Νέα

Αντικαπνιστές Vs Kαπνιστές-Η Τελική Αναμέτρηση

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Eιστε Υπερ η Κατα της Εφαρμογης Του Νομου

• Υπερ

Ψήφοι: 177 67,3%
  • Κατα

Ψήφοι: 86 32,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    263
OP
OP
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Νάσο μήπως να καλέσεις τον Καμπούρη να αναλάβει;
Θα μοιράσει μπουκάλια γνήσιας αλόης.. :S :S :S
τυπε εχει χασει την παλια αιγλη που εβαζε εθνικο σταρ και μιστερ μπουτια να ξεμαλλιαζονται live :S :S :S

Επισκέπτης
Δεν βρισκομαστε πλεον στις περασμενες δεκαετιες, που δεν ειχαν ακομη διαπιστωθει οι τραγικες συνεπειες του καπνου
στον οργανισμο αλλα και στην κοινωνια.

Τωρα πλεον ολοι γνωριζουν.

Περα απο την προσωπικη επιβαρυνση της υγειας των καπνιστων, υπαρχουν και οι κοινωνικες συνεπειες.

Για την Αμερικη ορισμενα στοιχεια:

-Το καπνισμα ειναι υπευθυνο για 97 δισ $ δαπανων υγειονομικής περίθαλψης. ( σε καποια αλλα site πολυ περισσοτερα).
-Περιπου τοσα ειναι και τα εξοδα χαμενης παραγωγικοτητας απο την στιγμη που νοσησουν.
-Πυρκαγιες απο αμελεια.
-Αυξημενα κοστη ασφαλειων.
-50000 θανατους καθε χρονο απο το παθητικο καπνισμα.

Ολα τα παραπανω, σε μικροτερη/μεγαλυτερη κλιμακα για καθε χωρα , στοιχιζουν στις κοινωνιες, οι εμμονες & ο εθισμος στο καπνισμα.

Οι ελεγχοι και οι ποινες ειναι αναγκαιες , για να αλλαξει η συμπεριφορα των ασυνειδητων πολιτων.

Εγκλημα χωρις τιμωρια, οδηγει στην επαναληψη του.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
Ο φορος στα τσιγαρα αυτη τη στιγμη ειναι πολυ λιγος για την καρκινοθεραπεια και τα καρκινοχερουργια που θα

φορτωσει ο αλλος στο δημοσιο.

Πρεπει να γινει μια μεγαλη αυξηση στην τιμη του πακετου περιπου στα 10ευρω προκειμενου να καλυφθουν τα

μελλοντικα εξοδα.

Να αναγνωρισω ομως την κοινωνικη προσφορα των καπνιστων που επιλεγουν να αφησουν τουτο τον κοσμο σε αρκετα

μικρη ηλικια και ετσι το κρατος γλιτωνει και καμμια συνταξη.

βάλε και τις χήρες :tits: τύπε στην κοινωνική προσφορά :fuck1:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
υπαρχει η κλασσικη φυλη ασθενων τυπε που φτυνουν αιμα 3 χρονια-δεν πανε στον γιατρο γιατι φοβουνται τι θα τους πει :jerking:
τους παει σηκωτους κανας συγγενης και τους λεει ο γιατρος το κοβεις τωρα να ζησεις 5 χρονια ακομη η πεθαινεις σε μια βδομαδα.
και αυτοι σηκωνονται απο το κρεβατι με τον ορο, με μπλε πυτζαμα απο κατω και ασπρο αμανικο φανελακι και βγαινουν στο προαυλιο να καπνισουν :zombie:

τσαμπα και ο αερας που αναπνεουν :S :S :S

Τυπε μου εμενα θα μου πεις;Εδω εχω δει ασθενη μετα απο εμφραγμα και επεμβαση με μπαλονακι να βγαινει στο μπαλκονι να κανει τσιγαρο...

Υπαρχουν βεβαια και κατι αλλοι φουγαρα που αφου φραξουν οτι αρτηρια υπαρχει στο σωμα τους και τη σκαπουλαρουν με 200 stent να το κοβουν μαχαιρι το καπνισμα και μετα να τη λενε και στους καπνιστες οτι ειναι μαλακες και πρεπει να το κοψουν.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
τυπε εχει χασει την παλια αιγλη που εβαζε εθνικο σταρ και μιστερ μπουτια να ξεμαλλιαζονται live :S :S :S

Τυπε μετα τη πουτσα που εφαγε στις δημοτικες εκλογες ειναι πιο μπουστης απο ποτε.... :S :S :S

56533808_2005441826247914_902190475031609344_n.jpg

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Καπνιζα 60 στριφτα την ημερα καπνιζα απο τα 15,5 και το σταματησαφετος το Πασχα κανοντας ηλεκτρονικο...ποτε δεν καπνιζα σε χωρους που απαγορευοταν.Στηριζω εφαρμογη του νομου

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Καπνιζα 60 στριφτα την ημερα καπνιζα απο τα 15,5 και το σταματησαφετος το Πασχα κανοντας ηλεκτρονικο...ποτε δεν καπνιζα σε χωρους που απαγορευοταν.Στηριζω εφαρμογη του νομου

Τυπε μου δεν το σταματησες ακριβως...απλα με το ηλεκτρονικο γλυτωνεις απο τις πισσες και τις μαλακιες που εχουν τα απλα τσιγαρα.

Κατα τα αλλα μπραβο σου που εκανες εστω αυτη την αλλαγη και που σεβεσαι την υγεια οσων δεν καπνιζουν...αμα κοψεις και το ηλεκτρονικο ακομα καλυτερα για σενα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Τυπε μου δεν το σταματησες ακριβως...απλα με το ηλεκτρονικο γλυτωνεις απο τις πισσες και τις μαλακιες που εχουν τα απλα τσιγαρα.

Κατα τα αλλα μπραβο σου που εκανες εστω αυτη την αλλαγη και που σεβεσαι την υγεια οσων δεν καπνιζουν...αμα κοψεις και το ηλεκτρονικο ακομα καλυτερα για σενα.
Ειναι το επομενο βημα να το κοψω και αυτο :hi:ειμαι με 12αρα νικοτινη και τωρα θα παω στα 9

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Ειναι το επομενο βημα να το κοψω και αυτο :hi:ειμαι με 12αρα νικοτινη και τωρα θα παω στα 9

Ωραιος...θα δεις τεραστια διαφορα στα παντα.Στη γευση,στην οσφρηση και πανω απο ολα στην αναπνοη σου και στις αντοχες σου σαν οργανισμος.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εαν ανοιξουν στην ελλαδα κοφι σοπς οπου θα μπορουμε νομιμα να αγοραζουμε και να καπνιζουμε μαριχουανα τοτε ναι

στην ολλανδια παω να μπω στο μπουλντογκ με στριφτο κανονικο τσιγαρο στο χερι και το γομαρι ο πορτιερης μου λεει απαγορευεταιι το καπνισμα μεσα του κανονικου τσιγαρου

επιτρεπεται μονο το καπνισμα κανναβης

σας φαινεται τρελο?? και ομως στο κλειστο χωρο του κοφι σοπ το καπνισμα κανονικου τσιγαορυ απαγορευεται αλλα ο πελατης εχει μια ενναλακτικη να καπνισει καναβη

οπωτε αν θελουν να εφαρμοσουν το μετρο συμφωνω ΜΟΝΟ με την προυποθεση να επιτρεψουν κοφι σοπ οπου θα καπνιζουμε χορτο

αν ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ φιλελευθερα αρχιδια να το κανετε τοτε μπουλο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Ωραιος...θα δεις τεραστια διαφορα στα παντα.Στη γευση,στην οσφρηση και πανω απο ολα στην αναπνοη σου και στις αντοχες σου σαν οργανισμος.
ακομα και με το ατμισμα βλεπω φανταζομαι οταν το κοψω και αυτο :hi:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εαν οι υποκριτες δεν ανοινοιυν κοφι σοπ να εχουμε επιιλογη ενναλακτικη να καπνιζουμε και να πινουμε τον καφε μας τον σπρεσσο το γαλλικο το φραπε η τον ελληνικο συνοδεια καναβης τοτε ΞΕΚΙΝΑΩ το καπνισμα και θα σαμποταρω το μετρο της υποκρισιας

δεν αστειευομαι συμφωνω να απαγορευτει το καπνισμα ΜΟΝΟ με τη προυποθεση να ανοιξουν κοφι σοπ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ξεκιναω τα πουρακια και θα τους αλλαξω τον αδοξαστο στους υποκριτες

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τυπε μου εμενα θα μου πεις;Εδω εχω δει ασθενη μετα απο εμφραγμα και επεμβαση με μπαλονακι να βγαινει στο μπαλκονι να κανει τσιγαρο...

Υπαρχουν βεβαια και κατι αλλοι φουγαρα που αφου φραξουν οτι αρτηρια υπαρχει στο σωμα τους και τη σκαπουλαρουν με 200 stent να το κοβουν μαχαιρι το καπνισμα και μετα να τη λενε και στους καπνιστες οτι ειναι μαλακες και πρεπει να το κοψουν.
Είναι εθισμός , μην κατηγορείς τους καπνιστές , είμαστε άνθρωποι με εθισμό , τα λέω αυτά έχοντας προσπαθήσει 3 φορές να το σταματησο και απέτυχα παταγώδο σ !!!  Είμαι Μανιακός καπνιστής από πολύ μικρή ιλικια και δεν μπορώ να το σταματήσω λόγο τον φρικτών στερητικό ν που περνάω κάθε φορά που πάω να κάνω προσπάθεια !!! Την τελευταία φορά που προσπάθησα στις 20 μέρες ένιωσα ένα κάψιμο ενδοκρανιακό όλα γύριζαν γύρο μου και ένιωθα κενό το κεφάλι μου και παγωμένο μολης άναψα ένα τσιγάρο και ρούφηξα 5 φορές ένιωσα να ζεσταίνετε το κεφάλι μου και όλα ξανά να αποκτούν νόημα ...!!!!  Μου έχει τύχει και εμένα να νοσηλεύονται με οξυγόνο σε νοσοκομείο και να βγαίνω να καπνιζο μετά από μισή ώρα κτλ!!! Δεν είμαι υπέρ του καπνίσματος αλλά μάγκες προσέχτε μην μας κράζετε γιατί όλα όσα κράζεις τα λούζεσαι με τον ένα η τον άλλο τρόπο..

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Είναι εθισμός , μην κατηγορείς τους καπνιστές , είμαστε άνθρωποι με εθισμό , τα λέω αυτά έχοντας προσπαθήσει 3 φορές να το σταματησο και απέτυχα παταγώδο σ !!!  Είμαι Μανιακός καπνιστής από πολύ μικρή ιλικια και δεν μπορώ να το σταματήσω λόγο τον φρικτών στερητικό ν που περνάω κάθε φορά που πάω να κάνω προσπάθεια !!! Την τελευταία φορά που προσπάθησα στις 20 μέρες ένιωσα ένα κάψιμο ενδοκρανιακό όλα γύριζαν γύρο μου και ένιωθα κενό το κεφάλι μου και παγωμένο μολης άναψα ένα τσιγάρο και ρούφηξα 5 φορές ένιωσα να ζεσταίνετε το κεφάλι μου και όλα ξανά να αποκτούν νόημα ...!!!!  Μου έχει τύχει και εμένα να νοσηλεύονται με οξυγόνο σε νοσοκομείο και να βγαίνω να καπνιζο μετά από μισή ώρα κτλ!!! Δεν είμαι υπέρ του καπνίσματος αλλά μάγκες προσέχτε μην μας κράζετε γιατί όλα όσα κράζεις τα λούζεσαι με τον ένα η τον άλλο τρόπο..

Τυπε μου χαιρω πολυ οτι ειναι εθισμος...τους εχουν πιασει αλλωστε στα πρασα,τις μεγαλοκαπνοβιομηχανιες, να βαζουν μεσα στα τσιγαρα χημικες ουσιες που προκαλουν εθισμο.

Το θεμα ειναι οτι λες οτι προσπαθησες να το κοψεις και οποτε σε επιαναν τα στερητικα τα παραταγες και ξαναρχιζες το τσιγαρο!Υπαρχουν τροποι να το κοψεις πιο ομαλα και τα στερητικα να ειναι λιγοτερα και σιγα σιγα ο οργανισμος σου να συνηθισει χωρις τσιγαρο.

Τσιχλες νικοτινης,ηλεκτρονικο τσιγαρο και πολλα αλλα...στο χερι σου ειναι να σταματησεις ενα ναρκωτικο που σου καταστρεφει την υγεια και σου στερει βασικες αισθησεις οπως η οσφρηση και η γευση!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
Είναι εθισμός , μην κατηγορείς τους καπνιστές , είμαστε άνθρωποι με εθισμό , τα λέω αυτά έχοντας προσπαθήσει 3 φορές να το σταματησο και απέτυχα παταγώδο σ !!!  Είμαι Μανιακός καπνιστής από πολύ μικρή ιλικια και δεν μπορώ να το σταματήσω λόγο τον φρικτών στερητικό ν που περνάω κάθε φορά που πάω να κάνω προσπάθεια !!! Την τελευταία φορά που προσπάθησα στις 20 μέρες ένιωσα ένα κάψιμο ενδοκρανιακό όλα γύριζαν γύρο μου και ένιωθα κενό το κεφάλι μου και παγωμένο μολης άναψα ένα τσιγάρο και ρούφηξα 5 φορές ένιωσα να ζεσταίνετε το κεφάλι μου και όλα ξανά να αποκτούν νόημα ...!!!!  Μου έχει τύχει και εμένα να νοσηλεύονται με οξυγόνο σε νοσοκομείο και να βγαίνω να καπνιζο μετά από μισή ώρα κτλ!!! Δεν είμαι υπέρ του καπνίσματος αλλά μάγκες προσέχτε μην μας κράζετε γιατί όλα όσα κράζεις τα λούζεσαι με τον ένα η τον άλλο τρόπο..

τυπε σε καταλαβαινω, εγω εχω παθει εθισμο με τα μουνοζουμα...

ειμαι πρεζακι μουνοζουμων..

αμα δε ρουφηξω μουνι μια στις τρεις μερες θολωνω χανομαι... μεχρι και φονο ειμαι ικανος να κανω

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
το λοιπόν κάπνιζα 1 καπνό 25άρι τη μέρα του τέστιν 60 στριφτα τσιγάρα τη μέρα
δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου από το τσιγάρο
ευτυχώς από 1/1/2013 το έκοψα και από τότε δεν το έχω ξαναβάλει στο στόμα μου και νοιώθω ευτυχισμένος για αυτό
η συμβουλή μου να το κόψετε θα δείτε τεράστια διαφορά απολαμβάνω πλέον τα πάντα περισσότερο χωρίς τσιγάρο
ο φραπές έχει πλέον ωραιότερη γεύση το κρασί το φαγητό και πλεόν περπατάω χιλιόμετρα χωρίς να κουράζομαι κάνω ποδήλατο οικοδομικές εργασίες χωρίς διάλειμμα
να το κόψετε θα νιώσετε πολύ καλύτερα

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Είμαι Μανιακός καπνιστής από πολύ μικρή ιλικια και δεν μπορώ να το σταματήσω λόγο τον φρικτών στερητικό ν που περνάω κάθε φορά που πάω να κάνω προσπάθεια !!! Την τελευταία φορά που προσπάθησα στις 20 μέρες ένιωσα ένα κάψιμο ενδοκρανιακό όλα γύριζαν γύρο μου και ένιωθα κενό το κεφάλι μου και παγωμένο μολης άναψα ένα τσιγάρο και ρούφηξα 5 φορές ένιωσα να ζεσταίνετε το κεφάλι μου και όλα ξανά να αποκτούν νόημα ...!!!!
12521922_web1_County-Health-cdc_tips_christine-smoker_print_7x10_x1a.jpg

URL]]

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
τυπε σε καταλαβαινω, εγω εχω παθει εθισμο με τα μουνοζουμα...

ειμαι πρεζακι μουνοζουμων..

αμα δε ρουφηξω μουνι μια στις τρεις μερες θολωνω χανομαι... μεχρι και φονο ειμαι ικανος να κανω

:2funny: :2funny: :2funny:

Βάλε και ποιες έχουν τα πιο
γευστικά μουνάκια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom