έχει σκοτώσει τρία άτομα και πάνω.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.174
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα, συναγωνιστή.
Μία ήταν η μορφή, τύπε.

Σεχίδης. :2funny:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
67
Like
12.945
Πόντοι
4.926
Μία ήταν η μορφή, τύπε.

Άσε, τύπε.
Ήμουν έφηβος, σε διακοπές στο χωριό. Είχε γίνει χαμός, τότε. Εγκυκλοπαιδικά, ο Σεχίδης άνηκε στην κατηγορία των Mass Murderers. Δηλαδή, αυτοί που σκοτώνουν πολλά άτομα, σε έναν τόπο, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πριν από, περίπου, δέκα χρόνια παρακολουθούσα ένα σεμινάριο, στην Δικαστική Ψυχολογία. Μία εισηγήτρια, πήγαινε στις φυλακές, λόγω ειδικότητας. Μας είχε πει, ότι ο συγκεκριμένος, από τα πολλά ψυχοφάρμακα, ήταν σαν ένα μεγάλο μωρό. Συν ότι ήταν υπέρβαρος. Θυμάμαι ένα πρωτοσέλιδο, που τον είχε χαρακτηρίσει: "Ο Γιος του Φρανκεστάιν".

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
67
Like
12.945
Πόντοι
4.926
Σίγουρα μόνο δύο;
Μόνο δύο, αλλά έκανε πολλές απόπειρες. Μου είχε πει παλιός Θεσσαλονικιός, ότι του είχαν βγάλει σύνθημα, τότε, γιατί τον γούσταραν οι γυναίκες: "Όσο βραδιάζει και νυχτώνει, όλες εσένα θέλουνε, Κυριάκο Παπαχρόνη".

Socrates009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2023
Like
4.156
Πόντοι
441
Μόνο δύο, αλλά έκανε πολλές απόπειρες. Μου είχε πει παλιός Θεσσαλονικιός, ότι του είχαν βγάλει σύνθημα, τότε, γιατί τον γούσταραν οι γυναίκες: "Όσο βραδιάζει και νυχτώνει, όλες εσένα θέλουνε, Κυριάκο Παπαχρόνη".
Δεν είναι αυτό το σύνθημα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μία ήταν η μορφή, τύπε.

Τύπε, Ολύμπια ψυχραιμία
ο Θεόφιλος. Ήρθαμε είπε
να βρούμε τα πτώματα :2funny:
και δεν είναι ώρα για συζητήσεις. Πόσες φορές
το είπε κι οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν όλο το ίδιο.
Άσε που βρισκόταν σε άμυνα όπως δήλωσε.

:confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Τύπε, Ολύμπια ψυχραιμία
ο Θεόφιλος. Ήρθαμε είπε
να βρούμε τα πτώματα :2funny:
και δεν είναι ώρα για συζητήσεις. Πόσες φορές
το είπε κι οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν όλο το ίδιο.
Άσε που βρισκόταν σε άμυνα όπως δήλωσε.

Ωραιες εποχες, ο κατηγορουμενος καθοταν και απαντουσε σε ερωτησεις των δημοσιογραφων και οι αστυνομικοι που τον συνοδευουν σφυριζουν αδιαφορα

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.755
Πόντοι
216
Ωραιες εποχες, ο κατηγορουμενος καθοταν και απαντουσε σε ερωτησεις των δημοσιογραφων και οι αστυνομικοι που τον συνοδευουν σφυριζουν αδιαφορα
Και μετά ο δημοσιογράφος που έδειχνε έντρομος το βιβλίο που διάβαζε ο Σεχίδης: "Αναγκαστική εκτέλεση".
Της Φαλτσή ρε φίλε!:cheesy::cheesy::cheesy:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οσο νυχτωνει η πουτσα μεγαλωνει,
ειμαστε μαζι σου Κυριακο Παπαχρόνη
Όταν η νύχτα έρχεται κι η πόλη ερημώνει, στο νου μας πάντα σ έχουμε Κυριάκο Παπαχρόνη. Αυτό είναι το ορίτζιναλ. :2funny: Ο τύπος ερεθιζοταν είχε πει από τον ήχο των πορνοτάκουνων (κάποιοι τα λένε εδώ μέσα αυτά) :2funny: και ξεκίνησε "φάμπρικα" επειδή μια πουτάνα τον είχε βγάλει ανίκανο. Βιασμούς, δολοφονίες, βόμβες και εμπρησμούς. Παίζει να το πήρε λίγο στραβά; :2funny:

ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΕΣ!!!

Υβριστοφιλία στο μαξ
οι τύπισσες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Και μετά ο δημοσιογράφος που έδειχνε έντρομος το βιβλίο που διάβαζε ο Σεχίδης: "Αναγκαστική εκτέλεση".
Της Φαλτσή ρε φίλε!:cheesy::cheesy::cheesy:
Το θυμαμαι αυτο

Επειδη ισως οσοι μας διαβαζουν, δεν καταλαβαινουν,
να εξηγησουμε οτι υπαρχει ενα νομικο βιβλιο που λεγεται "αναγκαστικη εκτελεση" και αφορά τη νομοθεσια για την διαδικασια της εκτελεσης των δικαστικων αποφασεων (κατασχεσεις, πλειστηριασμοι κλπ).
Και ο δημοσιογραφος βρηκε το βιβλιο στο δωματιο του Σεχιδη και εντρομος θεωρησε οτι προκειται για καποιου ειδους εγχειριδιο δολοφονιων.

_TELIS_

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2022
Like
544
Πόντοι
81
Επαναφορά της θανατικής ποινής και τελειώνεις ή μειώνεις την εγκληματικότητα στο ελάχιστο

Βέβαια όλο αυτό το σκυλολόι θα χάσει ένα μεγάλο πελατολόγιο

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.732
Πόντοι
456
Επαναφορά της θανατικής ποινής και τελειώνεις ή μειώνεις την εγκληματικότητα στο ελάχιστο

Βέβαια όλο αυτό το σκυλολόι θα χάσει ένα μεγάλο πελατολόγιο
Αν βρεις τρόπο να υλοποιηθεί αυτό, πες το μας.
Κι οι μπάτσοι, μην σου πω κι οι νομοθέτες τα ίδια πιστεύουν από μέσα τους.

Pol Pan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2019
Κριτικές
3
Like
323
Πόντοι
280
Καλησπέρα.
Όχι, γιατί σκότωσε δύο άτομα. Για να θεωρηθεί κάποιος σειριακός δολοφόνος, πρέπει να έχει σκοτώσει τρία άτομα και πάνω.
Ο Σεχίδης στη Θάσο που έφαγε όλο το σόϊ, γιατί δεν είναι στη λίστα των serial killers? Ή η Δημητρέα που εκτελέστηκε στο Γουδή το 1964 που είχε σκοτώσει 5 άτομα;

Τελευταία τροποποίηση:

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
796
Πόντοι
86
O Σεχιδης θεωρείται υψηλής ευφυίας άτομο και είχε γίνει αντικείμενο επιστημονικής μελέτης.
Καταρχάς είχε μπει στην Νομική ή φιλοσοφική ή φιλολογική σχολή δεν θυμάμαι ακριβως του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέραν του αποτρόπαιου εγκλήματος που διέπραξε και του παρανοϊκού εγχειρήματος ήταν άτομο που έγραφε ποίηση ακόμη και μέσα στη φυλακή.Και ήταν και ζωγράφος.

Κάποτε είχα επιχειρήσει να βρω τα γραπτα του γιατί μου αρέσει η ποίηση και η λογοτεχνια αλλά τα είχε μια δημοσιογράφος που δεν μου απάντησε ποτέ.

Απ' ότι είπαν η ποίηση του ήταν υψηλού επιπέδου.

Θέλω να πω δηλαδή πως παρότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν βαρύ ψυχιατρικο περιστατικό είχε πολύ υψηλό δείκτη ευφυίας.

Δεν θα έλεγα το ίδιο για άλλους serial killers.

Αν και ποτέ δεν βρήκα να διαβάσω τι είχε γράψει ο Σεχιδης από ποίηση,θα το ήθελα κάποια στιγμή.

Πιστεύω ότι τα γραπτά του που είχε στο σπίτι του καθώς και όλα όσα έγραψε στην φυλακή σκοπίμως τα κρύβουν.

Το ίδιο συνέβη και με τους πίνακες ζωγραφικής του.

Τώρα γιατί,πώς και τι ουδείς γνωρίζει.Εγω θα έλεγα για να μην τον ηρωοποιησουν ως καλό συγγραφέα,ποιητή κλπ.

Βέβαια έτερον εκατερον αλλά εδώ στην Ελλάδα όλα για θάψιμο πάνε όταν δεν τους αφήνουν τα μικροσυμφεροντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom