Νέα

ANTI SILICON fan club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

σασ αρεσουν τα σιλικονατα βυζια;

• οχι ξενερωνω πολυ

Ψήφοι: 2 28,6%
  • τα γουσταρω πολυ

• γουσταρω φυσικεσ βυζαρεσ

• καλυτερα πλακα βυζι παρα σιλικονη

Ψήφοι: 1 14,3%
  • δεν με απασχολει

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
παιδια ανοιγω αυτο το σοβαρο θεμα επειδη ειμαι λατρησ του μεγαλου φυσικου στηθουσ που στην τελικη δε γαμιεται προτιμω και το μικροτερο απο κατι αηδιαστικεσ σιλικονεσ που οι κοπελεσ πλεον το εχουνε να το κανουν για πλακα και δεν σκεφτονται οτι μπορει να ειναι κακο καιγια την υγεια τουσ θα ηθελα να ακουσω γνωμεσ περι του θεματοσ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ο βυζολαγνος που ειναι; :think:ολο βυζοθρεντ ανοιγουν και ακομη να παρει βυζοθεση..... :grin: :grin:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Δηλώνω μέλος του κλάμπ.

Αλλά δε μ'αρέσουν οι συμβιβασμοί. Δεν προτιμάμε μικρά βυζιά σε σχέση με τα σιλικονάτα, απαιτούμε μεγάλες - φυσικές - βυζάρες !
Να αλλάξει το καταστατικό!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
σιλικόνη δεν είναι μόνο αυτά που βάζουν οι πονωσταρς που τα κάνουν σαν τσιχλόφουσκες, όταν βάζουν λίγο για βελτίωση ενός ανύπαρκτου στήθους δεν το βρίσκω αντιαισθητικό

OP
OP
milfslover

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Δηλώνω μέλος του κλάμπ.

Αλλά δε μ'αρέσουν οι συμβιβασμοί. Δεν προτιμάμε μικρά βυζιά και σχέση με τα σιλικονάτα, απαιτούμε μεγάλες - φυσικές - βυζάρες !
Να αλλάξει το καταστατικό!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:το κλαμπ ειναι δημοκρατικο και τα μελη του ειναι για να παιρνουν τισ αποφασεισ.αφου εθεσεσ θεμα θα τεθει επι ταπητοσ

OP
OP
milfslover

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
σιλικόνη δεν είναι μόνο αυτά που βάζουν οι πονωσταρς που τα κάνουν σαν τσιχλόφουσκες, όταν βάζουν λίγο για βελτίωση ενός ανύπαρκτου στήθους δεν το βρίσκω αντιαισθητικό
γενικα εγω βρισκω αντιαισθητικη την ολη φαση περι σιλικονησ.μου θυμιζει την φαση οταν ειμαι στην δουλεια και γεμιζω τουσ αρμουσ διπλα απο τισ κασεσ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Η ψηφοφορία που έβαλες είναι για τα μπάζα. Εννοείτε ότι όποιος θέλει να ψηφίσει την πρώτη επιλογή, θέλει να ψηφίσει και την τρίτη. Άλλαξέ την.

OP
OP
milfslover

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Η ψηφοφορία που έβαλες είναι για τα μπάζα. Εννοείτε ότι όποιος θέλει να ψηφίσει την πρώτη επιλογή, θέλει να ψηφίσει και την τρίτη. Άλλαξέ την.
οκ εχεισ δικιο πεταω την τριτη επιλογη

OP
OP
milfslover

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
οχι τελικα δεν το αλλαζω γιατι καποιοσ μπορει να ξενερωνει πολυ με την σιλικονη αλλα να γουσταρει αβυζεσ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
milfslover

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Να μην έχει κάποια καθόλου βυζί, το καταλαβαίνω. Αλλά να έχει ένα αξιοπρεπές 2,5-3άρι και να πηγαίνει να το φουσκώνει για να παριστάνει μετά τη βυζαρού, αυτό το θεωρώ χοντρή μαλακία.

Προσωπικά η σιλικόνη με ξενερώνει άσχημα, πόσο μάλλον που στην πλειοψηφία τους οι επεμβάσεις μάλλον είναι αποτυχημένες καθότι παραμορφώνουν εμφανέστατα το στήθος.
εχεισ απολυτο δικιο φιλε μου.καλωσηρθεσ στο κλαμπ

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Φυσικές βυζάρες τι να λέμε τώρα, ρε γαμώτο όσα σιλικονάτα βυζιά έχω δουλέψει είναι σκληρά στην αφή, προτιμώ ένα δυάρι φυσικό με καυλόρωγες παρά ένα πλαστικό σκληρό τεσσάρι

OP
OP
milfslover

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Φυσικές βυζάρες τι να λέμε τώρα, ρε γαμώτο όσα σιλικονάτα βυζιά έχω δουλέψει είναι σκληρά στην αφή, προτιμώ ένα δυάρι φυσικό με καυλόρωγες παρά ένα πλαστικό σκληρό τεσσάρι
ναι ρε πουστη μου και εχει γινει και τησ μοδασ :headbang: :headbang: :headbang:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
κ γω θα συμφωνησω κ μαλιστα οι ρωγες να εχουν μεγεθος εικοσαρικου της χουντας-οπως ειχε γραψει καποτε ενα μελος του σαιτ.. :tits2: :tits2:

skotysex

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
φυσικά με 1000

το σιλικονάτο είναι σκληρό και δεν παίρνει πάντα φυσικό σχήμα στα αεροπλανικά με αποτέλεσμα να σε ξενερώνει

ενώ το φυσικό είναι φυσικό, τέλος

εγώ χαίρομαι ένα 3 στητό αυτή την περίοδο

κι όπως έλεγε ένας φίλος, με μια γυναίκα με ωραίο στήθος, καυλώνεις με το που θα δεις το στήθος.
ενώ αν δεν έχει στήθος, για να καυλώσεις πρέπει να φτάσεις να δεις μουνί...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
παιδια ανοιγω αυτο το σοβαρο θεμα επειδη ειμαι λατρησ του μεγαλου φυσικου στηθουσ που στην τελικη δε γαμιεται προτιμω και το μικροτερο απο κατι αηδιαστικεσ σιλικονεσ που οι κοπελεσ πλεον το εχουνε να το κανουν για πλακα και δεν σκεφτονται οτι μπορει να ειναι κακο καιγια την υγεια τουσ θα ηθελα να ακουσω γνωμεσ περι του θεματοσ

Τύπε με πίκρανες πολύ μ'αυτά που ξεστόμισες. Για να εξιλεωθείς θα κάνεις τα τεστάκια και δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από άριστα...

Ας προσπαθήσω με τις περιορισμένες βυζογνώσεις μου να σας δώσω να καταλάβετε σε τι πλάνη έχετε περιπέσει...

Η σιλικόνη είναι η μεγαλύτερη προσφορά της ιατρικής στην ανθρωπότητα. Σκεφτείτε μόνο πόσες γυναίκες απέκτησαν αυτοπεποίθηση αυξάνοντας τους μαστούς τους και πόσο σπέρμα χύθηκε εξαιτίας αυτών.

Μην ξεχνάτε βυζοφίλες και βυζοφίλοι, ότι το στήθος είναι το απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας (εξαιρούνται οι έχοντες γυναικομαστία :dancing:). Αν μια γυναίκα στερείται αυτού του θείου δώρου, προφανώς θα καταφύγει στην επιστήμη. Είναι προς τιμήν της αυτό.
Θυσιάζεται για όλους μας. Και ΕΣΕΝΑ milfslover. Δεν είναι πρέπον να φτύνεις αυτή την ηρωίδα και να προτιμάς την άβυζη. Είναι θέμα ηθικής πάνω απ'όλα.

Ας περάσουμε τώρα στο αισθητικό θέμα. Ναι, μα το Βύζαντα, υπάρχουν αμέτρητες αποτυχημένες επεμβάσεις. Δεν είναι απλή υπόθεση.
Το αποτέλεσμα εξαρτάται από πολλές παραμέτρους: την ικανότητα του πλαστικού, το είδος των ενθεμάτων, το σημείο τοποθέτησης, τους περιορισμούς (ελαστικότητα δέρματος και γενικότερη ανατομία του θώρακα-στήθους), κλπ, κλπ.
Αν όμως η δουλειά γίνει σωστά, το αποτέλεσμα θα ενθουσίαζε ακόμα και σένα τύπε. Πάρε ένα παράδειγμα πετυχημένης επέμβασης για να μην είσαι βυζοάπιστος Θωμάς...

akbg2r.jpg

Κι επειδή ανέφερες και το θέμα υγείας, η αυξητική στήθους είναι κατά κανόνα βυζοασφαλής. Αν δε γίνει από κομπογιαννίτη φυσικά.
Βέβαια χρειάζεται ρεκτιφιέ η σιλικονοφέρουσα γιατί τα ενθέματα έχουν ημερομηνία λήξης... Αλλά μπρος στα κάλλη τι'ναι ο πόνος;

Επειδή όμως μιλάμε για αποτυχημένο αποτελέσμα θα πω το εξής: Όσο αποτυχημένο και να'ναι, το σιλικονάτο βυζί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ προτιμότερο από ένα ανύπαρκτο βυζί. Διότι το μέγεθος μετράει. NOMOΣ.
Και δεν είναι μόνο η πρακτική αξία του (γλείψιμο, δάγκωμα, χούφτωμα, ισπανικό, πουτσοσκαμπίλισμα, βυζοσκαμπίλισμα, μαξιλάρι και χίλιες δυο άλλες χρήσεις) αλλά είναι επίσης εγκεφαλικό το θέμα. Και είναι εξίσου σημαντικό.

Τι άλλο να πω για το βυζί, τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου... Η συγκινησιακή φόρτιση είναι μεγάλη...

Φίλτατε ελπίζω να μετανοήσεις και να επανέλθεις στο δρόμο του μαστού.
Και να θυμάσαι πάντα: Τίποτα δε συγκρίνεται με δυο μεγάλα βυζιά... εκτός από δυο μεγαλύτερα...

Τα βυζοσέβη μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom