Νέα

Αντίδραση της γυναίκας σε μια πολύ μεγάλη πούτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bellylove
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Εγώ την έχω 12 πόντους φίλε. Λεπτή σαν μακαρονι σπαγγέτι ολικής αλέσεως όμως...

φίλε μας ρίχνεις τους μέσους όρους :confused:
θα μας χαλάσεις το όνομα...
τα γραφεία δεν θα μπορούν να φέρνουν ρωσίδες

τι κάνεις ρε φίλε, λίγη ατομική ευθύνη, έλεος !!
Εσύ φταις φίλε που είσαι αδιάκριτος.
Εγώ απάντησα για να μην νομίζεις ότι είμαι σνομπ

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.064
Πόντοι
3.556
τυποι μην βγάζετε στην φορα τα προσόντα σας γιατι θα σας λοκαρουν τα πουστρακια του σαι :confused:

Άμα δεις τι μου έχουν στείλει από πουστρακια θα φριξεις. 50 ευρώ μόνο πίπα σε glory hole. Κρίμα που δεν είμαι ανώμαλος

τύπε αναπαντεχο τελειως. κανεις δεν μπορουσε να το φανταστεί με
την φωτο προφιλ που εχεις. παλι καλα που δεν εισαι ανώμαλος τύπε και δεν αποζητάς την προσοχη των μπουστηδων:confused:

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
στείλε ένα πμ ρε φίλε, αλλά μην τα λες αυτά δημόσια.
παίζει και μπανάρισμα από τον αντί...
Πάλι φταις εσύ γιατί άμα εστελνες πμ θα σου απανταγα εκεί
Τον αντί και γενικά τους διαχειριστές τους έχω πει πολλές φορές ΜΑΛΑΚΈΣ και διάφορα άλλα αλλά ποτέ δεν με σβησανε.
Μάλλον σεβάστηκαν ότι κάποτε πρόσφερα εδώ με τις κριτικές και τις ενημερώσεις μου ή βαθιά μέσα τους ξέραν ότι είχα δίκιο σε αυτά που έγραφα...
Πάντως δεν τους έβριζα για να τους πικαρω αλλά για να βελτιώσουν κάποια πράγματα στο site.
Τέλος πάντων λάθος τοπικ για τέτοια κουβέντα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
προμοτορα στο κομπλεξ σου εεεε?
Σε φωτο που ποσταρες 11 ποντους την εχεις βαση μετρησεων εκτος και αν εχεις μεγαλακρια και τα δαχτυλα σου ειναι 15 εκατοστα το καθενα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
φίλε εγώ δεν ξέρω από αυτά, είμαι από χωριό...
μπορτζοβλαχος εισαι όχι απο χωριο.
Εγω τ παω τα χωρια αν και αθηνα μενω τωρα στη καραντινα στο χωριο κατεληξα αλλλα μολις τελιωσει ηκαραντινα γυριζω Αθήνα για βρωμικο μπυρα κλπ

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.278
Πόντοι
2.036
Επιστροφή στο θέμα. Όταν δει μία μεγάλη πούτσα η γυναίκα, γίνεται μούσκεμα σε χρόνο dt, υποχωρεί η μήτρα προς τα πίσω και ανυπομονεί να τον πάρει μέσα της. Θα χύσει δε τόσες φορές, όσες δεν το είχε φανταστεί ποτέ της!

Awesome71

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
213
Πόντοι
21
Τους αρέσει ακόμη κι αν δεν το παραδέχονται.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Επιστροφή στο θέμα. Όταν δει μία μεγάλη πούτσα η γυναίκα, γίνεται μούσκεμα σε χρόνο dt, υποχωρεί η μήτρα προς τα πίσω και ανυπομονεί να τον πάρει μέσα της. Θα χύσει δε τόσες φορές, όσες δεν το είχε φανταστεί ποτέ της!
Φίλε μίλα με αριθμούς. Μεγάλη πουτσα είναι η 16αρα μεγάλη η 30αρα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Στη χαλαρη φαση πεους υπαρχουν πι σοουμεν και γροουμεν.
Οι πρωτοι εχουν μεγαλο χαλαρο οι δευτεροι μικρο χαλαρο.
Ενας σοουμεν συνηθως εχει μεγαλυτερο πεος απο τους δευτερους.
Π.χ οι μαυροι ειναι επι το πλειστον σοουμεν που σημαινει στη χαλαροτητα έχουν απο 11 εως 14 και σε στυση απο 15 εως 18 οι λευκοι εχπυν σε χαλαροτητα απο 8 εως 12 και σε στθση απο 12 εως 16 και αοι ασιατες απο 4 εως 8 κ σε στυση απο 10 εως 14.
Μ.ο χαλαροτητας μαυρων 12 χαλαρο στυση 16
Μ.ο λευκων χαλαρο 10 στυση 14
Μ.ο ασιατων χαλαρο 6 στυση 12

Awesome71

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
213
Πόντοι
21

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ιεροδουλη εμενα μου ειπε οτι πανω απο 15 ποντους ενα στπυς 10 εχει και η τυπισσα ειχε χαρακα μαζι της.
Με λιγα λογια πανω απο 15 ποντους μονο το 10% εχουν.
Οι πακιστανοι ειναι μικροτσουτσουνοι μου ειπε και οι αλβανοι την εχουν λιγο μικροτερη απο τους ελληνες,ηταν ρουμανα η τυπισσα οι ρουμανοι και οι εχουν ιδιο μεγεθος.
Μεγαλυτερη εχουν οι μαύροι μου ειπε πρωτα και μετα οι αραβες μαροκινοι αλγερινοι Αιγύπτιοι κλπ.

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.278
Πόντοι
2.036
από 20 και πάνω είναι η μεγάλη. Τους 18άρηδες τους βρίσκουν εύκολα. Και όταν τους βρουν, το μυαλό τους είναι να χωνέψουν τους μεγάλους που προανέφερα. Για τους κάτω των 18, σπλά θεωρούν τους εαυτούς τους άτυχους!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
προμοτορα στο κομπλεξ σου εεεε?
Σε φωτο που ποσταρες 11 ποντους την εχεις βαση μετρησεων εκτος και αν εχεις μεγαλακρια και τα δαχτυλα σου ειναι 15 εκατοστα το καθενα.

ζαν με κατάλαβες ρε άτιμο, όπως πάντα μετράς τις πούτσες άριστα. να το προσέξεις αυτό..:confused:

φεύγω γιατί γέμισε πέη το νήμα :angry:
ελα απο εκει στα πολιτικα να σε γλεντησω

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Εκτός από το μήκος υπάρχουν και άλλες παράμετροι που μετράνε εξίσου:

1. Σκληρότητα. Ποια θέλει ένα μαλακό πέος;

2. Πάχος/διάμετρος. Τι δουλειά να κάνει ένα πέος - μακαρόνι;

3. Διάρκεια/ αντοχή. Καλό το μεγάλο πέος, αλλά αν εξαφανίζεται μετά από 2 λεπτά;

Συμπέρασμα. Τι να το κάνεις το μεγάλο πέος αν δεν έχεις τα τρία παραπάνω στοιχεία;;;

Πιστεύω πως πολύ δύσκολα ένα πραγματικά μεγάλο πέος έχει και τα τρία χαρακτηριστικά.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
από 20 και πάνω είναι η μεγάλη. Τους 18άρηδες τους βρίσκουν εύκολα. Και όταν τους βρουν, το μυαλό τους είναι να χωνέψουν τους μεγάλους που προανέφερα. Για τους κάτω των 18, σπλά θεωρούν τους εαυτούς τους άτυχους!
Θα ήθελα να πάρω παρτουζα μια γκόμενα με έναν ψωλαρα. Θα μου έδινε κώλο στο dp!!!! Κανας γαμιας από δω υπάρχει με 20+

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.064
Πόντοι
3.556
Εγώ απορώ με το πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να βάζει στην φωτογραφία προφίλ του, την πούτσα του.

τύπε προχώρησε πίστα ο τυπος. τωρα ψαχνει γαμια για παρτουζα και καλα :confused:

επομενη πίστα τα τραβελονηματα :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom