Νέα

Αντίδραση της γυναίκας σε μια πολύ μεγάλη πούτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bellylove
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.193
Πόντοι
2.356
Σε κύκλο γνωστών, που το κάναμε κουβέντα διαπιστώνω ότι το θέμα πούτσα είναι μεγάλο μυστήριο!
Άλλος πεσμένη την έχει 10 και όρθια 14
Άλλος πεσμένη την έχει 3 και όρθια 12
Αλλος πεσμένη 7 και όρθια 10
Αλλος πεσμένη 15 και όρθια 17
Τι γίνεται ρε πούστη μου με τις πούτσες μας???
Είναι οι growers & οι showers, τύπε.
Βαριέμαι να στο εξηγήσω, googlαρέ το.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δεν βγαίνει αυτό το συμπέρασμα. Βγαίνει ότι οι "μικροί" έχουν πρόβλημα και ότι ένα ικανοποιητικό μέγεθος παίζει μεγάλο ρόλο

Αν για τις Γερμανίδες ικανοποιητικό μέγεθος είναι 20+ πόντοι,μάλλον δεν θα βρίσκουν και πολλούς λευκούς να τις ικανοποιούν.Αλλά ρε τύπε,λες και δεν ξέρουμε ότι μεγάλο ποσοστό βορειοευρωπαίων γυναικών στάνταρ έχει φάει μαύρη πούτσα έστω μια φορά.Παράδειγμα η Χάιντι Κλουμ που είχε κάνει και παιδιά με μαύρο

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Αν για τις Γερμανίδες ικανοποιητικό μέγεθος είναι 20+ πόντοι,μάλλον δεν θα βρίσκουν και πολλούς λευκούς να τις ικανοποιούν.Αλλά ρε τύπε,λες και δεν ξέρουμε ότι μεγάλο ποσοστό βορειοευρωπαίων γυναικών στάνταρ έχει φάει μαύρη πούτσα έστω μια φορά.Παράδειγμα η Χάιντι Κλουμ που είχε κάνει και παιδιά με μαύρο
Καποιος ειχε γραψει οτι ενα 10% των λευκων γυναικων, τη βρισκει να πηγαινει με μαυρους. Ειχα γραψει κι εγω ενα παραδειγμα για μια πρωην συναδελφο παντρεμενη και με παιδι με μαυρο στη Κυπρο. Ο μαυρος τη παραταει, αυτη γυριζει Αθηνα στο πατρικο της μαζι με το παιδι. Και συνεχιζε και εκανε σχεση ΜΟΝΟ με μαυρους αφου μονο με αυτους πηγαινε οπως ελεγε. Υπαρχει λοιπον ενα τετοιο ποσοστο. Αλλα εσυ στον περιγυρο σου, βλεπεις τοσες λευκες να πηγαινουν με μαυρους; Οχι 10%, ουτε 1%.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Τύποι από γυναίκα επαγγελματία και βαθιά γνώστρια του ανά τον κόσμο αντρικού μορίου,τα μεγαλύτερα τα έχει δει από Σκανδιναβούς(Νορβηγούς,Ισλανδούς κυρίως)και από μαύρους φυσικά.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Καποιος ειχε γραψει οτι ενα 10% των λευκων γυναικων, τη βρισκει να πηγαινει με μαυρους. Ειχα γραψει κι εγω ενα παραδειγμα για μια πρωην συναδελφο παντρεμενη και με παιδι με μαυρο στη Κυπρο. Ο μαυρος τη παραταει, αυτη γυριζει Αθηνα στο πατρικο της μαζι με το παιδι. Και συνεχιζε και εκανε σχεση ΜΟΝΟ με μαυρους αφου μονο με αυτους πηγαινε οπως ελεγε. Υπαρχει λοιπον ενα τετοιο ποσοστο. Αλλα εσυ στον περιγυρο σου, βλεπεις τοσες λευκες να πηγαινουν με μαυρους; Οχι 10%, ουτε 1%.

Μιλάω για τις βορειοευρωπαίες,όχι τις δικές μας.Και δεν εννοώ ότι πάνε μόνο με μαύρους,αλλά σίγουρα πολλές έχουν δοκιμάσει.Αυτό το είχε πει και ο Roosh,οι μαύροι που χορεύανε στα κλαμπ μάζευαν πολλές γκόμενες και γαμούσαν κάθε βράδυ

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.584
Πόντοι
266
Ενας ειναι ο θεος εδω!!!GIORGARASKALAMATIANOS

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Δεν βγαίνει αυτό το συμπέρασμα. Βγαίνει ότι οι "μικροί" έχουν πρόβλημα και ότι ένα ικανοποιητικό μέγεθος παίζει μεγάλο ρόλο

[size=8pt]*******ry13 Frau
134 Beiträge
Also ich hab in der vergangenheit leider des öfteren eine KLEINE überraschung erlebt..und ganz ehrlich..ich will das nimma haben...alles unter 16, 17 cm kommt für mich überhaupt nicht mehr in frage...am liebsten sind mir so 19, 20 cm...drüber wirds dann schon wieder kritisch...soll ja auch spaß machen und nicht weh tun..
Habe keine kinder bekommen und bin auch ned "ausgeleiert"...aber ein kleiner schwanz, da spür ich einfach nix oder nicht viel...
Von daher steht es auch klar in meinem profil, und um zukünftig die kleinen überraschungen zu vermeiden, bin ich mitlerweile soweit, dass ich vor nem date ein schwanzbild sehen will, wovon ich früher nicht so viel gehalten hab...aber leider gottes wurde ich zu oft mit kleinigkeiten konfrontiert...
Mag sein, dass der ein oder andere das für oberflächlich hält...aber das ist mir egal..ich will guten sex, und dazu gehört für mich ein strammer bengel[/size]

Λοιπόν, στο παρελθόν μου έτυχαν κάνα δυο ΜΙΚΡΕΣ εκπλήξεις... και με το χέρι στην καρδιά... δεν θέλω να ξαναζήσω τέτοιες άσχημες εμπειρίες.
Οτιδήποτε μικρότερο από 16, 17cm δεν υπάρχει περίπτωση να το ξανααγγίξω.

Το μέγεθος που μου αρέσει είναι 19 ή 20cm. Μεγαλύτερα δεν θα ήθελα γιατί μετά τα πράγματα γίνονται  κάπως ζόρικα... Θέλω να ευχαριστιέμαι το σεξ και να μην πονάω υπερβολικά. Παρόλο που δεν έχω κάνει παιδιά και δεν είμαι ξεχειλωμένη, δεν νιώθω τίποτα ή σχεδόν τίποτα όταν το πέος είναι μικρό.
Για τους λόγους αυτούς το αναφέρω και ξεκάθαρα στο profil μου. Μάλιστα, για να αποφύγω εκ νέου δυσάρεστες εκπλήξεις,  έχω φτάσει στο σημείο να ζητάω πριν τα ραντεβού φωτογραφία από το πέος... αυτό παλιά δεν το έκανα. Δυστυχώς όμως μου ήταν γραφτό να αντικρίσω άντρες με μικρά προσόντα.

Ίσως κάποιοι να με θεωρούν επιφανειακή, βέβαια δε μου καίγεται καρφί τι λένε.
Θέλω καλό σεξ και αυτό μπορεί να μου το προσφέρει μόνο μια σωστή πούτσα.

[size=8pt]
Jede wie sie mag !
Männer wählen doch auch aus !!! Warum sollten das wir Frauen nicht dürfen ??[/size]

Κάθε γυναίκα να έχει ότι της αρέσει !
Και οι άντρες επιλέγουν!! Εμείς οι γυναίκες να μην έχουμε το ίδιο δικαίωμα ??

[size=8pt]So sehe ich das auch...
Ein Mann kann noch so gut aussehen und insgesamt passen, wenn der Dick nicht passt, bringt es mir nun mal wenig.[/size]

Έτσι το βλέπω και εγώ...
Όσο όμορφος και να είναι ένας άντρας και όσο τέλειο και να είναι το πακέτο που έχει να προσφέρει, αν δεν είναι καλή η πούτσα, όλα τα άλλα πάνε περίπατο.

[size=8pt]Mädels,
also ich darf seit 1,5 Jahren einen BD mit 20x6 geniessen.
Es ist oft, wenn wir uns mit einem anderen Paar treffen, deren Mann einen kleineren hat, ich den Schwanz einfach nicht in mir spüre. Das hört sich doof an, aber es ist so.

Wenn ich aber mich mit einem Herren alleine Date, dann möchte ich schon dass der Schwanz mindestens 18x5 hat und werde von vielen per Mail blöd angemacht.

Es ist einfach ein tolles Gefühl, wenn so ein BD Dir die Muschi (oder den Po) dehnt und Du spürst intensiv wie er eindringt.[/size]

Κορίτσια,
εδώ και 1,5 χρόνια απολαμβάνω έναν άντρα που έχει εργαλείο 20x6.
Πολλές φορές, όταν συναντιόμαστε για να κάνουμε σεξ με ένα άλλο ζευγάρι και ο άλλος ο άντρας τον έχει μικρό, πραγματικά δεν νιώθω την πούτσα του σχεδόν καθόλου όταν με γαμάει. Ακούγεται κάπως χαζό, όμως είναι η αλήθεια.

Όταν συναντιέμαι μόνη μου με κάποιον άντρα για να γαμηθώ, απαιτώ η πούτσα του να είναι τουλάχιστον 18x5. Αρκετοί άντρες που δεν έχουν αυτά τα προσόντα αντιδρούν επιθετικά και μου στέλνουν προσβλητικά Emails.

Είναι αλήθεια υπέροχο συναίσθημα όταν σου τανάει μια μεγάλη πούτσα το μουνί ή τον κώλο και αισθάνεσαι έντονα την διείσδυση.

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.584
Πόντοι
266
GIORGARA Σχολίασε η αποψή σου μετράει!!!

Giorgaras Kalamatianos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
24
Like
578
Πόντοι
990
GIORGARA Σχολίασε η αποψή σου μετράει!!!

Συντομα σχολια σε ζητηματα που έπεσαν και έτυχε να τα δώ!

Στα μπουρδελα εν ελλάδι, πουτσα άνω των 20 εκατοστων και χοντρη, διαμετρου άνω των 3 ποντων θεωρειται υπερφυσική και δεν γινεται δεκτη για πρωκτικό! Πραγματι, με καποτα μια τετοια πουτσα ελληνική και απεριτμητη, με αφθονη πέτσα, θέλει πραγματικά κωλάθρα για να μπει άνετα! Σπάνιες περιπτώσεις! Εμένα απόψε μου αρνήθηκε πρωκτικό η Μπέλα, Τροφωνίου 11, γνωστή για την κωλάρα ελικοδρόμιο!!!

Τέτοιες πουτσες ήταν συνηθισμένες παλαιότερα ειδικά σε «καταυλακιώτες»! «Καταυλακιώτικη τσαρουχόπουτσα» και «κρεατόβεργα» την αποκαλούσαν οι αδελφες στα ουρητηρια και οι πουτανες στα μπουρδέλα! Δυστυχώς με τον καιρό και με την ανάμιξη του πληθυσμού, ειδικά με συγκεκριμένες φυλές, εξαφανίζεται!  Η τυπισα στο βιντεο παραπανω που λέει ότι οι έλληνες την εχουν μικρή, λυπάμαι , αλλά δεν είναι και τόσο εκτός! Βεβαια ο βολιώτης Κωστόπουλος ενίσταται, παντα υπάρχουν εξαιρέσεις!!!! Χα χα

Από τους μαυρους κάποιοι είναι πουτσαραδες, όχι όλοι. Κονκολέζοι, αφρικανοι περιξ του Κονκό, και Τζαμαϊκανοί είναι σιγουρα!

Από τους λευκούς, κατά μέσω όρο, ολλανδοί, γάλοι, ιταλοί είναι «προικισμενοι». Λατινοαμερικάνοι, ειδικά εκουαδόρ-κολομβία περισσότερο!

Οι γυναικες τωρα γοητεύονται από τις μεγαλες πούτσες, πολλές είναι άρρωστες με το μέγεθος! Τις διεγείρει εγκεφαλικά πρώτα και μετά οργανικά!

Αλλά και η ψυχολογία του άντρα με προσόντα είναι διαφορετική. Αν και το να την ψωνίσεις δεν απέχει πολύ, όπως σε καθετί με την εμφάνιση!!!!  Χρειάζεται προσοχή και ρεαλισμός. Σιγουρα ο χαρακτήρας ενός άντρα είναι υπεράνω των μεγεθών της πουτσας. Όμως, αν δεν την έχει μεγάλη χρειάζεται μεγάλη ψυχική αντοχή και γενναιότητα για να μην τον επηρεάσει!!!

Καλά γαμησια συναγωνιστές! Το να δουλεύει το εργαλείο είναι πάντα το πρώτο ζητούμενο!!! Φιλιά!

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
672
Πόντοι
86
Συντομα σχολια σε ζητηματα που έπεσαν και έτυχε να τα δώ!

Στα μπουρδελα εν ελλάδι, πουτσα άνω των 20 εκατοστων και χοντρη, διαμετρου άνω των 3 ποντων θεωρειται υπερφυσική και δεν γινεται δεκτη για πρωκτικό! Πραγματι, με καποτα μια τετοια πουτσα ελληνική και απεριτμητη, με αφθονη πέτσα, θέλει πραγματικά κωλάθρα για να μπει άνετα! Σπάνιες περιπτώσεις! Εμένα απόψε μου αρνήθηκε πρωκτικό η Μπέλα, Τροφωνίου 11, γνωστή για την κωλάρα ελικοδρόμιο!!!

Τέτοιες πουτσες ήταν συνηθισμένες παλαιότερα ειδικά σε «καταυλακιώτες»! «Καταυλακιώτικη τσαρουχόπουτσα» και «κρεατόβεργα» την αποκαλούσαν οι αδελφες στα ουρητηρια και οι πουτανες στα μπουρδέλα! Δυστυχώς με τον καιρό και με την ανάμιξη του πληθυσμού, ειδικά με συγκεκριμένες φυλές, εξαφανίζεται!  Η τυπισα στο βιντεο παραπανω που λέει ότι οι έλληνες την εχουν μικρή, λυπάμαι , αλλά δεν είναι και τόσο εκτός! Βεβαια ο βολιώτης Κωστόπουλος ενίσταται, παντα υπάρχουν εξαιρέσεις!!!! Χα χα

Από τους μαυρους κάποιοι είναι πουτσαραδες, όχι όλοι. Κονκολέζοι, αφρικανοι περιξ του Κονκό, και Τζαμαϊκανοί είναι σιγουρα!

Από τους λευκούς, κατά μέσω όρο, ολλανδοί, γάλοι, ιταλοί είναι «προικισμενοι». Λατινοαμερικάνοι, ειδικά εκουαδόρ-κολομβία περισσότερο!

Οι γυναικες τωρα γοητεύονται από τις μεγαλες πούτσες, πολλές είναι άρρωστες με το μέγεθος! Τις διεγείρει εγκεφαλικά πρώτα και μετά οργανικά!

Αλλά και η ψυχολογία του άντρα με προσόντα είναι διαφορετική. Αν και το να την ψωνίσεις δεν απέχει πολύ, όπως σε καθετί με την εμφάνιση!!!!  Χρειάζεται προσοχή και ρεαλισμός. Σιγουρα ο χαρακτήρας ενός άντρα είναι υπεράνω των μεγεθών της πουτσας. Όμως, αν δεν την έχει μεγάλη χρειάζεται μεγάλη ψυχική αντοχή και γενναιότητα για να μην τον επηρεάσει!!!

Καλά γαμησια συναγωνιστές! Το να δουλεύει το εργαλείο είναι πάντα το πρώτο ζητούμενο!!! Φιλιά!
εσύ πόσο την έχεις ρε μάστορα απο περιέργεια...

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.230
Πόντοι
2.411
Το θεμα ειναι οτι οι μαυροι στην Ελλαδα ειναι κατα 99% λαθρομεταναστες απο Αφρικη,απολιτιστοι,μεμετηδες,τυχοδιωκτες,παραβατικοι και τιγκα στις ασθενειες.Με τετοιους ψωνιζεται η φιλη σου;

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Τυποι χθές έμεινα με το πουλί στο χέρι , είχα κανονίσει με το γκομενάκι που γνώρισα πριν μια εβδομάδα να βρεθούμε για ποτό και μετά να ερχόταν από το σπίτι για τα περαιτέρω...όταν φτάσαμε στο σημείο να ξεβρακοθουμε έμεινε παγωτό και μου είπε ότι δεν αντέχει τόσο μεγάλο μέγεθος..με φιλισε και έφυγε :S

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.218
Πόντοι
20.686
Και πηγε να την γαμησει ενας μικροψολης.

Εγγρ.
28 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
3.238
Τυποι χθές έμεινα με το πουλί στο χέρι , είχα κανονίσει με το γκομενάκι που γνώρισα πριν μια εβδομάδα να βρεθούμε για ποτό και μετά να ερχόταν από το σπίτι για τα περαιτέρω...όταν φτάσαμε στο σημείο να ξεβρακοθουμε έμεινε παγωτό και μου είπε ότι δεν αντέχει τόσο μεγάλο μέγεθος..με φιλισε και έφυγε :S

Κι εγω τρομαξα στην αρχη λιγο... Θυμασαι που ειχα ιδρωσει και στραβοκαταπινα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom