Νέα

Antivirus - Malware κλπ (ιοί & Trojan Horses)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MATURELOVERR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιο προτείνετε ως το καλύτερο antivirus ?

• NOD32

Ψήφοι: 0 0,0%
  • KASPERSKY

• BITDEFENDER

Ψήφοι: 2 66,7%
  • PANDA

• NORTON

• McAFEE

• AVG

• AVAST

• AVIRA

Ψήφοι: 1 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.352
Πόντοι
606
Εγώ έχω το AVG 7.5 και είναι ψιλοκαλό θα έλεγα.Παλιότερα είχα το avast.Τώρα σκέφτομαι για Mac και να ξεμπερδεύω απο τα windows μια και καλή.Στα Macintosh δεν υπάρχουν ιοί και τα συναφή και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
ψαχτο καλα με τα macintosh,δεν ειμαι και ειδικος αλλα εχω ακουσει οτι αν χρειαστεις προγραμματα αργοτερα...πιασ το αυγο(που ειναι και επικαιρο)και κουρεφτο :grin:

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ έχω το AVG 7.5 και είναι ψιλοκαλό θα έλεγα.Παλιότερα είχα το avast.Τώρα σκέφτομαι για Mac και να ξεμπερδεύω απο τα windows μια και καλή.Στα Macintosh δεν υπάρχουν ιοί και τα συναφή και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
παρε μακ χωρις να το σκεφτεις καθολου

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Eξαρτάται γιατί χρησιμοποιείς τον υπολογιστή. Αν δεν ασχολείσαι με παιχνίδια ο mac είναι ότι πρέπει.
Έχει βέβαια μικρότερη ποικιλία προγραμάτων,
αλλά και μεις που έχουμε χιλιάδες προγράμματα μήπως τα χρησιμοποιούμε?  :rolleyes:
Για επεξεργασία εικόνας βιντεο και ήχου δεν συζητάμε. Είναι πολυ ανώτερος και ταχύτερος.

@alphonso: Υπάρχουν διαφορες απειλές εκτός από τους κλασικούς ιούς.
Παλιά στόχος ήταν να σου διαγράψουν αρχεία και να σου κάνουν ζημιά στο pc σου. Στις μέρες μας παιρνουν αθόρυβα τον έλεγχο, χρησιμοποιούν τον δικό σου υπολογιστή για διάφορες επιθέσεις, και εσυ δεν παιρνεις χαμπάρι τπτ.  :cheesy:
Ένα παλαιότερο παράδειγμα ήταν το πρόβλημα με το lsass. Με το που έκανες συνδεση αν δεν είχες ενημερωμένα win τον κόλαγες απευθείας και σε 40 sec το pc έσβηνε μόνο του.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Το πεταμένο το Kaspersky έκλεισε 1 μέρα και 15 ώρες σκαναρίσματος και ακόμα αγκομαχάει.

Την τρίτη θα πάω να αγοράσω το NOD32. (Πέμπτη είχα αγοράσει το Kaspersky σαν μαλάκας)

Συστηνω ανεπιφύλακτα σε όσους σκέφτονται να αγοράσουν antivirus να ΑΠΟΡΙΨΟΥΝ το Kaspersky !!!

:argue: :blahblah1: :argue: :blahblah1: :argue: :blahblah1: :cussing: :cussing: :cussing: :headbang: :headbang: :headbang:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αυτή η αβάσιμη επιφυλακτικότητα με τα MAC πρέπει να σταματήσει πιστεύω. Χαρακτηριστικό είναι ότι όσοι την κάνουν είναι χρήστες PC.

Για ότι δουλειά και αν το θέλεις τον υπολογιστή, τα MAC είναι καλύτερα.

Όσα επιχειρήματα εναντίων των MAC έχω ακούσει κατά καιρούς, καταρρίπτονται ως αβάσιμα όταν μιλάω με κάποιον που είναι χρήστης MAC.

Το μοναδικό μειονέκτημα των MAC είναι ότι κοστίζουν περισσότερο.

Ο επόμενος υπολογιστής μου θα είναι MAC. Τελεία. Παύλα.

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Αυτή η αβάσιμη επιφυλακτικότητα με τα MAC πρέπει να σταματήσει πιστεύω. Χαρακτηριστικό είναι ότι όσοι την κάνουν είναι χρήστες PC.

Για ότι δουλειά και αν το θέλεις τον υπολογιστή, τα MAC είναι καλύτερα.

Όσα επιχειρήματα εναντίων των MAC έχω ακούσει κατά καιρούς, καταρρίπτονται ως αβάσιμα όταν μιλάω με κάποιον που είναι χρήστης MAC.

Το μοναδικό μειονέκτημα των MAC είναι ότι κοστίζουν περισσότερο.

Ο επόμενος υπολογιστής μου θα είναι MAC. Τελεία. Παύλα.
τωρα πια εχουν φτηνυνει πολυ

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
τωρα πια εχουν φτηνυνει πολυ

Δεν θα το έλεγα.

Πριν τρεις μήνες έψαχνα για φορητό υπολογιστή που θα τον χρησιμοποιούσα σαν τον βασικό μου υπολογιστή.

Ένα MAC Book Pro με 15" οθόνη έκανε 2500€.

Τελικά πήρα έναν HP-Compaq με 1000€. Η επιλογή βασίστηκε μόνο στη τιμή. Σε όλα τα άλλα υπερήχε ο MAC.

Και μην μου πεις ότι το MAC book έχει μόνο 1100€ γιατί σε 13" οθόνη δεν μπορώ να δουλέψω, και γενικά αν θέλεις το μηχάνημα για βασικό υπολογιστή πρέπει να είναι MAC book Pro.

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι αληθεια οτι οι Mac δεν εχουν αρκετα πραγματα :

Ιους , μπλε οθονες , κολληματα , ξαφνικα restart , drivers , registry ...

Ασε ζω ενα δραμα . 

Το θεμα τιμης σηκωνει ποοολυ συζητηση . Θα πρεπει να συγκρινεις δυο μηχανηματα με ομοια χαρακτηριστικα , ενω επιπροσθετα να συνυπολογισεις και το κοστος των προγραμματων ( αυθεντικα ) που υπαρχουν στο πακετο . Αν το κανεις αυτο θα δεις οτι η διαφορα δεν ειναι δα και τοσο μεγαλη . 

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Δεν θα το έλεγα.

Πριν τρεις μήνες έψαχνα για φορητό υπολογιστή που θα τον χρησιμοποιούσα σαν τον βασικό μου υπολογιστή.

Ένα MAC Book Pro με 15" οθόνη έκανε 2500€.

Τελικά πήρα έναν HP-Compaq με 1000€. Η επιλογή βασίστηκε μόνο στη τιμή. Σε όλα τα άλλα υπερήχε ο MAC.

Και μην μου πεις ότι το MAC book έχει μόνο 1100€ γιατί σε 13" οθόνη δεν μπορώ να δουλέψω, και γενικά αν θέλεις το μηχάνημα για βασικό υπολογιστή πρέπει να είναι MAC book Pro.
για φορητα οντως θες τοσα που λες,αλλιως παρε μινι μακ και μην ακουσω για τεχνικα χαρακτηριστικα ,στην πραξη γαμαει!

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
εκτος απ'τα διαφορα antivirus υπαρχει και η μεθοδος του deep freeze που χρησιμοποιουν internet cafe και πολλες υπηρεσιες.Δεν ειναι αντιικο αλλα ενας τροπος παγωματος του pc  ωστε μετα απο καθε επανεκκινηση σβηνεται οτιδηποτε κακοβουλο εχεις κατεβασει ή εγκαταστησει πριν.Το'χει δοκιμασει κανεις?
Φίλε αυτό έχουμε στο ξενοδοχείο. Δεν κάνει για home computers. Δεν μπορείς να εγκαταστήσεις τίποτα καινούριο από τη στιγμή που ξεκινήσει το deep freeze. Η καλύτερη λύση για έναν <<κατασταλαγμένο>> υπολογιστή! Συμφωνώ μαζί σου.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Τελικα κανεις δεν ξερει περι Registry Booster.Τελος παντων.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.010
Πόντοι
606
Φίλε αυτό έχουμε στο ξενοδοχείο. Δεν κάνει για home computers. Δεν μπορείς να εγκαταστήσεις τίποτα καινούριο από τη στιγμή που ξεκινήσει το deep freeze. Η καλύτερη λύση για έναν <<κατασταλεγμένο>> υπολογιστή! Συμφωνώ μαζί σου.
Μπορεις και σε home computer.Χωριζεις το σκληρο σου σε 2 κομματια,το ενα παγωμενο και το αλλο μη παγωμενο και πριν σβησεις το pc μεταφερεις ο,τι εχεις κατεβασει στο μη παγωμενο τμημα για να μην χαθουν.Δεν βολευει παντως,ειναι λιγο εκνευριστικο συστημα...Το'χα και το'βγαλα

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Μπορεις και σε home computer.Χωριζεις το σκληρο σου σε 2 κομματια,το ενα παγωμενο και το αλλο μη παγωμενο και πριν σβησεις το pc μεταφερεις ο,τι εχεις κατεβασει στο μη παγωμενο τμημα για να μην χαθουν.Δεν βολευει παντως,ειναι λιγο εκνευριστικο συστημα...Το'χα και το'βγαλα
Άψογος σε όλα!!! :thumbsup: Αυτό λέω κι εγώ!!! Δεν κάνει γιατί δε βολεύει με τίποτα. Σπας το κεφάλι σου κάθε μέρα!!! Κάπως έτσι!!! :headbang: :headbang: :headbang: :cheesy:

Τελικα κανεις δεν ξερει περι Registry Booster.Τελος παντων.
Φίλε αυτό τα πρόγραμμα είναι για να διορθώνει σφάλματα στη registry. Με απλά λόγια να μη γίνονται conflicts μεταξύ προγραμμάτων (αν απεγκατέστησες κάποιο πρόγραμμα και έμεινε  κάτι στο μητρώο και σου δημιουργεί προβλήματα!!)Επίσης επιτυγχάνει κάποια βελτίωση στην ταχύτητα και καλύτερη λειτουργία του υπολογιστή!! Καλό είναι για όλα αυτά!! Δεν είναι antivirus!!! Ελπίζω πως το ξέρεις!!! :cheesy:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Άψογος σε όλα!!! :thumbsup: Αυτό λέω κι εγώ!!! Δεν κάνει γιατί δε βολεύει με τίποτα. Σπας το κεφάλι σου κάθε μέρα!!! Κάπως έτσι!!! :headbang: :headbang: :headbang: :cheesy:
Φίλε αυτό τα πρόγραμμα είναι για να διορθώνει σφάλματα στη registry. Με απλά λόγια να μη γίνονται conflicts μεταξύ προγραμμάτων (αν απεγκατέστησες κάποιο πρόγραμμα και έμεινε  κάτι στο μητρώο και σου δημιουργεί προβλήματα!!)Επίσης επιτυγχάνει κάποια βελτίωση στην ταχύτητα και καλύτερη λειτουργία του υπολογιστή!! Καλό είναι για όλα αυτά!! Δεν είναι antivirus!!! Ελπίζω πως το ξέρεις!!! :cheesy:

Ευχαριστω φιλε!

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Nearxe πριν το αλλάξεις και σου φύγουν κι άλλα  λεφτά για κάνε uncheck στο concede resources to other applications που βρίσκεται στα settings του scan. Και επίσης την πρώτη φορά που κάνει full scan το kaspersky 7 παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο από ότι τις επόμενες!! Όχι όμως τόσο όσο περιγράφεις!!!

Υ.Γ. Κάνε και defragmentation!!! SOS!!!!. Μετά κάνε full scan και δες τo estimated time!!! Σίγουρα θα είναι πολύ μικρότερο!!!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Nearxe πριν το αλλάξεις και σου φύγουν κι άλλα  λεφτά για κάνε uncheck στο concede resources to other applications που βρίσκεται στα settings του scan. Και επίσης την πρώτη φορά που κάνει full scan το kaspersky 7 παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο από ότι τις επόμενες!! Όχι όμως τόσο όσο περιγράφεις!!!

Υ.Γ. Κάνε και defragmentation!!! SOS!!!!. Μετά κάνε full scan και δες τo estimated time!!! Σίγουρα θα είναι πολύ μικρότερο!!!

Ευχαριστώ πολύ θα κάνω ότι μου λες. Αν και defragment είχα κάνει μία μέρα πριν αρχίσω το σκανάρισμα.

Πάντως έχουμε συμπληρώσει 1 μέρα και 18 ώρες και ακόμα δεν έχω δει φως στο τούνελ.
Τη κόβω να κρατάει 3-4 μέρες αυτό το σκανάριμα. Το laptop έχει ήδη υπερθερμανθεί.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ρε παιδια το defragment τι σκατα ειναι και πως γινεται και ποια η χρησιμοτητα του ????

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Δεν το σταμάτάς καλυτερα Nearxe ?  :rolleyes:
...μην ψάχνεις και καινούργιο laptop μαζί με το NOD?  :cheesy:

To defragment είναι ο αποκατεκερματισμός του δίσκου. Με απλά λόγια τακτοποιεί τα αρχεία καλύτερα.
Γίνεται μέσα από τα windows από τα εργαλεία διαχείρησης, ή κάνοντας δεξι κλικ σε έναν δίσκο και επιλέγοντας ιδιοτητες--->εργαλεια

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
κάνε uncheck στο concede resources to other applications που βρίσκεται στα settings του scan.

Κοίταξα και πράγματι είναι τσεκαρισμένο. Όταν τελειώσει το σκαναρισμα θα το ξετσεκάρω.

Αλλά τί ακριβώς είναι αυτό και τί κάνει;;
Επίσης πόσο βελτιώνει το χρόνο σκαναρίσματος ;;;

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ρε παιδια το defragment τι σκατα ειναι και πως γινεται και ποια η χρησιμοτητα του ????
Eπιτυγχάνει αύξηση της ταχύτητας του υπολογιστή και ανοίγματος των εφαρμογών.Βάζει σε σωστή σειρά όλα τα αρχεία και blocks του σκληρού δίσκου.Και όχι διάσπαρτα μέσα σε αυτόν!!! Δεν είναι κάτι το φοβερό αλλά χρειάζεται να γίνεται μία φορά το μήνα!!!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom