Νέα

Αντίδραση της γυναίκας σε μια πολύ μεγάλη πούτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bellylove
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.923
Πόντοι
25.186
Το μεγάλο παπΟρι θέλει και ικανό καπετάνιο.......
Κομένη η πλάκα, αφού όπως γράφεις είσαι τεράστιος μάθε να το δουλεύεις.
Αν την άλλη την ξεμουνιάσεις ή ξεκωλιάσεις σιγά μην σου ξανακάτσει.
Καλή η περιέργεια αλλά ο πόνος είναι πόνος....
Οχι δεν συνεβη αυτο.Κανονικοτατα και ηρεμα τις γαμουσα,μονο απο μουνι (γιατι ο κωλος ηταν εκτος συζητησης).

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
τύπε όλως τυχαίως σας το έδειξε; :undecided::undecided::undecided:
Μιλούσαμε για τα πουλιά μας και έλεγε ένας ξάδερφος τον έχω 18 κτλπ είναι χοντρός αλλά όχι μεγάλος και κάτι τέτοια. Και λέει και αυτός. Έχω μικρό πουλί και εγώ; Πόσο ρε;
22-23 λέει. Τι λες ρε, γελουσαμε τον πειραζαμε και νευρίασε και τον πέταξε έξω. Ήταν άλλη ράτσα, αραπικη ψωλή.
Επίσης μετά από χρόνια γάμουσε μια πετροπουλιωτισσα τσαμπι και είχε τραβήξει βίντεο με κάτι ΝΟΚΙΑ με κουμπιά τότε και μας το έδειχνε.
Ύστερα από 2 εβδομάδες τον έψαχνε ένας πρώην της και του έλεγε θα σε δείρω κτλ. Και του λέει κάτσε καλά, ηρέμησε γιατί θα σου δείξω κάτι.
Τελικά τον έφαγε η περιέργεια και έστειλε βίντεο να μπαίνει στην χοντρή μούνα της όλος με 2 διαδρομές! Παίζει να τρελάθηκε ο τύπος!

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Οχι δεν συνεβη αυτο.Κανονικοτατα και ηρεμα τις γαμουσα,μονο απο μουνι (γιατι ο κωλος ηταν εκτος συζητησης).
Ε καλά, συμβαίνουν κι αυτά.
Γράφε πάντως και στο άλλο, ελληνίδες και μαύροι.....:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.296
Πόντοι
11.146

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.296
Πόντοι
11.146

Alex.mauros.1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2022
Like
1.428
Πόντοι
206
χαχαχαχαχ μακρυά από εμάς @Odin_ ! Τα ντουκουμέντα το λένε, τα 3-4 κορίτσια που εκθειάζουν τα προσόντα σου στα νήματά τους (η μία έχει σηκώσει και φωτογραφία, τόση εντύπωση έκανες) :grin::grin::grin::grin:
Για πες λοιπόν;

ioannisdebu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
3.561
Πόντοι
456
χαχαχαχαχ μακρυά από εμάς! Τα ντουκουμέντα το λένε, τα 3-4 κορίτσια που εκθειάζουν τα προσόντα σου στα νήματά τους (η μία έχει σηκώσει και φωτογραφία, τόση εντύπωση έκανες) :grin::grin::grin::grin:
Για πες λοιπόν;
ωπα αποκαλυψεις !!! χα χα χα

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.941
Πόντοι
6.946
τύπε όλως τυχαίως σας το έδειξε; :undecided::undecided::undecided:
Και το μέγα ερώτημα είναι: τον είδαν μαραμένο ή.. ακμαίο;

Τύποι μου, εγώ θα είμαι η εξαίρεση στο νήμα! Είμαι μικροτσουτσουνος και όταν ζητάω κωλο , καμία δεν μου απαντά "εξαρτάται το μέγεθος", με αστερίσκο *, βεβαίως βεβαίως.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.296
Πόντοι
11.146
χαχαχαχαχ μακρυά από εμάς @Odin_ ! Τα ντουκουμέντα το λένε, τα 3-4 κορίτσια που εκθειάζουν τα προσόντα σου στα νήματά τους (η μία έχει σηκώσει και φωτογραφία, τόση εντύπωση έκανες) :grin::grin::grin::grin:
Για πες λοιπόν;
....το λοιπον, κατ' αρχας πρεπει να ΄σαι μαγκας και ωραιος (εννοω στην συμπεριφορα κ οχι στην εμφανιση) και να κανεις καλο παιχνιδι πριν για να φτασεις στο σημειο που θα δει τα προσοντα σου.

Στο δια ταυτα τωρα, συνηθως εκπληξη και θαυμασμος η αντιδραση. Οι περισσοτερες γουσταρουν, ειτε απο περιεργεια την πρωτη φορα, ειτε επειδη τους εχει περασει στο μυαλο μεγαλος=αγριο πηδημα/σκισιμο κτλ, ειτε γτ τους τυχαιναν συνηθως μικρα "κομματια". Στις περισσοτερες οντως ειναι ενοχλητικο οταν τερματιζεις, οποτε για να γουσταρετε κ οι δυο καλο πηδημα πρεπει να εισαι λιγο προσεκτικος και να το πας με τον ρυθμο της. Επισης και πρωκτικο, με τις περισσοτερες το εχω κανει, απλα θελει εμπιστοσυνη, υπομονη κ πολυ προετοιμασια (το κλειδι ειναι να σ 'εμπιστευεται οτι ξερεις τι κανεις κ πως).
Αυτα τα ολιγα απο μενα και στην τελικη σημασια δν εχει και τοσο το μεγεθος αλλα να ξερεις να το χρησιμοποιεις σωστα και να αφιερωσεις χρονο στην γυναικα για να την φτασεις εκει που πρεπει
:hi::hi::hi:

ΥΓ. εχεις και καποια μειον, πχ στις επαγγελματιες δυσκολα να σε αφησουν για anal
και επισης πληρωνεις ενα σκασμο χρηματα για ειδικες παραγγελιες προφυλακτικων δικτυακα γτ δν βρισκεις νουμερο στην αγορα!

Τελευταία τροποποίηση:

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
....το λοιπον, κατ' αρχας πρεπει να ΄σαι μαγκας και ωραιος (εννοω στην συμπεριφορα κ οχι στην εμφανιση) και να κανεις καλο παιχνιδι πριν για να φτασεις στο σημειο που θα δει τα προσοντα σου.

Στο δια ταυτα τωρα, συνηθως εκπληξη και θαυμασμος η αντιδραση. Οι περισσοτερες γουσταρουν, ειτε απο περιεργεια την πρωτη φορα, ειτε επειδη τους εχει περασει στο μυαλο μεγαλος=αγριο πηδημα/σκισιμο κτλ, ειτε γτ τους τυχαιναν συνηθως μικρα "κομματια". Στις περισσοτερες οντως ειναι ενοχλητικο οταν τερματιζεις, οποτε για να γουσταρετε κ οι δυο καλο πηδημα πρεπει να εισαι λιγο προσεκτικος και να το πας με τον ρυθμο της. Επισης και πρωκτικο, με τις περισσοτερες το εχω κανει, απλα θελει εμπιστοσυνη, υπομονη κ πολυ προετοιμασια (το κλειδι ειναι να σ 'εμπιστευεται οτι ξερεις τι κανεις κ πως).
Αυτα τα ολιγα απο μενα και στην τελικη σημασια δν εχει και τοσο το μεγεθος αλλα να ξερεις να το χρησιμοποιεις σωστα και να αφιερωσεις χρονο στην γυναικα για να την φτασεις εκει που πρεπει

ΥΓ. εχεις και καποια μειον, πχ στις επαγγελματιες δυσκολα να σε αφησουν για anal
και επισης πληρωνεις ενα σκασμο χρηματα για ειδικες παραγγελιες προφυλακτικων δικτυακα γτ δν βρισκεις νουμερο στην αγορα!
Κυργιακος Παπαχρονης
Μαρκ Γουολμπεργκ στο "Boogie Nights"

Alex.mauros.1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2022
Like
1.428
Πόντοι
206

:thumbsup:
Φίλος απο περιέργεια μιάς και το ανέφερες, τι προφυλακτικά αγοράζεις;;;; :think::think::think::think::think::think:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.296
Πόντοι
11.146
...παραγγελια απο ιντερνετ, "MY.SIDE" (25cmX7,2cm)
310975503_782822842800491_3922842758592758322_n.jpg

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Πριν απο χρονια ηταν στην παραλιακη το πρωτο στριπτηζαδικο που ανοιξε στην Αθηνα το Diamond and Pearls Οι κοπελες μεσα ηταν αμερικανες Ειχα κονε με μια Θυμαμαι ειχε ελθει Ο Σακιλ Ο'Νηλ ( 2,18μ μποντιμπιλντερ εμφανιση ) και ζητησαν γι' αυτον δυο κοπελες Θυμαμαι μου λεγε η δικια μου , ειχαν λυσσαξει ολες πια θα πρωτοπαει

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Πριν απο χρονια ηταν στην παραλιακη το πρωτο στριπτηζαδικο που ανοιξε στην Αθηνα το Diamond and Pearls Οι κοπελες μεσα ηταν αμερικανες Ειχα κονε με μια Θυμαμαι ειχε ελθει Ο Σακιλ Ο'Νηλ ( 2,18μ μποντιμπιλντερ εμφανιση ) και ζητησαν γι' αυτον δυο κοπελες Θυμαμαι μου λεγε η δικια μου , ειχαν λυσσαξει ολες πια θα πρωτοπαει
Εκεί μετράει το όνομα, άστα τα υπόλοιπα στην άκρη.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Ο Σακίλ Ονιλ θα έχει τόσο μεγάλη ψωλή που για να στείλει dick pick, την στέλνει με Dropbox.
Για αυτό λυσσαξαν.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.296
Πόντοι
11.146
Οι κοπέλες με παινευουν,το λεει η μια στην αλλη ΑΛΛΑ δεν κερδισα ΤΙΠΟΤΑ από το μεγάλο μου μεγεθος
Δηλαδη μια χαρα με παρατησαν γκομενες ή δεν συνεχισαν μαζι μου παρα το μεγαλο μου μεγεθος
...μαγκα μου, μια φορα παντως που εκατσε σφηνα σε γυναικοπαρεα, μεσα σε ενα καλοκαιρι πηρα τις 3 απο τις 5 της παρεας. Μετα την πρωτη που πηρα οι κουφαλες κουβεντιαζαν τα ΠΑΝΤΑ, κανονικο ραπορτο με ολες τις λεπτομερειες! Οποτε οπως καταλαβαινεις ηρθαν για ενα λογο μονο! :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom