Νέα

παντρεμενη μιλφαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gerontolagnos40
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ερωτηση κρισεωσ, πωσ να γαμησεισ μια παντρεμενη μιλφαρα,?

• ναι

Ψήφοι: 57 93,4%
  • οχι

Ψήφοι: 4 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    61

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Στο μεταξύ είμαι σίγουρος ότι οι πιο πολλοί μπήκαν στο νήμα ψάχνοντας για παντρεμένη μιλφάρα με τηλέφωνο και πρόγραμμα  :grin:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ερωτηση κρισεωσ, πωσ να γαμησεισ μια παντρεμενη μιλφαρα, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ειναι πουτανακι που λεμε δηλαδη ευκολη...υπαρχει περιπτωση να γαμηθει με αλλον αν ειναι μια χαρα στο γαμο τησ ναι η οχι?
πότε ξεκινούν τα σχολεία πάλι μικρέ;
Γιατί πανω απο 15 άντε 16 χρονών δεν είσαι!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
100 ατομα στο νημα :heavymetalbig:

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Στο μεταξύ είμαι σίγουρος ότι οι πιο πολλοί μπήκαν στο νήμα ψάχνοντας για παντρεμένη μιλφάρα με τηλέφωνο και πρόγραμμα  :grin:
Έτσι ακριβώς. Μπήκα για να δω αν παίζει κάτι τέτοιο και μόλις είδα ότι το θρεντ ασχολείται με τα υπαρξιακά ενός καβλωμένου, έφαγα τρελή ξενέρα  :grin:

FerreroRocher

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Oi παντρεμενες θελουν προσοχη.

Πριν 6 χρόνια (στα 22 μου) έμπλεξα με μια 45+ με δύο παιδιά. Ο άντρας της ήταν ότι να ναι ψυχακιας.Κρατησε κάνα 3μηνο η φάση γιατί αυτός βρήκε μάλλον μηνύματα στο κινητό της και ηρθε εκεί που τότε δούλευα.ήμουν σχεδόν σίγουρος πως θα με πιστολιαζε μόλις σχολασω.ουτε τηλέφωνο δεν ξαναπήρα.θελει πάρα πολύ προσοχή τυπε συμφωνω γιατί δεν ξέρεις τι είναι ο καθένας.

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
44
Πόντοι
1
Πριν 6 χρόνια (στα 22 μου) έμπλεξα με μια 45+ με δύο παιδιά. Ο άντρας της ήταν ότι να ναι ψυχακιας.Κρατησε κάνα 3μηνο η φάση γιατί αυτός βρήκε μάλλον μηνύματα στο κινητό της και ηρθε εκεί που τότε δούλευα.ήμουν σχεδόν σίγουρος πως θα με πιστολιαζε μόλις σχολασω.ουτε τηλέφωνο δεν ξαναπήρα.θελει πάρα πολύ προσοχή τυπε συμφωνω γιατί δεν ξέρεις τι είναι ο καθένας.

Καλησπέρα.. την συνέχεια να μας πεις...Πώς ξέμπλεξες, είχες κάποια επαφή με τον τύπο?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Παρόμοια περίπτωση με του τυπου. Ο αντρας της είχε υποψίες, την παρακολούθησε και οι υποψίες του φούντωσαν ακόμα περισσοτερο, έψαξε εκτός απο τα γνωστα και το αυτοκίνητό της και βρήκε αποδείξεις διοδίων γιατί το γαμήσι έπεφτε σε γειτονική πόλη, τους επιασε στα πράσα  και έπεσε το ξύλο της αρκούδας. Και οι δύο έδωσαν και πήραν οπότε το σκορ ηταν σχετικως ισόπαλο αλλά το ρεζιλίκι και των τριών ατελείωτο. Θέμα για καφέ και κουτσομπολιό παντου στην περιοχή τους.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.982
Πόντοι
3.346
Τυπος κοντα στην γειτονια μου ειχε σουβλατζιδικο! Η γυναικα του αγαπουσε πολυ το ανδρικο φυλο  :grin: την τσακωσε με εναν πιτσιρικα που ειχε υπαλληλο, καπου στο μαγαζι μεσα..επεσε το ξυλο..τον εδιωξε και την γυναικα την κρατησε..ερωτευμενος απο το σχολειο με αυτην..αλλα κερατο φουλ!
Καποια στιγμη οταν εκλεισε το μαγαζι δουλευε σε ενα αλλο και τον ειχε βγαλει ο μποτρινι σαν μαγειρα του μαγαζιου..κοιτα λεω οι κεραταδες πρωτη μουρη στη τβ  :2funny:

ARKOUDITSOS

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
11
Πόντοι
0
Παρόμοια περίπτωση με του τυπου. Ο αντρας της είχε υποψίες, την παρακολούθησε και οι υποψίες του φούντωσαν ακόμα περισσοτερο, έψαξε εκτός απο τα γνωστα και το αυτοκίνητό της και βρήκε αποδείξεις διοδίων γιατί το γαμήσι έπεφτε σε γειτονική πόλη, τους επιασε στα πράσα  και έπεσε το ξύλο της αρκούδας. Και οι δύο έδωσαν και πήραν οπότε το σκορ ηταν σχετικως ισόπαλο αλλά το ρεζιλίκι και των τριών ατελείωτο. Θέμα για καφέ και κουτσομπολιό παντου στην περιοχή τους.
Συμβαίνει συχνά δυστυχώς......σε επαρχιακή πόλη παντρεμένη 45αρα( περίπου ) αλλά καυλιαρα και εμφανίσιμη μπούκαρε στον χώρο εργασίας της λεγάμενης και έπιασε στα πράσα την ίδια με έναν φίλο μου. Το αστείο είναι ότι μου είχε γίνει πρόταση για παρτούζα και το σκεφτόμουν.
Το τι έγινε εκεί άλλο πραγμα. Τον φίλο μου τον έστειλε στο νοσοκομείο.

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
141
Πόντοι
1
Μηπως να ξεκινήσουμε θεμα με ανταλλαγη facebook με αξιολογα milf ή gilf?

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
δυσκολα μια παντρεμενη να ρισκαρει εναν ολοκληρο γαμο που βολευεται για ενα αγριο γαμησι με πιτσιρικά

Ex-Loverman

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2022
Like
172
Πόντοι
0
Απλά να προσέξουν οι επίδοξοι εραστές με τις παντρεμένες και να έχουν στο νου τους ότι στα δύσκολα,οι γυναίκες δεν έχουν καθόλου μπέσα.Αν ζοριστουν πολύ,οι περισσότερες θα σε "δώσουν"στεγνά στον άντρα ή γκόμενο τους για να καλυφθούν.
Προσοχή στα μηνύματα και γενικά στις αποδείξεις που αφήνετε πίσω..

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.184
Πόντοι
201
Αν η παντρεμένη έχει ήδη γκόμενο (συμβαίνει συχνά) και σου το πει (συμβαίνει σπάνια), το πράγμα είναι σχετικά εύκολο. Εννοείται πως πρέπει να ξεκαθαρίσεις από την αρχή ότι τη γουστάρεις, να έχεις χρόνο να μιλάς με μηνύματα και να κάνεις υπομονή μέχρι τη στιγμή που θα φάει χοντρή φρίκη με το γκόμενο της και θα το δώσει στον πρώτο τυχερό, μόνο και μόνο για να αυτοεπιβεβαιωθεί.

Αν δεν έχει ήδη γκόμενο (αυτό συμβαίνει ακόμη πιο συχνά), είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα σου πει πως ποτέ δεν έχει κερατώσει τον άντρα της. Επίσης, είναι δεδομενο ότι δεν πρέπει να την πιστέψεις. Εκεί όμως θέλει ακόμη περισσότερη υπομονή το πράγμα. Θα πρέπει να την πολιορκήσεις για εβδομάδες, να την κάνεις να νιώσει ποθητή και να σε εμπιστευθεί. Θα χρειαστούν αρκετοί καφέδες ώσπου να σου δώσει σήμα ότι μπορείς να προχωρήσεις. Αν πιάσεις το σήμα, γάμησες. Αν δεν το πιάσεις, έχασες την ευκαιρία οριστικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom