Νέα

Αντίδραση της γυναίκας σε μια πολύ μεγάλη πούτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bellylove
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.174
Πόντοι
2.356
και επισης πληρωνεις ενα σκασμο χρηματα για ειδικες παραγγελιες προφυλακτικων δικτυακα γτ δν βρισκεις νουμερο στην αγορα!
Τύπε, δε θα με χαλούσε καθόλου μια τέτοια ταλαιπωρία. :confused:

northern406

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2022
Like
147
Πόντοι
0
ενταξει ο τυπος ηταν και λιγο αρρωστος.
και καλά αυτός ήταν άρρωστος . . . τι να πει κανείς για όλες εκείνες που κατά τη διάρκεια της φυλάκισής του για τις δολοφονίες και τους βιασμούς που είχε διαπράξει, του έστελναν δεκάδες ερωτικά γράμματα , δηλώνοντας θαυμάστριές του ;;;;

Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
...παραγγελια απο ιντερνετ, "MY.SIDE" (25cmX7,2cm)
310975503_782822842800491_3922842758592758322_n.jpg
Αυτα τα εχει και στο sex shop στην Ιερα στο Γκαζι

at1sr

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
547
Πόντοι
20
και καλά αυτός ήταν άρρωστος . . . τι να πει κανείς για όλες εκείνες που κατά τη διάρκεια της φυλάκισής του για τις δολοφονίες και τους βιασμούς που είχε διαπράξει, του έστελναν δεκάδες ερωτικά γράμματα , δηλώνοντας θαυμάστριές του ;;;;
Σ' εμάς μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αλλά οι γυναίκες ως γνωστόν ψοφάνε για κακά παιδιά που τα φέρνουν στον ίσιο δρόμο. Ειδικά μια από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις τους είναι το κακό παιδί, που είναι αλήτης για όλους τους άλλους, αλλά σ' αυτές γίνεται πυρφόρος (εξ ού και το γνωστό άσμα που σπάει ταμεία). Στην πραγματικότητα, όμως, αυτό δεν συμβαίνει ποτέ.

northern406

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2022
Like
147
Πόντοι
0
Σ' εμάς μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αλλά οι γυναίκες ως γνωστόν ψοφάνε για κακά παιδιά που τα φέρνουν στον ίσιο δρόμο. Ειδικά μια από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις τους είναι το κακό παιδί, που είναι αλήτης για όλους τους άλλους, αλλά σ' αυτές γίνεται πυρφόρος (εξ ού και το γνωστό άσμα που σπάει ταμεία). Στην πραγματικότητα, όμως, αυτό δεν συμβαίνει ποτέ.
Οι ψυχολόγοι που μελέτησαν το φαινόμενο, το χαρακτήρισαν «αρρωστημένη εμμονή» ή Σύνδρομο Παπαχρόνη . . .

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.491
Πόντοι
11.956
Η ιστορία ενός προικισμένου.

Την πρώτη φορά 17 χρονών που πήγα στα μπουρδέλα η κοπέλα μου είπε σε μια φάση ‘‘μην κουνιέσαι έχεις αυτό το εργαλείο και κουνιέσαι κιόλας’’. Φυσικά τον πήρε κανονικά αλλά έκανε ένα μικρό παράπονο. Εκεί κατάλαβα ότι κάτι γίνεται με το μέγεθος. Τότε έβλεπα στις τσόντες τα εργαλεία και θεωρούσα ότι όλος ο κόσμος κάπως έτσι είναι. Παρεμπίπτοντος τότε (τέλη δεκαετίας 90) να δείτε πόσο απαράδεχτα ήταν τα μπουρδέλα καμία σχέση με τώρα. Στα 18 είχα την πρώτη μου σχέση με μια 23 και αρκετά έμπειρη για την ηλικία της. Όταν είδε την ψωλή μου έπαθε πλάκα. Με κοιτάει και μου λέει χαμογελώντας αμήχανα ‘’έχω πάθει πλάκα με το μέγεθος’’. Όλο εκείνο τον καιρό ασχολούνταν με το πόσο μεγάλο τον έχω και νομίζω ότι καμάρωνε. Βλέπαμε τσόντες και έκανε συνεχώς συγκρίσεις. Σε μια επίσκεψη που έκανα τότε στα μπουρδέλα η κοπέλα ήταν σε πανικό. Μου έλεγε είναι τεράστιος πως θα σε πάρω και κάτι τέτοια. Από τότε έχω αλλάξει πολλές γκόμενες και έχω πάει και με πουτάνες αλλά ποτέ δεν έγινε κανένα σχόλιο από καμία. Ποτέ καμία γκόμενα δεν μου είπε ούτε μου έδειξε ότι σε γουστάρω γιατί τον έχεις μεγάλο αλλά ούτε ότι δεν σε θέλω γιατί είναι πολύ μεγάλος. Πλέον παντρεμένος κοντά στα 40 η γυναίκα μου δεν έχει σχολιάσει ποτέ τίποτα αν και νομίζω ότι την ενοχλεί λίγο.
Γιατί δεν την ρωτάς? Θα σου πει τι γίνεται....εάν δεν ρωτήσουμε γυναίκες γκόμενες πως θα μάθουμε....εμένα μια φορά κάποια γκόμενα με αρκετά χιλιόμετρα μου είπε....για την δικιά μου τρύπα μια χαρά είναι ...χαχαχα

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
....το λοιπον, κατ' αρχας πρεπει να ΄σαι μαγκας και ωραιος (εννοω στην συμπεριφορα κ οχι στην εμφανιση) και να κανεις καλο παιχνιδι πριν για να φτασεις στο σημειο που θα δει τα προσοντα σου.

Στο δια ταυτα τωρα, συνηθως εκπληξη και θαυμασμος η αντιδραση. Οι περισσοτερες γουσταρουν, ειτε απο περιεργεια την πρωτη φορα, ειτε επειδη τους εχει περασει στο μυαλο μεγαλος=αγριο πηδημα/σκισιμο κτλ, ειτε γτ τους τυχαιναν συνηθως μικρα "κομματια". Στις περισσοτερες οντως ειναι ενοχλητικο οταν τερματιζεις, οποτε για να γουσταρετε κ οι δυο καλο πηδημα πρεπει να εισαι λιγο προσεκτικος και να το πας με τον ρυθμο της. Επισης και πρωκτικο, με τις περισσοτερες το εχω κανει, απλα θελει εμπιστοσυνη, υπομονη κ πολυ προετοιμασια (το κλειδι ειναι να σ 'εμπιστευεται οτι ξερεις τι κανεις κ πως).
Αυτα τα ολιγα απο μενα και στην τελικη σημασια δν εχει και τοσο το μεγεθος αλλα να ξερεις να το χρησιμοποιεις σωστα και να αφιερωσεις χρονο στην γυναικα για να την φτασεις εκει που πρεπει
:hi::hi::hi:

ΥΓ. εχεις και καποια μειον, πχ στις επαγγελματιες δυσκολα να σε αφησουν για anal
και επισης πληρωνεις ενα σκασμο χρηματα για ειδικες παραγγελιες προφυλακτικων δικτυακα γτ δν βρισκεις νουμερο στην αγορα!
Ρε Odin,,,πλακα μας κανεις και εσυ.....αντι για Ψωλη κουβαλας το......και παιζεις με τον πονο μας...η γνωστη Νηματοθετης σε εκθειαζε της προαλλες.....τι να κανουμε και εμεις με τα γαριδακια.....ασε μας....!!!!

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (2).jpg
    αρχείο λήψης (2).jpg
    3,1 KB · Εμφανίσεις: 72

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
164.695
....ωνσγ!!!
ανατριχιασα κ σιχαθηκα αδελφε
... τι την ηθελα την φωτο μας, και εσυ την λεπτομερώς παρουσίαση πως μπήκε το ανακοντα σου στο κωλαρακι μου, ολοι μ αυτο ασχολούνται πλέον..σε λένε άρχοντα και μένα ηρωίδα..:2funny::2funny::2funny::buck2::buck2:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε Odin,,,πλακα μας κανεις και εσυ.....αντι για Ψωλη κουβαλας το......και παιζεις με τον πονο μας...η γνωστη Νηματοθετης σε εκθειαζε της προαλλες.....τι να κανουμε και εμεις με τα γαριδακια.....ασε μας....!!!!
:2funny::2funny::2funny::2funny:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (3).jpg
    αρχείο λήψης (3).jpg
    5,1 KB · Εμφανίσεις: 92

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.174
Πόντοι
2.356
Το ότι μας πικάρει/τρολάρει ότι δυσκολεύεται να βρει καπότες που το πας; :(

Εγώ βρίσκω πανεύκολα στον ΑΒ. :confused:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
... τι την ηθελα την φωτο μας, και εσυ την λεπτομερώς παρουσίαση πως μπήκε το ανακοντα σου στο κωλαρακι μου, ολοι μ αυτο ασχολούνται πλέον..σε λένε άρχοντα και μένα ηρωίδα..:2funny::2funny::2funny::buck2::buck2:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:2funny::2funny::2funny::2funny:
Αλλη απο εκει......ειμαστε στην στεναχωρια μας...κανει και η αλλη η Εξυπνη περιγραφη πως της τον Καρφωσε.....δεν αντεχω αλλο...τα παραταωωωωωω!!!!

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
33
Like
28.596
Πόντοι
11.146
...αγαπη, τα "φιδια" του αρχοντα παραπανω δεν εννοουν τον "ανακοντα" αλλα οτι λεμε φιδια/φιδεμπορες (ψεματα) :wink:
Τεσπα, ρωτηθηκα κ απαντησα :hi:
Δεν χρειαζονται παραπανω διεκρινησεις :wink:

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Η δικια μου αποφευγει καλα στησιματα, κωλο ουτε καν, και πιπα με το ζορι γιατι λεει πως τον εχω μεγαλο. Ουτε καν ομως, 16-17 ειναι απλα νορμαλ. Μαλλον δν με γουσταρει αρκετα εκει καταληγω.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
164.695
...αγαπη, τα "φιδια" του αρχοντα παραπανω δεν εννοουν τον "ανακοντα" αλλα οτι λεμε φιδια/φιδεμπορες (ψεματα) :wink:
Τεσπα, ρωτηθηκα κ απαντησα :hi:
Δεν χρειαζονται παραπανω διεκρινησεις :wink:
Κατάλαβα ..εχει χιούμορ τ αγορι αυτό, και γενικα το νημα εδω εξου και κάνω λίγη πλακιτσα, τώρα όσον αφορά προσόντα σου κλπ μονο εγω γνωρίζω που βρεθήκαμε :wink: συν τις φωτο που τράβηξα.

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
164.695
Αλλη απο εκει......ειμαστε στην στεναχωρια μας...κανει και η αλλη η Εξυπνη περιγραφη πως της τον Καρφωσε.....δεν αντεχω αλλο...τα παραταωωωωωω!!!!
Σ έχασα εσένα,εδω μου τριγυρνάς βρε ;!!χαχαχαχα!
Μάκια πολλα :kiss-mark:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.097
Πόντοι
5.006
βρεθηκε ενα κλασικο μελος του σαιτ με ψωλη - κωλονακι πεζοδρομιου, και αμεσως πεσανε να τον φανε οι γνωστοι μικροψωληδες - παρίες του σαιτ επειδη κανει ειδικη παραγγελια στις καποτες... :confused:
τυπε μην σκας....και καποτες να μην βρισκεις, πηγαινε για κανα ναυλον στα πρακτικερ να κανεις την δουλεια σου....
fireresistantpolysheeting.jpg

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Σ έχασα εσένα,εδω μου τριγυρνάς βρε ;!!χαχαχαχα!
Μάκια πολλα :kiss-mark:
αστα αυτα που ξερεις Αγαπητη Νηματοθετη....η γνωστη παροιμια...."Να σε καψω Γιαννη μου να αλειψω Μελι..."""....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom