foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μήπως υπάρχουν πληροφορίες για το εάν η Εύα εργάζεται κι αλλού;
στη γεφυρα μετα την εξοδο για νεα χαλκιδονα... απεναντι απο τη μαντρα Mega Drive με τα μεταχειρισμενα...Ξερει κανεις πώς παμε εκει περα...?
Σε ποια εξοδο της εθνικης βγαινουμε? (ανεβαινοντας απο Πειραια προς τα πανω)
ΥΓ Εχω ψηθει για Σαμπρινα
στη γεφυρα μετα την εξοδο για νεα χαλκιδονα... απεναντι απο τη μαντρα Mega Drive με τα μεταχειρισμενα...
εξοδος βρυουλλων λεγεται.. η προηγουμενη ειναι νεα χαλκηδονα...επειδη δεν τα ξερω καλα, μπορεις να μου πεις συγκεκριμενα τι γραφει η ταμπελα? (και η προηγουμενη,για να ειμαι ετοιμος...)
Ευχαριστω
εξοδος βρυουλλων λεγεται.. η προηγουμενη ειναι νεα χαλκηδονα...
Ξερει κανεις πώς παμε εκει περα...?
Σε ποια εξοδο της εθνικης βγαινουμε? (ανεβαινοντας απο Πειραια προς τα πανω)
ΥΓ Εχω ψηθει για Σαμπρινα
Περνάς την έξοδο για Λένορμαν. Μετά αυτή για Δυρραχίου. Περνάς την έξοδο για Καυταντζόγλου. Στο δεξί σου χέρι βλέπεις μια εκκλησία. Η επόμενη έξοδος είναι για Αχαρνών. Περνάς κάτω απ' τη γέφυρα και βγαίνεις στην πλαϊνή έξοδο. Είναι μια μικρή ανηφορίτσα μετά τα γήπεδα 5Χ5. Τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Καλό βόλι!
Σέυχαριστω πολυ...Μεχρι λενορμαν και λιγο παρακατω περναω πολλες φορες. Απο κει και πανω δεν τα ξερω καλα.Αλλα ησουν κατατοπιστικος!
Τελικα η εξοδος που θα βγω θα λεει "Αχαρνων" στην ταμπελα? Οχι Βρυουλων? Ή περναω και την Αχαρνων και μετα βγαινω?
Είναι αμέσως μετά την έξοδο της Αχαρνών (είναι σαν τριγωνάκι με πρασινάδα). Από πάνω έχει μια γέφυρα. Αμέσως μόλις περάσεις τη γέφυρα πιάνεις δεξιά και ανεβαίνεις την ανηφορίτσα.
Εγινε...
Θα την τιμησω τη Σαμπρινα λειαν συντομως!
θα συμφωνησω οσο δεν παει.Φίλε μου, αξίζει να ταλαιπωρηθείς λίγο παραπάνω, προκειμένου να συναντήσεις τέτοια ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ.Καλά να περάσεις.
Εδω εχω τις ενστασεις μου, οχι τοσο για την κυρια, οσο για την πολιτικη του καταστηματος.Ευχαριστώ πολύ την ευγενέστατη κυρία επί της υποδοχής, για το λικεράκι και το νεράκι, που με κέρασε κι έκανε πιο γλυκιά την αναμονή στο σαλόνι.
θα συμφωνησω οσο δεν παει.
Θεωρω την Σαμπρινα μια απο τις ομορφοτερες κοπελες (ειδικα προσωπο) που κυκλοφορουν στα studio της Αθηνας.
Το κορμι της για τους λατρεις των γυναικων με καμπυλες ειναι ιδανικο.
Και η συμπεριφορα της στο δωματιο ειναι εξαιρετικη.
Εδω εχω τις ενστασεις μου, οχι τοσο για την κυρια, οσο για την πολιτικη του καταστηματος.
Εχω επισκευτει το ιδρυμα με φιλους 2 φορες.
Και τις δυο ενω εγω περασα (με την Σαμπρινα φυσικα) και ενω εξω εβρεχε καταρακτοδως, η υπηρεσια (που πιθανον να μην ειναι η ιδια , στην οποια αναφερεσαι, για να ειμαι δικαιος) εβγαλε τους φιλους μου εκτος studio, με την προφαση οτι οποιος δεν περναει δεν μπορει να περιμενει στο σαλονι.
Ειναι η πολιτικη του καταστηματος μας ειχε πει.
Πρωτοφανες. Εχω να περασω καποιους μηνες απο εκει, κει ελπιζω αυτο να εχει αλλαξει.
Δεν νομιζω οτι συμβαινει κατι τετοιο τωρα. Ο χωρος στο σαλονι ειναι μικρος, στον καναπε χωρουν τεσσερις (?) μετα βιας, οι ορθιοι που να περιμενουν? Συνεπως ειναι λογικο να μην βρισκονται εντος οσοι δεν εχουν σκοπο να περασουν αφου δημιουργειται συνωστισμος. Ηταν απαραδεχτοι ομως να σας αφησουν εξω με την βροχη. Εχω την εντυπωση οτι με την νεα και ευγενικη υπηρεσια δεν θα υπαρχουν τετοια φαινομενα πλεον. Καλο ειναι να γραφονται αυτα για να τα διαβαζουν και ελπιζω να μην επαναλαμβανονται τετοια λαθη.Εδω εχω τις ενστασεις μου, οχι τοσο για την κυρια, οσο για την πολιτικη του καταστηματος.
Εχω επισκευτει το ιδρυμα με φιλους 2 φορες.
Και τις δυο ενω εγω περασα (με την Σαμπρινα φυσικα) και ενω εξω εβρεχε καταρακτοδως, η υπηρεσια (που πιθανον να μην ειναι η ιδια , στην οποια αναφερεσαι, για να ειμαι δικαιος) εβγαλε τους φιλους μου εκτος studio, με την προφαση οτι οποιος δεν περναει δεν μπορει να περιμενει στο σαλονι.
Ειναι η πολιτικη του καταστηματος μας ειχε πει.
Πρωτοφανες. Εχω να περασω καποιους μηνες απο εκει, κει ελπιζω αυτο να εχει αλλαξει.