Γιατί,ποιοι άλλοι την έχουν;
σε ολες τις εθνικότητες υπαρχουν προικισμένοι αντρες ,ενας απ τους τυχερούς είμαι και γω
Γιατί,ποιοι άλλοι την έχουν;
τους μαυρους αθλητες τους κυνηγανε πολυ, μαθαινουν που μενουν κλπ γιατι εχουν πουτσα μεγαλη, φυσικη κατασταση, νιατα, και στατους. Αλλα και οι φτωχοαραπηδες πηδανε. Αν πατε στο στεκι μεταναστων στην Τσαμαδου, ωρα 3 το πρωι, θα δειτε τις 18χρονες φοιτητριες απο επαρχια να χαχανιζουν κοντα στα μαυρα καβλια.Μου έχει πει γκόμενα που σαν πρώτο κριτήριο είχε το μέγεθος κ την πηδούσα 2χρ, ότι πήγε με αραπη ποδοσφαιριστη κ ήταν γαριδακης.
φιλε ειναι προικισμενοι οι γερμανοιΓιατί,ποιοι άλλοι την έχουν;
μεγάλο μένος και απέχθεια για τους μαύρους έχουν η Σέρβοι, και η Σλάβοι γενικά, δες ρωσσια, τους κοιτάνε πολύ υποτιμητικάτους μαυρους αθλητες τους κυνηγανε πολυ, μαθαινουν που μενουν κλπ γιατι εχουν πουτσα μεγαλη, φυσικη κατασταση, νιατα, και στατους. Αλλα και οι φτωχοαραπηδες πηδανε. Αν πατε στο στεκι μεταναστων στην Τσαμαδου, ωρα 3 το πρωι, θα δειτε τις 18χρονες φοιτητριες απο επαρχια να χαχανιζουν κοντα στα μαυρα καβλια.
Αυτά είναι τα καλά του να είσαι κανονικός όπως ορίζουν οι μελέτες.Εγώ τον έχω 13cm οι πουτανες με αφήνουν και έχω πλήρη πρόσβαση στο μουνι τους χωρίς να κλέβουν η να κλείνουν τα πόδια.Επισης μου δίνουν κωλο χωρίς μα και μου...
Danny, εσύ;σε ολες τις εθνικότητες υπαρχουν προικισμένοι αντρες ,ενας απ τους τυχερούς είμαι και γω
Εγώ έχω πρόβλημα ,τον έχω 21 πόντους και δεν μου δίνουν κωλο ,τι να κάνω :SΑυτά είναι τα καλά του να είσαι κανονικός όπως ορίζουν οι μελέτες.
Κουράγιο φίλε υπάρχουν και χειρότερα....Εγώ έχω πρόβλημα ,τον έχω 21 πόντους και δεν μου δίνουν κωλο ,τι να κάνω :S
Eσεις ρε μάγκες που λέτε την έχετε 21 πόντους,γιατί δεν πήγατε για πορνοσταρ;
Πολύ θα ήθελα να είχα το πρόβλημά σου, τύπε.Ξέρεις τι τραβάμε και εμείς που την έχουμε 21εκ.
Νομίζετε ότι είναι καλό;
Δεν βγαίνει αυτό το συμπέρασμα. Βγαίνει ότι οι "μικροί" έχουν πρόβλημα και ότι ένα ικανοποιητικό μέγεθος παίζει μεγάλο ρόλοΣυμπέρασμα:δεν υπάρχει Γερμανίδα που δεν έχει γαμηθεί με μαύρο