Νέα

Antivirus - Malware κλπ (ιοί & Trojan Horses)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MATURELOVERR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο προτείνετε ως το καλύτερο antivirus ?

• NOD32

Ψήφοι: 0 0,0%
  • KASPERSKY

• BITDEFENDER

Ψήφοι: 2 66,7%
  • PANDA

• NORTON

• McAFEE

• AVG

• AVAST

• AVIRA

Ψήφοι: 1 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
δεν το δεχομαι φιλε μου οτι εχοντας ενα αntivirus πρεπει να εοχυμε ιωβειο υπομονη για να σερφαρουμε......ακομη και με ADSL που και εγω εχω......οποτε παρακαλω πολυ να μας πουνε οσοι φιλοι μπορουν και τα συνδυαζουν και τα 2(και antivirus δηλ.και γρηγορο σερφαρισμα) να μας πουν με ποιο antivirus μπορουν και το κανουν τουλαχιστον σε ικανοποιητικο βαθμο!!!!!!

Κοίταξε, φίλε Λάμπρο. Η ταχύτητα σύνδεσης εξαρτλαται απο διάφορους παράγοντες. Αν, για παράδειγμα, δουλεύει κάποιο Ρ2Ρ πρόγραμμα (Bittorrtent, e-mule κλπ) το μεγαλύτερο μέρος της ταχύτητας δεσμεύεται. Σημαντικό ρόλο παίζει και το συνολικό bandwidth του server πάνω στον οποίο βρίσκεται το site που μπαίνεις σε κάθε δεδομένη στιγμή. Αν ο server είναι φορτωμένος απο κίνηση, τότε θα υπάρχει μειωμένη ταχύτητα, πράγμα που θα συμβεί εξίσου εαν το bandwidth του server είναι πολύ μικρό. Θα πρέπει να θυμάσαι οτι, όσο γρήγορη και αν είναι η σύνδεσή σου, το web surfing είναι κατα βάση διαδικασία downloading, κατεβάζεις δηλαδή τις σελίδες απο το server στον υπολογιστή σου, αρα εξαρτάται οχι μονο απο τη δική σου ταχύτητα (και την προβλεπόμενη καθυστέρηση που θα σου προκαλέσει το οn access σκανάρισμα ενος antivirus) αλλά και απο την μέγιστη ταχύτητα με την οποία μπορεί να σου στείλει ο server. Για να το καταλάβεις πιο εύκολα, σκέψου το εξής: Έχεις ταχύτητα 768Κbit/sec. Κατεβάζεις κάτι απο το e-mule. Αν αυτός που σου δίνει έχει PSTN σύνδεση και modem 56Kbit/sec, τότε η ταχύτητα download θα είναι περίπου 1 με 2 Kbytes/sec, άσχετα αν οι δυνατότητές σου είναι στο επίπεδο των 90Kbyt/sec.
  Ελπίζω να σε βοήθησα

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
405
Πόντοι
6.060
Γύρω στα 4χρονια χρησιμοποιούσα το Norton antivirus και δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί βέβαια με wind xp sp2 με ενεργοποιημένο το firewall ,spyboot s&d 1.4 (free) και windows defender(free).τώρα κατέβασα το Norton internet security 2007 free για 90 ημέρες είναι πιο γρήγορο και πιο ελαφρύ  από το Norton antivirus 2006 που χρησιμοποιούσα.
Επίσης υπάρχει το windows live Safety Center που μπορείτε να ελέγχετε την ασφάλεια αλλά και να καθαρίσετε τη registry χωρίς να αποσταθεροποιήσετε το σύστημα

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Έχει κανείς ολοκληρομένη άποψη για το BitDefender 9 or 10? Έπεσε στα χέρια μου σήμερα και δεν ξέρω τι λέει.

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Εχω ακουσει οτι η τελευταια εκδοση εχει καινουριες, αποτελεσματικοτερες μεθοδους ανιχνευσης και γενικα εχει παρει πολυ καλες κριτικες, ιδιαν αποψη ομως δεν εχω.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ποιο προτείνετε ως το καλύτερο antivirus ?

NOD32
KASPERSKY
BITDEFENDER
PANDA
NORTON
McAFEE
AVG

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Πώς γίνεται να μπουν σε ψηφοφορία;

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Προσθήκη ψηφοφορίας επίλεξε και φτιάξε την ψηφοφορία όπως την θες. ;)

Ευχαριστώ Αντισθένη.

Πάντως υπάρχει ένα παρόμοιο θρεντ. Εμένα να μπει η ψηφοφορία με ενδιέφερε.
Αν θέλεις τα συγχωνεύεις.

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
avg καταναλώνει ελάχιστους πόρους απο το σύστημα

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
KASPERSKY δεν έχει κανένας ;;;

Ξέρετε αν τρώει πολύ RAM ???

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Μακράν το καλύτερο το NOD32!!! Έχω εγκαταστήσει σε μερικούς πελάτες που θέλανε με το ζόρι το Kaspersky και χτυπάνε το κεφάλι τους!!! ΠΟΛΥ βαρύ πρόγραμμα, περίπου τα ίδια σκατά με το norton.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Μακράν το καλύτερο το NOD32!!! Έχω εγκαταστήσει σε μερικούς πελάτες που θέλανε με το ζόρι το Kaspersky και χτυπάνε το κεφάλι τους!!! ΠΟΛΥ βαρύ πρόγραμμα, περίπου τα ίδια σκατά με το norton.

Περίεργο. Εγώ το NOD32 πήγα να ζητήσω και μου λέγανε ότι το Kaspersky είναι το ελαφρύτερο.
Μαλακίες μου λέγανε ;;;  :huh:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.646
Πόντοι
456
ΝΟD32  τη full εκδοση με antivirus και firewall

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
KASPERSKY δεν έχει κανένας ;;;

Ξέρετε αν τρώει πολύ RAM ???
Αν τρώει λέει!!! Φίλε επειδή έχω κόλλημα με τα antivirus ένα έχω να σου πω!! Όλα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους!!! Όμως αυτό που υπερισχύει κατ' εμέ είναι το Nod32!!! To kaspersky μακράν το καλύτερο από πλευρά ανιχνευσιμότητας ιών αλλά πιάνει αρκετούς πόρους (όχι πάντως τόσους όσοι το norton)!!! Το nod32 έχει πάρει αρκετά βραβεία!!! Δοκίμασε το και θα δεις ότι είναι σούπερ!!! Με την τελευταία έκοδοση ενδέχεται να έχεις πρόβλημα αν θες να το απεγκαταστήσεις καθώς μπορεί να μη σου διαγράφει κάποια αρχεία τα οποία όπως λέει χρησιμοποιούνται από άλλο πρόγραμμα ή χρήστη. Αυτό είναι κάποιο service τoυ nod32 που τρέχει στη μνήμη!! Πρέπει πρώτα να του κάνεις stop από το control panel- administrative tools-services  (δε θυμάμαι το όνομά του) και μετά κάνεις κανονικά απεγκατάσταση!!

Υ.Γ.1 Έχει και anti-spyware μαζί με το antivirus.
Υ.Γ.2 Μην ακούω βλακείες ότι τα free προγράμματα όπως Avg-Avira-Avast-Treatfire κλπ είναι πολύ καλά και πιάνουν λίγους πόρους!!! Για το δεύτερο συμφωνώ για το πρώτο αφήστε το καλύτερα (ότι είναι πολύ καλά)!!!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αν τρώει λέει!!! Φίλε επειδή έχω κόλλημα με τα antivirus ένα έχω να σου πω!! Όλα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους!!! Όμως αυτό που υπερισχύει κατ' εμέ είναι το Nod32!!! To kaspersky μακράν το καλύτερο από πλευρά ανιχνευσιμότητας ιών αλλά πιάνει αρκετούς πόρους (όχι πάντως τόσους όσοι το norton)!!! Το nod32 έχει πάρει αρκετά βραβεία!!! Δοκίμασε το και θα δεις ότι είναι σούπερ!!! Με την τελευταία έκοδοση ενδέχεται να έχεις πρόβλημα αν θες να το απεγκαταστήσεις καθώς μπορεί να μη σου διαγράφει κάποια αρχεία τα οποία όπως λέει χρησιμοποιούνται από άλλο πρόγραμμα ή χρήστη. Αυτό είναι κάποιο service τoυ nod32 που τρέχει στη μνήμη!! Πρέπει πρώτα να του κάνεις stop από το control panel- administrative tools-services  (δε θυμάμαι το όνομά του) και μετά κάνεις κανονικά απεγκατάσταση!!

Υ.Γ.1 Έχει και anti-spyware μαζί με το antivirus.
Υ.Γ.2 Μην ακούω βλακείες ότι τα free προγράμματα όπως Avg-Avira-Avast-Treatfire κλπ είναι πολύ καλά και πιάνουν λίγους πόρους!!! Για το δεύτερο συμφωνώ για το πρώτο αφήστε το καλύτερα (ότι είναι πολύ καλά)!!!

Και για να μην το παίζω μάγκας, θα σου πω τι μαλακία έχω κάνει.

Είχα εδώ και 3 μήνες το NOD32 κανονική version αλλά cracked. Για 3 μήνες δούλευε μια χαρά, με τα update του και με τα όλα του.

Πριν μία εβδομάδα σταμάτησε να κάνει update διότι μου έβγαζε ότι δεν αναγνωρίζεται η έκδοση και τέτοια. Με λίγα λόγια με πήραν χαμπάρι ότι είχα κρακάρει το πρόγραμμα.

Εντάξει λέω θα πάω να πάρω ένα κανονικό NOD32 από μαγαζί. Πάω στο Πλαίσιο και παίρνω το NOD32. Έρχεται ο γαμημένος ο υπάλληλος και μου λέει αν θέλω βοήθεια. Του λέω ότι θέλω αντιικό και ποιο μου προτείνει. Μου είπε ότι το Kaspersky είναι το καλύτερο και το ελαφρύτερο. Το σκέφτηκα λίγο και τελικά πείρα το Kaspersky. Το εγκατέστησα χθες. Άρχισα το πρώτο σκανάρισμα για ιούς και εδώ και 22 ώρες και 38 λεπτά (σχεδόν μία μέρα δηλαδή) το σκανάρισμα ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν μπορώ να κλίσω τον υπολογιστή.

Συμπέρασμα, αν ρωτούσα εδώ μέσα πριν πάω να αγοράσω δεν θα είχα πάρει αυτή τη μαλακίά που πήρα και δεν θα είχα ακούσει το μαλάκα του Πλαισίου.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δεν ειναι τυχαιο που στα περισσοτερα netcafe εχουν nod32.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom