Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.095
- Πόντοι
- 2.606
καλά χαλάρωσε λίγο.
είδες τι χάνεις...
καλά χαλάρωσε λίγο.
καλύτερα χαμένος. :Sείδες τι χάνεις...
καλύτερα χαμένος. :S
θα μου κρατάει τ'αρχίδια να μην σκάσουν? :Sείναι και συναδέλφος, όρμα... ;)
θα σε βοηθάει με τα θυροτηλέφωνα!
Κάποιος στις προηγούμενες σελίδες ανέφερε ότι η Αντελινα είναι αλβανικής καταγωγής.Όταν την έβλεπα στο Globtrotters ήταν πολύ καλή για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εκανε όλα οσα χρειαζόταν το παιχνίδι ώστε να έχει ενδιαφέρον και να κάτσει ο τηλεθεατής να το δει. Αν δεν ήταν αυτή ίσως να μην είχε τόση απήχηση. Σαν άνθρωπος είναι μια κλασική ελληνίδα μετά τα 45 όπου όλα της φταίνε μαλώνει με όλους και για όλα, νομίζει οτι είναι το κέντρο του κόσμου και στην άκρη του μυαλού της έχει οτι πρέπει να μεγαλώσει και 2 παιδιά...
Αυτή η συμπεριφορά με κάνει να ακριβώς...
Ισως όλες οι οικογένειες να έχουν από μια Αντελίνα αλλά δεν νομίζω να αποτελούν και παράδειγμα προς μίμηση αν και ορισμένα στοιχεία τους είναι βαθιά παραδοσιακά και ελληνικά.... δυστυχώς
Έχεις δίκιο.Καλά, εδώ στο μπου όλες τις γυναίκες τις έχουμε βγάλει Αλβανίδες και όλους τους άντρες πούστηδες.
εγω για το προσωπο σου ρωτησα κοπελα μου οσο για το χοντρη το εχω γραψει οτι μου αρεσουν οι νταρντανες αρκει να μην ειναι πατσαβουρες σαν την κυρια του ποστσα να μη ξερεις τη πενταγιωτισσα καλα τυπε
τι να ντραπω
το εχω πει 100 φορες δεν ειμαι αδυνατη
ειμαι χοντρη
τελοςς
Το οτι ειναι γιος του Πάριος τι σημαίνει. Δεν μπορεί ναναι λακαμας.
Κι ομως...για να μπλεξει με αυτην την ελλεεινιδα αυτο ακριβως σημαινει.Οπως επισης και οτι δεν μπορει να διεκδικησει καποια καλυτερη .Παραδειγμα προς αποφυγην και οι δυο τους.Η μοναξια του μεσου μπουρδελιαρη εχει αξιοπρεπεια και αρνηση πτωσης επιπεδου ζωης για να ταιριαξουμε στα "πρεπει" των μαζων.Το οτι ειναι γιος του Πάριος τι σημαίνει. Δεν μπορεί ναναι λακαμας.