foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Φωνή βοώντος...
Φωνή βοώντος...
Πιστεύεις πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα ε;
Πιστεύεις πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα ε;
Τις βάρδιες τις κανονίζουν οι ίδιες οι κοπέλες και λογικά δε θα θέλει να δουλεύει στη συγκεκριμένη βάρδια.
Δεν είναι εύκολο με συγκοινωνία, φίλε. Το μόνο που μου έρχεται είναι με ΗΣΑΠ μέχρι Άγιο Ελευθέριο, κατεβαίνεις στην Αχαρνών, παίρνεις το Γ9, κατεβαίνεις στη στάση στην πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας και μετά ποδαράτο τη Βρυούλων μέχρι να βρεις το τέρμα. Το πιο εύκολο είναι να πάρεις λεωφορείο από τους Αγίους Αναργύρους που ανεβαίνει τη Λάμπρου Κατσώνη παράλληλα με το ποτάμι, ανεβαίνεις τη γέφυρα και σε 2 λεπτά είσαι εκεί αλλά το νούμερο μου διαφεύγει :- Αν μπορεί κάποιος άλλος...
Τρενο μεχρι Περισσό. Και μετα ταξί. Κοστος : 0.50 + 3 (max) = 3.5 ευρώ
Ή αν θέλει να το πάει ποδαράτος , είναι κάνα 15λεπτο - 20λεπτο.
Νταξει δεν ειναι προβλημα καμια απο τις 2 λυσεις.... 3 ευρω να του παρει το ταξι το μεγιστο. ;)
Η να περπατησει λιγο παραπανω.
Φιλε βαλε τον προορισμο για να σου προτεινει λυσεις με τα ΜΜΜ ;)
Ναι ναι..Τρενο μεχρι Περισσό. Και μετα ταξί. Κοστος : 0.50 + 3 (max) = 3.5 ευρώ
Ή αν θέλει να το πάει ποδαράτος , είναι κάνα 15λεπτο - 20λεπτο.
Νταξει δεν ειναι προβλημα καμια απο τις 2 λυσεις.... 3 ευρω να του παρει το ταξι το μεγιστο. ;)
Η να περπατησει λιγο παραπανω.
Καλησπερα συναθλητες θελω να κανω μια ερωτηση οσον αφορα τα προγραμματα των 60 ευρω "ΜΑΣΑΖ" οπου αναγραφονται στις υπηρεσιες μπορει καποιος να μου πει εαν περιεχει μασαζ οντως ή απλα ειναι για να τσεπωσουν το 10ρικο. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
Για Εύα , Νικόλ δεν ξέρω κάτιΚαλημέρα, Σαββατο σήμερα .... πρέπει απο Δευτέρα το Τσεχικο άτι να ειναι στο στούντιο...
Για Εύα και Νικόλ τι λέτε ?
Καλημέρα, Σαββατο σήμερα .... πρέπει απο Δευτέρα το Τσεχικο άτι να ειναι στο στούντιο...
Για Εύα και Νικόλ τι λέτε ?
Αυτό για τη Σαμπρίνα το ξέρεις ή το υποπτεύεσαι ?
η λάουρα που χάθηκε?
giati den dimosievonte oi kritikes mou gia ta koritsia tou allient;;;;