GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.496
- Πόντοι
- 506
Γιατί γελάς νεφέλη!! εσύ δεν έχεις ακούσει;
Γελάς???Που να δεις άλλοι που κάνουν και το κατοικίδιό τους πρωταγωνιστή!!!Εκεί να δεις γλέντι!!!Ο μαλάκας(στην άκρη πάντα),ο ψωλαράς γείτονας και ο σκύλος στη μέση!!!
...........Τι εχει ο ωμος της γυναικας σου?????φίλε μου κωστα αν το έχεις σκεφτεί εσύ εγώ είμαι μέσα!!χωρίς την γυναίκα μου ώμος!!
...........Τι εχει ο ωμος της γυναικας σου?????
Φίλε μου καλέ εγώ νόμιζα εδώ μέσα θα υπήρχαν ανοιχτόμυαλα άτομα. Αντιθέτως οι πιο πολλοί είναι γεμάτοι ανασφάλειες και φοβούνται τη σύγκριση. Πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι η κοινότητα swingers είναι αρκετά μεγάλη στην Ελλάδα (και που να δεις και στο εξωτερικό) και να ξέρεις επίσης ότι δεν υπάρχει άντρας ή γυναίκα που μη γουστάρει τέτοιες φάσεις. Μόνο που λίγοι έχουν το θάρρος να το πουν και την σιγουριά να τολμήσουν να κάνουν τη φαντασίωσή τους πραγματικότητα. Αν μιλήσεις με ζευγάρια του χώρου θα δεις ότι και νορμαλ άτομα είναι και δεν έχουν προβλήματα μεταξύ τους..
Αυτά από έναν του ..χώρου
Θέμα σύγκρισης είναι φίλε μου να μη θέλω να μου γαμάνε τη γκόμενα και εγώ να παίρνω μάτι....ρε θα τρελαθούμε τελείως εδώ μέσα!?!?!? Η πάει σύνεφο μου φαίνεται!!Είπαμε ανοιχτόμυαλοι αλλά να χωράμε να μπούμε και στο σπίτι μας μόλις γυρίζουμε από τη δουλειά!!!Μη μένουμε απ'έξω!!!
Χμ.. ξέρεις δεν υπάρχει λόγος να ρίχνουμε το επιπεδο και να βριζόμαστε εδώ. Δεν μιλήσαμε για κέρατο αλλά για μια ισότιμη σχέση.. Δεν πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να το κατανοήσουμε αυτό. Άλλωστε δε μιλάω απαραίτητα για MMF αλλά για ότι συνδυασμό φτιάχνει κάθε ζευγάρι. Επίσης ξέρεις το θέμα είναι να τη βρίσκεις και δεν υπάρχει σωστό ή λάθος στο κρεβάτι...
Πως δεν υπάρχει.....σωστό είναι να γαμάς την γυναίκα του άλλου και λάθος είναι να σου γαμάνε τη δική σου!!!Επίσης ξέρεις το θέμα είναι να τη βρίσκεις και δεν υπάρχει σωστό ή λάθος στο κρεβάτι...
Φίλε μου καλέ εγώ νόμιζα εδώ μέσα θα υπήρχαν ανοιχτόμυαλα άτομα. Αντιθέτως οι πιο πολλοί είναι γεμάτοι ανασφάλειες και φοβούνται τη σύγκριση. Πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι η κοινότητα swingers είναι αρκετά μεγάλη στην Ελλάδα (και που να δεις και στο εξωτερικό) και να ξέρεις επίσης ότι δεν υπάρχει άντρας ή γυναίκα που μη γουστάρει τέτοιες φάσεις. Μόνο που λίγοι έχουν το θάρρος να το πουν και την σιγουριά να τολμήσουν να κάνουν τη φαντασίωσή τους πραγματικότητα. Αν μιλήσεις με ζευγάρια του χώρου θα δεις ότι και νορμαλ άτομα είναι και δεν έχουν προβλήματα μεταξύ τους..
Αυτά από έναν του ..χώρου
Καλά να του γαμά τη γυναίκα ο `καλύτερος φίλος'!!! καλά να πάθει .Αυτός ήταν ο καλύτερος φίλος του άντρα.
Θέλω και εγώ με την σειρά μου να καταχωρήσω την εμπειρία μου πανω στο θέμα.
Γνωστο ζευγάρι πολύ αγαπημενο με ανωτερα μορφωση πανεπιστημιακη και με σπουδες στο εξωτερικό πολύ δεμένο και αγαπημενο. Αποφασίζουν να κάνουν πράξη την φαντασιωση τους δηλαδή παρτούζα συν ένα ακόμη....
Αυτός ήταν ο καλύτερος φίλος του άντρα. Δέχτηκε ευχαρίστως και... άρχισαν όλα στην αρχή πολύ όμορφα και ειδηλιακά....αλλα το τέλος ήταν ο χωρισμός και ο γάμος με τον νεο εραστή.
Ο χωρισμένος και μοναχος άντρας να κουτουλα στους τοιχους του πανεπιστημιου.....
Να εξηγούμαι. Εγω προσωπικα δεν εχω κανει ποτε ίσως να μου αρεσε με λίγα άτομα, εαν και το βλεπω χλωμο εως κατακιτρινο!!! εδω δεν μπορεις να να συνενοηθεις με την δικια σου θα κουμανταρεις ολο τον κόσμο!!!!!
Τέλος οι ιέριες του χωρου ας μας πουν τις εμπειρίες τους.......περιμένουμε με ανυπομονησία!!!!
πάντως για όσους ενδιαφέρονται και θέλουν να ενημερωθούν υπάρχουν τα: , και αρκετά sites κοινοτήτων swingers στην ελλάδα