Νέα

Ανθρωπιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΤΜΑΝ, υπάρχει ανθρωπιά και καλοσύνη εκεί που δεν φαντάζεται κανείς. Και κατι ακόμα με τα χρήματα αγοράζεις Ανθρώπους, αλλά όχι ΑΝΘΡΩΠΙΑ.

:thumbsup:

Εννοείτε πως αν είχατε κάποια εμπειρία πραγματικά θα ήθελα να την μάθω. Και αν δε θέλετε να πείτε για κάτι καλό που κάνατε, ίσως να θέλετε να αναφέρετε κάτι καλό που σας κάνανε. Ας είναι και ασήμαντο σε εσάς..μπορεί για κάποιους άλλους να είναι ένα "ξύπνημα"

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.223
Πόντοι
2.356
Ανεξαρτήτως από το οτιδήποτς που διαβάζω να σχολιάζεται, από τα στημένο μέχρι και τα μπλουζάκια με το λογότυπο του καναλιού, θεωρώ πολύ πετυχυμένο το βίντεο μόνο και μόνο επειδή δίνει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟΝ ΝΟΗΜΑ:

ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ! ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ!

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
και αν το καλοσκεφτείς, αυτό το κομμάτι πίτσα που έδωσε ο άστεγος, γιαυτόν είναι το φαγητό της επόμενης ημέρασ. Χωρίς επιλογές για κάτι άλλο.

Και το έδωσε , προσέχοντας και τις εκφράσεις του την ώρα που το έδινε πραγματικά το έδωσε με την ψυχή του.

Καταλαβαίνει τι θα πεί ανάγκη και πείνα..  αλλά παρόλο που θα του λήψει το έδωσε.

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
186
Like
18.920
Πόντοι
31.558
:thumbsup:

Εννοείτε πως αν είχατε κάποια εμπειρία πραγματικά θα ήθελα να την μάθω. Και αν δε θέλετε να πείτε για κάτι καλό που κάνατε, ίσως να θέλετε να αναφέρετε κάτι καλό που σας κάνανε. Ας είναι και ασήμαντο σε εσάς..μπορεί για κάποιους άλλους να είναι ένα "ξύπνημα"
Φίλε μου εμείς είμαστε οι αφανείς ήρωες όπου και όπως μπορούμε βοηθάμε, εγώ προσωπικά ούτε ένα ευχαριστώ δεν θέλω να ακούσω, ούτε να προβληθώ αρκεί να ξέρω ότι έκανα το σωστό βοήθησα  κάποιον που το είχε ανάγκην, και ας μη με μάθει ποτέ, όπως και το εχω κάνει και θα το κάνω στο μέλλον.  

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Φίλε μου εμείς είμαστε οι αφανείς ήρωες όπου και όπως μπορούμε βοηθάμε, εγώ προσωπικά ούτε ένα ευχαριστώ δεν θέλω να ακούσω, ούτε να προβληθώ αρκεί να ξέρω ότι έκανα το σωστό βοήθησα  κάποιον που το είχε ανάγκην, και ας μη με μάθει ποτέ, όπως και το εχω κάνει και θα το κάνω στο μέλλον.  

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.223
Πόντοι
2.356
και αν το καλοσκεφτείς, αυτό το κομμάτι πίτσα που έδωσε ο άστεγος, γιαυτόν είναι το φαγητό της επόμενης ημέρασ. Χωρίς επιλογές για κάτι άλλο.

Και το έδωσε , προσέχοντας και τις εκφράσεις του την ώρα που το έδινε πραγματικά το έδωσε με την ψυχή του.

Καταλαβαίνει τι θα πεί ανάγκη και πείνα..  αλλά παρόλο που θα του λήψει το έδωσε.

Ακριβώς έτσι!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.223
Πόντοι
2.356

ΩΡΑΙΟΣ!!!!!!!!!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
σωστος
εγω οταν κανω κατι το κανο επειδη γουσταρω εγω
χωρις να με νοιαζει αν θα ακουσω καλα λογια :rockon:

Stratocaster

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.684
Πόντοι
6.255
....και φανταστείτε τώρα....δωρεάν σεξ από γυναίκες σε στούντιο και μπάτσελορ πάρτι...Τόσα βγάζουν...Ας κάνουν και αυτές μία κίνηση ανθρωπιάς...

Πλάκα κάνω φυσικά...

Αν μιλήσουμε βεβαίως για ανθρωπιά αυτή την βρίσκουμε συνήθως σε ανθρώπους που είτε έχουν μεγαλώσει σωστά ή έχουν δημιουργήσει τα πάντα μόνοι τους και ξέρουν τι θα πει αναποδιά και στραβοπάτημα στην ζωή.. Και είμαι υπέρ αυτών των κινήσεων είτε με φανερό είτε όχι τρόπο φτάνει να γίνεται για το κοινό καλό. Για σκεφτείτε όμως πόσα περισσότερα θα καταφέρναμε αν όλοι εμείς που κάνουμε κάτι καλό για την πάρτη μας το συνεννοούμασταν και κάναμε κάτι πιο οργανωμένο; ...ΜΜΜμμμμ Μεγάλο θέμα

Και επίσης πόσο πουριτανοί είμαστε ως κοινωνία αφού στην πραγματικότητα Οίκοι ανοχής έχουν όντως κάνει δωρεές και το κράτος ή ιδιώτες δεν τις δέχτηκαν επειδή ήταν οίκοι ανοχής....(έλεος) και δεν μιλάω μόνο για την Ελληνική κοινωνία αλλά γενικά..

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16

Αναφέρομαι για ένα περιστατικό που ένας τύπος πάει και αγοράζει παπούτσια σε έναν άστεγο. Τυχαία τραβήχτηκαν φωτογραφίες από περαστικό.

Μπράβο σου φίλε !!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Αναφέρομαι για ένα περιστατικό που ένας τύπος πάει και αγοράζει παπούτσια σε έναν άστεγο. Τυχαία τραβήχτηκαν φωτογραφίες από περαστικό.

Μπράβο σου φίλε !!!
Ψιλοστημένο φαίνεται τύπε,το καλό θα ήταν να κάνει την καλή πράξη χωρίς να βγάλει φωτογραφία  :hi:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26

Μπράβο σου φίλε !!!

ελεος ρε...αυτα τα παπουτσια δεν κοστιζουνε πανω απο 50-60 ευρω της πλακας ειναι...

Να του πηγαινε τιποτα prada να πω ενταξει ειναι ΔΥΝΑΤΗ κινηση....ετσι παω και εγω να μοιραζω παπουτσια !!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.226
Πόντοι
5.006
ελεος ρε...αυτα τα παπουτσια δεν κοστιζουνε πανω απο 50-60 ευρω της πλακας ειναι...

Να του πηγαινε τιποτα prada να πω ενταξει ειναι ΔΥΝΑΤΗ κινηση....ετσι παω και εγω να μοιραζω παπουτσια !!
ενα τετοιο για παραδειγμα θα ηταν δυνατη κινηση.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
URL]]

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Ψιλοστημένο φαίνεται τύπε,το καλό θα ήταν να κάνει την καλή πράξη χωρίς να βγάλει φωτογραφία  :hi:

Μα δεν έβγαλε αυτός φωτογραφία. Έτυχε και τον έβγαλαν φωτογραφία την ώρα που έδινε τα παπούτσια ένας περαστικός. Για την ακρίβεια ένας οδηγός τον τράβηξε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom