giannis939
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.246
- Πόντοι
- 486
Δευτερη, κατινα και υπερβαρη ????ωραία βυζιά έχει πάντως.
Και το στυλ γυναίκας που μου αρέσει.
Δευτερη, κατινα και υπερβαρη ????ωραία βυζιά έχει πάντως.
Και το στυλ γυναίκας που μου αρέσει.
Στη φωτογραφία αλλιώς την βλέπω..Γενικά μιλφ είναι το στυλ που γουστάρω.Τωρα είδα μια φωτογραφία της.Γενικα δεν την έχω δει σε εκπομπή και τα σχετικά..Δευτερη, κατινα και υπερβαρη ????
Προσεχώς μπορεί να την δεις σε κάνα λιβάδιΣτη φωτογραφία αλλιώς την βλέπω..Γενικά μιλφ είναι το στυλ που γουστάρω.Τωρα είδα μια φωτογραφία της.Γενικα δεν την έχω δει σε εκπομπή και τα σχετικά..
Με πονο στην πλατη και τον λαιμο και προφανως πιο πολλη ΓΚΡΙΝΙΑ!πως τα κουβαλάει αυτα βυζομπαλα κάθε μέρα?
Ο αλλος γιος του Παριου ειναι ενας αξιολογος μεν καλλιτεχνης με "μπερδεμενη" ως προς το φυλο εικονα δε...αν ηταν ετσι ο μπαμπας Παριος δεν θα εκανε τετοια καριερα .Μαλλον αποκρουστικος θα ηταν.Το οτι ειναι γιος του Πάριος τι σημαίνει. Δεν μπορεί ναναι λακαμας.
Αμα δεν εχουν οι χοντρες βυζια, ποιες θα εχουνΠαλι καλα. Δεν υπαρχει χειροτερο απο χοντρη με μικρο βυζι.
για αυτο το λογο δεν ειναι και καποια αξια οτι μια χοντρη εχει βυζια.Αμα δεν εχουν οι χοντρες βυζια, ποιες θα εχουν
Μπορεί να είναι και έτσι.Και να την δω ποτέ δε ξέρεις.Προσεχώς μπορεί να την δεις σε κάνα λιβάδι
Γελαδα για άρμεγμα
μιλφαρα με
Tωρα που το λες απορω κι εγω με τον τυπο.Καποιος επρεπε να τον μπαναρειΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΜΑ ...
Tωρα που το λες απορω κι εγω με τον τυπο.Καποιος επρεπε να τον μπαναρει
Oταν το ανοιξε ο τυπος δεν ηταν σε αυτα τα χαλια.Να ετοιμασουμε την υπερασπιστη γραμμη τωρα που απουσιαζει και το νομικο τμημα του σαηΓι αυτο ρε μουνι μας εχεις σκοτισει τ αρχιδια με την Μπαρκα !!!!! και καλά κοροιδευεις και οσο γραφεις γι αυτη τον εχεις κανει λαστιχο !!!!
Σ αρεσουν οι σαμπρελες ρε γαμημένε !!
Πριν φαρδέψει,τρωγότανOταν το ανοιξε ο τυπος δεν ηταν σε αυτα τα χαλια.Να ετοιμασουμε την υπερασπιστη γραμμη τωρα που απουσιαζει και το νομικο τμημα του σαη