παιδες δικιο εχετε ΑΛΛΑ οπως ειδατε και χωρις να θελω να το παιξω δικηγορος του εν λογο στουντιο , το μαγαζι ειναι πολυ μικρο και εγω παραδιγματος χαρι μου αρεσει η διακρητικοτητα , φανταστιτε τωρα να μπω μεσα και να δω δυο μαντραχαλαδες να με κοζαρουν απο τη κορφη μεχρι τα νυχια , εσθανωμαι λιγο αβολα και πιστευω και αλλοι εδω μεσα το ιδιο .Συμπερασμα η διακρητικοτηα και η εχεμυθεια ειναι ενα απο αυτα που πληρωνουμε στα στουντιο αλιως θα πηγεναμε στη φυλης.
Απόσπασμα από την κριτική του συνοδοιπόρου Cheyenne για το "ίδρυμα" Αντιοχείας 64
"...Φεύγοντας η υπηρεσία με πολύ ενδιαφέρον με ρώτησε πως πέρασα, ενώ δυο άλλοι συναγωνιστές περίμεναν στο σαλόνι χωρίς τους φίλους μου να με περιμένουν.
Τώρα θα εξηγήσω τον λόγω που εγραψα την προηγουμένη φράση:
Βγαίνοντας έξω είδα τους φίλους ου να περιμένουν στο αυτοκίνητο.
Πάνω στην κουβέντα μου είπαν ΠΩΣ Η ΤΣΑΤΣΑ τους έβγαλε από το studio, ενώ μόνο εγώ είχα περάσει και ότι δεν μπορούν να με περιμένουν στο σαλόνι.
Στην επισήμανση ότι έξω βρέχει, η τσατσα αδιαφόρησε και επέμεινε να βγουν. Πάλι καλά που ήταν και το αυτοκίνητο και δεν έγιναν μούσκεμα.
Δεν ξέρω εάν είναι απόφαση της τσατσας η πολιτική της ιδιοκτησίας του studio, πάντως είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Το 5 στη βαθμολογία της υπηρεσίας θα ήταν πολύ χαμηλότερα, επειδή σαν πελάτης δεν έχω παράπονο, όμως η συμπεριφορά της απέναντι στην παρέα μου ήταν άθλια..."
...................................................................................................
Έστω και καθυστερημένα να σχολιάσω πως η τσατσά, γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση περί τσατσάς πρόκειται και όχι για υπηρεσία, ήταν γλυκιά και ευγενική μέχρι να μας "ψήσει" (ούτε τα προγράμματα δεν ήξερε καλά καλά). Αφού μέχρι και νερό και καραμέλες ήθελε να μας προσφέρει. Μόλις ο συναγωνιστής εισήλθε στο δωμάτιο όλα άλλαξαν >
! Μας ρώτησε αν θα περάσουμε και είπαμε θα περιμένουμε τον φίλο μας.Και λέει με έναν πρωτοφανή και αγενή τρόπο να βγούμε έξω γιατί απλά δεν μπορούμε να κάτσουμε μέσα. Όταν δε, της είπα ότι βρέχει πολύ έξω και θα γίνουμε μούσκεμα, με έγραψε κανονικά και είπε απλά δεν πειράζει "δεν βρέχει και τόσο πολύ"
![]()
![]()
!!! Αν δεν είχαμε αυτοκίνητο θα σου έλεγα αν πειράζει ή όχι να βρέχεσαι και να κρυώνεις όσο είσαι στα ζεστά τσατσά της πλάκας.
Αλλά δεν πειράζει. Εμείς βάλαμε το αυτοκίνητο εκεί μπροστά και περιμέναμε... παρακολουθούσαμε ποιος μπαίνει και βγαίνει και κοιτούσαν σαν να είμασταν στρουμφάκια...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό, να σε διώχνει έτσι από το studio η τσατσά. Ακόμα και στο Βριλησσού 36 δεν συμπεριφέρονται έτσι!
Υ.Γ.1. Για μένα είναι κρίμα να δουλεύουν κορίτσια άξια όπως η Σαμπρίνα με τέτοιες υπηρεσίες...!
Υ.Γ.2. Τουαλέτα βάλανε για τους πελάτες ή κατουράμε ακόμα στους νιπτήρες και στις ντουσιέρες?![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).