You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
παντρεμενη μιλφαρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gerontolagnos40
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 41
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.149
- Πόντοι
- 25.467
Στο μεταξύ είμαι σίγουρος ότι οι πιο πολλοί μπήκαν στο νήμα ψάχνοντας για παντρεμένη μιλφάρα με τηλέφωνο και πρόγραμμα
Μάγος είστε;
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Στο μεταξύ είμαι σίγουρος ότι οι πιο πολλοί μπήκαν στο νήμα ψάχνοντας για παντρεμένη μιλφάρα με τηλέφωνο και πρόγραμμα
Ε καλα εισαι
πότε ξεκινούν τα σχολεία πάλι μικρέ;ερωτηση κρισεωσ, πωσ να γαμησεισ μια παντρεμενη μιλφαρα, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ειναι πουτανακι που λεμε δηλαδη ευκολη...υπαρχει περιπτωση να γαμηθει με αλλον αν ειναι μια χαρα στο γαμο τησ ναι η οχι?
Γιατί πανω απο 15 άντε 16 χρονών δεν είσαι!
Έτσι ακριβώς. Μπήκα για να δω αν παίζει κάτι τέτοιο και μόλις είδα ότι το θρεντ ασχολείται με τα υπαρξιακά ενός καβλωμένου, έφαγα τρελή ξενέραΣτο μεταξύ είμαι σίγουρος ότι οι πιο πολλοί μπήκαν στο νήμα ψάχνοντας για παντρεμένη μιλφάρα με τηλέφωνο και πρόγραμμα
FerreroRocher
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Oi παντρεμενες θελουν προσοχη.
Πριν 6 χρόνια (στα 22 μου) έμπλεξα με μια 45+ με δύο παιδιά. Ο άντρας της ήταν ότι να ναι ψυχακιας.Κρατησε κάνα 3μηνο η φάση γιατί αυτός βρήκε μάλλον μηνύματα στο κινητό της και ηρθε εκεί που τότε δούλευα.ήμουν σχεδόν σίγουρος πως θα με πιστολιαζε μόλις σχολασω.ουτε τηλέφωνο δεν ξαναπήρα.θελει πάρα πολύ προσοχή τυπε συμφωνω γιατί δεν ξέρεις τι είναι ο καθένας.
Πριν 6 χρόνια (στα 22 μου) έμπλεξα με μια 45+ με δύο παιδιά. Ο άντρας της ήταν ότι να ναι ψυχακιας.Κρατησε κάνα 3μηνο η φάση γιατί αυτός βρήκε μάλλον μηνύματα στο κινητό της και ηρθε εκεί που τότε δούλευα.ήμουν σχεδόν σίγουρος πως θα με πιστολιαζε μόλις σχολασω.ουτε τηλέφωνο δεν ξαναπήρα.θελει πάρα πολύ προσοχή τυπε συμφωνω γιατί δεν ξέρεις τι είναι ο καθένας.
Καλησπέρα.. την συνέχεια να μας πεις...Πώς ξέμπλεξες, είχες κάποια επαφή με τον τύπο?
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Παρόμοια περίπτωση με του τυπου. Ο αντρας της είχε υποψίες, την παρακολούθησε και οι υποψίες του φούντωσαν ακόμα περισσοτερο, έψαξε εκτός απο τα γνωστα και το αυτοκίνητό της και βρήκε αποδείξεις διοδίων γιατί το γαμήσι έπεφτε σε γειτονική πόλη, τους επιασε στα πράσα και έπεσε το ξύλο της αρκούδας. Και οι δύο έδωσαν και πήραν οπότε το σκορ ηταν σχετικως ισόπαλο αλλά το ρεζιλίκι και των τριών ατελείωτο. Θέμα για καφέ και κουτσομπολιό παντου στην περιοχή τους.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.982
- Πόντοι
- 3.346
Τυπος κοντα στην γειτονια μου ειχε σουβλατζιδικο! Η γυναικα του αγαπουσε πολυ το ανδρικο φυλο την τσακωσε με εναν πιτσιρικα που ειχε υπαλληλο, καπου στο μαγαζι μεσα..επεσε το ξυλο..τον εδιωξε και την γυναικα την κρατησε..ερωτευμενος απο το σχολειο με αυτην..αλλα κερατο φουλ!
Καποια στιγμη οταν εκλεισε το μαγαζι δουλευε σε ενα αλλο και τον ειχε βγαλει ο μποτρινι σαν μαγειρα του μαγαζιου..κοιτα λεω οι κεραταδες πρωτη μουρη στη τβ
Καποια στιγμη οταν εκλεισε το μαγαζι δουλευε σε ενα αλλο και τον ειχε βγαλει ο μποτρινι σαν μαγειρα του μαγαζιου..κοιτα λεω οι κεραταδες πρωτη μουρη στη τβ
ARKOUDITSOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
Συμβαίνει συχνά δυστυχώς......σε επαρχιακή πόλη παντρεμένη 45αρα( περίπου ) αλλά καυλιαρα και εμφανίσιμη μπούκαρε στον χώρο εργασίας της λεγάμενης και έπιασε στα πράσα την ίδια με έναν φίλο μου. Το αστείο είναι ότι μου είχε γίνει πρόταση για παρτούζα και το σκεφτόμουν.Παρόμοια περίπτωση με του τυπου. Ο αντρας της είχε υποψίες, την παρακολούθησε και οι υποψίες του φούντωσαν ακόμα περισσοτερο, έψαξε εκτός απο τα γνωστα και το αυτοκίνητό της και βρήκε αποδείξεις διοδίων γιατί το γαμήσι έπεφτε σε γειτονική πόλη, τους επιασε στα πράσα και έπεσε το ξύλο της αρκούδας. Και οι δύο έδωσαν και πήραν οπότε το σκορ ηταν σχετικως ισόπαλο αλλά το ρεζιλίκι και των τριών ατελείωτο. Θέμα για καφέ και κουτσομπολιό παντου στην περιοχή τους.
Το τι έγινε εκεί άλλο πραγμα. Τον φίλο μου τον έστειλε στο νοσοκομείο.
Γιώργος Κρους
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2013
- Like
- 203
- Πόντοι
- 21
Τι milf και gilf... και καμιά αιωνόβια αν βρίσκεται.Μηπως να ξεκινήσουμε θεμα με ανταλλαγη facebook με αξιολογα milf ή gilf?
Σε λίγο θα ζητάτε και ψώφιες.
LovetoMilf
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2019
- Like
- 176
- Πόντοι
- 0
Μέσα!Μηπως να ξεκινήσουμε θεμα με ανταλλαγη facebook με αξιολογα milf ή gilf?
Αξιολογα ειπαμε,οχι πεθαμενεςΤι milf και gilf... και καμιά αιωνόβια αν βρίσκεται.
Σε λίγο θα ζητάτε και ψώφιες.
Ακομη και με φωτο πριβε εδώ με μηνυμα
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
δυσκολα μια παντρεμενη να ρισκαρει εναν ολοκληρο γαμο που βολευεται για ενα αγριο γαμησι με πιτσιρικά
Ex-Loverman
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2022
- Like
- 172
- Πόντοι
- 0
Απλά να προσέξουν οι επίδοξοι εραστές με τις παντρεμένες και να έχουν στο νου τους ότι στα δύσκολα,οι γυναίκες δεν έχουν καθόλου μπέσα.Αν ζοριστουν πολύ,οι περισσότερες θα σε "δώσουν"στεγνά στον άντρα ή γκόμενο τους για να καλυφθούν.
Προσοχή στα μηνύματα και γενικά στις αποδείξεις που αφήνετε πίσω..
Προσοχή στα μηνύματα και γενικά στις αποδείξεις που αφήνετε πίσω..
bdsm72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.184
- Πόντοι
- 201
Αν η παντρεμένη έχει ήδη γκόμενο (συμβαίνει συχνά) και σου το πει (συμβαίνει σπάνια), το πράγμα είναι σχετικά εύκολο. Εννοείται πως πρέπει να ξεκαθαρίσεις από την αρχή ότι τη γουστάρεις, να έχεις χρόνο να μιλάς με μηνύματα και να κάνεις υπομονή μέχρι τη στιγμή που θα φάει χοντρή φρίκη με το γκόμενο της και θα το δώσει στον πρώτο τυχερό, μόνο και μόνο για να αυτοεπιβεβαιωθεί.
Αν δεν έχει ήδη γκόμενο (αυτό συμβαίνει ακόμη πιο συχνά), είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα σου πει πως ποτέ δεν έχει κερατώσει τον άντρα της. Επίσης, είναι δεδομενο ότι δεν πρέπει να την πιστέψεις. Εκεί όμως θέλει ακόμη περισσότερη υπομονή το πράγμα. Θα πρέπει να την πολιορκήσεις για εβδομάδες, να την κάνεις να νιώσει ποθητή και να σε εμπιστευθεί. Θα χρειαστούν αρκετοί καφέδες ώσπου να σου δώσει σήμα ότι μπορείς να προχωρήσεις. Αν πιάσεις το σήμα, γάμησες. Αν δεν το πιάσεις, έχασες την ευκαιρία οριστικά.
Αν δεν έχει ήδη γκόμενο (αυτό συμβαίνει ακόμη πιο συχνά), είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα σου πει πως ποτέ δεν έχει κερατώσει τον άντρα της. Επίσης, είναι δεδομενο ότι δεν πρέπει να την πιστέψεις. Εκεί όμως θέλει ακόμη περισσότερη υπομονή το πράγμα. Θα πρέπει να την πολιορκήσεις για εβδομάδες, να την κάνεις να νιώσει ποθητή και να σε εμπιστευθεί. Θα χρειαστούν αρκετοί καφέδες ώσπου να σου δώσει σήμα ότι μπορείς να προχωρήσεις. Αν πιάσεις το σήμα, γάμησες. Αν δεν το πιάσεις, έχασες την ευκαιρία οριστικά.
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.388
- Πόντοι
- 456
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις