Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.432
- Πόντοι
- 11.146
....ρε Πανο, τι φαση αυτη που κουτσιλας παντου tags και βαρανε οι ειδοποιήσεις σαν παλαβες?!?!!?@dimigoall ... Tο αγόρι μας ο @Odin_ ..
....ρε Πανο, τι φαση αυτη που κουτσιλας παντου tags και βαρανε οι ειδοποιήσεις σαν παλαβες?!?!!?@dimigoall ... Tο αγόρι μας ο @Odin_ ..
Ηθελα να παω στον πουστη τον @tellystalone6969 να τα φτιαξω αλλα το λουκετιασε ο αχρηστος.Πήγες και εσύ στον Τίγρη (όχι τον Μελισσανίδη) για να σου τα φτιάξει;
Σου εχω αδυναμία....ρε Πανο, τι φαση αυτη που κουτσιλας παντου tags και βαρανε οι ειδοποιήσεις σαν παλαβες?!?!!?
Αγόρι η πρόκληση είναι ανοιχτή, όποιος την αποδέχεται ανεβάζει πραγματική προσωπική του φωτογραφία χωρίς πρόσωπο βέβαια. Και αντίστοιχα ανεβάζω και εγώ από την παραλία όπως μου ζητήθηκε.Εγω που προσεχω τα δοντακια μου σου κανω;
Εμείς ανεβάσαμε , τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν είμαι εγώ ?Αγόρι η πρόκληση είναι ανοιχτή, όποιος την αποδέχεται ανεβάζει πραγματική προσωπική του φωτογραφία χωρίς πρόσωπο βέβαια. Και αντίστοιχα ανεβάζω και εγώ από την παραλία όπως μου ζητήθηκε.
Αγόρι τι έγινε, δεν είχε "μάτι" στο νήμα με τις παραλίες;Εμείς ανεβάσαμε , τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν είμαι εγώ ?
Σύζυγος ;θα ανεβαζα πανευκολα αλλα τεχνικοι λογοι δε μου το επιτρεπουν
οχι απλα ειμαι ζωγραφισμενος και ετσι και γκουγκλαρεις φωτο βγαινουν ονομα,επιθετο κλπΕννοείς ότι θα μπει η κυρά και θα πέσει παντόφλα
η κυρα ξερει οτι μπαινω σολαρω ελευθερα εξηγω τον λογο γιατι δε μπορωΣύζυγος ;
Ομοίως....ρε Πανο, τι φαση αυτη που κουτσιλας παντου tags και βαρανε οι ειδοποιήσεις σαν παλαβες?!?!!?
δεν παιζει αυτο δυστυχως...εχω ξεφακελωθει απο πολλες φωτο αλλα εχουν μεινει αρκετες ακομα λογω ταγκ ,εκθεσεις κλπΌντας υπουργός,να κανονίσω να σε "ξεφακελώσουν";
στειλε και ενα εμβασμα τοτεΥπουργός είμαι λέμε,καθαρίζω εγώ!
Ρίχνουμε άδεια για να πιάσουμε γεμάτα?Είχε μία ευκαιρία το αγόρι αλλά την έχασε. Αν ανέβαζε πραγματική δική του φωτογραφία, θα ανέβαζα και εγώ μία από την παραλία που είμαι.
Όχι βέβαια, το αγόρι ζήτησε φωτογραφία μου από την παραλία που είμαι και του ζήτησα και εγώ μία δική του, δεν το θεωρείς σωστό;Ρίχνουμε άδεια για να πιάσουμε γεμάτα?
Θελω κωλο ομως, να ξερςΑγόρι η πρόκληση είναι ανοιχτή, όποιος την αποδέχεται ανεβάζει πραγματική προσωπική του φωτογραφία χωρίς πρόσωπο βέβαια. Και αντίστοιχα ανεβάζω και εγώ από την παραλία όπως μου ζητήθηκε.
Ολη η κρεμ ντε λα κρεμ του παροντος και των τεραμπαιτ του διαδικτυου γενικοτερα.αλλοι συναγωνιστές κανουν καλη δουλειά εδω μεσα οπως ο τζιμακος ο λιντερ ο πουσι ο σταλονε ο τονυ ο λαδακης
Είμαι και ζιζάνιο να ξέρεις κάτι φορές, γιατί κάποια πράγματα δεν τα αφήνω αναπάντητα, αλλά δεν επιμένω...Αγόρι η πρόκληση είναι ανοιχτή
Απολύτος! Η ζωή είναι δουναι και λαβείν!Όχι βέβαια, το αγόρι ζήτησε φωτογραφία μου από την παραλία που είμαι και του ζήτησα και εγώ μία δική του, δεν το θεωρείς σωστό;
Πάρε τα σχόλια από την αρχή.
Κωλος forevahΚώλος for the win δηλαδή
Να σε στηρίζουν ο Τζιμάκος με τον Λιντερ, το λες και