Νέα

Αντιοχείας 64 (Γέφυρα Βρυούλων), Νέα Φιλαδέλφεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tarasch
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 456
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wtfgtp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
11
Like
237
Πόντοι
291
τσέκαρα Νταϊάνα... ψηλή κοπέλα όμως δεν μου άρεσε ούτε στο πρόσωπο ούτε σωματικά (είχε κυτταρίτιδα και μου έδωσε την εντύπωση ότι θα είναι λίγο πλαδαρή). Επίσης αδιάφορη και στο σαλονάρισμα, οπότε δεν προχώρησα...
Πρέπει τώρα να τσεκαριστούν Λάουρα και Βικτώρια

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
τσέκαρα Νταϊάνα... ψηλή κοπέλα όμως δεν μου άρεσε ούτε στο πρόσωπο ούτε σωματικά (είχε κυτταρίτιδα και μου έδωσε την εντύπωση ότι θα είναι λίγο πλαδαρή). Επίσης αδιάφορη και στο σαλονάρισμα, οπότε δεν προχώρησα...

Η Λάουρα είναι πολύ καλή, δεν παίρνει πολλές πρωτοβουλίες, αλλά είναι πιο πιθανό να σε αφήσει ευχαριστημένο παρά κάτι άλλο.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Δεν ειναι καθολου πλαδαρη!
Απο κορμι μια χαρα ειναι!
Στην φατσα χανει..ειναι αδιαφορη!
Παντως τα τιμαει τα λεφτα που παιρνει

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Τριπλές βάρδιες καθημερινά πλέον με έναρξη στις 9:30 σύμφωνα με το site!

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
για μενα το εν λογο στουντιο θα πρεπει να βαλει και καπιες κοπελες να κανουν πρωκτικο . Καλες μεχρι στιγμης οι παρουσιες που διαθετει αλλα πρεπει να βαλει και πρωκτικο στο παιχνιδι (αν εκανε η σαμπρινα η η Νταιανα δεν θα ξεκωλαγα απο εκει )

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ποιά Λίντα είναι αυτή που δουλεύει το απόγευμα εκεί ?  :think:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Κάτι έτυχε τελικά και η βάρδια άλλαξε. Αντί της Λίντας, στο χώρο βρισκόταν η Βικτώρια, την οποία όμως λόγω βιασύνης δεν έκατσα να τσεκάρω, δοκιμαζόταν από άλλο συναγωνιστή ο οποίο μάλλον πέρναγε πολύ καλά!

longdick

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ποιά κοπέλα είναι απόψε?

skouter-akis

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
46
Πόντοι
0
απο θεμα καθαριοτητας και κυριως υγειας των κοριτσιων πως ειναι το στουντιο???  εχει παρουσιαστει κανενα υποπτο συμπτωμα σε καποιον μετα απο επισκεψη???

wtfgtp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
11
Like
237
Πόντοι
291
φίλε αν ήταν να εμφανίζονται συμπτώματα μετά απο επίσκεψη σε στούντιο δεν θα το εξασκούσαμε το άθλημα!

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
απο θεμα καθαριοτητας και κυριως υγειας των κοριτσιων πως ειναι το στουντιο???  εχει παρουσιαστει κανενα υποπτο συμπτωμα σε καποιον μετα απο επισκεψη???

Το studio είναι αρκετά καθαρό απλά δεν έχει τουαλέτα για να κάνεις την ανάγκη σου (σε παλιότερη κριτική κάποιος δήλωσε ότι η τσατσά τον προέτρεψε να την κάνει στον νιπτήρα, ψιλό εννοούμε πάντα). Για τις κοπέλες δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα υγείας, έτσι κι αλλιώς στο εν λόγω επάγγελμα ελέγχονται συχνά.

rrrrrrrrrr

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
50 ευρω για πέταμα.....! Μην ξανακούσω κάτι για τη Σαμπρίνα.... Χάλια μαύρα, πιασίματα? Τι πιασίματα ρε παιδιά? Δεν ήξερα από που φύγω. Πίπα? Οτι να ναι. Μόνο που δεν έβαλα τα κλάματα για τα λεφτά μου. Α ρε Νταϊάνα....που είσαι ρε γαμωτο...

sovietlover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
1
Αυτή η Σάρα πολύ τούμπανο φαίνεται στις φωτογραφίες. Έχει κανείς εμπειρία απ' αυτήν; Δουλεύει και αλλού;

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Αυτή η Σάρα πολύ τούμπανο φαίνεται στις φωτογραφίες. Έχει κανείς εμπειρία απ' αυτήν; Δουλεύει και αλλού;

Υπάρχει μια κριτική εδώ: www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%A3%CE%AC%CF%81%CE%B1/listingid:5176/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%A3%CE%AC%CF%81%CE%B1/listingid:5176/[/url] αλλά επειδή είναι πιθανόν να δουλεύει και αλλού, καλό θα είναι να σου απαντήσει και κανείς άλλος που ενδεχομένως ξέρει καλύτερα.

Fon_Karagian

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μάγκες κάποια Vanessa από το εν λόγο ίδρυμα την έχει τιμήσει κανένας συναγωνιστής???
Ρωτάω για να μην πάω και φάω καμιά ήττα..

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Η Σαμπρίνα πότε επιστρεφει ?
Έχω πάρα πολύ καιρό να μάθω νέα της...

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Μάγκες κάποια Vanessa από το εν λόγο ίδρυμα την έχει τιμήσει κανένας συναγωνιστής???

Νομίζω ότι είναι η γνωστή από Πειραιώς 193 και Κηφισού 30

Η Σαμπρίνα πότε επιστρεφει ?
Έχω πάρα πολύ καιρό να μάθω νέα της...

Κι εγώ αυτή την απορία έχω :think:

diomides1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
26

ειναι η ιδια βανεσσα με κιφησου 30 και πειραιως 193 αδελφε. οπως και η βανεσσα απο το γκεισα ,ειναι η ιδια επισης...

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Σημείωση: Πολύ υπερπαραγωγή οι καινούριες φωτογραφίες! Βίλες, πισίνες και δε συμμαζεύεται!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom