Νέα

ANTI SILICON fan club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

σασ αρεσουν τα σιλικονατα βυζια;

• οχι ξενερωνω πολυ

Ψήφοι: 2 28,6%
  • τα γουσταρω πολυ

• γουσταρω φυσικεσ βυζαρεσ

• καλυτερα πλακα βυζι παρα σιλικονη

Ψήφοι: 1 14,3%
  • δεν με απασχολει

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
φυσικά με 1000

το σιλικονάτο είναι σκληρό και δεν παίρνει πάντα φυσικό σχήμα στα αεροπλανικά με αποτέλεσμα να σε ξενερώνει

ενώ το φυσικό είναι φυσικό, τέλος

εγώ χαίρομαι ένα 3 στητό αυτή την περίοδο

κι όπως έλεγε ένας φίλος, με μια γυναίκα με ωραίο στήθος, καυλώνεις με το που θα δεις το στήθος.
ενώ αν δεν έχει στήθος, για να καυλώσεις πρέπει να φτάσεις να δεις μουνί...
Σωστοος !! Επιτελους ,να ειπωθουν αυτα ,οτι
ειναι ΦΥΣΙΚΟ ειναι ωραιο .Το τεχνητο ,ειναι οπως τα τεχνητα λουλουδια ,ψευτικο και τελικα απωθητικο .

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
:tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: λέμεε...... είτε φυσικά είτε φουσκωμένα..... :rockon: :rockon: :rockon:

και ειδικά όταν η βυζοπούλα φοράει και ψηλοτάκουνα.......  :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon:

OP
OP
milfslover

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Τύπε με πίκρανες πολύ μ'αυτά που ξεστόμισες. Για να εξιλεωθείς θα κάνεις τα τεστάκια και δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από άριστα...

Ας προσπαθήσω με τις περιορισμένες βυζογνώσεις μου να σας δώσω να καταλάβετε σε τι πλάνη έχετε περιπέσει...

Η σιλικόνη είναι η μεγαλύτερη προσφορά της ιατρικής στην ανθρωπότητα. Σκεφτείτε μόνο πόσες γυναίκες απέκτησαν αυτοπεποίθηση αυξάνοντας τους μαστούς τους και πόσο σπέρμα χύθηκε εξαιτίας αυτών.

Μην ξεχνάτε βυζοφίλες και βυζοφίλοι, ότι το στήθος είναι το απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας (εξαιρούνται οι έχοντες γυναικομαστία :dancing:). Αν μια γυναίκα στερείται αυτού του θείου δώρου, προφανώς θα καταφύγει στην επιστήμη. Είναι προς τιμήν της αυτό.
Θυσιάζεται για όλους μας. Και ΕΣΕΝΑ milfslover. Δεν είναι πρέπον να φτύνεις αυτή την ηρωίδα και να προτιμάς την άβυζη. Είναι θέμα ηθικής πάνω απ'όλα.

Ας περάσουμε τώρα στο αισθητικό θέμα. Ναι, μα το Βύζαντα, υπάρχουν αμέτρητες αποτυχημένες επεμβάσεις. Δεν είναι απλή υπόθεση.
Το αποτέλεσμα εξαρτάται από πολλές παραμέτρους: την ικανότητα του πλαστικού, το είδος των ενθεμάτων, το σημείο τοποθέτησης, τους περιορισμούς (ελαστικότητα δέρματος και γενικότερη ανατομία του θώρακα-στήθους), κλπ, κλπ.
Αν όμως η δουλειά γίνει σωστά, το αποτέλεσμα θα ενθουσίαζε ακόμα και σένα τύπε. Πάρε ένα παράδειγμα πετυχημένης επέμβασης για να μην είσαι βυζοάπιστος Θωμάς...

akbg2r.jpg

Κι επειδή ανέφερες και το θέμα υγείας, η αυξητική στήθους είναι κατά κανόνα βυζοασφαλής. Αν δε γίνει από κομπογιαννίτη φυσικά.
Βέβαια χρειάζεται ρεκτιφιέ η σιλικονοφέρουσα γιατί τα ενθέματα έχουν ημερομηνία λήξης... Αλλά μπρος στα κάλλη τι'ναι ο πόνος;

Επειδή όμως μιλάμε για αποτυχημένο αποτελέσμα θα πω το εξής: Όσο αποτυχημένο και να'ναι, το σιλικονάτο βυζί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ προτιμότερο από ένα ανύπαρκτο βυζί. Διότι το μέγεθος μετράει. NOMOΣ.
Και δεν είναι μόνο η πρακτική αξία του (γλείψιμο, δάγκωμα, χούφτωμα, ισπανικό, πουτσοσκαμπίλισμα, βυζοσκαμπίλισμα, μαξιλάρι και χίλιες δυο άλλες χρήσεις) αλλά είναι επίσης εγκεφαλικό το θέμα. Και είναι εξίσου σημαντικό.

Τι άλλο να πω για το βυζί, τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου... Η συγκινησιακή φόρτιση είναι μεγάλη...

Φίλτατε ελπίζω να μετανοήσεις και να επανέλθεις στο δρόμο του μαστού.
Και να θυμάσαι πάντα: Τίποτα δε συγκρίνεται με δυο μεγάλα βυζιά... εκτός από δυο μεγαλύτερα...

Τα βυζοσέβη μου.
μα δε μπορω βρε παιδακι μου να το πιανω και να σαμπρελιαζει φρικαρω.θελω βυζουμπα φυσικη.και οπωσ ειπα και πριν ειναι και θεμα αισθητικησ νομιζω οτι ειμαι στην δουλεια στην οικοδομη και γεμιζω με σιλικονη τουσ αρμουσ στισ κασεσ.γαμω τα μερεμετια μου γαμω :headbang: :headbang:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
μα δε μπορω βρε παιδακι μου να το πιανω και να σαμπρελιαζει φρικαρω.θελω βυζουμπα φυσικη.και οπωσ ειπα και πριν ειναι και θεμα αισθητικησ νομιζω οτι ειμαι στην δουλεια στην οικοδομη και γεμιζω με σιλικονη τουσ αρμουσ στισ κασεσ.γαμω τα μερεμετια μου γαμω :headbang: :headbang:

Δεν έκανα συγκριτικό τεστ φυσικού-σιλικονούχου τύπε. Αυτό είναι άλλο μεγάλο βυζοκεφάλαιο.
Σου θυμίζω τα λόγια σου: "... προτιμω και το μικροτερο απο κατι αηδιαστικεσ σιλικονεσ..." πράγμα ανήκουστο και εγκληματικό!!!

OP
OP
milfslover

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Δεν έκανα συγκριτικό τεστ φυσικού-σιλικονούχου τύπε. Αυτό είναι άλλο μεγάλο βυζοκεφάλαιο.
Σου θυμίζω τα λόγια σου: "... προτιμω και το μικροτερο απο κατι αηδιαστικεσ σιλικονεσ..." πράγμα ανήκουστο και εγκληματικό!!!
τι να σου πω εγινα εγκληματιασ για το βυζι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
milfslover

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ακριβωσ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom