Νέα

Αντικαπνιστές Vs Kαπνιστές-Η Τελική Αναμέτρηση

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Eιστε Υπερ η Κατα της Εφαρμογης Του Νομου

• Υπερ

Ψήφοι: 177 67,3%
  • Κατα

Ψήφοι: 86 32,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    263

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
εγω παντως ειμαι συριζαιος το εχω κοψει και ψηφισα κατα

αντε να κανω στη ζουλα κανα μαυρακι
Το μαυρακι σε μαρανε τρομαρα σου
Να καψεις δηλαδη και τα ελαχιστα εγκεφαλικα κυτταρα που σου εχουν απομεινει

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
η αποφαση σου ηταν σοφη

URL]]

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Διαγνωσθηκε στα 18?
Πόσα χρονια προλαβε να καπνισει δηλαδη
ενας θεος ξερει πως προλαβε και τα καταφερε μεχρι τα 18....θα ναι σιγουρα εξαιρετικα σπανια περιπτωση

οι περισσοτεροι παντως ανθρωποι που γινονται καπνιστες αρχιζουν το καπνισμα στην εφηβεια τους (περιπου 13 - 15 χρονων)

υπαρχουν φυσικα και πολυ εξτρεμ περιπτωσεις
ο ασθενης που "απανταει" στις ερωτησεις του γιατρου στο παρακατω βιντεο αρχισε οταν ηταν 6...

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Υπέρ! Και επίσης το ότι μιλάμε για το τσιγάρο στο συγκεκριμένο νήμα δεν σημαίνει ότι είμαστε υπέρ άλλον βλαβερών συνηθειών. Και επίσης οταν κάποιος καπνίζει αλλά έκτος από αυτό κάνει μια υγιεινή ζωή δεν αναιρεί το γεγονός ότι καπνίζει...

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Tύπε εγω δεν θα παω ποτέ σε καφετερια που δεν μπορω να καπνισω και σε ξενοδοχειο ημιδιαμονης που ζηταει ταυτοτητα στη ρεσεψιον
Αδιαπραγματευτα και τα δυο
με την υπαρχουσα νομοθεσια ισχυει το 60% για καπνιζνοντες και το 40% για μη καπνιζοντες για καφετεριες  επιχειρησεις

με το καινουργιο νομοσχεδιο ΑΠΑΙΤΟΥΝ την οριστικη απαγορευση σε καφετεριες και επιχειρησεις     

χεστηκανε εαν σε πολλυ μικρες καφετεριες (οπου ειναι η πλειοψηφια στην αθηνα τουλαχιστον) θα πεσουν ρολλα και θα βγει κοσμακης στην ανεργια

απλα λιτα φασιστικα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Κάπνισμα ΕΞΩ.. όπως γίνεται σε όλα τα πολιτισμένα κράτη. Όταν θα ισχύει ΠΑΝΤΟΥ αυτό το μέτρο τότε δεν θα κλείσει κανείς.. Άντε σιγά σιγά να ξαναβγαίνουν απ τα σπίτια τους και οι μη καπνίζοντες.Γιατί το 'χουν ξεφτυλίσει το θέμα με το τσιγάρο. Θέλεις να πας να διασκεδάσεις κάπου, και λες που να τρέχω τώρα,για να κόβω τον καπνό με το μαχαίρι.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Πώς στο εξωτερικο οι θεριακληδες καθεστε και καπνιζετε σα πουτανες εξω στο πεζοδρομιο και σε ειδικους χωρους για καπνιζοντες κι εδω στο μπανανισταν δε μπορειτε να κανετε το ιδιο και το κυριοτερο δε σεβεστε? Γιατι δεν εχετε τ αρχιδια. ΘΑ σας πανε πιπα κολο. Μονο εδω γαματε με το καπνο σας και τη ψευτομαγκια σας τους μη καπνιζοντες. Νισαφι ποια

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Για να μην το κουραζουμε.
Κατ' αρχην οπως ξερετε οι περισσοτεροι, ειμαι καπνιστης.
Και παντα επιλεγω να πηγαινω σε καφετεριες και μαγαζια γενικως που υπαρχει ανοχη στο καπνισμα.

Καμια αντιρρηση, να εφαρμοσθει ο νομος, καλώς ή κακώς καποτε θα γινοταν.
Απλως εγω δεν θα ξαναπαω σε καφετερια.
Δεν θα παω καπου που θα ταλαιπωρηθω. Ούτε θα βγαινω εξω για να καπνιζω, αυτη τη δουλεια θα κανουμε?

Παντως η αποψη μου ειναι οτι ειδικα για τις καφετεριες, αυτες φτιαχτηκαν για να μπορεις να πιεις καφε και να καπνισεις.
Για τα εστιατορια ισως ειναι διαφορετικό το πραγμα.

Εισαι μεγαλη καρδια τυπε που εστω το συζητας να μην καπνιζεις σε εστιατοριο και να μην τρωνε τον καπνο σου στη μαπα οι υπολοιποι...στα νοσοκομεια θα πηγαινεις που απαγορευεται το καπνισμα ή θα κατσεις σπιτι σου να ψοφησεις; :S :S :S

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
79
Like
7.631
Πόντοι
17.436
Κάπνισμα ΕΞΩ.. όπως γίνεται σε όλα τα πολιτισμένα κράτη. Όταν θα ισχύει ΠΑΝΤΟΥ αυτό το μέτρο τότε δεν θα κλείσει κανείς.. Άντε σιγά σιγά να ξαναβγαίνουν απ τα σπίτια τους και οι μη καπνίζοντες.Γιατί το 'χουν ξεφτυλίσει το θέμα με το τσιγάρο. Θέλεις να πας να διασκεδάσεις κάπου, και λες που να τρέχω τώρα,για να κόβω τον καπνό με το μαχαίρι.

Καλα δε θα τηρηθει στο επακρο μη νομιζει κανεις πως θα ισχυσουν ολα....
Και το 2009 δεν ελεγαν πως η ελλαδα σβηνει το τσιγαρο?Εξω απο το Γεννηματας το νοσοκομειο ακομα η αφισα κολλημενη ειναι...
Ποσα μαγαζια το τηρησαν για ξεχωριστό χώρο?
Πόσα μαγαζιά δημιούργησαν ένα ξεχωριστό κομμάτι για τους καπνίζοντες?
Υπάρχουν μπουζουκια-ξεκωλαδικα που θα περασει αυτο το μέτρο?Μπααααα.....

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
79
Like
7.631
Πόντοι
17.436
1000 τα 100! :afro:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Άντε να έρθει σύντομα ο νόμος να πέσουν τα τσουχτερά πρόστιμα και οι καταγγελίες, για να σταματήσει αυτό το χάλι, όπου πας να είναι τεκές.  :S

lostos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
8
Πόντοι
0
Για να μην το κουραζουμε.
Κατ' αρχην οπως ξερετε οι περισσοτεροι, ειμαι καπνιστης.
Και παντα επιλεγω να πηγαινω σε καφετεριες και μαγαζια γενικως που υπαρχει ανοχη στο καπνισμα.

Καμια αντιρρηση, να εφαρμοσθει ο νομος, καλώς ή κακώς καποτε θα γινοταν.
Απλως εγω δεν θα ξαναπαω σε καφετερια.
Δεν θα παω καπου που θα ταλαιπωρηθω. Ούτε θα βγαινω εξω για να καπνιζω, αυτη τη δουλεια θα κανουμε?

Παντως η αποψη μου ειναι οτι ειδικα για τις καφετεριες, αυτες φτιαχτηκαν για να μπορεις να πιεις καφε και να καπνισεις.
Για τα εστιατορια ισως ειναι διαφορετικό το πραγμα.

αν κηρυσσόταν παράνομο το κάπνισμα γενικά τι θα έκανες θα ψαχνόσουν να βρεις άκρες όπως τώρα τα πρεζάκια και οι μπαφιάρηδες

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
Καλα δε θα τηρηθει στο επακρο μη νομιζει κανεις πως θα ισχυσουν ολα....
Και το 2009 δεν ελεγαν πως η ελλαδα σβηνει το τσιγαρο?Εξω απο το Γεννηματας το νοσοκομειο ακομα η αφισα κολλημενη ειναι...
Ποσα μαγαζια το τηρησαν για ξεχωριστό χώρο?
Πόσα μαγαζιά δημιούργησαν ένα ξεχωριστό κομμάτι για τους καπνίζοντες?
Υπάρχουν μπουζουκια-ξεκωλαδικα που θα περασει αυτο το μέτρο?Μπααααα.....
Τυπε ο γουρλός ειναι αποφασισμενος.. :S :S :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
κλασικο θεμα=ημερα της μαρμοτας που επαναλαμβάνεται κάθε λιγα χρονια...υγεια να εχουμε να ειμαστε εδώ το 2026 οπου η τοτε κυβερνηση θα καταργει το καπνισμα στους δημοσιους χωρους..
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

υγ: θα πρεπει στο νομο να υπαρχει ρητη εξαιρεση για το πουρο, γιατι προσδιδει κυρος και πρόκειται για μεσο προσελκυσης πιπινιών  :woldman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom