μολις το επισκευθικα, πολυ ωραιος χωρος παρα πολυ περιπηοιμενος ,μικρος ομως , υπηρεσιες κλασικες στουντιο οι τιμες λιγο τσουχτερες και αυτο γιατι καθε εξτρα ειναι και 10 με 20 γιουριγια . Το κοπελουδι δεν θα το σχολιασω γιατι ειναι θεμα γουστου καιοι υπηρεσιες της απο οτι καταλαβα ειναι αν της αρεσει ο πελατης (μπορει να κανω και λαθος)Εγω παντος περασα ωραια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αντιοχείας 64 (Γέφυρα Βρυούλων), Νέα Φιλαδέλφεια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Tarasch
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 456
- Εμφανίσεις 83K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Γνωρίζει κανείς ?Η Σαμπρινα ειναι η ξανθη Τσεχα με το μεγαλο στυθος απο Βριλησοου 55-57, Βουλιαγμενης κλπ ?. Εδω δυστυχως δεν υπαρχουν φωτογραφιες,
Επέστρεψε η Σαμπρίνα ? Είναι αυτή που δουλεύει εδώ ?
γιατι αλλα στουντιο ειναι καλυτερα?υπαρχουν και πολλη χειροτερα.μονο και μονο που εισαι πανω στην γεφυρα και περναει κοσμος και διπλα εχει μαγαζι νομιζω με αλουμινια η κατι τετοιο φτανει...βουκινο θα γινουμε!!
Επισκέπτης
καλοριζικο..
ελπιζω τα ευαγη ιδρυματα να αποκεντρωθουν ακομη περισσοτερο & επιτελους να φτασουν ακομη ποιο βορεια..
ελπιζω τα ευαγη ιδρυματα να αποκεντρωθουν ακομη περισσοτερο & επιτελους να φτασουν ακομη ποιο βορεια..
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 130
- Πόντοι
- 4.065
Μίνος η περίπτωση.
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Επισκέπτης
Τί είναι Μίνος ?
Λογικά αύριο θα πάω προς τα εκεί...
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 130
- Πόντοι
- 4.065
;)Τί είναι Μίνος ?
Λογικά αύριο θα πάω προς τα εκεί...
Επισκέπτης
Που βρισκεται αυτο ακριβως?Δεν μπορω να το βρω.
Προσπαθησα να παω συμφωνα με το χαρτι αλλα κατι λαθος θα πηγα.Θα προσπαθησω παλι οταν βρεθω σε εκεινα τα μερη.
Επισκέπτης
πηγες μεχρι εκει & χαθηκες ρε παιχτη???γιατι δεν πηρες τηλ να σε κατατοπισουν???Προσπαθησα να παω συμφωνα με το χαρτι αλλα κατι λαθος θα πηγα.Θα προσπαθησω παλι οταν βρεθω σε εκεινα τα μερη.
Alien Girls Studio
Αντιοχείας 64 (Γέφυρα Βρυούλων)
Νέα Φιλαδέλφεια
210-25.17.241
Καλα μην μου πεις οτι δουλευει το τηλ τους?Εγω πηρα και μου ελεγε οτι δεν υπαρχει ο αριθμος.Ελεγα μηπως πατησα λαθος νουμερο αλλα παλι τα ιδια.πηγες μεχρι εκει & χαθηκες ρε παιχτη???γιατι δεν πηρες τηλ να σε κατατοπισουν???
Alien Girls Studio
Αντιοχείας 64 (Γέφυρα Βρυούλων)
Νέα Φιλαδέλφεια
210-25.17.241
Επισκέπτης
δεν ξερω παιχτη..δεν δοκιμασα..Καλα μην μου πεις οτι δουλευει το τηλ τους?Εγω πηρα και μου ελεγε οτι δεν υπαρχει ο αριθμος.Ελεγα μηπως πατησα λαθος νουμερο αλλα παλι τα ιδια.
εγω δοκιμασα γι αυτο απορησα.δεν ξερω παιχτη..δεν δοκιμασα..
Καλές δουλείες και απο εμένα και ελπίζω να δείτε πολλά και όμοργα κορίτσια. Για μένα είναι πολύ μακρυα για να πάω. Επίσης καλά και όμορφα όλα αλλα ένα πιο ωραίο όνομα δεν θα μπορούσαν να βρούνε. To "Alien Girls" ακούγεται κάπως...(η αφίσα είναι ωραία πάντως),.