Νέα

παντρεμενη μιλφαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gerontolagnos40
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ερωτηση κρισεωσ, πωσ να γαμησεισ μια παντρεμενη μιλφαρα,?

• ναι

Ψήφοι: 57 93,4%
  • οχι

Ψήφοι: 4 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    61

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.163
Πόντοι
3.846
Υπάρχουν και παντρεμένες που το έχουν διαλύσει με το σύζυγο και είναι μηδέν το ρίσκο. Απλά πρέπει να είσαι εχέμυθος. Είχα σχέση 2 χρόνια με μία τέτοια περίπτωση, ενώ έχω γαμήσει και παντρεμένη που (σύμφωνα με την ίδια) δε χώριζε για τα λεφτά αλλά ο άντρας της τα ήξερε όλα.

Γενικά δεν ξέρεις ποτέ τι παίζει σε κάθε σπίτι μέσα. Το να τρως κέρατο από άτομο που το ξέρεις ή δουλεύετε μαζί είναι όντως τραγικό. Σημαίνει ότι δε σε υπολογίζουν καθόλου.

Υπάρχουν πολλές ιστορίες. Ξέρω τύπο που παντρεύτηκε ενώ είχε ήδη μαθευτεί ότι η γυναίκα του είχε παράλληλη σχέση με άλλη γυναίκα (και μιλάμε για κωμόπολη των 10.000 κατοίκων όλοι αυτοί).
Σε ακόμη πιο μικρό χωριό ζευγάρι αναγκάστηκε να μετακομίσει από Κρήτη στις Σέρρες γιατί το παιδί που γεννήθηκε ήταν ίδιος ο φούρναρης.

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
95
Πόντοι
1
Αν η παντρεμένη έχει ήδη γκόμενο (συμβαίνει συχνά) και σου το πει (συμβαίνει σπάνια), το πράγμα είναι σχετικά εύκολο. Εννοείται πως πρέπει να ξεκαθαρίσεις από την αρχή ότι τη γουστάρεις, να έχεις χρόνο να μιλάς με μηνύματα και να κάνεις υπομονή μέχρι τη στιγμή που θα φάει χοντρή φρίκη με το γκόμενο της και θα το δώσει στον πρώτο τυχερό, μόνο και μόνο για να αυτοεπιβεβαιωθεί.

Αν δεν έχει ήδη γκόμενο (αυτό συμβαίνει ακόμη πιο συχνά), είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα σου πει πως ποτέ δεν έχει κερατώσει τον άντρα της. Επίσης, είναι δεδομενο ότι δεν πρέπει να την πιστέψεις. Εκεί όμως θέλει ακόμη περισσότερη υπομονή το πράγμα. Θα πρέπει να την πολιορκήσεις για εβδομάδες, να την κάνεις να νιώσει ποθητή και να σε εμπιστευθεί. Θα χρειαστούν αρκετοί καφέδες ώσπου να σου δώσει σήμα ότι μπορείς να προχωρήσεις. Αν πιάσεις το σήμα, γάμησες. Αν δεν το πιάσεις, έχασες την ευκαιρία οριστικά.
γνωστη μου παντρεμενη εχει γκομενο εδω κ 7 χρονια κ εφαγα πορτα ....δεν ειναι τοσο σιγουρο οτι θα σουταρει αυτον που θα εχει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom