Σωστός! Αυτα συμβαίνουν με τις γυναίκες των αλλων και όχι με τις δικες μας.To χουμε σκεφτεί, αλλά είμαστε οι "άλλοι άντρες" και η γυναίκα μας λείπει από το σενάριο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανταλλαγή ζευγαριών – συντρόφων - swinging...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 166K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Εχετε σκεφτει ποτέ να κάνετε παρτουζα με τη γυναίκα σας (με άλλους άντρες ή με άλλο ζευγάρι) ??
Μου θυμίζει το παρακάτω:
Γιάννης:Γιώργο είσαι για παρτούζα το βράδυ???
Γιώργος:Μέσα.....πόσοι θα είμαστε???
Γιάννης:Αν φέρεις και την γυναίκα σου....τρείς!!!!!!
Πολύ ανωμαλία ρεεεεεεεεεε..............
Επισκέπτης
Μου θυμίζει το παρακάτω:
Γιάννης:Γιώργο είσαι για παρτούζα το βράδυ???
Γιώργος:Μέσα.....πόσοι θα είμαστε???
Γιάννης:Αν φέρεις και την γυναίκα σου....τρείς!!!!!!
Πολύ ανωμαλία ρεεεεεεεεεε..............
χαχαχαχα καλος μονοφαγας!
loudowikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Άμα έχεις καμμιά γκόμενα και δεν σε πολυνοιάζει εάν στραβώσει ή όχι, μπορεις να προτείνεις τα πιο απίθανα πράγματα για να δεις μέχρι που μπορεί να φτάσει. Ψήσε, ψήσε, θα εκπλαγείται μερικές φορές...
Επισκέπτης
Άμα έχεις καμμιά γκόμενα και δεν σε πολυνοιάζει εάν στραβώσει ή όχι, μπορεις να προτείνεις τα πιο απίθανα πράγματα για να δεις μέχρι που μπορεί να φτάσει. Ψήσε, ψήσε, θα εκπλαγείται μερικές φορές...
Σωστος αλλα για σοβαρη σχεση δεν λεει με τπτ..Μονο με κανενα ξεκολο που και στα @@ σου να σε παραιτησει μετα η να στραβωσει γενικα κατι.
Επισκέπτης
η φαση της παρτουζας λεει.....!αλλα με αγνωστη και κανα φιλαρακι....!με κοπελα που δεν αγαπαω δεν με νοιαζει....!οσο και ανυχτομυαλος να σαι πως να βλεπω εγω τον μητσαρα να πηδαει την γυναικα που αγαπαω....!ε δεν γινεται...!
Ε σωστα οσο να ναι σου γυριζει το ματι...Ψυχοφθορο ειναι και φαντασου μετα να βλεπεις την γυναικα που αγαπας να παινευει την ψωλη του μητσαρα και το γαμησι που της εριξε και εσυ να βραζεις απο το κακο σου.Το εχω παθει
Επισκέπτης
πρεπει να εισαι ανωμαλος να γουσταρεις να σου γαμησουν την γυναικα με την συνδρομή σου..
παρτουζιάρηδες με γυναικα τους κ swingers ειναι για Δαφνί..
Εκφυλισμος...Ετσι την ειχε παθει και ενας γνωστος μου με την γυναικα του.Κανανε ανταλλαγη ζευγαριων και σε καποια φαση η γυναικα του γουσταρε εναν με μεγαλυτερη ψωλη και τον παραιτησε και της πληρωνει και απο πανω διαζυγιο και τα λεφτα για το παιδι καθε μηνα.
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Σε αυτο το θεμα, εχουμε να κανουμε με μια περιεργη κατασταση. Ναι μεν, μπορει να προκαλεσει ιδιαιτερη διεγερση σε εναν αντρα να δει την κοπελα του η την γυναικα του να γαμιεται με εναν τριτο, αλλα αν αυτο μετουσιωθει σε πραξη ειναι σχεδον βεβαιο(οχι απολυτο),οτι θα υπαρξει προβλημα. Κι αυτο, γιατι μια γυναικα δενεται με εναν ανδρα περισσοτερο συναισθηματικα. Κι αν την γαμησει καποιος αλλος,ακομα κι αν αυτο ειναι προσυμφωνημενο,ειναι πολυ πιθανον αυτος ο δεσμος να σπασει. Γι αυτο θα προτεινα, οσοι γουσταρετε κατι τετοιο να το λειτουργησετε περισσοτερο φαντασιωσικα,παρα να το κανετε πραξη.
Επισκέπτης
Ρε μάγκες, η φάση σαφώς είναι extreme , αλλά δεν γαμάνε μόνο οι άλλοι τη γυναίκα αυτού που συμμετέχει. Γαμάει κι αυτός τη δικιά τους!
Αυτό το ξεχνάτε;
Κι αν ο άλλος έχει μουνάρα γυναίκα που τον παίρνει πολύ ωραία και καραγουστάρεις; Δεν καταλαβαίνω δηλαδή γιατί να χαλαστώ όταν ο άλλος μου πηδάει τη γυναίκα, την ώρα που κι εγώ γαμάω τη δικιά του! Δίκαιο φαίνεται.
Συμφωνώ για τους μικροτσούτσουνους!
Όσοι τον έχουν γαριδάκι, ρισκάρουν πολύ αν το δοκιμάσουν.
Αλλά αυτοί έχουν πρόβλημα ούτως ή άλλως!
Αυτό το ξεχνάτε;
Κι αν ο άλλος έχει μουνάρα γυναίκα που τον παίρνει πολύ ωραία και καραγουστάρεις; Δεν καταλαβαίνω δηλαδή γιατί να χαλαστώ όταν ο άλλος μου πηδάει τη γυναίκα, την ώρα που κι εγώ γαμάω τη δικιά του! Δίκαιο φαίνεται.
Συμφωνώ για τους μικροτσούτσουνους!
Όσοι τον έχουν γαριδάκι, ρισκάρουν πολύ αν το δοκιμάσουν.
Αλλά αυτοί έχουν πρόβλημα ούτως ή άλλως!
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Δεν ειναι θεμα πουτσας lakis33, ειναι θεμα ψυχοσυνθεσης.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
κατσε ρε λακη..........!δεν ειπαμε να πηδηχτουμε ζευγαρια......!παει αλου τωρα το θεμα........!να μαστε 2 ψωλαραδες και η γυναικα μας......!
ε ναι ελεος.....!οσο και απελευθερωμενος να σαι, αυτο δεν γινεται....!Ε σωστα οσο να ναι σου γυριζει το ματι...Ψυχοφθορο ειναι και φαντασου μετα να βλεπεις την γυναικα που αγαπας να παινευει την ψωλη του μητσαρα και το γαμησι που της εριξε και εσυ να βραζεις απο το κακο σου.Το εχω παθει
δειτε μια ιστοριούλα που έχω ανεβάσει. είναι αληθινή. η "πρωταγωνιστρια" γούσταρε και παρτουζίτσες αλλά ο άντρας της της το ειχε κόψει. ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που τα έφτιαξε με τον φίλο μου (διαβάστε να καταλάβετε). δυστυχώς δεν προλάβαμε να την οργανώσουμε την παρτούζα ....
Επισκέπτης
δεν ειπαμε να πηδηχτουμε ζευγαρια......!παει αλου τωρα το θεμα........!να μαστε 2 ψωλαραδες και η γυναικα μας......!
Ε κάτσε, τότε αυτό είναι μαλακία.
Να είναι δηλαδή ένα ζευγάρι και να πάει άλλος ένα γαμιάς μοναχός;
Να προσφέρει τι ;
Εγώ φαντάστηκα σκηνικό με 2 ζευγάρια που κάνουν μια ... ανταλλαγούλα. Αν γαμάς τη γυναίκα του άλλου, δεν είναι άδικο να γαμάει αυτός τη δική σου. Να φέρεις ένα μπάκουρα να σου γαμάει τη γυναίκα βάζοντας μόνο τα αρχίδια του είναι μαλακία του κερατά!
Το αμέσως χειρότερο που μπορεί να γίνει είναι να φέρουμε ... γαμιά να μας γαμήσει τη γυναίκα και να μας γαμήσει και τους ίδιους έπειτα!!!!!! Έλεος. Αυτά δεν γίνονται.
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.496
- Πόντοι
- 506
Αυτά μα τις παρτούζες τα κάνουν οι πλούσιοι και οι `επώνυμοι' και από τον καλλιτεχνικό χώρο, δεν έχουν ηθικές αναστολές, οι πιο πολύ ανδρες είναι κρυφοαδερφές και οι γυναίκες τους το μόνο που τις νοιάζει είναι το χρήμα και να περνάνε καλά και έξω να το παίζουν κυρίες.
Εχουμε όλοι ακούσει ιστορίες του στυλ: πήγε στο νοσ/μειο ξεσκισμένος-νη, ή με ένα ψάρι στο κώλο!!!...
Εχουμε όλοι ακούσει ιστορίες του στυλ: πήγε στο νοσ/μειο ξεσκισμένος-νη, ή με ένα ψάρι στο κώλο!!!...
inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις