Νέα

Αντίδραση της γυναίκας σε μια πολύ μεγάλη πούτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bellylove
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Like
108
Πόντοι
1
τωρα σχετικα με την αντιδραση των γυναικων ,οσες εχω γνωρισει ολες πανω κατω ειχαν την ιδια αντιδραση ,και παντα φαινονταν ξαφνιασμένες και πραγματικα πολύ ικανοποιημένες απ το μέγεθος που βλέπανε καμια δεν παραπονευτηκε για το μεγαλο μέγεθος παντα το αντιθετο γινοταν

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Δε παίζει ρόλο το μέγεθος αλλά η σεξουαλικη σου ικανότητα να καυλωνεις την άλλη νομίζω η πλειοψηφια των γυναικών θα συμφωνεί με αυτό

Επισκέπτης
Μου έχει πει γκόμενα που σαν πρώτο κριτήριο είχε το μέγεθος κ την πηδούσα 2χρ, ότι πήγε με αραπη ποδοσφαιριστη κ ήταν γαριδακης.
τους μαυρους αθλητες τους κυνηγανε πολυ, μαθαινουν που μενουν κλπ γιατι εχουν πουτσα μεγαλη, φυσικη κατασταση, νιατα, και στατους. Αλλα και οι φτωχοαραπηδες πηδανε. Αν πατε στο στεκι μεταναστων στην Τσαμαδου, ωρα 3 το πρωι, θα δειτε τις 18χρονες φοιτητριες απο επαρχια να χαχανιζουν κοντα στα μαυρα καβλια.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
65
Πόντοι
0
τους μαυρους αθλητες τους κυνηγανε πολυ, μαθαινουν που μενουν κλπ γιατι εχουν πουτσα μεγαλη, φυσικη κατασταση, νιατα, και στατους. Αλλα και οι φτωχοαραπηδες πηδανε. Αν πατε στο στεκι μεταναστων στην Τσαμαδου, ωρα 3 το πρωι, θα δειτε τις 18χρονες φοιτητριες απο επαρχια να χαχανιζουν κοντα στα μαυρα καβλια.
μεγάλο μένος και απέχθεια για τους μαύρους έχουν η Σέρβοι, και η Σλάβοι γενικά, δες ρωσσια, τους κοιτάνε πολύ υποτιμητικά

2002

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
355
Πόντοι
21
Εγώ τον έχω 13cm οι πουτανες με αφήνουν και έχω πλήρη πρόσβαση στο μουνι τους χωρίς να κλέβουν η να κλείνουν τα πόδια.Επισης μου δίνουν κωλο χωρίς μα και μου...

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Εγώ τον έχω 13cm οι πουτανες με αφήνουν και έχω πλήρη πρόσβαση στο μουνι τους χωρίς να κλέβουν η να κλείνουν τα πόδια.Επισης μου δίνουν κωλο χωρίς μα και μου...
Αυτά είναι τα καλά του να είσαι κανονικός όπως ορίζουν οι μελέτες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Eσεις ρε μάγκες που λέτε την έχετε 21 πόντους,γιατί δεν πήγατε για πορνοσταρ;  :huh:

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Εγώ με λίγο πάνω από το φυσιολογικό είχα μερικές περιπτώσεις που το σεξ ήταν αποτυχία γιατί η άλλη πονούσε. Επίσης το να μην θέλει κάποια να την κάνεις σεξ βαθιά είναι λίγο ξενέρωμα, κάποιες προσπαθούν είτε να σε σπρώξουν σε απόσταση είτε βάζουν το χέρι τους. Οπότε από την δικιά μου εμπειρία θα έλεγα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο στο κρεβάτι, νορμάλ μέγεθος > μεγάλο μέγεθος > μικρό μέγεθος. Γιατί σίγουρα προτιμούν να νιώθουν και λίγο πόνο από το να μην νιώθουν τίποτα, όσοι την έχουν μικρή είναι οι πιο άτυχοι. Αν είσαι φυσιολογικός δεν έχεις τίποτα να ζηλεύεις για εμένα, στο κάτω κάτω το μέγεθος του πορτοφολιού μετράει πάρα πολύ περισσότερο στις γυναίκες.

Α και για να αναφέρω μια τραγική αποτυχία στο κρεβάτι ήταν με Ελληνίδα ιερόδουλη σε στουντιο όπου η ηλίθια δεν είπε ούτε έδειξε το παραμικρό ότι πονάει και με το που τελείωσα πήγε να με χτυπήσει. Σε εκείνη την φάση νόμιζα ότι έπεσα σε τρελή, αφού με εξήγησε ότι πονούσε την λέω νομίζεις ότι είμαι μες στο μυαλό σου κοπελιά, αν δεν μου δείξεις η πεις το παραμικρό ότι πονάς που θες να το καταλάβω; Μου φέρθηκε λες και προσπαθούσα επίτηδες να την πονέσω ένα πράγμα... Ε λέει δεν μου φάνηκε καλή ιδέα να σου το χαλάσω για αυτό δεν έδειξα τίποτα, και να αντιδράσεις έτσι ηλίθια σου φάνηκε καλή ιδέα της λέω και το έκανες;

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.193
Πόντοι
2.356
  • Like
Αντιδράσεις: FAN25
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
142
Πόντοι
0
Εγώ πάντως, που πριν παχύνω ήμουν 17cm και τώρα που έχω -αρκετά- παραπάνω κιλά έχω "πέσει" στα 14cm είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου που ξέφυγα τόσο και δεν βλέπω την πούτσα μου να καμαρώνω όπως έκανα παλιότερα.
Γι αυτό λοιπόν, διατροφή, γυμναστική και επιστροφή στα παλιά καλά 17cm (εδώ και 2 εβδομάδες!)

Τώρα για περιπτώσεις που αναφερόμαστε σε κάτω από 10 πόντους σε στύση, εκεί μάλλον υπάρχει θεματάκι...
Τέλος επίσης αξίζει να αναφερθεί (γιατί δεν το έχω δει πουθενά σαν θέμα), του πόση την έχετε όταν είναι πεσμένη!
Εμένα και στα 17 και στα 14 πεσμένη είναι πολύ μικρή.
Σε κύκλο γνωστών, που το κάναμε κουβέντα διαπιστώνω ότι το θέμα πούτσα είναι μεγάλο μυστήριο!
Άλλος πεσμένη την έχει 10 και όρθια 14
Άλλος πεσμένη την έχει 3 και όρθια 12
Αλλος πεσμένη 7 και όρθια 10
Αλλος πεσμένη 15 και όρθια 17
Τι γίνεται ρε πούστη μου με τις πούτσες μας???

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Συμπέρασμα:δεν υπάρχει Γερμανίδα που δεν έχει γαμηθεί με μαύρο
Δεν βγαίνει αυτό το συμπέρασμα. Βγαίνει ότι οι "μικροί" έχουν πρόβλημα και ότι ένα ικανοποιητικό μέγεθος παίζει μεγάλο ρόλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom