Νέα

Αντίδραση της γυναίκας σε μια πολύ μεγάλη πούτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bellylove
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
ειστε εκτος θεματος
είμαι "εντός, εκτός και επί τα αυτά" του θέματος ... άστοχη και περιττή η παρατήρησή σας ... κάντε μια δεύτερη ανάγνωση και θέλω να πιστεύω οτι θα καταλάβετε ...

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
είμαι "εντός, εκτός και επί τα αυτά" του θέματος ... άστοχη και περιττή η παρατήρησή σας ... κάντε μια δεύτερη ανάγνωση και θέλω να πιστεύω οτι θα καταλάβετε ...
Αννούλα baby μας ελειψες :confused:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
ούτε για μια φορά δε μου πέρασε από το νου, έτσι όπως ετοιμαζόμουν για ραντεβού, να ρίξω μέσα στην τσάντα τη μεζούρα.
αντίθετα, αυτά που μπαίνουν πρωτίστως στην τσάντα μου είναι η καύλα μου, η καλή μου διάθεση, η επιθυμία μου για παιχνίδια ηδονής, η συμμετοχικότητα και η δοτικότητά μου.

...
στο σεξ, ακόμα και στον έρωτα, μη χρησιμοποιείτε μέτρα και σταθμά.
βουτήξτε στη θάλασσα της ηδονής και αφεθείτε, και νιώστε !!!
Γύρω, τριγύρω θάλασσα
κι ο πούτσος μου νησάκι
θα προτιμήσεις να πνιγείς
ή ένα γαμισάκι;

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.375
Πόντοι
25.186
Αναλογως τις γκομενες
Αυτες που εχουν φαει κι αλλες μεγαλες πουτσες δεν εντυπωσιαζονται..
Απο αυτες που δεν εχουν ξαναδει, καποιες γουσταρουν και λυσσανε, ειδικα οταν τον εχουν στα χερια και στο στομα.
Καποιες νιωθουν αβολα γιατι σκεφτονται οτι θα ξεμουνιαστουν

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα!!Aνοιγω αυτο ο θεμα για να ακούσουμε αποψεις για την αντιδραση των γυναικών σε μεγαλα εργαλεία αλλα και πως ειναι το σεξ!!Μεγαλο ενδιαφέρον εχουν οι απόψεις των κοριτσίων του forum αλλα και των προικισμένων τύπου mimis69,giorgaraskalamatianos κτλ...
1635357535440.png

να..πάρε μια αντίδραση..ετοιμος ειναι

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εσυ δεν εισαι αυτος που μ ελεγε να με μάθει πως να ρίχνω γκόμενες γιατι δε ξέρω τη τύφλα μ? ετσι κανεις καμάκι εσυ με το να τους λες τι μαγειρέψανε?

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
εσυ δεν εισαι αυτος που μ ελεγε να με μάθει πως να ρίχνω γκόμενες γιατι δε ξέρω τη τύφλα μ? ετσι κανεις καμάκι εσυ με το να τους λες τι μαγειρέψανε?
ααα καλα...εσυ τύπε πρεπει να εισαι σουπερ γαμιάς...will you teach me?? :wanker:
αχ τυπε μου εισαι βαθια νυχτωμενος δεν ειναι ομως αργα ελα στα σεμιναρια ,ολα τα Γκομενακια εδω μεσα ξεροχινουν για την παρτη μου για ρωτα τες να μαθαίνεις :wanker::wanker:

Tramounos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
225
Πόντοι
21
Οι γυναίκες δεν τανπανε καλα με τα μεγεθη..ήταν μια και μου λεγε θελει να βρει 20αρα πουτσαρα να γαμηθει και της λεω οπως το κινητό περιπου ναι μου λεει καινειχε το οφον 6 οχι το πλας .
Μια μερα της λεω βγαλε χάρακα και μετρα κατα μηκος τοντηλ σου το μετραει Κι το βγαλε 15 αν θυμαμαι καλα και ξαφνικα απογοητευτηκε.
Με λιγα λογια δεν ξερουν να κρινουν το μικρο με το μεγαλο εκτος και αν παιξουν με τ άκρα η πολυ μικρο η πολυ μεγάλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom