Νέα

Αντίδραση της γυναίκας σε μια πολύ μεγάλη πούτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bellylove
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
μικροψωλης

.....ομως γαμαει σαν ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

Pierre Woodman born 29 April 1963 in ‎Auvergne‎, France

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Παιδιά υπάρχουν θετικά και αρνητικά με τα μεγάλα μεγέθη.
Θετικά: η γυναίκα χύνει πιο γρήγορα και έτσι μετά χωρίς άγχος γαμας για πάρτη σου και όχι για να την ικανοποιήσεις

Αρνητικά: Σπάνια παίρνεις κωλο και αν παίρνεις η εμπειρία είναι μέτρια προς χαλια.

Τώρα αυτά από προσωπική εμπειρία :S :S :S

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Παιδιά υπάρχουν θετικά και αρνητικά με τα μεγάλα μεγέθη.
Θετικά: η γυναίκα χύνει πιο γρήγορα και έτσι μετά χωρίς άγχος γαμας για πάρτη σου και όχι για να την ικανοποιήσεις

Αρνητικά: Σπάνια παίρνεις κωλο και αν παίρνεις η εμπειρία είναι μέτρια προς χαλια.

Τώρα αυτά από προσωπική εμπειρία :S :S :S

Πιο γρήγορα μπορεί να χύνει, αλλά μετά δύσκολα την πηδάς αφού θα χρειάζεται χαλάρωση

Π

Επισκέπτης
Η πολύ μεγάλη πούτσα είναι προσόν όταν η γυναίκα που γαμάς είναι μαζόχα ή μητρομανής όμως σε διαφορετική περίπτωση προκαλεί άγχος στις γυναίκες που δεν τους επιτρέπει να αφεθούν και να φθάσουν σε οργασμό.

Εκείνο που ενδιαφέρει περισσότερο όλες τις γυναίκες και το επιζητούν είναι το πάχος της πούτσας!  Αν η διάμετρος είναι μικρότερη από 4 εκατοστά (περιφέρεια 12 ε.) οι περισσότερες γυναίκες δεν φτάνουν σε κολπικό οργασμό! 

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Κοίτα, έχω μπλέξει με γυναίκες που χύνανε μια χαρά, και με γυναίκες που δεν χύνανε εύκολα ή και καθόλου (πιο μικρές που δεν ξέρανε απο δονητές κλπ. και ήταν μάλλον κλειτοριδικές ή εγώ δε πηδούσα σωστά).

Η πούτσα μου η ίδια είναι δεν άλλαξε.

Π

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.598
Πόντοι
266
ΟΛΕΣ τρεκενονται για μεγαλες και ας μην το λενε....

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Όσοι την έχουμε πάνω από 2,5 εκατοστά,είμαστε καλά σύμφωνα με τη γιατρό

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.598
Πόντοι
266
Εδω ενδιαφερον εχουν οι εμπειριες των προικισμενψν του site:giorgaraskalamatianos,mimis69,....

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Τι μακακιές διαβάζω θέε μου. Κόψετε τα πολλά πορνό γιατί έχετε κάψει τελείως φλάντζα. Θα απαγοητεύσω πολλούς αλλά το μέγεθος ΔΕΝ μέτρα σε όλες. Τουναντίον, πολλές από εμάς τρομάζουν και αηδιάζουν στην θέα ενός πολύ μεγάλου μορίου. Περισσότερο η τεχνική μας ενδιαφέρει και όχι πόσα εκατοστά τον έχετε.

Προσωπικά το καλύτερο σεξ που έχω κάνει ήταν με νεαρό ρουμάνο του οποίου το όργανο (και ντρέπομαι να το πω) δεν ξεπερνούσε τα 10 εκατοστά αλλά ήταν απίστευτα καβλιάρης και μεθοδικός, ήξερε τι κουμπιά να μου πατήσει.

Αν πάτε και μπλέκετε με πουτάνες μόνο που τους έχει γίνει ο κώλος σύρραγα από τον πολύ τον λούτσο και δέχονται κιόλας όργανα σε τερατόμορφες διαστάσεις δεν σημαίνει ότι ισχύει και για την μέση γυναίκα με περιστασιακές συνευρέσεις και σφικτό σχετικά κόλπο.

Βtw η διάσημη πορνοστάρ "Ινα Ινάκι" έχει παρόμοια άποψη στο 7:11-
όταν έχει ερωτηθεί αντίστοιχα.

Οπότε μην λέτε ότι αρέσει σε όλες το μεγάλο μέγεθος και μην επαναπάβεστε αν έχετε μεγάλο μόριο. Είναι σαν να σας λέμε ότι όλους σας αρέσουν τα πυραβλόβυζα ή τα βυζιά σαν μπαλάκια του τένις.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.448
Πόντοι
33.818
Τι μακακιές διαβάζω θέε μου. Κόψετε τα πολλά πορνό γιατί έχετε κάψει τελείως φλάντζα. Θα απαγοητεύσω πολλούς αλλά το μέγεθος ΔΕΝ μέτρα σε όλες. Τουναντίον, πολλές από εμάς τρομάζουν και αηδιάζουν στην θέα ενός πολύ μεγάλου μορίου. Περισσότερο η τεχνική μας ενδιαφέρει και όχι πόσα εκατοστά τον έχετε.

Προσωπικά το καλύτερο σεξ που έχω κάνει ήταν με νεαρό ρουμάνο του οποίου το όργανο (και ντρέπομαι να το πω) δεν ξεπερνούσε τα 10 εκατοστά αλλά ήταν απίστευτα καβλιάρης και μεθοδικός, ήξερε τι κουμπιά να μου πατήσει.

Αν πάτε και μπλέκετε με πουτάνες μόνο που τους έχει γίνει ο κώλος σύρραγα από τον πολύ τον λούτσο και δέχονται κιόλας όργανα σε τερατόμορφες διαστάσεις δεν σημαίνει ότι ισχύει και για την μέση γυναίκα με περιστασιακές συνευρέσεις και σφικτό σχετικά κόλπο.

Βtw η διάσημη πορνοστάρ "Ινα Ινάκι" έχει παρόμοια άποψη στο 7:11-
όταν έχει ερωτηθεί αντίστοιχα.

Οπότε μην λέτε ότι αρέσει σε όλες το μεγάλο μέγεθος και μην επαναπάβεστε αν έχετε μεγάλο μόριο. Είναι σαν να σας λέμε ότι όλους σας αρέσουν τα πυραβλόβυζα ή τα βυζιά σαν μπαλάκια του τένις.

Άσε μας τώρα με τις αναλύσεις του κοσμοπόλιταν. Με 10 πόντους ούτε φραπέ δε χτυπάς όχι να κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου. Το Ινάκι λέει ότι λέει (σιγά μην κάτσουμε να το δούμε κιόλας) γιατί ο άντρας της είναι στη βάση από θέμα μεγέθους....
Α, και με τις πουτάνες πάνε φυσιολογικοί άνθρωποι, όχι τέρατα με αγκινάρες για πούτσο. Και ναι, σε όλους μας αρέσουν τα πυραυλόβυζα....

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Ισχύουν αυτά που λες.
Αν οι γυναίκες ενδιαφέρονταν για τον πούτσο ,  θα πήγαιναν με πολλούς για να βρουν καραπουτσακλάρα.
Αμ δε !

Δεν γουστάρουν την πούτσα.
Σούσι,  αράχωβα, σαντορίνι , παπούτσια , διαμερίσματα και αμάξια γουστάρουν.

Ιδανική πούτσα για γκόμενες;

8 CM , ME ΣΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΗ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ.

Και οι πουτάνες το ίδιο.

Μικρά πουτσάκια που χύνουν γρήγορα.

Πολλές βίζιτες που πήρα για 2-3 ώρες με κώλο , που έδωσαν πίσω τα λεφτά και έφυγαν.
Δεν θέλω να με ξεπατώσεις λένε.

Καμία από όσες παίρνω δεν θέλει να με ξαναπάρει , επειδή κρατάω λένε πάρα πολύ !!!!
Θέλουν να χύνει ο άλλος στο 3λεπτο.

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Άσε μας τώρα με τις αναλύσεις του κοσμοπόλιταν. Με 10 πόντους ούτε φραπέ δε χτυπάς όχι να κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου. Το Ινάκι λέει ότι λέει (σιγά μην κάτσουμε να το δούμε κιόλας) γιατί ο άντρας της είναι στη βάση από θέμα μεγέθους....
Α, και με τις πουτάνες πάνε φυσιολογικοί άνθρωποι, όχι τέρατα με αγκινάρες για πούτσο. Και ναι, σε όλους μας αρέσουν τα πυραυλόβυζα....

Εγώ μιλω από θέμα προσωπικής πείρας και φιλενάδων μου. Ποιος είσαι εσύ που θα μου επιβάλεις αν πρέπει να μου αρέσει ένα συγκεκριμμένο μέγεθος ή όχι??
Δεν με ενδιαφέρουν οι απόψεις της κάθε πουτάνας (πληρωμένης ή μη) γιατί απλά έχει γίνει το μουνί τους σύραγγα και πλέον "νιώθει" μόνο αν μπει κάποιος τύπου πάσαλος της ηλεκρικής. Υπάρχουν και οι σφικτομούνες ξέρεις που δεν μπένει τίποτα περάν των 15 εκατοστών μέσα.

Aφιερωμένα όλα τα πυραβλόβυζα πιο κάτω για πάρτυ σου και για όλους μιας και αρέσουν σε ΟΛΟΥΣ.

0_748.jpg

eb2f1fd4d44dd9292a212d178601bb50.jpg

150_1000.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom