Επισκέπτης
ολλα τσαμπα
δεν το δεχομαι φιλε μου οτι εχοντας ενα αntivirus πρεπει να εοχυμε ιωβειο υπομονη για να σερφαρουμε......ακομη και με ADSL που και εγω εχω......οποτε παρακαλω πολυ να μας πουνε οσοι φιλοι μπορουν και τα συνδυαζουν και τα 2(και antivirus δηλ.και γρηγορο σερφαρισμα) να μας πουν με ποιο antivirus μπορουν και το κανουν τουλαχιστον σε ικανοποιητικο βαθμο!!!!!!
Προσθήκη ψηφοφορίας επίλεξε και φτιάξε την ψηφοφορία όπως την θες. ;)Πώς γίνεται να μπουν σε ψηφοφορία;
Προσθήκη ψηφοφορίας επίλεξε και φτιάξε την ψηφοφορία όπως την θες. ;)
Ok ;)Ευχαριστώ Αντισθένη.
Πάντως υπάρχει ένα παρόμοιο θρεντ. Εμένα να μπει η ψηφοφορία με ενδιέφερε.
Αν θέλεις τα συγχωνεύεις.
avg καταναλώνει ελάχιστους πόρους απο το σύστημα
Μακράν το καλύτερο το NOD32!!! Έχω εγκαταστήσει σε μερικούς πελάτες που θέλανε με το ζόρι το Kaspersky και χτυπάνε το κεφάλι τους!!! ΠΟΛΥ βαρύ πρόγραμμα, περίπου τα ίδια σκατά με το norton.
Αν τρώει λέει!!! Φίλε επειδή έχω κόλλημα με τα antivirus ένα έχω να σου πω!! Όλα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους!!! Όμως αυτό που υπερισχύει κατ' εμέ είναι το Nod32!!! To kaspersky μακράν το καλύτερο από πλευρά ανιχνευσιμότητας ιών αλλά πιάνει αρκετούς πόρους (όχι πάντως τόσους όσοι το norton)!!! Το nod32 έχει πάρει αρκετά βραβεία!!! Δοκίμασε το και θα δεις ότι είναι σούπερ!!! Με την τελευταία έκοδοση ενδέχεται να έχεις πρόβλημα αν θες να το απεγκαταστήσεις καθώς μπορεί να μη σου διαγράφει κάποια αρχεία τα οποία όπως λέει χρησιμοποιούνται από άλλο πρόγραμμα ή χρήστη. Αυτό είναι κάποιο service τoυ nod32 που τρέχει στη μνήμη!! Πρέπει πρώτα να του κάνεις stop από το control panel- administrative tools-services (δε θυμάμαι το όνομά του) και μετά κάνεις κανονικά απεγκατάσταση!!KASPERSKY δεν έχει κανένας ;;;
Ξέρετε αν τρώει πολύ RAM ???
Αν τρώει λέει!!! Φίλε επειδή έχω κόλλημα με τα antivirus ένα έχω να σου πω!! Όλα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους!!! Όμως αυτό που υπερισχύει κατ' εμέ είναι το Nod32!!! To kaspersky μακράν το καλύτερο από πλευρά ανιχνευσιμότητας ιών αλλά πιάνει αρκετούς πόρους (όχι πάντως τόσους όσοι το norton)!!! Το nod32 έχει πάρει αρκετά βραβεία!!! Δοκίμασε το και θα δεις ότι είναι σούπερ!!! Με την τελευταία έκοδοση ενδέχεται να έχεις πρόβλημα αν θες να το απεγκαταστήσεις καθώς μπορεί να μη σου διαγράφει κάποια αρχεία τα οποία όπως λέει χρησιμοποιούνται από άλλο πρόγραμμα ή χρήστη. Αυτό είναι κάποιο service τoυ nod32 που τρέχει στη μνήμη!! Πρέπει πρώτα να του κάνεις stop από το control panel- administrative tools-services (δε θυμάμαι το όνομά του) και μετά κάνεις κανονικά απεγκατάσταση!!
Υ.Γ.1 Έχει και anti-spyware μαζί με το antivirus.
Υ.Γ.2 Μην ακούω βλακείες ότι τα free προγράμματα όπως Avg-Avira-Avast-Treatfire κλπ είναι πολύ καλά και πιάνουν λίγους πόρους!!! Για το δεύτερο συμφωνώ για το πρώτο αφήστε το καλύτερα (ότι είναι πολύ καλά)!!!