Fon_Karagian
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Ευχαριστώ πολύ παιδιά...
Ευχαριστώ πολύ παιδιά...
Kαι guest star o Mr. Photo Shop (μην τον ξεχνάμε τον κύριο...) ;) ;) ;)Σημείωση: Πολύ υπερπαραγωγή οι καινούριες φωτογραφίες! Βίλες, πισίνες και δε συμμαζεύεται!
Kαι guest star o Mr. Photo Shop (μην τον ξεχνάμε τον κύριο...) ;) ;) ;)
..και με μεγαλη συμμετοχη ε...? οχι αστεια!!!Kαι guest star o Mr. Photo Shop (μην τον ξεχνάμε τον κύριο...) ;) ;) ;)
Το studio είναι αρκετά καθαρό απλά δεν έχει τουαλέτα για να κάνεις την ανάγκη σου (σε παλιότερη κριτική κάποιος δήλωσε ότι η τσατσά τον προέτρεψε να την κάνει στον νιπτήρα, ψιλό εννοούμε πάντα). Για τις κοπέλες δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα υγείας, έτσι κι αλλιώς στο εν λόγω επάγγελμα ελέγχονται συχνά.
Εχουν ντουζιερες τα δωματια.Το καθε ενα την δικη του.Nτουζιέρες τουλάχιστον έχει στα δωμάτια (χλωμό) ή έστω μια κοινή ντουζιέρα για όλους, ή...μπα...
Έχω να πατήσω αρκετό καιρό λόγω κακής διαγωγής της τσατσάς... μπορεί να άλλαξαν από τότε (το ελπίζω για αυτούς)!!! ;) ;) ;)Καλησπερα στουντιο - τυποι!
Να ρωτησω κατι , αμα πας εκει μονο για να δεις... παιζει να στην πουνε? Γιατι θελω αρχικα να τσεκαρω πως ειναι η γκομενα και απο κοντα...
50αρι ειναι αυτο (Οχι 20αρι Φυλης)
Εχει παει κανεις και εχει φυγει χωρις να καταθεσει... και αν ναι , του ειπαν τιποτα ? Γιατι στο Κασανδρας περυσι ειχε παει ενας γνωστος μου και τον αποπηραν λιγο... η μου πε πιπες?
Έχω να πατήσω αρκετό καιρό λόγω κακής διαγωγής της τσατσάς... μπορεί να άλλαξαν από τότε (το ελπίζω για αυτούς)!!! ;) ;) ;)
Στο topic του Αντιοχείας δεν είσαι τύπε?Στο Κασσανδρας λες ε? Ναι τα χα ακουσει και εγω περυσι , πολυ αλαζονεια επι εποχη Αννας Σερβας.
Στο topic του Αντιοχείας δεν είσαι τύπε?
Καλησπερα στουντιο - τυποι!
Να ρωτησω κατι , αμα πας εκει μονο για να δεις... παιζει να στην πουνε? Γιατι θελω αρχικα να τσεκαρω πως ειναι η γκομενα και απο κοντα...
Εχει παει κανεις και εχει φυγει χωρις να καταθεσει... και αν ναι , του ειπαν τιποτα ? Γιατι στο Κασανδρας περυσι ειχε παει ενας γνωστος μου και τον αποπηραν λιγο... η μου πε πιπες?
Σου είπα... έχω να πατήσω μήνες... ήταν ανάγωγη και είναι και στου διαόλου τη μάνα!!! Ίσως να έχουν αλλάξει από τότε! Πήγαινε και πες... ;)Σωστα γραψε λαθος.
Σωπα ρε , ζαβωσε η τσατσα στο Αντιοχειας... πωπω
Έξω μέσα στη βροχή! > Δεν θα το ξεχάσω αυτό!Εγώ έχω πάει 2 φορές κι έχω φύγει χωρίς να μπω στο δωμάτιο (η πρώτη το Μάρτη, η δεύτερη τον Ιούνη) και δεν έχω ακούσει κάποιο σχόλιο από την τσατσά. Τώρα, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να πέσεις στην περίπτωση, αλλά προσωπικά θεώρησα την τσατσά ευγενική σε γενικές γραμμές Ο Pitsirikos1 αναφέρεται στο Αντιόχειας και όχι στο Κασσάνδρας, εάν δεν κάνω λάθος για το ότι δεν επιτρέπουν, όταν έχουν έρθει πολλοί σαν παρέα και ο ένας έχει περάσει στο δωμάτιο, οι υπόλοιποι να κάθονται μέσα στο studio, αλλά τους βγάζει έξω.
πνιξε την στεναχωρια σου μεΈξω μέσα στη βροχή! > Δεν θα το ξεχάσω αυτό!
Καλύτερα να πάω για ένα με τη Μαριάννα! ;) ;) ;)πνιξε την στεναχωρια σου με
Και τι σε νοιαζει τι θα σου πει η καθε τσατσα!!!Καλησπερα στουντιο - τυποι!
Έξω μέσα στη βροχή! > Δεν θα το ξεχάσω αυτό!
Και τι σε νοιαζει τι θα σου πει η καθε τσατσα!!!
Αμα θες γαμας....αμα θες οχι!!!
Παντως να σου βαλει η ιδια το χερι στην τσεπη και να σου παρει το 50αρικο αποκλειεται!!!