Γιατί δεν μπορείς να κλείσεις τον υπολογιστή; Θες να τα ψάξει όλα μάλλον!!! Η τελευταία έκδοση του Kasperky(η 7) κάνει πάρα πολύ ώρα έλεγχο καθώς έχει προεπιλεγμένες κάποιες ρυθμίσεις για deep scan και κάτι άλλα κουφά από ότι θυμάμαι κι εγώ!!! Αν αλλάξεις κάποιες ρυθμίσεις θα κάνει λιγότερο χρόνο (γύρω στις 10 ώρες) Πάντως βρίσκει τα πάντα!! Βέβαια μπορεί να σου βγάλει και κάποια false-positives αλλά τεσπα!!!Άρχισα το πρώτο σκανάρισμα για ιούς και εδώ και 22 ώρες και 38 λεπτά (σχεδόν μία μέρα δηλαδή) το σκανάρισμα ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν μπορώ να κλίσω τον υπολογιστή.
Υ.Γ. Αν το εγκαταστήσεις παράλληλα με άλλο antivirus (εγώ έχω δοκιμάσει) θα σε πάρει γύρω στη 1 ώρα (3Ghz υπολογιστής- 512 ΜΒ μνήμη) να το απεγκαταστήσεις!!! Ξέρεις γιατί; Γιατί το computer σέρνεται απευθείας με το που κάνεις εγκατάσταση και πάνω που λες ας το βγάλω καλύτερα και αρχίζεις να ανοίγεις τα παράθυρα ( Control panel ή menu Έναρξη ) κάνει λες και έχει υπολογιστή pentium 1 100 Mhz me 10 mb μνήμη!!! Πολύ γέλιο δοκίμασέ το!!!