You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αντιοχείας 64 (Γέφυρα Βρυούλων), Νέα Φιλαδέλφεια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Tarasch
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 456
- Εμφανίσεις 82K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μήπως βρίσκεται σε άδεια;
Manager69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 111
- Like
- 906
- Πόντοι
- 3.465
Μήπως βρίσκεται σε άδεια;
Ελπίζω, να έχει άδεια.Και να μην πήγε για καμιά αισθητική επέμβαση, όπως κάνουν πολλές τώρα τελευταία άσκοπα και χαλάνε την εμφάνισή τους.
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
Ελπίζω, να έχει άδεια.Και να μην πήγε για καμιά αισθητική επέμβαση, όπως κάνουν πολλές τώρα τελευταία άσκοπα και χαλάνε την εμφάνισή τους.
Σαν τι θα μπορούσε ν' αλλάξει δηλαδή;
Manager69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 111
- Like
- 906
- Πόντοι
- 3.465
Σαν τι θα μπορούσε ν' αλλάξει δηλαδή;
Να μην αλλάξει τις βυζάρες της φίλε Μάθιου.Τις βυζάρες της.
Φίλοι συναθλητές καλησπέρα έχω καταθέσει και εγώ με τι σειρά μου στο συγκεκριμένο κατάστημα (και σε άλλα βεβαία) αλλά το συγκεκριμένο είναι πολύ καλό και καθαρό.
Όσο για τα καλά κορίτσια του σίγουρα η Σαμπρίνα είναι κορυφή ειδικά στο ακάποτο αλλά και η Σκαρλετ είναι απίστευτη.
Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια
Όσο για τα καλά κορίτσια του σίγουρα η Σαμπρίνα είναι κορυφή ειδικά στο ακάποτο αλλά και η Σκαρλετ είναι απίστευτη.
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
Να μην αλλάξει τις βυζάρες της φίλε Μάθιου.Τις βυζάρες της.
Μην ανησυχείς. Δε νομίζω να τις πειράξει γιατί μετά...
Manager69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 111
- Like
- 906
- Πόντοι
- 3.465
Μην ανησυχείς. Δε νομίζω να τις πειράξει γιατί μετά...
Γιατί μετά, τί Μάθιου;
Αλλά από ό,τι είδα στο πρόγραμμα, επιστρέφει αυτή τη βδομάδα.Μάλλον, πέρασαν οι δύσκολες μέρες της.
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
Γιατί μετά, τί Μάθιου;
Αλλά από ό,τι είδα στο πρόγραμμα, επιστρέφει αυτή τη βδομάδα.Μάλλον, πέρασαν οι δύσκολες μέρες της.
Γιατί μετά υποθέτω πως θα χάσει αρκετούς πελάτες. Κάτι που δε θα το ήθελε κι αυτή.
Φίλοι συναθλητές καλησπέρα έχω καταθέσει και εγώ με τι σειρά μου στο συγκεκριμένο κατάστημα (και σε άλλα βεβαία) αλλά το συγκεκριμένο είναι πολύ καλό και καθαρό.
Η Scarlet είναι κορυφή και στο πρωκτικό!
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση. Με εχει διαβεβαιωσει. Ισα-ισα που κανει γυμναστικη για να τα διατηρει στητα και μεγαλα.Γιατί μετά υποθέτω πως θα χάσει αρκετούς πελάτες. Κάτι που δε θα το ήθελε κι αυτή.
Αν μπορουσε θα τα μεγαλωνε κι αλλο. Αυτο ειναι το υπεροπλο της.
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση. Με εχει διαβεβαιωσει. Ισα-ισα που κανει γυμναστικη για να τα διατηρει στητα και μεγαλα.
Αν μπορουσε θα τα μεγαλωνε κι αλλο. Αυτο ειναι το υπεροπλο της.
Όπως επίσης και το ενάμιση μέτρο πόδι της!
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Η κοπελλα ειναι απλα γυναικαρα. Αν μεγαλωσει και μπει στην κατηγορια των MILF και αν ειναι εδω ακομα, τοτε απλα θα διαλυσει τον ανταγωνισμο. Επισης απο τις πιο γλυκειες παρουσιες και εντελως ακομπλεξαριστη. Δεν θες μονο να την πηδας αλλα και να πεθαινεις στο γελιο μαζι της. Φοβερο τυπακι...Όπως επίσης και το ενάμιση μέτρο πόδι της!
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
Η κοπελλα ειναι απλα γυναικαρα. Αν μεγαλωσει και μπει στην κατηγορια των MILF και αν ειναι εδω ακομα, τοτε απλα θα διαλυσει τον ανταγωνισμο. Επισης απο τις πιο γλυκειες παρουσιες και εντελως ακομπλεξαριστη. Δεν θες μονο να την πηδας αλλα και να πεθαινεις στο γελιο μαζι της. Φοβερο τυπακι...
Συγχώρεσε με αλλά έχει ένα μικρό ψεγάδι. Κοπανάει όλη την ώρα το "μωρό μου" σε ρυθμό μυδραλιοβόλου!!! Είναι λιγάκι εκνευριστικό (και δεν το λέω μόνο εγώ, το είχε γράψει και κάποιος συναγωνιστής σε μια κριτική του )
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Εεε ενταξει. Δεν μπορει να τα κανει και ολα τελεια. Απλα εμενα δεν μου κακοφαινεται αυτο.
Ειναι αρκετα τρελιαρα και κανει και μερικες γκαφες οπως να σου χωνει κατα λαθος και καμμια αγκωνια στη μουρη οπως παει να σου παρει πιπα αλλα η γλυκεια συγνωμη που βγαινει απο αυτα τα τρυφερα χειλακια σε αποζημιωνει...
Ειναι αρκετα τρελιαρα και κανει και μερικες γκαφες οπως να σου χωνει κατα λαθος και καμμια αγκωνια στη μουρη οπως παει να σου παρει πιπα αλλα η γλυκεια συγνωμη που βγαινει απο αυτα τα τρυφερα χειλακια σε αποζημιωνει...
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
Εεε ενταξει. Δεν μπορει να τα κανει και ολα τελεια. Απλα εμενα δεν μου κακοφαινεται αυτο.
Εντάξει, δεν την περνάμε και λαϊκό δικαστήριο Απλά, συζήτηση κάνουμε για την Σαμπρινάρα.