Επισκέπτης
τοσο χαλια???δεν εκατσα να τα ακουσω..
τοσο χαλια???δεν εκατσα να τα ακουσω..
τοτε να πεινασει..παντως απο οτι ξερω δε κανει γκωνλικο.
αυτη αν πεινασει θα φαει.τοτε να πεινασει..
οκ αλλα με μικρα γραφε.ΨΗΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΣΟΥ ΛΕΝΕ GAME OVER ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ PAC MAN ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ.ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ ΟΜΩΣ ΤΩΝ 50 ΔΡΑΧΜΩΝ,ΟΧΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΩΝ 17000 ΔΡΑΧΜΩΝ.
κουλουρακι δινει ? owo κανει??Αγαπητοι συνγαμιστες!Σημερα επισκεφτηκα το εν λογω μαγαζι ξεροντας οτι θα βρω την Σαμπρινα!Εκει ομως για καποιο λογο ηταν η Νανα η οποια για τους λατρεις των κοριτσιων απο Ασια,ειναι απο Ταυλανδη!Πηρα το προγραμμα των 60 ευρω και μπηκα!Αρκετα φιλικη μου επιασε την κουβεντα κατα την διαρκεια του μασαζ.Χωρις βιασυνη καναμε ισπανικο,μετα πιπα και μετα την κοπανουσα αλυπητα μεχρι που κατεθεσα!χωρις καθολου βιασυνες και πολυ φιλικο περιβαλον μπορω να πω πως αξιζε η επισκεψη!
Κι εγώ σε πίστεψα (όσον αφορά το "φιλικό" περιβάλλον )!!!!Αγαπητοι συνγαμιστες!Σημερα επισκεφτηκα το εν λογω μαγαζι ξεροντας οτι θα βρω την Σαμπρινα!Εκει ομως για καποιο λογο ηταν η Νανα η οποια για τους λατρεις των κοριτσιων απο Ασια,ειναι απο Ταυλανδη!Πηρα το προγραμμα των 60 ευρω και μπηκα!Αρκετα φιλικη μου επιασε την κουβεντα κατα την διαρκεια του μασαζ.Χωρις βιασυνη καναμε ισπανικο,μετα πιπα και μετα την κοπανουσα αλυπητα μεχρι που κατεθεσα!χωρις καθολου βιασυνες και [size=12pt]πολυ φιλικο περιβαλον μπορω να πω πως αξιζε η επισκεψη[/size]!
Κι εγώ σε πίστεψα (όσον αφορά το "φιλικό" περιβάλλον )!!!!
Πρεπει να μπεις στην σελιδα του studio, να πας στις παλιοτερες κριτικες και να κανεις "κλικ" στην φραση που λεει: "Προσθεσε καινουργια κριτικη"Προχθεσινή επίσκεψη στο εν λόγω μαγαζί υπηρεσία είχε η Μαργαρίτα. Πολύ καλή εμφανισιακά 1 κλικ χειρότερο απο της φωτό (δε με χάλασε) αλλα ρε παιδιά δε μπορώ να βρω πως να γράψω κριτική!!! Μπορει να βοηθήσει κανείς? Γραφει "Για να γράψετε μια κριτική πρέπει να είστε μέλος." αλλα και μέλος είμαι και logged ειμαι(???)
Κάποιο πρόβλημα θα ειναι με το λογ/σμό μου δεν υπάρχει η επιλογή που λες. Ευχαριστώ θα εππικοινωνήσω με τους modsΠρεπει να μπεις στην σελιδα του studio, να πας στις παλιοτερες κριτικες και να κανεις "κλικ" στην φραση που λεει: "Προσθεσε καινουργια κριτικη"
Τοτε θα σου αοιξει το "παραθυρο¨με ολα τα απαραιτητα στοιχεια για να γραψεις την κριτικη σου.
Εαν κανεις ολα αυτα και εχεις ακομα προβλημα στειλε Pm στος moderators/administrators για περισσοτερη βοηθεια.
το στουντιο ειναι οπως παμε προς λαμια στο ποταμι στη γεφυρα μετα την εξοδο του σκλαβενιτη?
απ τη μερια της φιλαδελφιας ειναι ή απ τη μερια που ειναι οι αγ-αναργυροι?