You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αντίδραση της γυναίκας σε μια πολύ μεγάλη πούτσα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bellylove
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 197K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Εγώ πάλι ρε παίδες που την έχω μεγάλη είμαι φτωχός και για την στιγμή δεν υπάρχει τίποτα
SLIM SHADY
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.551
- Πόντοι
- 1.336
Η μιλφ που βρίσκομαι τώρα, την πρώτη φορά που βρεθήκαμε σεξουαλικά είπε"ΜΜΜ, πλούσια τα ελέη σου..." και άρχισε αμέσως την πιπα...
Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.742
- Πόντοι
- 1.056
Και εμένα έτσι είναι, γιατί σε χαλάει?Εμένα είναι 16+ αλλά δεν είναι τέρμα ισιος. Αυτό με χαλάει.
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ναι πινοκιοΕγώ πάλι ρε παίδες που την έχω μεγάλη είμαι φτωχός και για την στιγμή δεν υπάρχει τίποτα
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.507
- Πόντοι
- 2.306
Ως αρκετά προικισμένος μπορώ να πω ότι οι περισσότερες είναι αδιάφορες. Εστιάζουν στο όμορφο πρόσωπο και την πλούσια κόμη μου. Μόνο οι άσχημοι παίρνουν κομπλιμέντα για το μέγεθος, το οποίο πάντα είναι και μέτριο. Οι δε άσχημοι με μικρό πέος αρέσκονται στην πίσω πόρτα σε σημείο εθισμού. Νιώθουν κατακτητές. Ειδικά όταν σκαλώσει λίγο κουράδι μεταξύ κεφαλιού και κορμού ανάμεσα στην καποτα - ή ακόμα καλύτερα ακα - και γυρίσει σαν τη Λιντα Μπλερ με τα μάτια μισόκλειστα απ’ τη ζάντα ενώ η μύτη ακόμα τρεχει και σου πει «τι; σχιτ;» εκεί μιλάμε είναι τρελη καυλα. Χαλάλι το τριαντάρικο.
Καλημέρεεεες. Ώρα για δουλειά.
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.092
- Πόντοι
- 5.956
Εμ γιαυτό γουστάρεις προικισμενους!!!Ως αρκετά προικισμένος μπορώ να πω ότι οι περισσότερες είναι αδιάφορες. Εστιάζουν στο όμορφο πρόσωπο και την πλούσια κόμη μου. Μόνο οι άσχημοι παίρνουν κομπλιμέντα για το μέγεθος, το οποίο πάντα είναι και μέτριο. Οι δε άσχημοι με μικρό πέος αρέσκονται στην πίσω πόρτα σε σημείο εθισμού. Νιώθουν κατακτητές. Ειδικά όταν σκαλώσει λίγο κουράδι μεταξύ κεφαλιού και κορμού ανάμεσα στην καποτα - ή ακόμα καλύτερα ακα - και γυρίσει σαν τη Λιντα Μπλερ με τα μάτια μισόκλειστα απ’ τη ζάντα ενώ η μύτη ακόμα τρεχει και σου πει «τι; σχιτ;» εκεί μιλάμε είναι τρελη καυλα. Χαλάλι το τριαντάρικο.
Όπως έλεγαν οι αρχαίοι "όμοιος ομοιω αει πελαζει"
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.224
- Πόντοι
- 2.536
Επειδή είστε όλοι ψωλαράδες και όπως είδα ο πιο προικισμένος από εσάς την έχει τεράστια, δηλαδή μόλις 2,5 cm μικρότερη από την δική μου, θα σας πω:
Οι Ελληνίδες στην θέα του υπερόπλου λένε "καλά, μιλάμε δεν το πιστεύωωωωω, ρε φίλε".
Οι ξένες λένε "hmmm, god, Panas!".
Οι Ελληνίδες στην θέα του υπερόπλου λένε "καλά, μιλάμε δεν το πιστεύωωωωω, ρε φίλε".
Οι ξένες λένε "hmmm, god, Panas!".
Denbon8inches
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2022
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
Εγώ όταν κάθομαι καθιστός φαίνεται πιο μεγάλη από όρθιος όπως σε όλους φανταστώ..είναι κοντά 20 και λιγάκι γέρνει όχι πολύ..μαρεσει να βλέπω να μου φτάνουν τα δύο χέρια χχαχα
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.522
- Πόντοι
- 11.956
Πολύ παραμύθι πάλι ....δεν γράφεις κανά παιδικό για τα παιδιά έχεις πολύ φαντασίαΩς αρκετά προικισμένος μπορώ να πω ότι οι περισσότερες είναι αδιάφορες. Εστιάζουν στο όμορφο πρόσωπο και την πλούσια κόμη μου. Μόνο οι άσχημοι παίρνουν κομπλιμέντα για το μέγεθος, το οποίο πάντα είναι και μέτριο. Οι δε άσχημοι με μικρό πέος αρέσκονται στην πίσω πόρτα σε σημείο εθισμού. Νιώθουν κατακτητές. Ειδικά όταν σκαλώσει λίγο κουράδι μεταξύ κεφαλιού και κορμού ανάμεσα στην καποτα - ή ακόμα καλύτερα ακα - και γυρίσει σαν τη Λιντα Μπλερ με τα μάτια μισόκλειστα απ’ τη ζάντα ενώ η μύτη ακόμα τρεχει και σου πει «τι; σχιτ;» εκεί μιλάμε είναι τρελη καυλα. Χαλάλι το τριαντάρικο.
Ως αρκετά προικισμένος μπορώ να πω ότι οι περισσότερες είναι αδιάφορες. Εστιάζουν στο όμορφο πρόσωπο και την πλούσια κόμη μου. Μόνο οι άσχημοι παίρνουν κομπλιμέντα για το μέγεθος, το οποίο πάντα είναι και μέτριο. Οι δε άσχημοι με μικρό πέος αρέσκονται στην πίσω πόρτα σε σημείο εθισμού. Νιώθουν κατακτητές. Ειδικά όταν σκαλώσει λίγο κουράδι μεταξύ κεφαλιού και κορμού ανάμεσα στην καποτα - ή ακόμα καλύτερα ακα - και γυρίσει σαν τη Λιντα Μπλερ με τα μάτια μισόκλειστα απ’ τη ζάντα ενώ η μύτη ακόμα τρεχει και σου πει «τι; σχιτ;» εκεί μιλάμε είναι τρελη καυλα. Χαλάλι το τριαντάρικο.
Τώρα κατάλαβα γιατί σε κράζουν όλοι.Πολυ παπατζα ρε παιδί μου,φαντασιόπληκτος είσαι.
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Θυμαμαι ενω εκανα οπισθεν σε θεση παρκινγκ μια τυπισσα ηταν εκει και μου εδινε οδηγιες για να μην της τον ακουμπησω (τον προφυλακτηρα)Εάν είχαν αντίληψη του μήκους (γενικά) θα ήταν καλές και στο παρκάρισμα!
"Ελα πιο πισω εχεις 20 εκατοστα ακομη"
Και μετα απο λιγο "ντουπ" της τον ακουμπαω τελικα!
"Καλα δεν προσεχεις;;;" μου φωναξε
Της λεω "μανταμ ποιος σας ειπε οτι αυτο το μηκος που μου υποδειξατε να κανω οπισθεν ωστε να μη σας ακουμπησω,ειναι 20 εκατοστα;"
Απαντηση "ο συζυγος μου μου το ειπε...θες να τον φωναξω;;"
Τα συμπερασματα δικα σας για την αντιληψη του μηκους
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.595
- Πόντοι
- 8.346
Είναι επειδή την βλέπεις από πιο κοντά ρε γαβ γαβ. Δες μια πολυκατοικία απο τα 5χλμ κ πήγαινε δες την κ απο κατωΕγώ όταν κάθομαι καθιστός φαίνεται πιο μεγάλη από όρθιος όπως σε όλους φανταστώ..είναι κοντά 20 και λιγάκι γέρνει όχι πολύ..μαρεσει να βλέπω να μου φτάνουν τα δύο χέρια χχαχα
Denbon8inches
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2022
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
Όχι η απόσταση είναι η ίδια αν είσαι καθιστός η όρθιος..Είναι επειδή την βλέπεις από πιο κοντά ρε γαβ γαβ. Δες μια πολυκατοικία απο τα 5χλμ κ πήγαινε δες την κ απο κατω
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.946
- Πόντοι
- 1.056
Καλο μεσημερι στους Φιλους......οι αντιδρασεις που εισπρατω απο την κορασιδες για το μεγεθος του "Εργαλειου"ειναι οι εξης......
Συνημμένα
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.878
- Πόντοι
- 4.766
Γενικά όσοι ζητάνε συνέχεια κωλο και σπανε @@@ είναι under 13cm και δεν μπορούν ειδικά με προφυλακτικό από νιμου με λίγα λόγια πιάνουν αέρα δεν καταλαβαίνουν τίποτα... υπάρχει βεβαια και η κατηγορία που είναι σε νορμάλ μέγεθος και τους αρέσει ο κωλος γιατί ασυνείδητα είναι κρυφογκει χώρις να το ξέρουν και εκείνην την στιγμή νομίζουν ότι γαμ@νε άντρα...Με λίγα λόγια σαν το φρέσκο ξυρισμένο μουνι δεν έχει κύριοι....Ως αρκετά προικισμένος μπορώ να πω ότι οι περισσότερες είναι αδιάφορες. Εστιάζουν στο όμορφο πρόσωπο και την πλούσια κόμη μου. Μόνο οι άσχημοι παίρνουν κομπλιμέντα για το μέγεθος, το οποίο πάντα είναι και μέτριο. Οι δε άσχημοι με μικρό πέος αρέσκονται στην πίσω πόρτα σε σημείο εθισμού. Νιώθουν κατακτητές. Ειδικά όταν σκαλώσει λίγο κουράδι μεταξύ κεφαλιού και κορμού ανάμεσα στην καποτα - ή ακόμα καλύτερα ακα - και γυρίσει σαν τη Λιντα Μπλερ με τα μάτια μισόκλειστα απ’ τη ζάντα ενώ η μύτη ακόμα τρεχει και σου πει «τι; σχιτ;» εκεί μιλάμε είναι τρελη καυλα. Χαλάλι το τριαντάρικο.
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.092
- Πόντοι
- 5.956
Ε άμα χώραγε στο στόμα της,αρχιδια μεγάλη ήτανε!!!Η μιλφ που βρίσκομαι τώρα, την πρώτη φορά που βρεθήκαμε σεξουαλικά είπε"ΜΜΜ, πλούσια τα ελέη σου..." και άρχισε αμέσως την πιπα...
SLIM SHADY
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.551
- Πόντοι
- 1.336
Δεν χωράειΕ άμα χώραγε στο στόμα της,αρχιδια μεγάλη ήτανε!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 4