pirkavlos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 517
- Πόντοι
- 301
Αν την δουλεύεις σωστά μια χαρά την κάνεις την δουλειά σου....Εγω σταθερα εκει, 13-14-15, συνεχίζω να είμαι η ντροπή του σαϊτ
Αν την δουλεύεις σωστά μια χαρά την κάνεις την δουλειά σου....Εγω σταθερα εκει, 13-14-15, συνεχίζω να είμαι η ντροπή του σαϊτ
Πολύ καλή φάση είναι που την έχεις πολύ σκληρή.Εγώ έχω άλλο θέμα, σα μέγεθος είμαι λιγο πάνω απ το μέσο όρο, αλλά είναι πολύ σκληρός, δηλαδή μετά βίας έρχεται σε ορθή γωνία όταν σπρώχνω προς τα κατω σε φουλ στύση.
Απ τη μία είναι καλό γιατί δε πέφτει εύκολα, απ την άλλη άμα η άλλη δεν είναι καυλωμενη φουλ να έχει υγρανθει αισθάνεται σα να τη σκίζω και αρχίζουμε τα μη και μα και μου..
Measuring Penis Length
Position a ruler or measuring tape at the base of the erect penis , where it attaches to the body.
Press into the pubic bone as far as you can, until you contact the bone. This is especially important if there's a lot of belly fat.
Measure from the base to the end of the tip.
The average erect penis is a little over 5 inches (13 centimeters) long.
Πηγή:
αντε γεια!!Πανω σε αυτό, το κοιλιακό λίπος που αναφέρει δεν είναι πάντα λίπος. Είναι και δέρμα που έχει τραβηχτεί για διάφορους λόγους και το πέος μπορεί μερικώς να "θαφτεί" κάτω απο αυτο, ακόμα και σε στύση. Η λεκάνη επίσης παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό και στην στύση κατα την πράξη.
Δεν ξέρω πώς αντιδρά μια γυναίκα όταν βλέπει μια μεγάλη πουτσα, αλλά ξέρω πως αντιδρά όταν βλέπει μια μικρή.
Δεν ξέρω πώς αντιδρά μια γυναίκα όταν βλέπει μια μεγάλη πουτσα, αλλά ξέρω πως αντιδρά όταν βλέπει μια μικρή.
Εγώ την έχω 12 πόντους φίλε. Λεπτή σαν μακαρονι σπαγγέτι ολικής αλέσεως όμως...
Εγώ την έχω 12 πόντους φίλε. Λεπτή σαν μακαρονι σπαγγέτι ολικής αλέσεως όμως...
φίλε μας ρίχνεις τους μέσους όρους
θα μας χαλάσεις το όνομα...
τα γραφεία δεν θα μπορούν να φέρνουν ρωσίδες
τι κάνεις ρε φίλε, λίγη ατομική ευθύνη, έλεος !!
λες να καραδοκεί κανάς λιλάς?
τυποι μην βγάζετε στην φορα τα προσόντα σας γιατι θα σας λοκαρουν τα πουστρακια του σαι