Νέα

Αντιοχείας 64 (Γέφυρα Βρυούλων), Νέα Φιλαδέλφεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tarasch
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 456
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935

Απόσπασμα από την κριτική του συνοδοιπόρου Cheyenne για το "ίδρυμα" Αντιοχείας 64

"...Φεύγοντας η υπηρεσία με πολύ ενδιαφέρον με ρώτησε πως πέρασα, ενώ δυο άλλοι συναγωνιστές περίμεναν στο σαλόνι χωρίς τους φίλους μου να με περιμένουν.
Τώρα θα εξηγήσω τον λόγω που εγραψα την προηγουμένη φράση:
Βγαίνοντας έξω είδα τους φίλους ου να περιμένουν στο αυτοκίνητο.
Πάνω στην κουβέντα μου είπαν ΠΩΣ Η ΤΣΑΤΣΑ τους έβγαλε από το studio, ενώ μόνο εγώ είχα περάσει και ότι δεν μπορούν να με περιμένουν στο σαλόνι.
Στην επισήμανση ότι έξω βρέχει, η τσατσα αδιαφόρησε και επέμεινε να βγουν. Πάλι καλά που ήταν και το αυτοκίνητο και δεν έγιναν μούσκεμα.
Δεν ξέρω εάν είναι απόφαση της τσατσας η πολιτική της ιδιοκτησίας του studio, πάντως είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Το 5 στη βαθμολογία της υπηρεσίας θα ήταν πολύ χαμηλότερα, επειδή σαν πελάτης δεν έχω παράπονο, όμως η συμπεριφορά της απέναντι στην παρέα μου ήταν άθλια..."

...................................................................................................

Έστω και καθυστερημένα να σχολιάσω πως η τσατσά, γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση περί τσατσάς πρόκειται και όχι για υπηρεσία, ήταν γλυκιά και ευγενική μέχρι να μας "ψήσει" (ούτε τα προγράμματα δεν ήξερε καλά καλά  :uglystupid: ). Αφού μέχρι και νερό και καραμέλες ήθελε να μας προσφέρει. Μόλις ο συναγωνιστής εισήλθε στο δωμάτιο όλα άλλαξαν  >:( ! Μας ρώτησε αν θα περάσουμε και είπαμε θα περιμένουμε τον φίλο μας.Και λέει με έναν πρωτοφανή και αγενή τρόπο να βγούμε έξω γιατί απλά δεν μπορούμε να κάτσουμε μέσα. Όταν δε, της είπα ότι βρέχει πολύ έξω και θα γίνουμε μούσκεμα, με έγραψε κανονικά και είπε απλά δεν πειράζει "δεν βρέχει και τόσο πολύ"  :headbang: :headbang: :headbang: !!! Αν δεν είχαμε αυτοκίνητο θα σου έλεγα αν πειράζει ή όχι να βρέχεσαι και να κρυώνεις όσο είσαι στα ζεστά τσατσά της πλάκας.
Αλλά δεν πειράζει. Εμείς βάλαμε το αυτοκίνητο εκεί μπροστά και περιμέναμε... παρακολουθούσαμε ποιος μπαίνει και βγαίνει και κοιτούσαν σαν να είμασταν στρουμφάκια...  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό, να σε διώχνει έτσι από το studio η τσατσά. Ακόμα και στο Βριλησσού 36 δεν συμπεριφέρονται έτσι!

Υ.Γ.1. Για μένα είναι κρίμα να δουλεύουν κορίτσια άξια όπως η Σαμπρίνα με τέτοιες υπηρεσίες...!

Υ.Γ.2. Τουαλέτα βάλανε για τους πελάτες ή κατουράμε ακόμα στους νιπτήρες και στις ντουσιέρες?  :think:
παιδες δικιο εχετε ΑΛΛΑ οπως ειδατε και χωρις να θελω να το παιξω δικηγορος του εν λογο στουντιο , το μαγαζι ειναι πολυ μικρο και εγω παραδιγματος χαρι μου αρεσει η διακρητικοτητα , φανταστιτε τωρα να μπω μεσα και να δω δυο μαντραχαλαδες να με κοζαρουν  απο τη κορφη μεχρι τα νυχια , εσθανωμαι λιγο αβολα και πιστευω και αλλοι εδω μεσα το ιδιο .Συμπερασμα η διακρητικοτηα και η εχεμυθεια ειναι ενα απο αυτα που πληρωνουμε στα στουντιο αλιως θα πηγεναμε στη φυλης.

gio_

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνω απολυτα με τον πιτσιρικο.το ιδιο μου εχει κανει και εμενα.κοκκινη καρτα εχει φαει απο μενα το σπιτι αυτο.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
παιδες δικιο εχετε ΑΛΛΑ οπως ειδατε και χωρις να θελω να το παιξω δικηγορος του εν λογο στουντιο , το μαγαζι ειναι πολυ μικρο και εγω παραδιγματος χαρι μου αρεσει η διακρητικοτητα , φανταστιτε τωρα να μπω μεσα και να δω δυο μαντραχαλαδες να με κοζαρουν  απο τη κορφη μεχρι τα νυχια , εσθανωμαι λιγο αβολα και πιστευω και αλλοι εδω μεσα το ιδιο .Συμπερασμα η διακρητικοτηα και η εχεμυθεια ειναι ενα απο αυτα που πληρωνουμε στα στουντιο αλιως θα πηγεναμε στη φυλης.
Συμφωνώ ότι η εχεμύθεια είναι μέρος αυτού που πληρώνουμε σε ένα studio, αλλά σαν καινούριο studio δεν θα έπρεπε να έχει προνοήσει? Η διακριτικότητα και η εχεμύθεια δεν είναι να πετάμε τους υποψήφιους και μελλοντικούς πελάτες έξω (ενώ ένας από την παρέα καλοπερνάει) και να στέκονται από έξω σαν στρουμφάκια οι υπόλοιποι... αυτό κι αν είναι κόντρα στην διακριτικότητα που θέλουν να επιδιώξουν...  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

brasidas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
0
Για Ελένη ξέρει κανείς αν υπαρχει φώτο της απο άλλο μαγαζί?

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1

Απόσπασμα από την κριτική του συνοδοιπόρου Cheyenne για το "ίδρυμα" Αντιοχείας 64

"...Φεύγοντας η υπηρεσία με πολύ ενδιαφέρον με ρώτησε πως πέρασα, ενώ δυο άλλοι συναγωνιστές περίμεναν στο σαλόνι χωρίς τους φίλους μου να με περιμένουν.
Τώρα θα εξηγήσω τον λόγω που εγραψα την προηγουμένη φράση:
Βγαίνοντας έξω είδα τους φίλους ου να περιμένουν στο αυτοκίνητο.
Πάνω στην κουβέντα μου είπαν ΠΩΣ Η ΤΣΑΤΣΑ τους έβγαλε από το studio, ενώ μόνο εγώ είχα περάσει και ότι δεν μπορούν να με περιμένουν στο σαλόνι.
Στην επισήμανση ότι έξω βρέχει, η τσατσα αδιαφόρησε και επέμεινε να βγουν. Πάλι καλά που ήταν και το αυτοκίνητο και δεν έγιναν μούσκεμα.
Δεν ξέρω εάν είναι απόφαση της τσατσας η πολιτική της ιδιοκτησίας του studio, πάντως είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Το 5 στη βαθμολογία της υπηρεσίας θα ήταν πολύ χαμηλότερα, επειδή σαν πελάτης δεν έχω παράπονο, όμως η συμπεριφορά της απέναντι στην παρέα μου ήταν άθλια..."

...................................................................................................

Έστω και καθυστερημένα να σχολιάσω πως η τσατσά, γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση περί τσατσάς πρόκειται και όχι για υπηρεσία, ήταν γλυκιά και ευγενική μέχρι να μας "ψήσει" (ούτε τα προγράμματα δεν ήξερε καλά καλά  :uglystupid: ). Αφού μέχρι και νερό και καραμέλες ήθελε να μας προσφέρει. Μόλις ο συναγωνιστής εισήλθε στο δωμάτιο όλα άλλαξαν  >:( ! Μας ρώτησε αν θα περάσουμε και είπαμε θα περιμένουμε τον φίλο μας.Και λέει με έναν πρωτοφανή και αγενή τρόπο να βγούμε έξω γιατί απλά δεν μπορούμε να κάτσουμε μέσα. Όταν δε, της είπα ότι βρέχει πολύ έξω και θα γίνουμε μούσκεμα, με έγραψε κανονικά και είπε απλά δεν πειράζει "δεν βρέχει και τόσο πολύ"  :headbang: :headbang: :headbang: !!! Αν δεν είχαμε αυτοκίνητο θα σου έλεγα αν πειράζει ή όχι να βρέχεσαι και να κρυώνεις όσο είσαι στα ζεστά τσατσά της πλάκας.
Αλλά δεν πειράζει. Εμείς βάλαμε το αυτοκίνητο εκεί μπροστά και περιμέναμε... παρακολουθούσαμε ποιος μπαίνει και βγαίνει και κοιτούσαν σαν να είμασταν στρουμφάκια...  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό, να σε διώχνει έτσι από το studio η τσατσά. Ακόμα και στο Βριλησσού 36 δεν συμπεριφέρονται έτσι!

Υ.Γ.1. Για μένα είναι κρίμα να δουλεύουν κορίτσια άξια όπως η Σαμπρίνα με τέτοιες υπηρεσίες...!

Υ.Γ.2. Τουαλέτα βάλανε για τους πελάτες ή κατουράμε ακόμα στους νιπτήρες και στις ντουσιέρες?  :think:
ρε φιλαρακο καλα περασε cheyenne?τα υπολοιπα δεν αφορουν κανεναν και εγω στο δρομο ειμουνα αλλα πηγα σε μια καφετερια και αραξα,οχι σε στουντιο.μπας και νομισανε τα παιδια οτι πηγαν στο "χαμογελο του παιδιου"και επρεπε να τους παραχθει ζεστασια και θαλπωρη?μπειτε στην ουσια........

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
εχει τυχει μερικες φορες να ειναι γεματο ενα μαγαζι.αυτο που εχω δει και κατ εμενα ειναι και το σωστο και επαγγελματικο ειναι..η κυρια υποδοχης να λεει ευγενικα στους καινουριους που ερχονται..."σας παρακαλω,ειμαστε φουλ,περαστε λιγο αργοτερα αν θελετε,συγγνωμη".ετυχε πριν λιγο καιρο να παω σε στουντιο...καθομασταν 5-6 και ειχαν μαζευτει και καμια 10αρια ορθιοι.κοπελα στη βαρδια ηταν γνωστη φιρμα που οι περισσοτεροι γνωριζουμε εδω, με πολλα χρονια στη δουλεια.μολις βγηκε απο το δωματιο επαθε σοκ,τα εψαλλε στη τσατσα και της ειπε τι να κανει αν ξανατυχει(βλ.τον προηγουμενο τροπο συμπεριφορας που εγραψα).αυτο που ετυχε στα παιδια,να τους πεταξουνε εξω ειτε βρεχει ειτε οχι,προκαλει εκπληξη,αρνητικη βεβαια.ελπιζω να εγινε απο λαθος και μονο.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
ρε φιλαρακο καλα περασε cheyenne?τα υπολοιπα δεν αφορουν κανεναν και εγω στο δρομο ειμουνα αλλα πηγα σε μια καφετερια και αραξα,οχι σε στουντιο.μπας και νομισανε τα παιδια οτι πηγαν στο "χαμογελο του παιδιου"και επρεπε να τους παραχθει ζεστασια και θαλπωρη?μπειτε στην ουσια........
Ο Cheyenne καλά πέρασε... αλλά δεν είναι μόνο ο Сheyenne που ταΐζει τα "ιδρύματα"...

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ο Cheyenne καλά πέρασε... αλλά δεν είναι μόνο ο Сheyenne που ταΐζει τα "ιδρύματα"...
ετσι μπραβο πιτσιρικο τωρα φωλιτσες εχουν φαει κι αλλοι εκει οπου αλλοι περνανε καλα αφου εισαι μεγαλομετοχος στα ιδρυματα αλλου οι μετοχες σου μετρανε αλλου δυστυχως ... :tickedoff:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ρε παιδεσ γνωριζει κανεισ αυριο  το πρωι ειναι η κωλαρα η σαμπρινα;

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
ετσι μπραβο πιτσιρικο τωρα φωλιτσες εχουν φαει κι αλλοι εκει οπου αλλοι περνανε καλα αφου εισαι μεγαλομετοχος στα ιδρυματα αλλου οι μετοχες σου μετρανε αλλου δυστυχως ... :tickedoff:
Τίποτα δεν κατάλαβες... Δεν έφαγα φώλα...ούτε καν που επεδίωξα να περάσω στο δωμάτιο οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα... αν κατάλαβες στο θέμα συμπεριφοράς της υπηρεσίας επικεντρωθήκαμε και σχολιάζουμε.  ;) ;) ;)

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τίποτα δεν κατάλαβες... Δεν έφαγα φώλα...ούτε καν που επεδίωξα να περάσω στο δωμάτιο οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα... αν κατάλαβες στο θέμα συμπεριφοράς της υπηρεσίας επικεντρωθήκαμε και σχολιάζουμε.  ;) ;) ;)
[/quote/ειναι εμφανες τι προσπαθεις να κανεις αλλοιως ξαναδιαβασε την εμπειρια σου απο ρωξανα σας εχουμε παρει χαμπαρι ποιοι προσπαθειτε να δωσετε γραμμη αλλα ενα να ξερεις οπως μας διαβαζετε ετσι σας διαβαζουμε,εδω μιλαμε για οργανωμενη κλικα,συναδελφοι το νου σας!!!!!!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
ειναι εμφανες τι προσπαθεις να κανεις αλλοιως ξαναδιαβασε την εμπειρια σου απο ρωξανα σας εχουμε παρει χαμπαρι ποιοι προσπαθειτε να δωσετε γραμμη αλλα ενα να ξερεις οπως μας διαβαζετε ετσι σας διαβαζουμε,εδω μιλαμε για οργανωμενη κλικα,συναδελφοι το νου σας!!!!!!
Κι εγώ σ' αγαπώ πολύ!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ειναι εμφανες τι προσπαθεις να κανεις αλλοιως ξαναδιαβασε την εμπειρια σου απο ρωξανα σας εχουμε παρει χαμπαρι ποιοι προσπαθειτε να δωσετε γραμμη αλλα ενα να ξερεις οπως μας διαβαζετε ετσι σας διαβαζουμε,εδω μιλαμε για οργανωμενη κλικα,συναδελφοι το νου σας!!!!!!
Δηλαδη το αυτονοητο αποκλειεται ?

Ειναι τοσο απιθανο καποιος να εχει περασει ασχημα καπου, η αντιστοιχα να εχει περασει καλα και να γραφει την εμπειρια του χωρις συμφερον?

Πρεπει οπωσδηποτε να υπαρχει δολος σε μια κριτικη?

Δεν το καταλαβαινω αυτο......

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Περασα σημερα γυρω στις 11 το πρωι κι ηταν η Σαμπρινα :tits: η οποια ετρεχε και δεν εφτανε για να εξυπηρετησει τους φαν της
Ε ρε καυλες που εχει ο κοσμος πρωινιατικα!!
Υ.Γ Σαν να μου φανηκε οτι η ομορφη Τσεχα εβαλε κιλακια τελευταια :think:

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
πηγε κανεις ελενη ή λαουρα τελευταια??

OP
OP
T

Tarasch

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
5.765
η λαουρα που δουλευει τωρα εκει ειναι η ιδια του ερως(δροσοπουλου 95)?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
η λαουρα που δουλευει τωρα εκει ειναι η ιδια του ερως(δροσοπουλου 95)?
Οχι ειναι διαφορετικη Λαουρα.
Νομιζω χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος οτι ειναι η ιδια που δουλευει και στο Αθανασιας 3.

Η Λαουρα απο Δροσοπουλου 95, δουλευει επισης και Βουρβαχη 19 και Κωνσταντινουπολεως 61, αλλα οχι τοσο συχνα οσο στο Δροσοσπουλου.

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
T

Tarasch

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
5.765
Οχι ειναι διαφορετικη Λαουρα.
Νομιζω χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος οτι ειναι η ιδια που δουλευει και στο Αθανασιας 3.

Η Λαουρα απο Δροσοπουλου 95, δουλευει επισης και Βουρβαχη 19 και Κωνσταντινουπολεως 61, αλλα οχι τοσο συχνα οσο στο Δροσοσπουλου.

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
οκ.καλο ταξιδι!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom