You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αντίδραση της γυναίκας σε μια πολύ μεγάλη πούτσα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bellylove
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 198K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
downunder
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
:oΑυτός ο καριόλης μάλλον είναι ο μεγαλύτερος πορνο-μπήχτης.
Ποιός είναι ?
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.194
- Πόντοι
- 2.356
Αυτός πρέπει να έχει πρόβλημα και στ' αεροδρόμια. Θα νομίζουν ότι κουβαλάει κανα καλάσνικοφ!:o
Ποιός είναι ?
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.786
- Πόντοι
- 14.615
πεσμένη ή σηκωμένη;
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.268
- Πόντοι
- 456
Ρε παιδιά, εγώ τον έχω 18-19, και δεν γαμάω γιατί δεν έχω κοινωνικό κύκλο και δεν μπορώ να γνωρίσω γκόμενες...μιλάμε για δράμα...όποτε ακούω για το μέγεθος και τέτοια, εκνευρίζομαι, γιατί ξέρω ότι χαραμίζω την πούτσα μου
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.832
- Πόντοι
- 3.506
Ρε παιδιά, εγώ τον έχω 18-19, και δεν γαμάω γιατί δεν έχω κοινωνικό κύκλο και δεν μπορώ να γνωρίσω γκόμενες...μιλάμε για δράμα...όποτε ακούω για το μέγεθος και τέτοια, εκνευρίζομαι, γιατί ξέρω ότι χαραμίζω την πούτσα μου
Πήγαινε στο Σειρήνα τύπε, μπορεί ν' ανοίξουν επαγγελματικές προοπτικές.
Τύπε σου έχω την λύση ,το μέλος εδώ ειναι Πορνοσταρ ,μπορεί να σου βρει μια θέση να μην χαραμίζεσαι!Ρε παιδιά, εγώ τον έχω 18-19, και δεν γαμάω γιατί δεν έχω κοινωνικό κύκλο και δεν μπορώ να γνωρίσω γκόμενες...μιλάμε για δράμα...όποτε ακούω για το μέγεθος και τέτοια, εκνευρίζομαι, γιατί ξέρω ότι χαραμίζω την πούτσα μου
Όπως λένε εδώ κ άλλοι αυτά με το μεγάλο μέγεθος τα έχει πλασάρει η βιομηχανία του πορνο.σιγουρα ολες θεωρητικά εντυπωσιάζονται στην ιδέα μιας μεγάλης ψωλης και θα ήθελαν να δοκιμασουν.τωρα κάποιες ίσως να έχουν φάει μεγάλη και τρελαίνονται να ψάχνουν συνέχεια αλλά υπάρχουν και πολλές που ξενερώνουν απιστευτα.θελω να καταλήξω ότι εγώ πιστεύω πως δεν παίζει ρόλο το μέγεθος αλλά το πάχος και να ξέρεις να δουλεύεις καλά το μουνι και το εργαλείο σου.τι να το κάνεις το μεγάλο καυλι αν την έχεις πολύ λεπτή .εγώ τον έχω 16,5 και είναι σκληρή προς την χοντρή αλλά αλλά όχι τίποτα υπερβολικό σημείο.μ έχει τύχει ειδικά σε γκόμενες πουτανες και μη που είναι ψιλοστενες άλλες να τους αρέσει κ άλλες να πονανε.καλα δεν το συζητάω για μπουρδέλα σε κάποιες που έχουνε μουνι πηγάδι εκεί τους έρχεται κουτί.τελωσπαντων και οι μικρές ψωλες περνάνε καλα.ενας φίλος μου την έχει 13 εκ. το λεει,ακομπλεξαριστος δεν ξέρω για παχος.καλο παιδί,νορμάλ εμφάνιση,και από το λύκειο μέχρι τα 28 που είναι τώρα έχει γαμησει άπειρα μουνια.και δεν έχει τίποτα πολλά φράγκα κ τέτοια που θα σκεφτούν πολλοι
sirodoht
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 742
- Πόντοι
- 361
Και πηγε να την γαμησει ενας μικροψολης.
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 4.655
Κοίτα, μία μεγάλη πούτσα εντυπωσιάζει, αλλά αν γαμάς σαν βόδι, άντε γεια
Π
Π
Επισκέπτης
Κοίτα, μία μεγάλη πούτσα εντυπωσιάζει, αλλά αν γαμάς σαν βόδι, άντε γεια
Π
Όλοι το ίδιο γαμάμε καρντάση. Το θέμα είναι να τον έχεις χοντρό και να κρατάς ώρα δόξα το θεό μου τα έδωκε και τα δύο γιατί από ύψος και μαλλιά χέσε μέσα. Από τις εμπειρίες μου ως τώρα, άμα τα έχεις αυτά τα δύο είσαι καλά. Παράπονο δεν είχα ποτέ από καμία, ούτε από πουτάνα ούτε από γυναίκα.
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.598
- Πόντοι
- 266
αυτό είναι σίγουρο!!!Αλλά αλλη αίσθηση της δίνει ενα μεγαλο κάβοι γι αυτό τα προτιμούν!!!!εγω ενα ξερω.....οσο και να τον εχει καποιος η γκομενα θα καταφερει να τον χωρεσει.....
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.598
- Πόντοι
- 266
Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
Η επιτομή του αιώνιου διλήμματος, το μέγεθος δεν μετράει...
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 62
- Like
- 3.130
- Πόντοι
- 7.216
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις