Νέα

Antivirus - Malware κλπ (ιοί & Trojan Horses)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MATURELOVERR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο προτείνετε ως το καλύτερο antivirus ?

• NOD32

Ψήφοι: 0 0,0%
  • KASPERSKY

• BITDEFENDER

Ψήφοι: 2 66,7%
  • PANDA

• NORTON

• McAFEE

• AVG

• AVAST

• AVIRA

Ψήφοι: 1 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

BASILIS35

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά με το AVG τι γινετε? Προσφατα καταβασα το 7 και ειμαι ευχαριστιμενος. Τι γινετε? Κλεινει?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
πριν απο λιγο το spyware το συγκεκριμενο το  οποιο εγκατεστησα και συνεδεσα με το clamswin αρχισε να γαυγιζει ο σεριφης και μου οτι και καλα καποιο προγραμμα maybe infected!και μου εδινε 3 πιθανοτητες στην πρωτη σειρα και αλλες 3 απο κατω......στην αρχη πατησα reject αλλα μετα ξαναγαυγιζε......μετα πατησα feign(τι σημαινει αυτο ρε παιδια?) και ξανα τα ιδια.....μολις ομως kill process μου εμφανισε μια μπλε οθονη........εκλεισα υπολογιστη απο την μπριζα και ξαναανοιξα χωρις προβλημα.......αυτο ξαναεγινε μετα ομως χωρις να πατησω kill process και τον εκλεισα ξανα με τον ιδιο τροπο......τωρα τον ξαναανοιξα εκανα remove το spyware προγραμμα και τωρα ολα ειναι φαινομενικα οκ!ο pc παει γρηγορα και γενικα δεν βγαινει καποιο μυνημα......μονο το clamswin δουλευει το antivirus!εκανα κατι λαθος με την εγκατασταση του spyware?να το επανεγκαταστησω?

Αν δεις το πρόγραμμα που κολλάει ο σερίφης και έχεις άποψη, το καλύτερο είναι το  UNHOOK PROCESS για να συνεχίσει. Για βήμα-βήμα εξέταση, διαλέγεις το ACCEPT. Μην ξεχνάς ότι είναι ελεύθερο λογισμικό, η προσπάθειά μας βελτιώνει όλο το διαδίκτυο

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Πολυ καλη λυση σε free ειναι και το antivir.

sunset25

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
146
Πόντοι
1
τωρα μας φωτισες!αν ειναι τοσο καλο γιατι το χρησιμοποιουν μονο οι μερακληδες?

συναγωνιστή εάν μπεις στο site που έδωσα πιο πάνω έχει ακριβείς οδηγίες εγκατάστασης. είναι για μερακλήδες γιατί αυτή τη δουλειά προϋποθέτει δεύτερο υπολογιστή που θα κάνει το 'μεσάζοντα' μετάξύ του πισιού σου και της σύνδεσή σου.. όπως οι νταβατζίδες ένα πράγμα! :cheesy: :cheesy:

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
να παρετε trend ειναι το καλυτερο.

Επισκέπτης
Αν δεις το πρόγραμμα που κολλάει ο σερίφης και έχεις άποψη, το καλύτερο είναι το  UNHOOK PROCESS για να συνεχίσει. Για βήμα-βήμα εξέταση, διαλέγεις το ACCEPT. Μην ξεχνάς ότι είναι ελεύθερο λογισμικό, η προσπάθειά μας βελτιώνει όλο το διαδίκτυο

να ρωτησω και κατι αλλο?αν δεν ανοιξεις αυτα τα 2 προγραμματα δεν εχεις ασφαλεια εκεινη τη στιγμη?ενεργοποιουνται μονα τους οταν δεχονται καποια επιθεση?ή πρεπει να ανοιγεις συνεχεια το αntivirus να κανει σκαν......ειναι πολυ κουραστικα προγραμματα αν ειναι ετσι....δεν μπορω να ακουω συνεχεια τον σκυλο να γαυγιζει......πες μου σε παρακαλω γιατι εχω κουραστει με το ολο ζητημα......

Επισκέπτης
να παρετε trend ειναι το καλυτερο.

απο που?απο το ιντερνετ?πες μας τεχνικες λεπτομερειες αν μπορεις.......και εν πασει περιπτωση μπορει να μας πει καποιος πού υπαρχει καποια αξιολογηση για ολα τα antivirus,spyware κλπ......γιατι ο καθενας βγαινει και λεει οτι "το δικο μου ειναι το καλυτερο"......εγω εχω μια εμπιστοσυνη στον gobr...δινει παντα και αναλυτικα καποιες πληροφοριες και τον ευχαριστω δημοσια για αυτο!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
να ρωτησω και κατι αλλο?αν δεν ανοιξεις αυτα τα 2 προγραμματα δεν εχεις ασφαλεια εκεινη τη στιγμη?ενεργοποιουνται μονα τους οταν δεχονται καποια επιθεση?ή πρεπει να ανοιγεις συνεχεια το αntivirus να κανει σκαν......ειναι πολυ κουραστικα προγραμματα αν ειναι ετσι....δεν μπορω να ακουω συνεχεια τον σκυλο να γαυγιζει......πες μου σε παρακαλω γιατι εχω κουραστει με το ολο ζητημα......

Ο σερίφης σταματάει ό,τι βρει ύποπτο. Και σε ρωτάει τι να κάνει. Είναι πάντα ανοιχτός. Το κλάμγουίν θα δουλεύει όταν πρέπει, μην ασχολείσαι. Το γαύγισμα γίνεται μόνο όταν μπαίνεις κάπου, ή όταν ανοίγεις νέα εφαρμογή.

Επισκέπτης
Ο σερίφης σταματάει ό,τι βρει ύποπτο. Και σε ρωτάει τι να κάνει. Είναι πάντα ανοιχτός. Το κλάμγουίν θα δουλεύει όταν πρέπει, μην ασχολείσαι. Το γαύγισμα γίνεται μόνο όταν μπαίνεις κάπου, ή όταν ανοίγεις νέα εφαρμογή.

παντως ο σεριφης γαυγιζει οταν βρει κατι υποπτο.....δεν σταματαει μονο!δηλ.μου προτεινεις να τα εχω closed και τα 2?και να μην κανω τιποτα.......αν καταλαβα καλα..

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Φίλε, ανοιχτά να είναι. Κλειστά δεν δουλεύουν. Το κλαμ είναι για σκανάρισμα. Η ον λάιν προστασία είναι το σεριφόσκυλο.Το σκυλι σταματάει μόλις του απαντήσεις για το κάθε θέμα. Επίσης γαυγίζει μια φορά και σταματάει μόνο του, όταν αποδέχεται κάτι (πχ ενημέρωση ενός προγράμματος από το διαδίκτυο).

Επισκέπτης
Φίλε, ανοιχτά να είναι. Κλειστά δεν δουλεύουν. Το κλαμ είναι για σκανάρισμα. Η ον λάιν προστασία είναι το σεριφόσκυλο.Το σκυλι σταματάει μόλις του απαντήσεις για το κάθε θέμα. Επίσης γαυγίζει μια φορά και σταματάει μόνο του, όταν αποδέχεται κάτι (πχ ενημέρωση ενός προγράμματος από το διαδίκτυο).

ναι αλλα αν ειναι ανοικτα το σερφαρισμα στο ιντερνετ ειναι εξαιρετικα αργο........

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
ναι αλλα αν ειναι ανοικτα το σερφαρισμα στο ιντερνετ ειναι εξαιρετικα αργο........

Αυτό πάντα γίνεται, όποιο αντιβάιρους και να βάλεις. Το ρίσκο δικό σου, ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, αν μπεις ΜΕ ΧΩΡΙΣ στο Ιντ. Νομίζω πως πλέον οι συνδέσεις PSTN/ISDN δεν βοηθάνε. Τα site μου φαίνονται πολύ πιο βαριά πλέον και προσανατολισμένα στα ADSL. Και θα γίνουν και πιο βαριά...

Επισκέπτης

οταν εννοεις να ειναι ανοικτο το σεριφοσκυλο εννοεις απλα να ειναι κατω δεξια στην μπαρα εργασιας?γιατι αν κανω δεξι κλικ και πατησω open τοτε κανει σκαναρισμα συνεχεια επι ωρες.....και καθε λεπτο ριχνει και ενα γαυγισμα......μετα απο καποια ωρα σταματαει το γαυγισμα αλλα το σερφαρισμα ειναι απελπιστικα αργο!εως και αδυνατο!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
οταν εννοεις να ειναι ανοικτο το σεριφοσκυλο εννοεις απλα να ειναι κατω δεξια στην μπαρα εργασιας?γιατι αν κανω δεξι κλικ και πατησω open τοτε κανει σκαναρισμα συνεχεια επι ωρες.....και καθε λεπτο ριχνει και ενα γαυγισμα......μετα απο καποια ωρα σταματαει το γαυγισμα αλλα το σερφαρισμα ειναι απελπιστικα αργο!εως και αδυνατο!

Το σκυλί δεν σκανάρει τα πάντα, μόνο ό,τι μπαίνει ή βγαίνει (πχ εξπλόρερ). Ναι, με δεξί κλικ και επιλογή ανοιγοκλείνουν και τα 2 (και όλα). Η ταχύτητα είναι άλλο ζήτημα. Το είπα παραπάνω. Επιλογή δική σου. Η σύνδεσή μου είναι γρήγορη και δεν με απασχολεί.

Επισκέπτης
Αυτό πάντα γίνεται, όποιο αντιβάιρους και να βάλεις. Το ρίσκο δικό σου, ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, αν μπεις ΜΕ ΧΩΡΙΣ στο Ιντ. Νομίζω πως πλέον οι συνδέσεις PSTN/ISDN δεν βοηθάνε. Τα site μου φαίνονται πολύ πιο βαριά πλέον και προσανατολισμένα στα ADSL. Και θα γίνουν και πιο βαριά...

δεν το δεχομαι φιλε μου οτι εχοντας ενα αntivirus πρεπει να εοχυμε ιωβειο υπομονη για να σερφαρουμε......ακομη και με ADSL που και εγω εχω......οποτε παρακαλω πολυ να μας πουνε οσοι φιλοι μπορουν και τα συνδυαζουν και τα 2(και antivirus δηλ.και γρηγορο σερφαρισμα) να μας πουν με ποιο antivirus μπορουν και το κανουν τουλαχιστον σε ικανοποιητικο βαθμο!!!!!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
δεν το δεχομαι φιλε μου οτι εχοντας ενα αntivirus πρεπει να εοχυμε ιωβειο υπομονη για να σερφαρουμε......ακομη και με ADSL που και εγω εχω......οποτε παρακαλω πολυ να μας πουνε οσοι φιλοι μπορουν και τα συνδυαζουν και τα 2(και antivirus δηλ.και γρηγορο σερφαρισμα) να μας πουν με ποιο antivirus μπορουν και το κανουν τουλαχιστον σε ικανοποιητικο βαθμο!!!!!!

Φίλε μου, ειλικρινά σου λέω αυτά που κάνω στο δικό μου, που σε 1-2 μήνες κλείνει 5ετία, 1,5 GHz Pentium IV, μνήμη 768. Δεν το παίζω πονηρός. Δεν μου δημιουργεί πρόβλημα, από 'κει και πέρα, δεν μπορώ να πω κάτι.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom